Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2011 23:21
- Nahlásit

davidkova renata
díky za info, jestli tam bude ještě v pondělí, tak z nich zkusím vymámit číslo čipu a poptat se na plemence, oni se na plemence nedotazují

lili grace
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 16:04
- Nahlásit

Myslíte,že by špiclíny bavil Treibball ?

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 19:14
- Nahlásit

lili grace
Tak to vidím prvně, to fakt nevím, ale řekla bych tak možná kdyby za každý postrčení míče dostal ňamku když si vezmu jak u nás u obou dopadl ten míček co z něj vypadávají ňamky, jak oba zjistili, že ňamky nevypadávají pořád, ale museli by s ním chvíli koulet, tak se mi na to oba hned vykašlali a to teda žravý jsou jako oba, ale asi usoudili že je to moc zbytečný námahy a nestojí to zato

lili grace
Člen
# Zasláno: 1 Led 2012 20:01
- Nahlásit

Je fakt,že to je asi spíš pro "pasoucí" psi. Ale za zkoušku nic

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 10:59
- Nahlásit

tak u nas zase nastalo nezrave obdobi u Feriny... je fakt, ze sem je trochu pred zimou vykrmila (no mozna tak 1-2 kg feri pribrala, na omak je tak akorat, na pohled vypada jako koule ale poslední 2 - 3 dny už zase jen čumí do misky, žere pomalu a dost toho nechá... po očku číhá na tima, když nechá misku bez dozoru, aby ho hned mohla přijít zmlátit, když jí chce ujíst tak nevim, jestli se ji neprejedli granule, (ted zrovna jiny nemame, ale ty timovi stejne moc nezrala nikdy), jestli proste nezere protoze nechce (ze nema hlad) nebo by to mohl byt jiny problem?

pamlsky atd, to zere normalne. i kocce granule z misky...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 11:33
- Nahlásit

cernej caj
Podle mě je nažraná, chce to hlavně zabránit tomu, aby se dostala ke kočičím granulím, jsou výživnější a třeba jí stačí s těma pamlskama, ale je to těžký, to já znám, taky mi je občas psi vyžerou a pak by alespoň na čas zrušila pamlsky a místo nich používala ty její granule, ráno udělat hromádku její granulový dávky, z toho si odebírat na mlsky a zbytek jí večer nasypat do misky. A možná bych zkusila změnit značku granulí. Nic jí určitě není, to je jen rozežranost a zmlsanost, Kim byl jako mlaďoch úplně stejnej. Já jsem mu ještě začala tenkrát dávat mlsku za vyjedenou misku, to pochopil celkem rychle, že když nedojí, tak nic nebude.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 11:38
- Nahlásit

Maya
granule kočičí určitě nejsou k dispozici tak, že by se k nim dostala, pamlsky taky spíš běžně vůbec nedostává, to spíš sem právě zkoušela jak jí chutná ostatní potrava

vim, jaky s ni byli problemy se stenetem, ted toho Frommu má druhej pytel,sme tak v půlce... je možný, že se jí přežral, přece jen ten 14kg pytel pro tak "malýho" psa není na týden, že...

zkusím teda koupit nějaký jiný granule, že bysme to prostřídali, nebo koupit nějaký maso, teď sme zas delší dobu na granclích, nějak sem byla líná ráno přivstat... ale je mě jasný, že to by žrala s chutí, kdyby panička byla aktivnější v příprave

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 11:50
- Nahlásit

cernej caj
Můžeš zkusit střídat po pytli, mě taky obvykle to dýl nechtějí žrát, můžeš jí zkusit ty granule něčím napatlat - masem z konzervy, pacholíkem, jogurtem nebo zalít vývarem, zasypat rozdrcenýma piškotama nebo strouhaným tvarohem nebo sýrem, často to pomůže, taky jsem to dělala, nakonec jsme skončili jen u konzerv a teď už nemusím dobu dávat ani ty, teď už sežere všechno, ale trvalo to lééééta. )

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 11:52
- Nahlásit

Jinak Kim strašně líná, ale fakt strašně, včera jsem z něj vyčesala víc chlupů než na jaře a má míň chlupů než v horkým létě, si myslím, že to je po tý kastraci, tak doufám, že mu teď nenaroste nějaká hrůza a nebo že nepřijdou mrazy, to by mu fakt asi byla zima.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 12:34
- Nahlásit

Maya
ferinka pečlivě ožere vše dobré a granule nechá a to sem byla štastná, že menší granulky konečně žere... asi fakt budu muset víc střídat.

No tak uvidíš, když má dobrou boudu, tak by to snad měl zvládnout bez úhony, ale ona ještě ani není moc zima, tak je šance že nasrstí až se ochladí velká bych řekla

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 12:44
- Nahlásit

cernej caj
ferinka pečlivě ožere vše dobré a granule nechá
takt to fakt nevím o to se Kim nikdy nesnažil
ale ona ještě ani není moc zima,
no zatím je to dobrý, to jen mě málem kleplo, když jsem do něj zajela hřebenem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 13:08
- Nahlásit

Maya
to sme už řešili když byla štěně, že jedině paštičky a i tak si to dokázala nějak oblízat

no to se ale zas nedivím,že z toho člověk radost nemá, když tolik líná, hlavně že musíš pořád a pořád česat a nedaj ti ani chvilu oddech

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2012 13:10
- Nahlásit

cernej caj
Já vím, že jste to už řešili, tak zkus pro začátek koupit fakt ty jiný granule a nesjpíš s jiným druhem masa.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 20:55
- Nahlásit

Ta vlkošedá zmije se naučila rozbíjet plot a chodit na procházku, když jedeme pryč .
Takže kvůli ní budeme předělávat plot na dvakrát.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 21:15
- Nahlásit

kachna_
no vidíš, jak máš inteligentního psa může tě těšit, že to není žádnej blbec a že trefí domů
Jaktože na dvakrát? ste už plot předělávali?

P.S: sem dostala opozdeny darek k vanocum... to se musim podelit

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Led 2012 22:08
- Nahlásit

cernej caj
Jaktože na dvakrát? ste už plot předělávali?
no protože ho máme v plánu předělat v květnu.
trefí domů
nejenže trefí domů, ale ta sfině umí i zatloukat, že nikdy nikdy nikdy žádnou díru v plotě neviděla, natož aby jí prošla ven. Když kontroluju plot se psama, tak se tam ani nepodívá, naštěstí mám i flekatýho psa, ten těhle podfuků není schopnej.
vidíš, jak máš inteligentního psa
v těhle chvílích jsem radši za ty hloupější
opozdeny darek k vanocum
krása

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 08:03
- Nahlásit

a sfině umí i zatloukat, že nikdy nikdy nikdy žádnou díru v plotě neviděla, natož aby jí prošla ven. Když kontroluju plot se psama, tak se tam ani nepodívá, naštěstí mám i flekatýho psa, ten těhle podfuků není schopnej. tohle mě fakt složilo po ránu

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 08:23
- Nahlásit

cernej caj
Pěkný, tak teď už zloději nemají šanci.
kachna_
Vyčůránkovej pes posiluje nervy, to máš dobrý
U nás je teda za něj Dorin, Kim je pes rovnej a přímej a pravdu říká do očí, je schopnej jen jedinýho podfuku a to na Dorina, když mu chce něco sebrat, tak jde štěkat k plotu jako že někdo jde, aby se Dorin běžel podívat a on mu to mezitím mohl vzít
Kim mi zdrhnul jako mladej jednou když jsme neměli ještě natahovákem dotažený plot ke sloupku, tak si to tam rozmotal a když jsem pak kontrolovala plot, tak k tomu nadšeně běžel a hned ukazoval jako Hele kudy se tady dá proběhnout ven

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 08:26
- Nahlásit

Jinak Kim strašně líná, asi po tý kastraci, má už míň chlupů než v létě, si myslím, že jestli ho prohrábnu ještě jednou, tak budu mít nahatého špice. Údajně prej ale pak obroste do nádherný srsti, tak to jsem teda zvědavá.

nefritt
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 08:31
- Nahlásit

kachna_
Tak to my už předělávali ploty v obou výbězích. První kvůli leonce, protože ta si "otvírala" pletivo jako konzervu a ve druhým výběhu kvůli choďandě. Koupili jsme tam svařované pletivo, ale v klídku ho dokáže zlikvidovat.V obou případech jsme použili armaturu - ta bude doufám věčná a když je to natřený tak to i pěkně vypadá

nefritt
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 08:34
- Nahlásit

cernej caj
Mně takhle otravuje občas leonka, že granule najednou nechce. Ale já jsem si to udělala, že jsem jí dávala víc, než bylo potřeba. Když jsem ubrala, tak to je bez problémů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 10:38
- Nahlásit

nefritt
taky sem jí nakonec dávala tak poloviční porce, a po týdnu už asi má hlad, tak už zase žere, asi teda zjistila že ano, panička je ochotná řešit problémy pokud jsou, ale není ochotná psu podstrojovat když mu nechutná

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 11:29
- Nahlásit

cernej caj
Správně děláš.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 12:41
- Nahlásit

Maya
jinak by me doma casem sezrali (teda ferina jo, timik je hodnouckej

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 14:11
- Nahlásit

cernej caj
To znám, jsou jak piraně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 12:49 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

kachna_

evidenční číslo: 17/2012
plemeno: kříženec špice
popis: pes, 6 týdnů
srst: bílá béžové plotny, delší
velikost: štěně
nalezen: 02.01.2012, 17:40
P-4,Lhotka,Novodvorská,zast. MHD
charakteristika:
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242

aha tak eště třetí

nefritt
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 13:29
- Nahlásit

Ty první dvě mi spíš připadají jako maličkatý čivavky

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 14:24
- Nahlásit

nefritt
Nejspíš jo, ale jsou roztomilý, fakt nechápu, že je někdo dokáže vyhodit na ulici.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 18:23
- Nahlásit

Maya
Nejspíš jo, ale jsou roztomilý, fakt nechápu, že je někdo dokáže vyhodit na ulici.
vid?? to první už je pryč bo neni vidět fotka,kerá svině tohle dokáže at zdechne,myslim že budou pryč brzo,jsou děsně roztomilí,můžem jen doufat,že budou mít dobrej život

nefritt
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 20:44
- Nahlásit

Jo, já nechápu občas víc věcí ohledně chování lidí ke psům

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání