Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Barel na krmivo
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Pet
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 20:09
- Nahlásit

Nemůžete mi prosím dát někdo tip na internetový obchod, kde bych mohla koupit barel na 15 kg krmivo? Asi kupuji špatné krmivo ) (Purinu Proplan) ale nikdy jsem k němu barel nikde nedostala. A samostatně jsem nějaké barely nikde neviděla prodávat. Kde mám pátrat? Poradíte?

Tinta76
# Zasláno: 9 Čec 2008 20:17
- Nahlásit

Co třeba Happy Dog?

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 20:23
- Nahlásit

Pet
Ja koupila kdysi barely na kysany zeli. Za par slupek, vejde se tam temer 15 kg granuli, ten zbytecek, co se nevleze, sem skrmila za par dni. Ted se v v barelech dobre uskladnuji psi smrady jako susene usi, vazovice apod.

paja a brandy
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 20:27
- Nahlásit

Samotne barely na krmivo maji tady: www.psiservis.cz

Weroniica
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 21:43
- Nahlásit

Já má doma barely od Acany, vejde se mi tam sice sotva 15kg krmení, ale ten zbytek je rychle skrmený. Koukla bych asi na stránky dealerů krmení a poptala se. na www.psiservis.cz mi přijdou zbytečně drahý.

žanda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 07:57
- Nahlásit

já ho mám od hillsu-jsem si řekla, a zplatila tedy,nebyl ke krmivu-jinak na výstavách je mají,ale kdo by se s tím tahal mhd...

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:02
- Nahlásit

a co kovovej barel, to se nikde neprodává

kokoška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:26
- Nahlásit

Mar
kovovej barel
kovové má eukanuba, tuhle mi ho nabízeli na veterině, když si vezmu 15kg pytel krmení - občas mají "akce". Barel sice super, ale nevím, co bych dělala v 15 kg granulí

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:28
- Nahlásit

kokoška
no prave, ja si ho chci koupit zvlast, nikoli ke krmivu, protoze nevim, co bych delala s tim danym krmivem
kovovej ma aj chicopee a royal canin, ale nikde mi ho nechtej dat zvlast tak sem myslela, zda se to nekde treba solo neprodava...

Walda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:33
- Nahlásit

Pet

Purina dává barely ke granulím, jen pokud jsi členem jejich chovatelského klubu a kupuješ 2O kg balení. Barely jsou kovové, docela hezké.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:51
- Nahlásit

Pet

já jsem koupila velkej umělohmotnej odpadkovej koš se sklápěcím víkem. 15kg se do něj vejde v pohodě a zabere v kuchyni míň místa než kulaté barely

kokoška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:54
- Nahlásit

Mar
nechtej dat zvlast
no jo, jsou to kujóni!!! volně prodejný jsem ho nikde neviděla,ale třeba bys někoho ukecala - vetka tenkrát vypadala, že kdybych škemrala, tak mi ho dá i k menšímu balení, jenže co s takovou kraksnou - granule skladuju v kyblíku s víkem od marmelády

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:58
- Nahlásit

kokoška
tak to mas dobry, ja docela ukecavala a nic

11111
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 09:01
- Nahlásit

já koupila v domácích potřebách umělohmotný koš s víkem a hotovo. Vleze se tam 12 kilo krmení a pohoda ))

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 09:10
- Nahlásit

11111
no jo, kdyz ja chcu ten kovovej noo

Weroniica
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 09:23
- Nahlásit

Mar
Teta ty si zase navymýšlíš
no prave, ja si ho chci koupit zvlast, nikoli ke krmivu, protoze nevim, co bych delala s tim danym krmivem
Není problém beru vše a barel si můžeš nechat

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 09:27
- Nahlásit

Weroniica
ok,ale urco nedam 15 kg za nejakejch 15 az 16 stovek darem

Weroniica
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 09:29
- Nahlásit

Mar
Ulovíme tvoji kočku

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 10:00
- Nahlásit

Weroniica
tak OK, to bysme se mozna mohli nejak domluvit

Weroniica
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 10:08
- Nahlásit

Mají Hill´s taky nějaký barely?

Pet
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 10:10
- Nahlásit

Díky za rady, velkej odpadkovej koš mě taky napadl, ale ten zase tak úplně netěsní, já bych raději něco co bude těsnit.

Fifi
to je dobrej tip a kde se to prodává? Domácí potřeby?

Mě právě štve že za tu dobu co kupuju Proplanku ještě nikdy nebyla akce třeba za dva pytle barel. Nebo alespoň u mýho prodejce to ještě nebylo. U jiných krmiv ano.

Walda ale já nemám chovatelskou stanici, takže...

Ale všem moc díky za tipy!

Martík
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 10:54
- Nahlásit

no celkem nedavno byla akce ve zvěrokruhu na Proplan ke kterému byl kovový barel. Pak maj často akci na menší plechovky na granule pro menší psy.

arwen
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 11:38
- Nahlásit

a co tohle
http://katalog.ambra.cz/kovova-nadoba-1008-110-l-d 35514.htm

sarinda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:18
- Nahlásit

mohla by si zkusit i tohle
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/9009904 9
mají buď na 16 nebo 40 litrů

Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 17:25
- Nahlásit

Pet
ve Zvěrokruhu teď mají akci, že dávají barel právě k Purině...

aren
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 18:30 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Ten plastový koš na odpad mě napadl taky, ale mám pochybnost, jestli bude vhodný pro potraviny, když je určený na odpad, jako aby ten plast neuvolňoval nějaké jedy do toho krmiva. Co myslíte?

Třeba jsem kupovala plnostěnnou přepravku na kočičí záchůdek a v obchodě mě ujišťovali, že materiál je schválený pro potraviny. Z toho plyne, že některé materiály pro potraviny vhodné nebudou. Třeba zrovna ty, ze kterých se vyrábějí odpadkové koše.
A u kovových bych měla obavu z nátěru

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 20:12
- Nahlásit

Pet
to je dobrej tip a kde se to prodává? Domácí potřeby?

Ja je sehnala nahodou na jedny burze. Maji zacvakavaci vika, ale kde je koupit, to neporadim, mozna se poptat u nejakych kolchozniku.

Pet
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 22:11
- Nahlásit

Fifi
No právě...já mám dva psy, jednoho pidi, druhýho obříka a pro malýho jsem sehnala taky na nějakých trzích šikovnej malej barýlek se zaklapávacím víkem...bohužel mi na něj o víkendu spadlo kolo a je po něm (umělohmotný).
A pro velkýho barel nemám, ale dík za tip, zkusím naběhnout do Zvěrokruhu. Purina teď dává-ke štěněcím granulím dózu na 3kg krmivo.
Prostě snad už něco pořídám a přestanu otravovat.
sarinda
ty vypadají dobře, v Brně jsem je ještě neviděla. Jak tu někdo psal...taky bych měla trošku obavu jestli to něco neuvolňuje, jenže ono nakonec kde dostanu záruku, že?

Pet
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 22:13 - Změnil/a: Pet
- Nahlásit

arwen

maixnerova
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 23:09
- Nahlásit

aren
Ten plastový koš na odpad mě napadl taky, ale mám pochybnost, jestli bude vhodný pro potraviny...

Vidíš, to mě vůbec nenapadlo , nicméně, já tam stejně dávám celej pytel včetně papírovýho obalu...

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání