| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 13:08
- Nahlásit
nefritt
to jo, to urcite. Ja ale zas nejak necvicim, spis tak obcas neco, nebo na vandr par kousku ze ma promichany treba 3 druhy i s trochou toho susenyho masa, ze to zas vyjde levneji. S aktivnim cvicenim bych se asi taky vic divala, co jim davam, ale je fakt, ze suseny maso je supr
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 19:09
- Nahlásit
nefrittMaya
Syrový maso? -> Na to mi dělá xicht - chceš mě otrávit? A plive mi to... jedou jí http://www.candies.cz/ (plněné karamelem nebo sýrem), po těch se mi může užrat... a pak jí chutnaj od Mlsouna takové ty uzené packy, ale to je tak jako dát aby od ní byl na 10 minut klídek... to není na výcvik
nefritt
Taky se k tomu potřebuju propracovat... když nejsem v práci, tak to tak má.... když jo, tak nevím, co se tady děje Ale dámy, pokrok... celej včerejšek a dnešek dostala jen granule a nic jiného a jako docela dobrý, miska poloprázdná.... ale netváří se na to teda nadšeně... ale o to víc jí baví cvičit na dobroty, co jsem si tak všimla.
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 19:10
- Nahlásit
nefritt
vyzkoušejte ty candiesky... jsou fakt výborný a pytlík stojí cca 39,-kč a je jich tam hodně... mě stačí pytlík na dva cvičáky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 19:23
- Nahlásit
ErzebethB
vyzkoušejte ty candiesky... jsou fakt výborný a pytlík stojí cca 39,-kč a je jich tam hodně..
Sem nakoukla a docela cumim, ze je nekdo ochoten do stenete cpat takovy sragory.
POLŠTÁŘKY S KARAMELEM
Lehký křehký snack přirozeně nazlátlé barvy, extrudovaný cereální výrobek ve tvaru polštářku s dutinkou částečně vyplněnou karamelovou náplní. Chuť je jemně sladká, karamelová, s vůní vanilky.
Obsah: rýžová krupice, kukuřičná krupice, karamelová náplň (cukr, syrovátka, rostlinný tuk, lecitin, přírodně identické aroma), sušené mléko plnotučné, sůl.
TYČINKY SE SÝREM
Lehký křehký snack přirozeně nazlátlé barvy, extrudovaný cereální výrobek ve tvaru tyčinky s dutinkou vyplněnou sýrovou náplní. Barva přírodně nazlátlá. Chuť a vůně jemně slaná, smetanově sýrová.
Obsah: Rýžová krupice, kukuřičná krupice, sýrová náplň (rostlinný tuk, syrovátka, maltodextrin, sušený sýr, lecithin), sůl.
Cukr, sul, kukurice, aroma atd - proc psici neupeces misto takovyhle humusu neco doma, ryze psiho? Viz treba proflakly jatrovy pamlsky, pripadne rybi. Se pak nediv, ze ti nechce zrat, kdyz ji davas sladky blafy, ochuceny, to pak se zacne ofrnovat pes nad kde cim.
Syrový maso? -> Na to mi dělá xicht - chceš mě otrávit? A plive mi to...
To je presne dusledek tehle ochucenych pamlsku.
To uz radsi ususeny (nikoliv uzeny) pamlsky typu suseny plice, jatra atp nalamany nadrobno.
Ale nic no, ty sama jiste vis nejlip, jak psice prospiva a snad do budoucna z podobnych pamlsku nebude mit problem se zazivanim.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 19:53
- Nahlásit
Fifi
já teda ty candisky nikdy nestudovala, mě to psi nežerou, ale koukám, že to by člověk moh rovnou psa cpát sušenkama, jo, ty by jim chutnaly moooc
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 10:18
- Nahlásit
ErzebethB
já Candiesky znám - už byly v době kdy jsem měla krám. Teda ty karamelový přišly na trh až dýl. Ale u našich holt maso je maso. I když oni nepohrdnou ani granulí jako pamlskem. Holt mám asi jiný psy nebo - a to je pravděpodobnější - u nás funguje konkurence. Přece jenom všichni ví, že když si nepospíší, tak bude velkej PRD
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 10:34
- Nahlásit
nefritt
jj, konkurence dělá hodně, bude si muset ErzebethB pořídit ještě jednoho psa
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 12:14
- Nahlásit
jj, jsem důkazem, že jeden nebo dva nebo tři nebo čtyři navíc.......už raději nepočítám ....... se ztratí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 12:41
- Nahlásit
nefritt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 14:38
- Nahlásit
nefritt
že jeden nebo dva nebo tři nebo čtyři navíc.......už raději nepočítám ....... se ztratí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:42
- Nahlásit
nefritt
ErzebethB
mě stačí pytlík na dva cvičáky.
hele mně říkala cvičitelka, ať na tohle necvičím, že se to rádo lepí na patro
já cvičim na párky, sejra. Sajrajt je to asi stejnej , ale dobře se to polyká.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:43
- Nahlásit
kachna_
já cvičim na párky, sejra. Sajrajt je to asi stejnej , ale dobře se to polyká.
zkus někdy vařený maso (dávám srdíčka, žaludky, hovězí srdce) - neni to sajrajt a Adam říkal, že se to polyká velice dobře v libovolném množství
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 09:45 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit
Holky, vy se mi šklebíte, ale mám doma 8 kousků. Ale z toho jsou 4 důchodci - jeden 11,5, druhej 11, 2 čubiny 10,5 a pak mlaďase 6,3,2 a Bela 9 měsíců. Jenže dělám doma, takže na ně mám čas. Ale sama sobě slibuju, že tenhle počet rozhodně do budoucna udržovat nebudu. Je to náročný, když to člověk neche ošidit. Plánovaný byly choďandy a tolleři. Vlčí Charlie a Bela jsou nepánované přírůstky, malej číva mi tu zůstal, když se holka odstěhovala do Prahy a trčí v práci celý dny, tak by tam byl chudák.
Ono je to dřív, než řekneš švec.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 09:47
- Nahlásit
ErzebethB
nám vysloveně na cvičáku tyhle sypký pamlsky po rozlomení zakázali. Ani piškoty nemají rádi.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 09:54
- Nahlásit
nefritt
no ja vim, jak to bylo kdyz sem byla dite se seltiema... napres sme si vydyndali jednoho pejska, pak segra dyndala a dyndala jakoze jen jejiho pejska, pak nakonec byl treti a ctvrtej
jenze 4seltie, ktery v poho muzes vencit do parku zaraz a vikendy co nasi jezdili na chalupu s velkym oplocenym pozemkem, to bylo neco jinyho, nez dneska kdyz su 12h pryc z domu, obcas i 16h a navic nemam ridicak ani a vse musim resit tak autobusem....
tudiz si nekdy rikam, ze i jeden pes u me by byl chudak kvuli tomu, ze to dojizdeni a nakupovani po praci sebere hrozne moc casu a vim, ze cas bych na ne nemela zadnej... a hlavne ted volim i na vadnry mezi dvema... volit mezi 3ma uz by bylo mnohem narocnejsi...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 10:05
- Nahlásit
cernej caj
tudiz si nekdy rikam, ze i jeden pes u me by byl chudak
proto jsou dva ideál
Já bych do budoucna chtěla 2 špicouny (lapinu a vlkošpice), ovšem muž by chtěl něco bulovitého (asi stafbula ideálně), což při limitu dva psy je tak trochu neřešitelný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 10:21
- Nahlásit
cernej caj
taky nemám na psy tolik času kolik bych chtěla, proto jsou dva, jeden by byl chudák
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 10:29
- Nahlásit
Fifi
Budeš se divit, ale ono to vzniklo přesně naopak... Vyzkoušela jsem možný i nemožný.... zdravé pamlsky z webu zdravepamlsky.cz, domácí pečené játrové sušenky -> ani jedno totální nezájem. Pak jsme přešli na Dibo a Játrové bombony -> játrové bombony jí připomínaly asi granule, flusla to a konečná, dibo jí chutnalo asi tak týden, pak už jí to taky nebavilo. Nakoupila jsem různé blbiny od Mlsouna - "čoko" tyčinky na klouby s lososem, sýrem, kuřecím a bůh ví s čím ještě - to jí sice jakžtakž jede, ale taky žádná sláva. Sušené maso - kuřecí, hovězí, plíce, střívka -> chceš mě otrávit? Ani do huby mi to nevzala... A nakonec jsme na cvičáku dostali tyhle candiesky, které jí jedou, tudíž ano, je to sajrajt, ale jedinej, na co ta moje bestie funguje, tudíž něco za něco.
kachna_
S lepením na patro nemáme problém, lámu jí jednu tyčinku cca na 5x, má to rychle spolknuté a dělá mi za to i sloní kusy, takže jsem za to ráda, páč jsme zkoušeli i držky a prostě ona to žrát nebude.... Občas nakrájím párek, nebo klasickej 30kovej eidam ale to je takové jakože jo vezmu si to, ale ty candies jsou lepší :-/ Prostě holt musím počkat, až jí to zase přestane chutnat jako např. ty dibo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 10:29
- Nahlásit
kachna_
no jasne, v mym pripade sou na tom dva lip, ze sou spolu pres den. Myslim to jako tak, ze clovek jak ja by nemel mit asi spis zadnyho psa.
ja bych chtela do budoucna lapinu a spice, muz trva na seltii. jedne. Kompromis 2psy je ale ochoten prijmout. Tudiz ja si muzu vybrat bud lapinu, nebo vlkospice
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 10:39
- Nahlásit
P.s. to syrové maso jsem udělala přesně tak, jak my tu holky radili - spařit vodou a podávat a uchytlo se... sice s tím chvíli bojovala, ale nakonec to dala a olizovala se.... Stačilo jen poradit jak a ne rovnou soudit, proč pes syrové nežere? No protože mu dávaš sajrajty... omfg, to je tady normální každého akorát spražit a dávat rovnou kázání namísto rady?!
Jsou lidi, co své psy týrají, mlátí, krmí hnusama typu kaufland a podobné sajrajty.... a řekla bych, že můj pes se má ještě hodně dobře, a to i přesto, že mu nedávám samé BIO a nezávadné pamlsky a nekrmím ho pouze tím a tím, jelikož je to podle toho a oné da best a přes to prostě nejede vlak....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 10:46
- Nahlásit
ErzebethB
to je tady normální každého akorát spražit a dávat rovnou kázání namísto rady?!
nějak jsem si nevšimla, že by tě někdo spražil.
Ono totiž, nepodávat sladké mezi krmením je obecně jedna z nejlepších rad, jak dosáhnout toho, aby pes (no vlastně kdokoliv) pořádně žral.
Jsou lidi, co své psy týrají, mlátí, krmí hnusama typu kaufland a podobné sajrajty...
já nevim, ale srovnávat se s něčím takovym mi přijde divný.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 10:56
- Nahlásit
ErzebethB
a kdo ti to rekl s tim syrovym? jestli zbrnd, tak jednim uchem dovnitr a druhym ven jinak jak rika kachna, ja si toho taky nevsimla (tady u spicu teda)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 12:11
- Nahlásit
cernej caj
jednim uchem dovnitr a druhym ven
a přece zůstane uvnitř
...
krumpáč
(probíráme v angličtině hádanky, ale nevim, jestli tahle je ta pravá )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 12:16
- Nahlásit
kachna_
ednim uchem dovnitr a druhym ven
a přece zůstane uvnitř
...
krumpáč
(dokud sem nedocetla na ten krumpac a vyuzleni, tak sem si rikala, ze mas recht, ze ty jeho nazory dycky v nejaky podobe ulpi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 13:03
- Nahlásit
cernej caj
to já se musela nad krumpáčem i chvíli zamyslet, asi mám delší vedení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 13:15
- Nahlásit
Maya
kolega zvazuje vlciho, nejakej tip na chovky, ktery planuji stenata nebo budou brzo mit?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 13:30
- Nahlásit
cernej caj
no předpokládám správně, že exkluzivního super drahého chtít nebude?
s ostatníma bude asi kapku teď problém, protože už maj po sezóně, ale já se podívám a poptám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 13:44
- Nahlásit
Maya
no exkluzivniho asi ne, spis tak rozumne. ceny sou tak tech 6-8 bezny? diky moc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 14:08
- Nahlásit
cernej caj
za vlčího jo, o pár plánech vím na příští rok, ale obvykle feny háraj v lednu, takže štěňata nějak květen, to asi chtít čekat nebude co?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 22:00
- Nahlásit
cernej caj
tak jediný štěně teď na prodej je tohle http://zvirata.bazos.cz/inzerat/27726093/Nemecky-s pic-vlci.php
a asi jediná nakrytá fena tady, ale to štěňata teda budou až koncem roku http://www.leoniaspicove.estranky.cz/clanky/kryti. html jinak teď nic, teda kromě jednoho vrhu keesů, kteří jsou ale fakt finančně jinde
|