| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 10:19
- Nahlásit
ErzebethB
ono teda taky mít bílý povlečení když máš šedivýho psa...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 11:13
- Nahlásit
si to tady jen odložím, tady to tak rychle nezapadne
http://www.utulek-dasenka.cz/pejsci.html
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 11:16 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
si to tady jen odložím
si to s dovolením taky půjčím
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 12:55
- Nahlásit
No jo no.... já s tím tak nějak v koutku duše počítala... ale ne po dvou dnech, co tam je
ten špiclík je krásnej =)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 13:00
- Nahlásit
ErzebethB
ty mas ale citlivyho chlapa proboha ja co mam stary bily povleceni, tak to nabatikuju modrou co mi tu nekdo radil a jinak kupuju hlavne barevny. Bily a cerny embargo a jinak je to sumak
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 13:14
- Nahlásit
cernej caj
Můj chlap je neskutečněj čistomagor... po mamince, ta - NEKECÁM - uklízí prach 3x týdně v celým bytě (3+1) a vysává a vytírá denně.. Dovolenou si bere každoročně 14 dní na to, aby doma vyprala koberce, uklidila sklep a garáž... ne na to, aby se sebrali a někam vypadli, ale na úklid... Jo a to jsou doma dva, oba dělají 8ky a nemají doma žádné zvíře, ani dítě... zkrátka těžká nemocnice... a on to má tak nějak po ní... A stále mu ještě asi nedošlo, že já jsem bordelář a že šedé fleky okolo vchodových dveří tam prostě budou, taktéž okousaná omítka v šatně (tam jí děsně chutná), chlupy na oblečení (v tom se uklidňujem oba, že až přesrstí bude tmavá a ne skoro bílá jak teď) a hlavně rozlitá voda a otisky pacek po dlažbě v kuchyni a chodbě budou taky pořád...
Ale až mu to dojde!
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 13:16
- Nahlásit
Nefrit
Dneska jsem vybrala granule z počty... "voněly" jak šviňa, tak jsem zvědavá na večer... až jí je nasypu do misky... zas přijde, koukne - ZAS JEN GRANULE? odejde... a pak je bude tahat po celým bytě...
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 13:17
- Nahlásit
cernej caj
Jo a k tý tchýni a přítelovi... nedávno u nás tchán s tchýní udělali přepadovku uprostřed týdne večer po práci a děsně se divili, že venčíme hodinu psa a doma nemáme ani umytý nádobí a že se nám válí chomáček chlupů s prachem ve vestavěné knihovně za skleněnýma dekoracema (bože tam vytírám 1x do měsíce, jsem líná ty 20kg vázy dávat pryč )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 13:33
- Nahlásit
ErzebethB
muz na poste jeste nebyl pro balicek od nefritt, takze furt cekam... ale mame ty dospelacky a ty jim vonej i chutnaj oboum. DOkonce se mi zda, ze se uz i trosku zpravuji vahove...
tak ja su bordelar a muz je taky bordelar, tak to je pohoda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 13:36
- Nahlásit
ErzebethB
Ježíš to je strašný, takovej uklízecí maniak by mě zabil. no jo no, tak to u přítele bude flekatý povlečení až v dalším levlu
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 13:49 - Změnil/a: ErzebethB
- Nahlásit
cernej caj
No já si tohodle fenoménu začala všímat až když jsme se sestěhovali, páč přítel bydlel sám a jako na chlapa měl vždycky uklizeno, ale tak chlapsky - uklizenej prach tam, kde seděl u televize a u PC a u klizenou kuchyň jinak jako jen tak na oko, ale teď co jezdíme k jeho rodičům na víkendové obídky a tak, tak ta je z Elizy dycky na větvi... u jejich maminky to je fakt magořina.
Maya
Na to převlečení v polední pauze jsem se vy... na druhou stranu - třeba mu to dojde rychleji... I když bych řekla, že on je z nás dvou ten oblíbenější... ten co jí dává tajně pod stolem, ten co jí mazlí... já jsem ta, co je na ní občas hnusná, cvičí jí a sype jí ty suchý granule... tak třeba to pes přežije
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 13:52
- Nahlásit
ErzebethB
No jasně, Eliza to přežije, protože ta za nic nemůže, to tys jí tam pustila a určitě schválně aby zaflekatěla povlečení.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 13:55
- Nahlásit
ErzebethBMaya
a este si ji echt slozite zhanela nejblizsi kaluz, at to jako vypada jako nehoda
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 13:59
- Nahlásit
Maya
Jo, já za to můžu, nechala jsem otevřenou ložnici
cernej caj
Jo jo až tak jsem zákeřná... akorát jsem nemusela chodit daleko... metr před barák...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 14:19
- Nahlásit
ErzebethB
to te usvedcilo, to ze vis, kde ta kaluz je
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 15:05
- Nahlásit
cernej caj
Vím, páč si do ní lehla a nechtěla jít ven, takže jsem se taky pěkně namočila... na to se zapomenout nedá
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 15:16
- Nahlásit
Holkýýý vystříháváte psům chloupky mezi bříškama na packách? Dneska se v práci nudím a čučím na stránky, kde jsem k tomu našla článek, ale nikde neukázali fotky, co je v normě a co už ne... my prvnímu psovi nikdy packy ze spoda neudržovali, protože to nebylo třeba, ale nevím co ta naše chlupatice?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 15:19
- Nahlásit
ErzebethB
já ne, maj to jak izolaci, v létě od horkého asfaltu a v zimě od mrazu od země, pokud to teda nemá nějaký extrém, což si myslím, že asi těžko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 15:31
- Nahlásit
ja obcas jo, kdyz to maj echt dlouhy, ale v podstate spis ne. Zatim sem to za ty 3r udelala jednou
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 16:21
- Nahlásit
super to mi stačí jako odpověď, takže to vypouštím ))
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 18:47
- Nahlásit
leda by mela fakt komplet zarostly polstarky a echt ji to klouzalo tak bych to zastrihla plus minus s urovni polstarku, ono to pri ledabylym strihnuti zustane stejne delsi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 19:45
- Nahlásit
ErzebethB
Dáje jsme to taky občas zastřihovali, když si hodně vykusovala polštářky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 19:54
- Nahlásit
Já to zastřihuju až teď Kimovi, protože po tý kastrace mu fakt ta srst roste děsně a má i mezi těma polštářkama srst několik cm dlouhou a to už je dost, ale když to přes polštářky přečuhuje jen trochu, tak to si myslím se nemusí, to si ten pes stejně obrousí jak chodí
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 09:31
- Nahlásit
Kuju, uvidím, jak jí to bude či nebude růst...
První stříhání drápů zvládla na jedničku, takže si myslím, že i tohle by v případě potřeby neměl být problém. ))
Jo jinak povlečení si doma nikdo nevšiml...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:07
- Nahlásit
ErzebethB
Drápy taky nestříhám, ale pravda pes v bytě si je asi tak neobrousí
Jo jinak povlečení si doma nikdo nevšiml
tak to už je dobrý ne ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 12:15
- Nahlásit
tak to je pohoda ze muz neresil
Podle me jak zacnes drapy strihat, zacnou vic rust. V byte taky nebudou rust vic. Ja byla ted poprve, s feri tak tyden a timem mesic zpet, meli je dlouhe ale spis v predu a kazdej tak 3 drapy, spis ty bocni.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 12:48
- Nahlásit
no jo, měla bych kouknout na drápy asi Kimovi, jak už moc nechodí, tak by to mohl mít přerostlý
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 13:01
- Nahlásit
Maya
Stejně jsem ho dneska dopo musela vyměnit Když by si toho všiml, je to ouvej
My drápy zastřihávali jen na předních, zadní obrousí, ale předníma nějak nee )
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 10:05
- Nahlásit
Jo jinak povlečení si doma nikdo nevšiml...
Že už by si zvykal???
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 10:06
- Nahlásit
Tak to ony ty granule voněj, ale mi připadá, že čím víc to je navoněný, tím spíš to Bela odmítá
|