| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 11:08
- Nahlásit
špic byl zdrcen, zahanben, poražen... no prostě vyčesán .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 11:38
- Nahlásit
kachna_
taky budu muset cesat, se mi zda, ze ferina uz zas lina, je to mozny?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 11:49
- Nahlásit
cernej caj
Jo, Kim taky furt líná, ale já v těhle vedrech nejsem ani schopná vzít hřeben, natož ještě česat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 11:56
- Nahlásit
jak ma dog lovers gold velky granule? spis vetsi nebo spis malinky? premyslim, co psum koupim a kvuli timovi nechcu brat dvoje ruzny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 12:21
- Nahlásit
Maya
co granule magnuson? maji za zajimavou cenu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 12:45
- Nahlásit
cernej caj
Ta starší řada jsou větší, ale jak ty novější netuším
Magnuson jsem neměla, ale jsou to tuším ty granule, co u většiny lidí musí pes žrát mnohem větší dávku než je napsáno na pytli, jinak hubne, a tím se teda dost prodražej
švagrová teď Zeusovi na vykrmení koupila tyhle http://www.granule.cz/granule-pro-psy/power-of-nat ure/ tak jsem zvědavá, navíc to bylo na mojí radu, tak jestli to nebude fungovat.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 13:00
- Nahlásit
Maya
power of nature sem mela pro kocku a pro psy taky zvazuju ted. Nevis, jak to ma velky granule?
premyslim, ze zkusim psi power or nature, food esensial, a jeste [http://www.granulky.cz/nd-grain-free-dog-adult-ch icken-pomegranate-12kg-p-8351.html?cPath=2_406]N&D [/url]co sme dostali vzorek i kociciho na propetu a jeste maji teda i obilnou radu ale i ta vypada docela rozumne, trochu kukurice nikoho nezabije, ze to sou takovy tri horky favoriti, sem muzi rekla, ze granule budou fest drahy a on ze prej je koupi tak chcu zkusit neco novyho a acanu vemem asi zas priste
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 13:08
- Nahlásit
cernej caj
To nevím jak jsou velký, to bych se musela zeptat švagrový až jí uvidím a teda vzpomenout si že se mám zeptat
já je vybrala, že maj o dost % tuku a bílkovin než taste a další podobný, tak teoreticky by se po tom mělo přibírat, tak jsem taky zvědavá, já je koupit nemůžu, to bych měla z Kima kouli :d´D
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 14:25
- Nahlásit
Maya
tak to by mozna bylo dobre na pribrani tak je asi vemu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 14:27
- Nahlásit
cernej caj
no Zeus to dostává tuším tejden, takže těžko říct jestli to má nějaký účinek a ani jsem ho teď neviděla, tak fakt nic nevím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 14:52
- Nahlásit
Maya
tak me je to jedno, ja dost zvazuju mezi temato 3ma, ze neco z toho bude...
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 18:41 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit
cernej caj
Tady máš Dog Lovers Gold - fotila jsem to s víčkem od petky, aby byla vidět velikost
http://www.ifauna.cz/psi/forum/r/detail/799170/gra nule-real-foto
musíš rolovat až dolu
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 18:43
- Nahlásit
Je tam i magnusson - ty jsou takový hodně suchý. Naši psi na ně kašlali
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 18:44 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit
A ty Essential Food co jsem koupila pro Belu, tak baštila s chutí tak týden a už o ně nestojí
Nezkoušel jste někdo štěněcí TOTW? Který jsou lepší jestli bizon nebo ryby?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 18:52
- Nahlásit
nefritt
to je luxus stranka, to je super sou teda dost maly, skoda...
a budes ten essential food davat ostatnim, kdyz je bela nezere? nebo spis doufat, ze driv nebo pozdej to zpracuje
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 19:32
- Nahlásit
nefritt
Psala jsem Ti na fucbuk - máme doma bílej pytel, vínovej a oranž (puppy) a baští všechny a rozdíl ve velikosti je minimální... )
A s tou váhou, no na žebrech to u ní moc poznat nejde, páč ten její chemlon je neskutečnej, začala jsem jí dokonce česat obden, páč se jí dělaj chuchvalce a pak když jí chce člověk pomuchlat, tak jí tahá za srst, což se jí samozřejmě lady nelíbí....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 20:28
- Nahlásit
nefritt
já štěněčí neměla, tak to neporadí, ryby jsou asi víc dietní, obvykle u všech granulí mívaj nejmíň tuku, to teď sleduju kvůli Kimovi
ErzebethB
no jo, chemlon u těhle keesích štěňat je prej hroznej, to naštěstí neznám ale za čas ho pustí a bude mít lepší srst
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 20:32
- Nahlásit
Maya
ty mu moc ubrat davky nemuzes, jinak by te sezral, co?
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 21:22
- Nahlásit
cernej caj
mně ten DLG teda moc malej nepřipadá - dřív bejval hodně mrňavej, ale změnili velikost. Když ho baštila Crazy, tak bejval o hodně menší. Viděla jsi Fromm Familly pro štěňata? To jsou opravdu broky!
Asi ten Essential zkusím prodat. Odebrala jsem opravdu málo. Nemá cenu jí to nutit, když o ně nestojí. Ona má stejně hlavní žrádlo maso a granule jen tak po ránu trochu v misce.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 21:23
- Nahlásit
Jinak teda musím říct, že po granulích se mi nikdy nepodařilo psy shodit tak, jako když mají maso a přidávám jim do toho zeleninu. Teď momentálně jedeme na cuketách a Dykovi jsme shodili 2 kila, takže zase začal trochu běhat. Enynka je taky teď v bezva kondičce.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 21:25
- Nahlásit
ErzebethB
my už chemlon nemáme - heč!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 21:26
- Nahlásit
nefritt
ja kupovala dospelej from pro ferinu, protoze to aspon trochu zrala a ten byl teda taky hodne mrnavej, proti acane tak polovicni...
ten essential bys asi nechtela poslat postou, ze? ja bych ho asi na zkousku koupila, pokud bys me rekla jakej mas a co za nej chces
ja nevim jak to delam, ale na granulich nemam problem je ztloustnout tyjo, to me nenapadlo jim davat cuketu treba taky. Je supr, ze ti maso tak vyhovuje, ja tim asi neumim krmit, ze mi nepribiraj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 21:37
- Nahlásit
jo a nutram prej zacal vyrabet bezobilnou radu, coz je docela pozitivum tez, protoze co jsme meli loni, tak jim fakt chutnal
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 22:10
- Nahlásit
cernej caj
ty mu moc ubrat davky nemuzes, jinak by te sezral, co?
no to taky, ale hlavně on strašně štěká když má hlad a chce jídlo, to je na zabití
ten bezobilnej nutram jsem myslím už někde viděla, ale neměla jsem ho zatím
nefritt
a vidělas Annamaet? to jsou pidikuličky, tuším švagrová říkala, že ten Power of Nature jsou taky takový broky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 22:12
- Nahlásit
tak cuketu jsem teda Kimovi taky ještě nezkusila dát, okurky žere, to by moh, teď momentálně si teda sbírá spadlý jabka, ani nevím, kolik jich za den sežere
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 06:44
- Nahlásit
Maya
me zas zerou popadany svestky a ze stromu oziraj spendliky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 08:16
- Nahlásit
cernej caj
švestky nemáme, akorát bacha, po švestkách má spousta psů průjem a taky doufám, že pecky vyplivujou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 08:34
- Nahlásit
Maya
no to ja nevim, co s nima delaj, ale zas toho nezerou kvanta. je necham chvilu ozirat travnik a pak je zenu pryc. proc vadej pecky? ja je na spendlikach a tresnich taky jim
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 09:07
- Nahlásit
nefritt
my už chemlon nemáme - heč!
Vrrrrr, tak nemachruuuuuuj, když už nic, tak máme doma plyšáka, heč!
Hele, pokud bys ty essentialky chtěla prodat, tak dej vědět, i když on je to 12kg pytel, co? To už nevím, kam bych to v té šatně dala - 5x 3kg pytle TOTW, 1x3kg Eukanuby... přítel mě asi zastřelí... ale zase, když by nastala krize, pes určitě neumře hlady!
Koukám, že cernej caj o ně má zájem taky, tak že bychom se podělili třebas
Maya
on strašně štěká když má hlad a chce jídlo, to je na zabití
Aha, takže tenhle šílenej "zvyk" je u vlčounů normální... u nás taky dostává amok, pokud nedostane jídlo souběžně, nebo dřív než my... když bych to dělala podle psích příruček - nejdřív pán, potom pes, tak brzo bydlíme pod mostem, jak rychle by nás sousedi vypakovali.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 09:37
- Nahlásit
cernej caj
no ona ta pecka v poměru k tělu u psa je větší než u člověka, takže kdyby jich pes sežral hodně, může mu to ucpat střeva
ErzebethB
Aha, takže tenhle šílenej "zvyk" je u vlčounů normální
no moc ne, Kim to dělá od tý doby co je hluchej, předtím to nedělal, teda jako samo i dřív když jsem vzala do ruky misky a začala nandavat granule, tak to jo, ale jinak byl zticha, teď je schopnej blafat dvě hodiny když má dojem že už je čas na jídlo a jídlo nikde a teda bejt tebou tak to zatrhnu hned zkraje, protože co vidím, tak se to jen a jen zhoršuje
tohle byla moje blbost, že jim dávám vždycky když přijdu z práce že to chci mít zkrku a tohle je výsledek, o víkendu vylezu ven třeba v poledne a Kim jak mě uvidí, tak už blafe že bude jídlo, je to teda děs a u dalšího psa, kterýho někdy budu mít se jídlo bude podávat zásadně různě nepravidelně a nepředvídatelně
|