| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 17:13
- Nahlásit
zalezi, jakou verzi ie mas a zda vam stranky treba neblokujou. Ono treba flash je hodne narocnej na procesor a vsechno flesovy pak obecne dost vyzira vykon cpu... Me treba stve ff svou desnou nenazranosti ale to uz dneska vyziraj vsecky.
Je to i tim, ze kazdej browser pouziva jiny jadro, tudiz ff a seamonkey na gecku budou podobny, safari taky pouziva neco svyho, opera zas jinyho svyho a ie taky jinyho. Ff ma doplnek, kterej umoznuje lepe vykreslovat veci na jadru ie, ale ty multiplatformni browsery prave jako ff budou dycky asi o neco robustnejsi a pomalejsi kvuli tomu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 17:26
- Nahlásit
zalezi, jakou verzi ie mas a zda vam stranky treba neblokujou. Ono treba flash je hodne narocnej na procesor a vsechno flesovy pak obecne dost vyzira vykon cpu... Me treba stve ff svou desnou nenazranosti ale to uz dneska vyziraj vsecky.
Je to i tim, ze kazdej browser pouziva jiny jadro, tudiz ff a seamonkey na gecku budou podobny, safari taky pouziva neco svyho, opera zas jinyho svyho a ie taky jinyho. Ff ma doplnek, kterej umoznuje lepe vykreslovat veci na jadru ie, ale ty multiplatformni browsery prave jako ff budou dycky asi o neco robustnejsi a pomalejsi kvuli tomu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 22:09
- Nahlásit
cernej caj
verzi nevím, určitě nějakou pár let starou, stránky neblokujou, ono někdy jdou a někdy se ty samý seknou, speciálně novinky mi to dělaj, podle mě to blbě načítá reklamy, protože obvykle text už je vidět a zasekne se to u reklam, ty blogy a nějaký další stránky se obvykle zobrazí jen kus, menu a tak jo a zbytek ne, prostě je to nějak podělaný a můj osobní dojem je, že to je od tý doby, co mi dali novou verzi antiviráku, kolegyně má to samý a jí to nedělá, asi je můj pc víc v kytkách, mi nezobrazuje ani nějaký videa a kolegyni jo, bohužel v práci s tím nic nenadělám, tak mi musí stačit jak to je
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2013 08:08
- Nahlásit
Maya
no to by chtelo a) aktualizovat browser (stahni si treba IE9 - ono uz to horsi nebude, pripadne IE 8 pokud mas XP, ktery uz IE9 nepodporujou) b) pak updatovat flash player, pac to muze taky zlobit tim. Ono weby jako takovy sou testovany vetsinou na poslednich verzich, pac nikdo nebude udrzovat kompatibilitu s 20ti browserama v jejich 150verzich
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2013 08:40
- Nahlásit
cernej caj
jj, já vím že by byla potřeba aktualizace, to jsem si udělala doma na IE7, novější verzi mi to nevzalo, ale v práci máme bloknutý instalace i aktualizace, tady s tím nic nenadělám, hackout administrátorský heslo neumím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2013 08:56
- Nahlásit
Maya
rekni adminovi, at ti to tam updatuje, pac neaktualni software je prvni bezpecnostni dira v systemu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2013 09:09
- Nahlásit
cernej caj
to by mi musel předělat celý pc, protože neaktuální sw my tu máme všechno, jak to postavili před lety na stůl, tak to je jediný aktulazovaný je antivirák a to jen proto, že mi vypršela licence
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2013 07:15
- Nahlásit
Teda vás ale ty počítače uspaly
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2013 07:19
- Nahlásit
nefritt
tak ja se chodim divat, jestli se tu nerozviruje aspon diskuze o elise a fotecky nebo tak, ale tak vam to tu rozproudim trosku spavym videem s ferinkou a zigulem II.
jo a ty steneci granule uz sou skoro zezrany. Navic Timik trosku zas pribral sem ho vazila teda najedenyho tak mel 17kg ale tak neco meli sice asi granule, ale su rada, ze pomalinku leze nahoru. Teda spis pomalejc nez snek, ale proti tem 16,4kg co mel pred 2ma mesici...
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2013 09:13
- Nahlásit
To by mu potřeboval Charlie něco předat. U toho mám pocit, že musím pořád hlídat váhu. Ale zase na druhou stranu si myslím, že míň už bych mu toho dávat nemohla, že by měl hlad
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2013 09:16
- Nahlásit
Neexistuje kočka, která by se mohla takhle přiblížit k našim psům. To by byla synem smrti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2013 09:19
- Nahlásit
nefritt
Ferinka je mazel hodnej s kockou
Bych chtela aspon 18kg kdyby mel.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2013 11:50 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
I když jsem nějak neměla pořádně čas ani přispívat u nás, sem tam jsem koukla i k vám, ale ke štěníkovi toho moc nemám, bo si to už ani nepamatuju a jelikož počítačům rozumím jako koza petrželi, tak do toho jsem vám s blbostma vstupovat nechtěla.
A tůritistuješ ty ještě?? Neviděla jsem tu nic z cest... My v létě teda taky nechodili, pomalu začínáme, jenže mamka s Mandy nechce po nescůdných cestách, aby někde nespadla na tu šitou ruku, tak jsme dost omezení.
rozproudim trosku spavym videem s ferinkou a zigulem II...Ferinka je mazel hodnej s kockou - právě jsem chtěla písnout, že páníček si dost zahrává, že to ,,rozrýpává"... Kluci kočky v pohodě tolerujou, ale mazlit se nemazlí, jen sem tam nějaké to otření a přečichání koček, ale kdyby jim některá koček jako-by ,,zaútočila" na tlapku, ocas, tak to by zavrčeli nebo se ohnali, i když neublíží. Onehdá kocour nechtěně při procházení šlápnul Berrymu na tlapku a ten s řevem vyletěl, jako by mu ji minimálně ukousnul....tele jedno Ale oni se koček právě spíš bojí, myslím, že jim to kočky předvedly ještě jako koťata (co s drápy umí ) a psi jsou ostražití, aby se to neopakovalo
Už jsem taky teta: bráchovi se včera narodila Ela
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2013 12:43
- Nahlásit
worick
tak at ti to neni lito - 40 + 16 km Bilyma Karpatama a spodni casti CHKO beskydy neboli vzdane Valasske Kotary 2013, jinak sem byla ted v sobotu 21km s kamoskou v moravskym krasu a nekdy pred mesicem sme byli jeste zas u chotebore, ale to fotky nemam vubec zadny...
ja k vam taky nakukuju, ale moc nestiham, pac ste tam samy grafomani ale cetla sem to s tou lasickou nebo co to worka mozna sezral?
ale je supr, ze ste u vas ve stavu pohodovyho souziti. ZIgul je ve stavu, kdy vylez spoza mrazaku a s lidma se mazli, ale u psu jeste zkouma, co to jako je? psi ho nastesti neresi vubec, tak su rada. mela sem strach, jak si divoch ferina zvykne a je hodnoucka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2013 12:47
- Nahlásit
worick
jo a gratuluju, teticko
muj bejvalej vcera psal sms, ze matej i kuba sou zdarne na svete a zdravi... no jako uprimne... s mym postojem k detem su rada, ze si ty dvojcata "vybral" s jinou
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2013 15:50
- Nahlásit
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2013 19:46
- Nahlásit
http://www.home4pets.cz/psi-k-adopci/feny/stenata- 2-8-mesicu/item/bellka-rezervovana?utm_source=www. hyperinzerce.cz&utm_medium=referral
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2013 20:03
- Nahlásit
ErzebethB
pěkná fenka, snad si jí někdo vezme
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2013 20:12
- Nahlásit
Mě to dneska poslala kámoška, jestli nechci kámošku k tomu našemu torpédu... by nám zbořily byt...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2013 20:58
- Nahlásit
ErzebethB
tahle bude asi menší než Eliza
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2013 20:58
- Nahlásit
ErzebethB
a vubec, co nejake novinky? mas? a fotky? mas??
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 12:29
- Nahlásit
cernej caj
tohle je teda dobré : ze si ty dvojcata "vybral" s jinou - To chápu
Tohle teda ale nechápu: 40 + 16 km Bilyma Karpatama a spodni casti CHKO beskydy neboli vzdane Valasske Kotary 2013 - Ty mi sim tě neříkej, že tě bolí koleno Tohle bych já nejela ani na kole, i autem se mi to zdá daleko a když jsme šli kolem 17km, už mně bolelo ale lautr všechno
jinak sem byla ted v sobotu 21km s kamoskou v moravskym krasu - tam jste doufám šly jinou trasu, jak jsme šli spolu. Nemyslím, že byla špatná, ale určo tam je i plno jiných, třeba na východní straně. Hoď mapu
Někam půjdem snad zítra. Tu leje a za dvě hoďky musím sousedovi na pohřeb
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 13:23
- Nahlásit
worick
Jojo, jinou. Hodne to obmenujem. Trasu poslu z domu vecer, ale sli sme z boskovic do sloupu.
Tak na me je tech 40/den taky uz maximum
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 20:24
- Nahlásit
cernej caj
Hehe, není čas sedět u PC... v práci z nás chtějí sedřít duši
hehehe a jiné novinky - už máme - řekla bych - všechny dospělácké zuby, začíná nám růst dospělácká srst, začali jsme krmit vařeným masem s přílohou a zeleninkou (véču) jinak granulky, minulý týden jsme byli prvně na cvičáku a dneska jsme byli prvně v lese (bez vodítka) )
Dost se uklidnila, ale ještě jí to občas chytne....
Jo a největší novinka je, že jsem se předevčírem v noci probudila a Eliza ležela mezi náma jak mrtvola na zádech, packy ve vzduchu a chrápala jak starej fotr Neměla jsem jí to srdce budit a vyhánět, tak jsem jí tam nechala...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 21:19
- Nahlásit
worick
minolosobotni trasa
ErzebethB
timik taky vobcas chrape ale moc casto nee teda
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 22:12
- Nahlásit
cernej caj
Já jí slyšela po prvý a teda měla jsem co dělat, abych se nezačala tlemit nahlas... v půl třetí ráno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 22:25
- Nahlásit
ErzebethB
cernej caj
Kim taky chrápe, Dorin nikdy, asi čím větší pes, tím víc chrápe
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2013 08:55
- Nahlásit
Maya
bezkonkurencne nejhur u nas chrape muz
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 07:55
- Nahlásit
cernej caj
minolosobotni trasa - aha, ta taky nebyla krátká Já bych to musela nějak zokruhovat odjinud...
Zítra jedem s mamkou do Brna na kontrolu zase, tak už jsem i uvažovala, že ukvokám Toma, aby jsme jeli zase autem, vzali kluky a udělali si někde kol Brna výlet. Jenže ono je to komplikované, někdy je mamka odbavená za 10minut, někdy za hodinu A pak taky hlásí na zítra zase pršet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 12:47
- Nahlásit
worick
no to je fakt radost to pocasi...
a odkud bys chtela kruhovou trasu? tady mas pres rudicke propadani a kostel v krtinach...
|