| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:57 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
cernej caj ja se omlouvam to je zcela mimo temu jen ze te tady vidim ..hlasim a priznavam se za lisku verkovou neb se z lisky stava veverka co vsude skace tudis doskocila ke kapse od fotaku opici drahou co tu zacala provozovat a dostala se samo k tomu kabelu ktery neprezil je na dve pulky hajzlik mrnavej musim vsechno schovavat zacina domacnet az mooc papiry a kabely to je mazec
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:48
- Nahlásit
mimo tema:
ketty
ten kabel koupis v kazdym obchode s pc/foto/elektro za 80+ kc, ja mam doma tech kabelu vic (muj fotak + mp3) takze kvuli me ho kupovat nemusis, staci, kdyz liska nesezere ten fotak
pokud mas od nejakyho zarizeni stejnej kabel, tak ten muj neres, pokud nemas, tak za par kacek mas novy a jeto
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 14:31
- Nahlásit
cernej caj
Jestli se ti to nelíbí, že na ni vrčí, tak mu to zkus zatrhnout, zlobit se, aby viděl, že toto nee, na Kima platí i plesknutí přes čumec, ale oni toho stejně pak nechají před tebou a když jsou sami, tak si dělají co chtějí, vidím to z okna.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 15:06
- Nahlásit
ja to zas slysim pres dvere
doufam, ze tim uz bude brzo dobre reagovat na jmeno, poustela bych ho z voditka, po jzdacke silnici nikdo moc nechodej, zvirata nikde, myslim, ze realne tam nema moc moznosti aby ho neco nalakalo a cyklisti jsou videt z dalky. Uz se mi zda, ze zacina reagovat celkem pekne, na voditku kdyz zavolam, tak se otoci a prijde zatim posledni 3 dny vzdycky uz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 15:21
- Nahlásit
cernej caj
No vidíš, však on se to naučí, je to šikulka.
Já bych ho asi pustila venku, až by chodil na zavolání na zahradě. A určitě bych mu dala na obojek adresu a telefon.
Jako jeden nikdy neví, proč byl v útulku, třeba je zdrhací.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 15:59
- Nahlásit
tojo, adresu a telefon uz se chystam par dni, ale nedostala sem se jeste do zverace pro ty adresniky...
Ferince ho brat nebudu, tak jeste Tim musi pockat nekdy do vikendu, ale na zahrade taky reaguje dobre
a jestli je zdrhaci, to se mi nezda, protoze ze dveri sice chce okamzite odemcu, ale jinak kdyz je na zahrade, porad chce do baraku, a kdyz je v baraku, porad chce za nama do pokoje
Dokonce nechce byt na dvore ani sam, kdyz stojim mezi dvermi, tak by se ani nesel vykadit, musim vzdycky zavrit a jit s nima dal, aby sel ven.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:16
- Nahlásit
cernej caj
Užívá si, že má někdo o něj zájem. Jak asi chudák žil.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:57
- Nahlásit
Maya
radsi na to ani nemyslim porad by se mazlil, jeste ho to nepreslo vsude mi nastrkovat kebulu.
Tak jsem ho pustila nakonec mezi polama uz dneska, se spojenejma voditkama, stopku jeste nemame... no a na cabajku pribeh vzdycky
a bobky uz maj spravnej tvar, i kdyz konzistence je horsi, uz se zacina zlepsovat
Jediny, co me trochu stve, ze ma na zdravym oku neco... jak smitko ci co, pokusila sem me tu to vykapnout kapkama, ale ma to tam furt jak ma jen jedno oko, mam o nej vetsi strach
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 21:57
- Nahlásit
cernej caj
hele pozor na adresníky. Ty kovový se rozmotávaj. Všechny co znám . Kožený jsou lepší. Jestli můžu doporučit, tak navíc na spodní stranu obojku napiš svůj telefon.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 22:01 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna_
my meli kozeny u prvniho psa a vzdycky jak smejdila v bordelu, tak se to uplne rozpilo... ale zase to muzu dat do sacku, coz
hm, neni spatny napad, Tim nema zatim zadnou identifikaci, tak by se to hodilo. Do zverace se dostanu zitra, tak to omrknu. S nacipovanim sice netusim, jak dlouho bysme meli cekat, nez jakoze uz bude aklimatizovanej... ale treba hubu si zatim otevrit nenecha, tak to je asi jeste brzo i na to cipovani
edit: tak sem zjistila, ze na ten kozenej spodek to propiskou nenapisu, bud to neni videt, nebo odrejvam tu kuzu... tak priberu jeste nakup lihovky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 23:34
- Nahlásit
cernej caj
nebo http://www.tagisky.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 07:25
- Nahlásit
kachna_
tyjo, super napad polovicka me v praci vysoustruzi kus nerez plechu a tatinek pujci raznice a je to
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 07:58
- Nahlásit
cernej caj
JJ, my máme tyhle koupený tagisky, ale jinak všude kde dělají klíče, tak mají hliníkový plíšky a vyrejou ti do nich, co chceš, měla jsem to před tím a taky to vydrží.
Jinak čipování je jak očkování, pokud mu nevadí vet a injekce, tak by bylo čipování v pohodě.
S tím okem nevím, aby to nebyl počínají zákal, asi by to chtělo odborníka přes oči, nemáte někoho takového v Brně?
To druhé oko on nemá a nebo má a jen na něj nevidí?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 08:27
- Nahlásit
cernej cajkabel
ok vpoho ja mam takovou ctecku karet co muzu pichnout do kompu takze.....jen sem chtela oznamit havarku ukrad kapsu ani envim jak na ten fotak a...ja uz poscovavala kabely atd neb by se mu mohlo neco prihodit ja ikdyz volam telefonem a mam ho v nabijecce ,tak najednou koukam a visi na tom to kouse pred tebou nezajem ale todle byl minutu sam , a uz to bylo ,fotak se pokousel taky ukrast kvuli te kanicce ale sem ho pristihla a vse uz scovavam on i snurky od kapuci a podobne ma rad a vse co vlaje je snim sranda ale musi se neco jeste doucit co muze co ne.... jinak v sekci pro davidkovou r je naky popis dne snim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 09:29
- Nahlásit
Maya
rano to tam uz nemel, tak asi jen nejakej bordel jakoze na oku, ale uz je to pryc nastesti
on ho ma, ale nevidi na nej... ma ho jakoze zkrceny, cerveny a divny. proste to na prvni pohled nevypada jako zdravy oko. My zatim nebyli u "naseho" veta, chodime ke dvoum - jeden je bliz a levnejsi a druhej dal, ale ma lepsi vybaveni a vsechno, ale nebylo ted auto a busem horor...
Jinak to ocipovani, to je jak pichnuti vztekliny a pes za 2 minuty nic nevi? jestli to tak je, tak bychom k vetovi asi zasli i driv...
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 09:34
- Nahlásit
Ahoj, nebylo by u někoho volné místečko pro fenu špice, kt. v útulku v Plzni?
Skvrnka
Číslo: 10563
Pohlaví: fena
Přibližný věk: střední
Plemeno: špic
Zvláštní znamení:
Povaha: Po získání důvěry přátelská a komunikativní, zvídavá. Miluje dlouhé procházky.
Vhodné umístění: Nejlépe k rodinnému domku se zahradou se stálým přístupem dovnitř, nebo i do bytu. Pro hodného člověka, který si fenku získá a bude o ni dobře pečovat.
http://www.utulekplzen.cz/index.php?k=1
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:08
- Nahlásit
Hanca
je pekna, ale dalsiho psa ted vazne nee... mame 2 mesice nevychovany stene a 2 tydny psa z utulku, kterej nezna zakladni povely, nic... je sice hezky, ze jsou tu lidi co maji i 10 psu a ochotne si vemou dalsiho, ale pro me jsou 2 tak na hranici financni uzivitelnosti a moznosti se jim venovat...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:35
- Nahlásit
cernej caj
Jj, čipuje se jehlou, možná třošku silnější než při očkování, ale pes o tom ani neví, já nechávala oba taky čipovat, protože tetování měli hned nečitelný.
Pak musíš čip zaregistrovat a jeslti chceš mít registraci zdarma, tak si nech načipovat čipem Datamars.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:54
- Nahlásit
Maya
feri mam zaregistrovanou v narodniregistr.cz, jestli se da registrovat jeste i jinde, to nevim... s tim cipem datamars, to se registruje v jinym registru?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 11:27
- Nahlásit
cernej caj
No registrů je víc, ale Národní registr je dost známý, takže tam to myslím stačí a právě ten registruje zdarma jen čipy Datamars. Pokud načipuješ jiným, tak pak musíš v Národním registru něco za registraci zaplatit, myslím asi 170 Kč.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:27
- Nahlásit
Tak Tim dneska nechce večeřet... Celkem mě to pobavilo. Dostali se do vedlejšího pokoje, kde jsou granule a společnými silami se dostali spodem do pytle stenecich grancek, tak asi Tim hodoval a hodoval... a k večeři jen znechuceně čuchnul
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:53
- Nahlásit
cernej caj
se dostali spodem do pytle stenecich grancek
Vidíš, další výhoda krmení masem. Do mražáku se nedostanou. Doufám!
Musí bejt super mít dva psy, co "uvažujou" stejně
Jsem včera holkám dala u mamči chappi konzervu. No aspoň vim, že teda chappi konzervu fakt ani pro chuť.
Mám čipovaný psy jinym čipem, naštěstí zrovna byla akce v národním registru a registrovali je zdarma. To píchnutí myslim ani nevnímali
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 21:07
- Nahlásit
no spíš mám teď strach, když měl Tim včera konečně bobkovej tvar hovínek, aby teď tím přežráním nerozhodil to, na čem skoro 2 týdny pracujeme
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 21:13
- Nahlásit
cernej caj
no aspoň budeš vědět, po čem to má (lepší, než stresovat,, jestli to není to či ono). Když už, tak z toho snad bude jen jednorázovej průjem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 08:02
- Nahlásit
cernej caj
Šikovný jsou.
Já mám pytel ve verandě, kde psiska vždycky jen proběhnout, protože jinak by to dopadlo stejně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:31
- Nahlásit
Maya
to jo, moc sikovny hlavne kdyz pak Tim pozvracel chodbu a s chuti to pak jeste sezral, ani sem od nej nechtela pusinku )
budem muset poresit schovavani granuli jinam, a to sem tajne doufala, ze je bezpecno, kdyz tam Tim nikdy nemel potrebu chodit...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 11:29
- Nahlásit
hlavne kdyz pak Tim pozvracel chodbu a s chuti to pak jeste sezral
To znám. Kim když něco vyblije, tak to taky hned sežere a když něco vyblije Dorin, tak to taky sežere Kim, Dori se na jen zhnuseně podívá a odvrátí hlavu.
Jo jo, jsou to chuťovky, naštěstí to u nás nebývá moc často.
Jinak na granule je nejlepší koupit barel, tam se pes nedostane. I když já teda taky barel nemám, by se mi nevešel, ale odsejpám si granule do kyblíku od pracího prášku, to mám doma a pytel schovaný jinde.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 11:58
- Nahlásit
Maya
je lepsi barel kovovy nebo plastovy?
http://vase-krmivo.cz/psi/chovatelske-vybaveni/aca na/
koneckoncu ten plastovej ani neni nijak drahej...
a granule by se dali na skrin, tam snad nevysplhaj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:23
- Nahlásit
cernej caj
To nevím, já barel nikdy neměla, ale co znám lidi, všichni mají plastový, zdá se mi to i lepší na manipulaci, na mytí a tak, prostě takový čistější. Já mám kyblíček taky plastový.
Ale možná je to spíš o pocitu co ti víc vyhovuje, jeslti plast nebo kov. Tam je stejně asi nejdůležitější, aby těsnil, a to budou určitě oba.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 15:52
- Nahlásit
cernej caj
kovovej je hezčí, a nesmrtelnej, ale plastovej levnější, taky je mám. Já osobně bych brala nějakej uzaviratelnej, ale ne s víkem né jako barely od barev, ale se zahákávacíma háčkama - jako u klecí na morčata. Líp se do toho leze (mě to štve) a myslím, že jsou trvanlivější. Jo a do košů s plastovym sklapěcim víkem se mi pesstvo dostane,ty nebrat.
A jinak třeba najdeš inspiraci tady
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_8657_0.html
|