| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 09:07
- Nahlásit
nefritt
tak ja ti poslu jeste ten zbytek vecer z domu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 09:22
- Nahlásit
Všichni
Včera večer jsem si musela jít uklidnit nervy k Enince. Podrobně jsem jí popsala celodenní situaci (nebudu se veřejně rozepisovat, ale bylo toho fakt hodně a končím s těmito akcemi, radši si budu všechno dělat sama. Budu ráda, když 2 psi nebudou mít ještě zdravotní problém, i když co se týče psychiky, tak zrovna tihle si fakt užili a byli moc rádi.). Nakonec jsme došly k názoru, že se vlastně psíkovi není co divit. V podstatě to asi pobral jako neustálé útoky. Protože co čtvrthodina, to zabušení na dveře ala gestapo a pisklavě dětským hlásečkem "Tetóóóóóóó!!!" A samotný útok venku přišel až ve chvíli, kdy holčička promluvila. Do té doby tam tak kroužil, ale po promluvení jak když do něho střelí. Prostě ji "poznal" podle zvuku a šel udělat pořádek. Celý den jsem tu seděla za žaluziemi, psi neviděli ven, kdo tam tedy piští, a měli ohrádku kolem dveří, protože rvali žaluzie, jak při každém zabušení nebo proběhnutí těsně kolem dveří na ně skákali a strkali k nim rypáky. Tohle opatření jsem udělala po druhém zabušení na dveře, koukání do nich a lítání kolem. Psi z toho byli za celý den tak vypsychlí, že už se u těch dveří začali ucapovat i na sebe. Takže to asi spustil ten hlásek.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 09:39
- Nahlásit
Vlčáčková
deckam pekne vycinit a rict, jak se maj spravne chovat, fakt... to se mu nedivim teda, ze asi vystartoval
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 09:47
- Nahlásit
cernej caj
deckam pekne vycinit a rict, jak se maj spravne chovat, fakt..
Několikrát se jim řeklo, že nemají dávat psům kosti. A co myslíš? Pes mi tady po chvíli blil, jak si chtěl pomoct, rozkousal mi ucho od tašky. A to nevím, co to udělá u starých psů, až to projde do střev! Kosti z kuřete - klasika.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 09:50
- Nahlásit
Vlčáčková
to sou fakt facani ty decka, nam kdyz se reklo, tak sme to taky respektovaly.
A zajemce zatim o spiclika zadnej?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 10:04
- Nahlásit
Vlčáčková
Podle toho popisu se psovi fakt nedivím, já bych na ty děti vlítla jak fúrie hned, kdyby mi tohle dělaly
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 10:04
- Nahlásit
cernej caj
Zatím žádnej. Ale myslím, že hapruje inzerce. Já je vlastně jen hlídám, inzerovat si to mělo jiné sdružení. Dokonce řekli kolegyni, aby v tom nebyl binec, tak ať ho pod našim sdružení neinzeruje. Napíšu Ti mail.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 20:01
- Nahlásit
Holky je to v háji. Jak jsem byla s Ájou na té krvi, tak mi řekli, že má buďto raka nebo leukémii. No aby se to nepletlo, tak ona má nádor i tu poruchu krve. Dneska jsme byli na veterině. Ultrazvuk ukázal nádory na játrech a červený krvinky dělají bordel a netvoří se jen v kostní dřeni, ale i mimo. Prognoza: prášky na bolest a pak uspání
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 20:08
- Nahlásit
nefritt
To je mi líto. Kolik má roků?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 20:42
- Nahlásit
nefritt
tak to je mi moc líto jak dlouho odhadujete, že bude ještě s váma?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 20:48
- Nahlásit
nefritt
tak to je mi fakt líto chudinka, psychický problémy a ještě tohle
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 21:00
- Nahlásit
Vlčáčková
bylo jí v dubnu 10
cernej caj
vůbec nevím - kdyby nezačala tak rapidně hubnout, nikdo bychom si nějaké změny nevšimli. Akorát je unavená, jinak nic mimořádnýho
Maya
no vyžrala si to na tom našem světě teda úplně všechno
Nevím koho tam nahoře jsem tak nas*ala, když mi takhle v poslední době naděluje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 21:05
- Nahlásit
nefritt
ono je to taky o tom, že když máš těch zvířat víc, tak je furt něco
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 22:08
- Nahlásit
nefritt
chuděrka, to je mi líto :///
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 22:11
- Nahlásit
nefritt
bylo jí v dubnu 10
Dík. To tu mohla ještě pár let pobýt.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 07:16
- Nahlásit
nefritt
tak snad si jí ještě užijete, lepší, že ste na to přišli teď.
Zapoměla jsem na tebe včera s tou dvackou, tak snad dneska.
Jo a už přišly power of nature, tak su zvědavá.
Timík má ale od včera průjem, tak nevím z čeho? nedostali teď nic novýho až na tu rýžu se zbytkama masa od tety, malej kousek hovězí kosti a jinak dojídali mletej vetamix se zeleninou... jo a vločky měli 2večeře ted k tomu..
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 10:37
- Nahlásit
cernej caj
ten essential jsem Ti posílala včera, tak počítám nejdýl zítra, že by měl dorazit a pro ErzebethB jsem s tím mazala na poštu dneska
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 10:39
- Nahlásit
cernej caj
Někde něco nejspíš sežral, nemáte na zahradě švestky, jablka a tak?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 10:47
- Nahlásit
Maya
jojo, ty svetsky tam zral, tak si taky rikam, ze to ma z tech svestek a z tech spendliku. misto, aby je muz nenechal to zrat tak z toho ma jeste srandu jakto oziraj ze stromu
nefritt
diky moc, vyridim muzi at s tim pocita
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 11:10
- Nahlásit
cernej caj
tak ze švestek určitě ale hlavně že mu chutnalo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 11:41
- Nahlásit
Maya
no on je hrozna kyselina, zere na zahradce vsechno co se da jist
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 11:45
- Nahlásit
cernej caj
Kim taky, i když teda musím říct, že letos nám nechal alespoň hrách, na to asi zapomněl, že je to jedlý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 12:47
- Nahlásit
Maya
no mozna bud rada
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2013 11:51
- Nahlásit
Nefritt
Tuším, že jsem to zaokrouhlila, ale raději se na to doma ještě podívám, nevím přesně a dopošlu )
Vlčáčková
Teď teprve jsem si všimla toho delšího příspěvku... S mejma nervama by to skončilo tak, že bych děcku dala pár na prdel za každé zabušení na dveře a hulákání jak jelito... ono je to psycho nejen pro psy, mě stačila naše dementní sousedka, která si povídala z okna přes sídliště s druhou sousedkou... <i> to byla... nakonec nás tak dožrala, že jsme jí nechali vystěhovat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2013 12:15
- Nahlásit
ErzebethB
jakoze na sebe kricely pres ulici?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2013 12:43
- Nahlásit
cernej caj
jakoze na sebe kricely pres ulici?
tipuju spíš tak přes travičku nebo hřiště nebo co to bejvá mezi panelákama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2013 13:57
- Nahlásit
Maya
my kdyz sme bydleli ve meste (nez nas vystehovali kvuli kancelarim sporky tak sme tam meli na patre taky pani, ktera koukala z okna a tim ze dum byl do lka, tak mi na balkone ve vnitrobloku travili jako deti cas a s tou pani sme si v tom okne taky povidali hlasitej, at se slysime pres ten vnitroblok... jeste, ze nas taky nevystehovali?
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2013 14:42
- Nahlásit
cernej caj
ErzebethB
nehroťte to
No mně Belinka přece jenom asi ten zbytek dopapká, protože jsem jí objednala ještě malej pytlík štěněcích TOTW a ona si nakonec vybrala ty Essentialky. No je mi to fuck, pěkně dožere i ty TOTW a konec experimentů. Zase tolik jich nemá, aby to nemohla sežrat
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2013 14:44
- Nahlásit
Vlčáčková
Hele a co to udělat jako to dělám já na otravný psy? Uchystej si kbelík s vodou a až dítě zabuší, dostane sprchu. U nás to teda pomáhá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2013 14:46
- Nahlásit
nefritt
tak to je supr, že je chce žrát teď, když si jich většinu rozprodala
jinak sem objednavala z granule.cz a řekla si tam o vzorky granulí pro kotě a pro psy do objednávky a poslali mi pro kotě dvoje a pro psy troje vzorky
|