| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2013 22:01
- Nahlásit
ErzebethB
mě právě na tu fotku kliknout nejde, teda na žádnou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2013 22:02
- Nahlásit
ErzebethB
aha, tak to nejde v IE, jsem zkusila Chrome a tam to šlo
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 13:09
- Nahlásit
Holky nechcete ještě někdo ty Essentials pro štěňata? Převážila jsem to a jsou toho 4 kila. Nebudu to skladovat. Štěníky plánuju až na jaro a když to je otevřený, tak to nemá cenu schovávat. Bela ta k nim ani nečuchne. Vrhla se na ty štěněčí Nutra Gold. A jí se spíš zavděčím kusem nějaké flaksy než granulema :-D
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 17:23
- Nahlásit
Maya
Pokud Ti mohu poradit tak se snaž IE nepoužívat.... pouští nejvíc bordela z internetu do PC... chrome spoustu věcí filtruje a je i daleko stabilnější. )
nefritt
Nene, nechcem... sice nám docela jedou, ale mám doma už takhle 13kg granclí ve 4 různých pytlích
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 17:41
- Nahlásit
ErzebethB
chrome spoustu věcí filtruje
mně se teda ale neskutečně seká a vychcípává
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 17:54
- Nahlásit
birma
nebyla tady uz takova fotka?
ErzebethB
pouští nejvíc bordela z internetu do PC... chrome spoustu věcí filtruje a je i daleko stabilnější
tomu snad sama neveris? ale jako jo, ohledne stability je to pravda, IE jako takovy asi nic moc, ale jestli bych si mela vybrat mezi chrome a ie, tak si asi nevyberu
nefritt
tak ja uz ne, ty steneci zezerou moji, ze potrebuji pribrat, kdybych vedela, ze ti to fakt zustane, tak bych si klidne vzala vic, ale tak to snad udas... nebo aspon pro ostatni psy behem dovolene treba?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 18:00
- Nahlásit
cernej caj
jestli bych si mela vybrat mezi chrome a ie, tak si asi nevyberu
no mně se seká chrome, padá FF, o Opeře ani nemluvim. Maxthon mi funguje hodně dobře, ale mu to nějak nejde s googlem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 18:05
- Nahlásit
kachna_
v tvym pripade bych uvazovala o procisteni pc, smazani bordelu (tempy, promazat registry, zkontrolvoat co se ti spousti po spusteni a tak) a zkusila treba odisnatalaci a opetovnou instalaci browseru treba v jine verzi... jestli mas nejaky stary pc a nejak ho neudrzujes, tak to muze byt cokoli...
akorat me u chrome ted zarazilo, ze zabiralo asi 350mb na disku, coz je fest moc a tak slo pryc. pouzivam stejne bud ff nebo seamonkey...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 18:13
- Nahlásit
cernej caj
nevim, ale já jsem vám sem určitě házela jinýho, na tohodle jsem narazila prvně...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 18:23
- Nahlásit
cernej caj
birma
jo, to je ten pes, jak jsem psala, že jsem na něj psala a paní se naštětila co se dovoluju ptát jestli kontrolujou tetování a čip, o psovi nenapsala nic, takže předpokládám, že je to bezpapírák
ErzebethB
Chrome mám a má debilní písmo a změnit mi to nejde, tak ho používám jen na fb, protože tam je rychlejší než IE, až budu mít náladu, vyzkouším FF
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 18:27
- Nahlásit
Maya
fakt? já měla za to, že to byl ten druhej...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 20:58
- Nahlásit
birma
Ne ne, to byl tenhle v Dášence, ještě ešuska psala, že paní zná
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 21:05
- Nahlásit
Maya
tak to se omluvuju, už mám z těch útulků mžitky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 22:00
- Nahlásit
birma
se neomluvuj, lepší dvakrát než vůbec
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 11:40
- Nahlásit
birma
presne tak, lepsi 2x, nez vubec. jen ze mi uz proste prisly ty fotky znamy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 18:24
- Nahlásit
cernej caj
v tvym pripade bych uvazovala o procisteni pc
jj, taky už přemejšlim, že poprosim kamaráda o důkladnou fyzickou očistu PC, protože na ventilátory si netroufnu. Mám pětiletej počítač, a kupovala jsem ho repasovanej.
Jako já bych ho i pročistila softwarově, ale on při analýze vždycky zdechne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 19:26
- Nahlásit
kachna_
ventilátory mi vyčistili v opravně asi za 150 Kč a je to fakt znát, já bych to potřebovala celý přeinstalovat, aby to fachalo líp, ale na to si netroufnu, tak holt to musím vydržet s pomalým krámem, hlavně že už se nepřehřívá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 19:46
- Nahlásit
kachna_
co pouzivas pro analyzovani? dobrej a free programek je ccleaner
naposled, kdyz kamosovi blbnul pc, tak prej ze jen procistil vetraky ale pak ze hrozne skrundal disk a byl tyden bez pc, nez sem prijela... no co, disk skrundal uplne normalne jak pri nabihani skrundaj, ale pri ofukovani toho ventilatoru si nejak omylem, prej na to vubec nesahal, vyndal ramky takze je tam pak nedostrcil no tak sem prisla, zapla pc, pc okamzite jen zapipalo a nic, tzn bylo jasny, ze chyba je nekde v hw a ze to ani k detekci disku uz nedoslo... no sem se smala fakt hodne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 22:05
- Nahlásit
cernej caj
ten cleaner mám taky, ale ještě jsem nenašla odvahu ho spustit mi to připadá stejný jako ta hláška Máte na ploše nepoužívaný ikony, chcete je smazat?? No ty woe, samo tam mám ikony, co jsem několik let nepoužila, ale TŘEBA je někdy potřebovat budu a se vsadím, že s tím CC by to dopadlo podobně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 22:16
- Nahlásit
Maya
tak ho nekdy zkus, aspon promazat tempy a vycistit historii aplikaci (muzes z toho vyndat tvuj browser, at ti tam zustane vse co chces), ale proste muze to byt uzitecny
navic to ti jen oddela ikony z plochy. neodinstaluje to ten program a logika veci rika, ze na plose mas jen to co potrebujes (nevim ale jaka logika, pac ja mam na plose spis to co nepotrebuju vetsinou protoze to co fakt pouzivam mam dostupny bud klavesama z klavesnice nebo nekde jinde, rozhodne ne at musim lezt na plochu to tam hledat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 22:47
- Nahlásit
cernej caj
já mám na ploše co potřebuju, co jsem kdysi potřebovala a co bych někdy v budoucnu mohla potřebovat
jo to já vím, že to smaže jen ikony, ale hledej pak ty programy v pc
my lamy to máme těžký
v tom cc já vím, že se to tam dá nějak nastavit co a jak, ale když tomu nerozumíš a nevíš co, tak mám dojem je lepší se v tom pc moc nehrabat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 23:04
- Nahlásit
Maya
ale mozna, kdybys to riskla, tak by ti to neublizilo jestli chces, udelam ti obrazkovy navod krok za krokem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 23:53
- Nahlásit
cernej caj
no nevím jestli bys s tím neměla zbytečnou práci, jak můžeš na dálku vědět, co se smí smazat v mojom pc????
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 09:25
- Nahlásit
Maya
Pac sou urcity slozky a soubory urceny pro ukladani bordelu a ty sou na vsech win os stejny. To je jak kdybys rekla, kde mas na brachove mobilu hledat telefonni seznam nebo prijaty sms... Zkusim najit naky clanek pak na pc nebo neco co by ti mohlo poradit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 11:38
- Nahlásit
Maya
tady to mas celkem hezky popsany - zamerila bych se mozna hlavne na promazani tempu a tech startup programu - takovy veci jako office, adobe reader atd muzes ze startu vyhodit. Blby je, ze takhle asi nepoznas, co bys mohla bezpecne oddelat, ale treba ty officy, acrobat jen zpomalujou zbytecne treba start pc a bezi na pozadi a nic nedelaji a maj jen za ukol aby se ti pak rychleji treba spustil dokument z wordu, az ho nahodou budes potrebovat, ale stejne v radu spis milisekund, maximalne sekund...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 19:50
- Nahlásit
cernej caj
dík, jsem si to uložila a až budu mít někdy čas a klid, tak zkusím alespoň něco a budu doufat, že se mi nepodělá celej pc
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 08:57
- Nahlásit
kachna_ cernej caj
Doma mi do PC nic jiného, než Opera nesmí, ale v práci máme buď Chrome nebo IE a neskutečně poznávám, jak se IE zasekává, dlouho se načítá, vykresluje pomaleji stránky, stahování i aplikace spouští dlouho a dle antiviráku se snažil mi pustit 4 trojany do PC... což chrome sám odfiltroval... proto ano, věřím, ač jej používám jen v práci
Jinak pokud se Ti seká chrome - zkus stáhnout program CCLEANER a projet jím PC... To samé bych radila i čajdovi.... mě v práci zabírá pár MB, ale je pravda, že mám složku na stahování na ploše, takže tam mám čiště jen instal.
Jinak jsem zastánce - začne-li se zpomalovat PC, okamžitý formát.... Ale já mám HDD rozložený na dvě části a na tu druhou dávám veškerá data a na Céčku mám základní programy... takže u mě je to fofr... pokud to máš taky tak, kašli na nějaký pročištění a prostě to vem z jedné vody na čisto
Maya
A Ccleaneru se nemusíš bát, používám ho přes 6let a nikdy mi neudělal nic, co by mi poškodilo pc jak doma tak v práci
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 08:59
- Nahlásit
Ha pardon, čtu ty příspěvky postupně, takže jsem zjistila až po odeslání, že cc znáte... )
Jojo, čajda má pravdu...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 09:15
- Nahlásit
ErzebethB
No me to radit nemusis, me prace s pc zivi jen obecne neni ie pomalejsi, nez ostatni, ackoli o chrome se rika, ze je nejrychlejsi. Proto je supr, ze si muzem vybrat kazdymu, co mu vyhovuje. Pro me ma neco do sebe jak ff, tak opera tak seamonkey, chrome me nesedi a ie taky ne, ale clovek si zvykne na vsecko. Blby, ze nektery MS veci pod jinym nez ie moc dobre nebezi, ale to je pochopitelny.
Ja hdd neformatuju zbytecne, mam os i nekolik let bez problemu, staci procistovat startup a trochu se o os starat. Jinak 2 logicky disky sou dnes snad bezna vec...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 13:00
- Nahlásit
cernej caj
ErzebethB
nemohli už byste začít psát česky ??
chrome je rychlejší jak v čem, třeba farma mi na něm běhá pomalejc ale to písmo tam je na zabití, bystrozrak fakt nemám, takže ho používám jen na fb, tak je fakt rychlej jak blesk
nainstalovat ff sem se ještě nedostala
doma IE až na ten fb mám v pohodě, to v práci mi neukazuje půlku stránek, třeba moje oblíbený na blog.cz ani omylem
a vobčas mi sekne celej pc i na blbejch novinkách, že musím celej pc natvrdo vypnout
no ale asi by bylo blbý žádat si u IT o přeinstalaci internetu
|