Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
nefritt
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 14:48 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit

Tak jo, většinou když si člověk napíše, tak pošlou - pokud mají. Cos objednávala za vzorky?
Tak já prodala 6 kilo - pět ještě máme a kdyžtak u Martina z Psí mafie mám chovatelskou cenu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 15:52
- Nahlásit

nefritt
To je dost vyhoda ty chovatelsky pytle pri tvym poctu krku. Pro psi dosel modrej a zlutej totw a canidae a pro zigula go! Neco, nevzpomenu si. Vet nam doporucil behem odcerveni kapsicky a co nam dal startovaci balicek whiskas tak kocour po masicku na whiskas prdel a rval ale tyhle koteci zblajznul a mame pro nej koteci power of nature kdyz ty po starym kotovi zral taky

nefritt
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 15:55
- Nahlásit

Tak dokud jsem krmila jen bobulema, tak jo - teď mám v mrazáku masénko a na to psiska slyší víc Granulky jsou když je panička lempl a zapomene vyndat štangli z mrazáku (jako třeba dneska) Ty zase na mně budou čumět co blbnu až kouknou večer do misky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 21:15
- Nahlásit

nefritt
Uchystej si kbelík s vodou a až dítě zabuší, dostane sprchu. U nás to teda pomáhá
No, už jsou pryč. A doufám, že se už nevrátí. Rozhodně zvát je už nebudu. To fakt nešlo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 21:27
- Nahlásit

nefritt
ale i tak je si myslim supr, ze proste i kdyz krmis masem tolik krku, tak to potesi mit trochu slevu uz z principu.

Jinak granule asi dosly uz, neco je ve schrance

nefritt
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2013 08:07
- Nahlásit

cernej caj
tak to v každým případě. Dneska se firmy předhánějí v tom, kdo dá lepší nabídku. Ale najdou se i takoví, co se nesnaží a ti potom moc dlouho na trhu nejsou

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2013 08:12
- Nahlásit

nefritt
ale je to teda diskriminace majitelů psů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2013 08:20
- Nahlásit

nefritt
sem na pro petu narazila na granule, ktery se prodavaji pouze chovatelum, vubec nejsou jinak na trhu... ale co to ted bylo? rikala kamoska, ze tim krmila jeji chovatelka a cena za 20kg byla supr, i kdyz teda bezobilny to nebylo, coz bych preferovala, ale nejaka hruza taky ne, za tu cenu hodne lakavy...

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2013 09:46
- Nahlásit

cernej caj
neco je ve schrance
tak jestli jsou to ty granule, otevírej pomaličku, ať se nevysypou a pozor na DÉÉÉÉŠŤ

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2013 09:47
- Nahlásit

kachna_
zas by to nemuseli zapijet

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2013 09:49
- Nahlásit

cernej cajMaya
Jo jo bingo... Přes hřiště a ještě kus trávy... tak možná 30m? Hulákali na sebe jak na nádraží třeba v 8 ráno o víkendu... Když by to bylo houknutí tipu "přijd na kafe jsem doma sama" oukej, to je otázka 3sec... ale oni na sebe takhle byly schopné ječet třeba hodinu... tatík to jednou nevydržel a normálka jí skoro prokop dveře, udělal jí tam díru jako kráva
Škoda za 1500,- ale ženská držela cca měsíc ústa... pak to začlo na novo, tak díky tomu, že to šlo tak jsme podali stížnost, podepsalo jí na 40 rodin a šla

nefritt
Nezkoušela si k těm granulím přidat třeba rýži? Naše to tak miluje... rýži (nevylévám všechnu vodu) a maličko tím namočím granule a baští A nebo tam na sprosťáka hodím pedigráckou kapcičku, nebo nějakou pačtiku, ale ta rýže je osvědčená.

Hele a co to udělat jako to dělám já na otravný psy? Uchystej si kbelík s vodou a až dítě zabuší, dostane sprchu. U nás to teda pomáhá
A kdo má dostat tou vodou? Dítě nebo pes? Úplně vidím to děcko s tou zvednutou pacičkou zatnutou v pěst a mokré od hlavy až k patě

nefritt
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 11:49
- Nahlásit

No vodou by mělo dostat otravný dítě a viděla bys jak by to přestali dělat.

nefritt
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 11:51
- Nahlásit

Maya
No je to tak prostě zařízený, že chovky mají lepší ceny.

nefritt
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 11:53
- Nahlásit

ErzebethB
Ostatním to problém nedělá ty bobule sežrat. Jen chvilku koukají jestli to jako myslím vážně a když vidí, že nic jinýho nebude, tak se do toho dají a miska je prázdná. Holt ta konkurence tu je veliká.
Bela taky včera očumovala a nevěděla jestli se do toho má nebo nemá dát až jí k misce přihupkala Tara a bylo po gáblíku. Myslím, že příště už tolik okolků dělat nebude

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 11:56
- Nahlásit

nefritt
jj, konkurence dělá divy

nefritt
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 12:27
- Nahlásit

Až mi jí bylo chudinky líto, jak koukala na tu prázdnou misku

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 12:40
- Nahlásit

nefritt
to věřím a tak za nějaký čas si jí dala určitě nějakou mslku ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 16:58
- Nahlásit

nefritt
až jí k misce přihupkala Tara a bylo po gáblíku. Myslím, že příště už tolik okolků dělat nebude to musel byt vyraz, kdyz sledovala jak ji to zere

nefritt
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 20:08
- Nahlásit

No koukala na ní, potom koukla na mně jakože tys jí nechala, aby mi to sežrala ..............

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 22:24
- Nahlásit

jakože tys jí nechala, aby mi to sežrala ..............
JO paničko!

Jdu Ti poslat konečně ty peníze, vždycky na to zapomenu... jdu na to

nefritt
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 10:41
- Nahlásit

Nerada bych to zakřikla, ale Bela už tři noci spala venku. První noc naprostá pohoda - to jí asi nedocházelo co se děje. Druhou noc proječela, protože sousedi měli mejdan a pořád tam někdo hulákal a dneska do rána jsem jí tam dala místo Dyka Tarušu a chrupkala, pak v půl druhý v noci na někoho štěkali, tak potom chvíli kňourala a pak až do rána bylo ticho. Teď tu mám na týden vnoučata, tak na ní mám málo času a je z toho holka nějaká rozladěná

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 10:44
- Nahlásit

nefritt
alespoň si musí zvyknou, vždyť bys jí jinak nevyhodila ven snad nikdy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 10:54
- Nahlásit

nefritt
tak to je sikovna holka to zvlada docela dobre

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 18:45
- Nahlásit

nefritt
Prašule jsem poslala, snad dojdou... přítel tvrdil, že mám na počtě cenný balík, tak si je zítra vyzvednu. )

Jinak na mě doma čeká plemenná kniha naší Elizy, tak jsem zvědavá, co to vlastně je... )))

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 19:58
- Nahlásit

ErzebethB
Jaká plemenná kniha? Nemyslíš spíš PP?

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 22:36
- Nahlásit

A není to to samé? :-D

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 06:55
- Nahlásit

v plemence mas asi vsecky PP psy, ne? v PP jen predky toho tvyho

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 08:28
- Nahlásit

ErzebethB
tak tak jak praví cernej caj, plemenky vede ČMKU, výpisy, teda všechny narozený vrhy a importy a tak vycházejí ve zpravodaji, ukázka třeba viz zde http://www.spicove.cz/plemenna-kniha/2006.php
kdežto PP je průkaz původu jednoho psa, v podstatě na papíře co máš tady Elizu v databázi http://www.spic.cz/genealogie/index.php?pid=16416

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 09:15 - Změnil/a: ErzebethB
- Nahlásit

cernej caj
No, taky jsem to večer zjistila... a zjistila jsem i kde nastala chyba... chovatelka mi napsala email, že jí konečně dorazily papíry z plemenný knihy a že je posílá... tzn. po vyndání z obálky PP )
My lajci

Jéé naše Eliza je na internetu (jak malá ))

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 09:28
- Nahlásit

Joooooo, jinak jak jsem teď vedle psala do diskuze pořízení štěnda, tak jsem si nějak vybavila dnešní ranní scénu...

Přijdeme z procházky domů, musí to probíhat v tomto pořadí:
- Nalákat psa na pamlsky/hračku/klacek do schodů a přes chodbu až k bytu.
- Otevřít dveře, hodit pamlsek/hračku dovnitř, zavřít dveře
- Odepnout psa
- Utřít mu tlapky
- Odměnit, vypustit

Dnešní změna
- Čapnout čumějícího psa na holuby do náruče a odtáhnout ho domů (pospíchala jsem do práce)
- Pustit jí na chodbě, hodit mlsku, jít otevřít
- Pes načuřenej sedí v chodbě a odmítá jít na mlsku domů
- Beru jí do náruče, zavírám bytové dveře
- Odepínám obojek
- Ve vteřině co jsem odkládala vodítko s obojkem odhopkala k nám do BÍLE POVLEČENÉ LOŽNICE!!!!
..... Asi to nebudu ani prát a budu to vydávat za povlečení s ťapkama....

V polední pauze to domů musím jít převléknout, páč jestli to zjistí můj chlap, z ní udělá předložku před postel a já budu spát na balkóně...

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání