| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 17:51
- Nahlásit
nefritt
Holky, hele, na co jsem se dala - tady se někdo nudí...
Moc pěkné, jsi šikovná a hlavně: by mi brzy došla inspirace Kde hledáš? Řídíš se i ,,módními trendy pro letošní podzim"? Ani nevím, co ve svetrech vlastně ,,letí"
Hele,,svetr s jelenem" ....ten je nesmrtelný, ne?!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2013 20:08
- Nahlásit
worick
nojo, tak asi zadna slava by to nebyla, ale tak holt by se musela naucit spat jinde
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 11:48
- Nahlásit
kachna_
z toho plyne - nikdy neříkej nikdy :-D
cernej caj
jj, to jsou moje díla. Neřekla bych, že se nudím, spíš hledám každou korunu a tohle je to, co umím a i mě to baví. Na MD s holkama jsem dodávala pletené oblečky na Barbíny do hračkárny Inspiraci? No většinou si každý řekne co chce. Teď mám paní, která chce šatičky pro čivavku a i mi poslala jak by měly vypadat. Ten fialový svetřík co jsem dodělala včera poputuje do Ústí na pudlíka. Ale mám podezření, že ho blbě změřili .........
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 11:49
- Nahlásit
Naše Ája byla kastrovaná už v roce 2006 a inkontinencí netrpí, ale je to malý plemeno
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 12:12
- Nahlásit
[imgs]https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos- frc3/1381322_10200795957168446_1420147445_n.jpg[/i mgs]
A já kupovala pelíšek!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 13:31
- Nahlásit
umaz to s v odkazu u http. Ja mrknu az doma, v mobilu to rozumne nezkopiruju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 18:55 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
[imgs]http://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos- frc3/1381322_10200795957168446_1420147445_n.jpg[/i mgs]
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 18:58
- Nahlásit
hm, taky mi to nejde, podle mě to tam blbě hází mezeru na konci v tom imgs a nejde mi tu mezeru smazat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 19:13
- Nahlásit
Maya
mělas jednu mezeru i v adrese totiž
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 19:34
- Nahlásit
aháá, ale super fotka, Eliza jak si hoví
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 21:11
- Nahlásit
Aha, pardon... to jsou ty fotky kopírované z FB ))
Jo jo, nožku za ouško a pohoda jazz
Dneska jsme jí vzali do místního zooparku....
Líbala se s vembloudem a tuleňema a nebýt plotu, dostala hlavičku od kamzíka, bo co to bylo... ale ty pusinky s tuleněm byly kouzelné..... A teď umřela vykoupaná v pelíšku (konečně)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2013 08:28
- Nahlásit
ErzebethB
je to supr foto
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 20:40
- Nahlásit
Trošku nám to tady umřelo, tak rozčeřím vody... Eliza nám včera začala hárat (resp. krvácet)... není to na 6. měsíc trošku brzo? Čekali jsme to nejdřív v 8.
Jak jste na tom byli vy? A jak dlouho máme +- čekat, že bude špinit?
Naklikali jsme kalhotky, tak si je nesundavá ani netrhá, ale chudinka udělá dva tři kroky a sedne na prdku, asi je to hnusný
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 21:06
- Nahlásit
ErzebethB
Batynka v osmi měs., Milča v šesti.
A jak dlouho máme +- čekat, že bude špinit?
mno, zpravidla je to 10-14 dní krvácení, pak týden slaboučkýho výtoku a pak týden jenom takovýho dozorování.
Mno, ale je to strašně různý.
Třeba letos v zimě hárala Batynka jen týden (a já pak dva měsíce trnula, jestli nezabřezla, že jsem něco přehlídla). Teď se Mája už po týdnu tváří, že by to možná i šlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2013 07:22
- Nahlásit
ErzebethB
nevim, myslim, ze ferinka uz nejak zacala harat kolem pul roku ale hodne kratce zato, snad ani ne 14dni dohromady.
jinak feri dycky harala kveten/listopad ale jak byla ta dlouha zima a harala az v cervenci tak su dost zvedava, jak to bude letos.
Maya
co wolfsblut duck nebo anamaet adult nebo rybi Totw ale tam se mi zda toho tuku snad nejvic.
Ferina je proste beckoun obecny, to je des. (no dobre, zas TAK tlusta neni, ale zebra sou hmatny tak tak a na zadech u ocasku uz je to taky poznat.
jinak podle objemu granuli ten wolfsblut asi 215g, anameat 215g a totw 190g odhadem na tech 14,5kg, tak nevim jestli se nerozhodovat teda i podle mnozstvi davky, at nema pocit, ze neni najedena
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2013 09:24
- Nahlásit
kachna_cernej caj
Tak to jsem ráda, že jsme "noumální" )
cernej caj
Nejsem teda odborník na dietky, ale co zkusit přidat nějaké vnitřnosti, které jsou dietnější, než grancle? Kámoška nedávno dělala svému hafímu nějakou mini dietku z plic a ještě něčeho... byl to teda hnus fialovej to pozorovat, jak to porcuje do misky, ale prej 3kg dole jen díky baštění..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2013 09:44
- Nahlásit
ErzebethB
jako myslis ubrat trochu granuli a pridat nejaky vnitrnosti na objem, at je nazrana?
ja ji asi vykrmila, jak po totw hodne zhubli a nejak proste zas pri nabiraci diete holt nabrala moc
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2013 21:10
- Nahlásit
cernej caj
jojo přesně tak =))
Váhově to stejné nebude, ale objemově jo... nakrájet plíce na malé kousku a hodit ke granulím... sice se nedoporučuje míchat grancle s masem, ale kdo to nedělá? )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2013 06:51
- Nahlásit
ErzebethB
a to myslis nekde v reznictvi se da koupit nebo nejaky spesl ve zveraci?
ja du objednat ty granule a neco k tomu na objem je urcite supr napad.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2013 10:28
- Nahlásit
cernej caj
zrovna předevčírem mi přišel poprvý wolsblut, já teda mám zvěřinový, tak jsem zvědavá až to načnu co psiska na to,
já bych asi dávala ty grancle co maj větší objem, vnitřnosti nevím, mě to nepřipadá moc vhodný dávat je každý den, i kdy pravda nějakou omezenou dobu než zhubne je to asi jedno
když nad tím tak přemejšlím, tak já tu váhu psůch neřeším, jak střídám ty grancle, tak jednou jsou tlustší, jednou hubenější, takže tak nějak v průměru jsou furt stejný
teď mi došly ňamky, tak po večeři místo mlsek dostávají tvrdej rohlík, tak jsem zvědavá, jestli taky za chvíli nebudu shánět dietu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2013 10:41
- Nahlásit
Maya
tak sem objednala wolfsblut, zdal se mi nejobjemnejsi a jeste maji nejaky anameat pro tlusty psy, kde to vychazi pri malo pohybu snad na 270g na ferinu, coz se mi uz zdalo moc.
no ja bych to taky neresila extra, ale fakt se mi zda jak beckoun, ty zebra tak tak... a asi radsi budu mit hubenejsiho nez tlustciho, hlavne kdyz je mlada
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2013 10:45
- Nahlásit
ale proste sem posledni 4 mesice mela problem s tim, ze timik byl fakt na kost a feri normos a ted je timik tak jako na hrane, ze uz lepsi a ferina vyzrana. proste ja nevim, jak to delat aby voba byli v pohode tak snad zas varianta kazdej svoje grancle bude uspesna
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2013 11:24
- Nahlásit
cernej caj
Hele buď normálka ve zveráči sušené plíce k tomu nakrájet, případně se dají sehnat i v řeznictví případně vetamix, nýřany na internetu,... ale upozorňuju, že krájet čerstvý plíce je na poblití... Nejlepší je to hodit do mixéru na pár sekund, nebo je krájet ještě polozmrzlé, když se nerozpadávají....
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2013 11:25
- Nahlásit
http://www.vetamix.cz/
- ten zrovna plíce nevede ale mají jiné věci
http://www.krmivanyrany.cz/sortiment
- ty ty plíce mají a je to BLÉ!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2013 11:37
- Nahlásit
ErzebethB
tak ja nechcu nic, k cemu je s tim treba cokoli vic nez fakt mozna jen pokrajet, ze jo a rikam si, ze mozna treba trochu zeleninky na objem by byt mohlo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2013 11:43
- Nahlásit
cernej caj
já bych spíš přidala trošku zeleniny s vývarem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2013 12:59
- Nahlásit
kachna_
supr, zes mi v podstate potvrdila tu zeleninu, to by slo
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2013 18:09
- Nahlásit
cernej caj
kachna_
Samo zelenina může být taky, ale málo kterej pes to žere...
Ono v podstatě ty plíce můžeš fláknout do té misky i v celku, ale psi, co jsou pouze na granulích nejsou zvyklí moc žvejkat velké kusy, tak aby ti to chtěli žrát, proto to pokrájet... Ale já teda od té doby, co mi pes žere s chutí maso na granule z vysoka....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 14:47
- Nahlásit
erzebeth
u nas kdyz to de tak sou hodne na masu se zeleninou takze se zranim zeleniny problem neni ale stve me ze mado hltaj
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 20:52
- Nahlásit
ErzebethB
Ale já teda od té doby, co mi pes žere s chutí maso na granule z vysoka.... Čoveče, u nás se žere maso...no, pravda, neutřískali by se po něm ...ale granule žerou taky s chutí, mají to prostě jako takovou mlsku
|