Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
ErzebethB
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 21:30
- Nahlásit

worick
U nás granule jsou fuj největší

Kdo to tu je na ty lapiny?!
http://www.youtube.com/watch?v=Xq4fuSnCUFU
http://www.youtube.com/watch?v=S0ZGodsF7e0
Můžem paní jen závidět... x)

worick
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 21:42
- Nahlásit

ErzebethB
U nás granule jsou fuj největší - tak možná jsi ještě nenatrefila na takové, co by té vaší prcině chutnaly. U nás byl spíš problém, naučit je žrát to maso....syrové se nepodařilo vůbec

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 22:09
- Nahlásit

worick
syrové se nepodařilo vůbec
žádný? mě Kim nežere slepici, ale králíka jo

worick
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2013 07:44
- Nahlásit

Maya
žádný? mě Kim nežere slepici, ale králíka jo - asi ne, králíka(resp.zajíce) jsem před půl rokem našla nataženého v boudě, tvrdého jak štolverk a sežraný nebyl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2013 12:30
- Nahlásit

ErzebethB
videa supr

worick
tak urcite nejsi jedina, komu psy syrovy neradi

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2013 16:16
- Nahlásit

worick
Hele syrové mi žere jen kusové.... jakmile jí dám nějaký mletý komplet - kosti,maso,zelenina... tak ani boha, čuchne si a jde pryč.

Stále hledáme tu nejlepší variantu krmení.... já nejsem ani proti granulím, ani proti barfu, ALE ta sviňka nějak nemusí ani jedno, ani druhé... záleží na chuti, občas mi sežere celou misku, občas ne... ale favoritem jsou psí těstoviny, to je schopná tam hodinu stát u misky a vybrat je z pečlivě rozmačkaných těstovin do masa všechny vybrat... a zbytek tam nechat

birma
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2013 17:04
- Nahlásit

ErzebethB
jakmile jí dám nějaký mletý komplet - kosti,maso,zelenina... tak ani boha, čuchne si a jde pryč.
Neradila jsi někomu nedávno směsi od barfujeme, jak je to skvělé a jak to Elize jede??

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2013 20:35
- Nahlásit

birma
Hele nemáš ty krámy? Seš urejpaná až to bolí

Jo, žrala... asi týden, pak jsem nakoupila cca 20kg krůtích, kuřecích, lososových kompletů a teď to budu dávat známému jelikož mi z toho vyžere těstoviny a na maso mi kašle... ovšem pokud to nejsou dršťky, krky, nebo cokoli kusového...

birma
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2013 20:44
- Nahlásit

ErzebethB
Seš urejpaná až to bolí
Fakt? Já se jenom podivila, že jeden týden jásáš a další zatracuješ. A trochu jsem si říkala, jestli bys neměla nabrat zkušenosti dřív než začneš radit celému světu.
Hele nemáš ty krámy?
1. ženský jsou urejpaný před tím, než je dostanou proto se to taky jmenuje PREmenstruační syndom
2. mít PMS, tak se ode mě teď dočteš něco hodně ošklivého

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2013 20:56
- Nahlásit

birma
ucelem asi nebylo me rozesmat

ErzebethB
a kdyz je to mrazeny, myslis, ze by to nechtela aspon jednou za mesic proste vyjimecne?

birma
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2013 20:57
- Nahlásit

cernej caj
ucelem asi nebylo me rozesmat
ne, ale jako vedlejší produkt je to dobrý

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 19:13
- Nahlásit

birma
Hláška typu "nemáš ty krámy, že se chováš jako piča" se říká naprosto normálně a je to spíš věta, při které si má člověk uvědomit, že se jako ta <> chová a měla by trošku zbrzdit, ne někoho ještě učit o tom, jak funguje lidské tělo a psychika. To, že jsem nenapsala tu druhou část té věty bylo tak nějak, abych někoho neurazila... ale ono v podstatě ty to děláš neustále, jen trošku slušněji....
Já nic nezatracuju, pouze říkám, že mám doma rozežraného psa a přesně vím, i kde je problém a snažím se ho řešit, což člověka, který všude byl a všude dostal ocenění kynolog roku zajímat v podstatě nebude. Pouze mě dojímá, jak na tomto webu jeden uráží a podsekává druhého, ačkoli má dobrý nápad, doporučení, či radu, který by on mohl rozvést a poradit tomu, co se ptá... namísto toho se člověk skoro bojí podívat na odpověď, jestli nějaká kača něco podobného nenapsala.... Po pravdě se ani nedivím, že tudy lidi víceméně pouze procházejí, když tu potkají takové jako ty....

cernej caj
Zkouším půl na půl s dršťkama...

birma
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:39
- Nahlásit

ErzebethB
Hláška typu
asi jak kdo to říká normálně
je to spíš věta, při které si má člověk uvědomit, že se jako ta <> chová a měla by trošku zbrzdit
dobře, takže když si to shrneme - já jsem se tě naprosto slušně zeptala na něco, co mi přišlo jako rozpor v tom, co tvrdíš a radíš, tys mě napadla a já si mám uvědomit, jak se chovám a zbrzdit? Zajímavé
ne někoho ještě učit o tom, jak funguje lidské tělo a psychika
dobře, vvysvětlím to pro ty pomalejší zde - bylo to ode mě jemné naznačení, že bys měla brzdit a jsi za hranou slušné komunikace. Žes to nepochopila a šlápla do toho naplno o něčem svědčí, nikoliv však o mně
ty to děláš neustále, jen trošku slušněji....
možná ti měla jako děcku maminka po neslušných slovech vyplachovat ústa mýdlem, třeba by ses taky naučila vyjadřovat slušně
člověka, který všude byl a všude dostal ocenění kynolog roku
to mluvíš o sobě?
má dobrý nápad, doporučení, či radu
kvalitu svých rad hodnotíš sama? Neměli by to dělat jiní?
Po pravdě se ani nedivím, že tudy lidi víceméně pouze procházejí, když tu potkají takové jako ty....
Jestli sis nevšimla, tak ryju akorát do tebe a to až v poslední době, zpočátku jsem se ti opravdu snažila radit, když ses na cokoliv zeptala. Má to jediný důvod - krom tebe tu není nikdo, kdo se tváří, že pozřel všechnu moudrost světa, neradí ve všech tématech jen na základě zkušenosti s půlročním štěnětem a tím, co mu řekli na cvičáku a neradí lidem, kteří mají 100 x více zkušeností než on sám. Navíc málokdo má tak silný žaludek, aby se na něco sám ptal a za 14 dní se k dané věci vyjadřoval, jako kdyby v tom oboru měl mnohaletou praxi.
Skoro bych řekla, že to nejsem já, kdo by měl své chování přehodnotit, ale pokud tu někdo odsouhlasí, že máš pravdu, tak se nad sebou zamyslím, slibuju

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:51
- Nahlásit

tak jsem sem vlezla, nebudou-li tu třeba nějaký pěkný špicí fotky na večerní potěšení, a vono "to" tady takhle frčí

ErzebethB
nemáš náhodou krámy, že se chováš jako piča?

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 23:46
- Nahlásit

ErzebethB
Pouze mě dojímá, jak na tomto webu jeden uráží a podsekává druhého, ačkoli má dobrý nápad, doporučení, či radu, který by on mohl rozvést a poradit tomu, co se ptá...
Muzes nejak konkretneji?
Po pravdě se ani nedivím, že tudy lidi víceméně pouze procházejí, když tu potkají takové jako ty....
To je fakt, je to tu nebezpecny prochazet, je to silenec, nakej bivak v noci... este by vas to taky mohlo potkat!
Vero
ErzebethB
nemáš náhodou krámy, že se chováš jako piča?

birma
le pokud tu někdo odsouhlasí, že máš pravdu, tak se nad sebou zamyslím, slibuju
Prosim, zamysli se nad sebou, pico.

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 06:45
- Nahlásit

ErzebethB

na toto:
Neradila jsi někomu nedávno směsi od barfujeme, jak je to skvělé a jak to Elize jede??

odpovědět toto:
Hele nemáš ty krámy? Seš urejpaná až to bolí
je trošku silná káva
a nezjemnil to ani ten smail za tim....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 08:25
- Nahlásit

ted me asi budou nenavidet uplne vsichni, ale

ErzebethB
to se rozhodne normalne nerika, myslim, ze ani se smailikem do internetove diskuze, kde pravdepodobne nejsou lidi z tveho kraje, aby to normalne rikali nehodi, protoze to nemusi chapat tak, jak to pouzivas ty.
Ono to de napsat i slusne, pokud chces nekomu vyjadrit nesouhlas s jeho nazorem. Ono tim, ze nemluvime z oci do oci je mnohem vic potreba davat bacha na to co a jak piseme, aby to clovek pochopil tak jak ma a ne jinak.

birma & spol
naprosto tě chápu a vím, jak si to myslela a znám tě myslím dost na to, abych chápala, že máš potřebu reagovat, ale asi si to tim svym prispevkem pak taky moc nevylepsila.

A hlavně se tu neurážejte navzájem prosím, a zamyslete se obě. Páč pokud někdo dráždí hada bosou nohou, tak si za to pak může sám. Někdy je prostě lepší to přejít bez komentáře a myslet si svoje, ale uvědomte si, že pak jen snadno vyženete ty, co by sem třeba rádi přišli podívat se na něco o špicech a narazí tu na tohle a příště už sem ani nepudou... tak prosím o trochu tolerance a slušnosti na všech stranách.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 08:59
- Nahlásit

koukám chvíli tu nejsem a tady bitka

cernej caj

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 08:59 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

tak aby to popojelo, tak jeden starej obrázek Dorina
to jsem jako nemalovala já s mejma levejma rukama

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 09:05
- Nahlásit

Maya
týjo, to je fakt dobrý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 09:30
- Nahlásit

Maya
jojo, fakt hezke... si tu kdysi davala i konktakt tusim, ze? ale ja fakt nevim, kam s takovou veci, v supliku by ji byla skoda

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 10:23
- Nahlásit

cernej caj
no já tohle mám jen v pc, nemám to na papíře
kontakt jsem dávala tuším a druhej obrázek co mám, to zase nemám v pc, ale na papíře a z něj mám udělanou tabulku na plot

worick
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 12:15
- Nahlásit

Maya
nechápu, jak může někdo umět tak hezky kreslit...já jsem taky levoň, nesesmolila bych myslím ani princeznu pro děcko...ještě tak takový ten domeček s plotečkem, stromem a sluníčkem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 12:20
- Nahlásit

worick
me by sly geometricky tvary tez... primky, ctverce... ale jen 2d

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 12:31
- Nahlásit

cernej caj
worick
jj, domeček a tak, to je maximum co bych zvládla
a pak kytičky a kostičky, co si kreslím na poradách z nudy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 12:32
- Nahlásit

Maya
a pak kytičky a kostičky, co si kreslím na poradách z nudy tak tak ale chtela bych nejaky ten kurz pravou hemisferou zkusit nekdy

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 13:22
- Nahlásit

cernej caj
ten kurz pravou hemisferou zkusit nekdy
no prej se tam naučí každej, ale moc se mi tomu nechce věřit, kdyby to bylo tak snadný, tak by to šlo aplikovat i na jiný tvořivý věci a proč to teda nikdo nedělá??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 13:44
- Nahlásit

Maya
no pokud to fakt funguje, tak je to dost drahy (treba 3000 za vikend) a to malokdo je ochoten dat, pokud by ho to mozna bavilo ale prirozenej talent nema a ani se v te oblasti nepohybuje...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:47
- Nahlásit

cernej caj
no oni všechny jakýkoliv kurzy jsou drahý, jsem teď koukala, že bych mamce dala k vánocům nějaký pc kurz, ale to jsou tisíce co za to chtěj, fakt děs

birma
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 20:51
- Nahlásit

kříženec špice v útulku v Plzni (Grim)

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání