| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 09:51
- Nahlásit
Maya
jim furt říkám, že mají rozšířit smečku, aby to bylo vyrovnaný tak to můžu být ráda, že to máme šulnul, já 3 zvířata, rodiče se ségrou 3 zvířata akorát kocourovi sem chtěla koupit nějakou lepší kapsičku, a zapoměla sem, tak to mám ještě resty.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 11:18
- Nahlásit
cernej caj
No já teď 5 zvířat, želvy nepočítám, ty teď spí, tak dárky nedostávají a brácha jednoho psa.
Kocourovi dej místo kapsičky kousek kapra, to taky funguje.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 11:20 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Se v práci příšerně nudím, tak jsem alespoň na webu udělala jednoduchý přání, takže tady taky všem hezký svátky i nový rok
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:23 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
se aky v praci nudim ale muzem jit dom uz ve 3 tak jeste stihnu dosehnat posledni darky. Prani mas pekne, hlavne ta snezna papula je super
já teda letos nestihla, ale udělala sem na letošek co sem nepoužila tak se mi teď hodí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 13:55
- Nahlásit
cernej caj
Máš to taky moc pěkný, super nápad s těma přáníma
hlavne ta snezna papula je super
to je stará fotka ještě z normálního foťáku a naskenovaná, to byly Kimovi snad tak dva roky, já tady v práci moc fotek nemám, jen pár ve spořiči a na webu mám taky jen starý fotky, tak jsem musela vzít něco staršího
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:06
- Nahlásit
Maya
tak hlavne, ze je po ruce pekna zimni fotka
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:16
- Nahlásit
Maya
cernej caj
čau holky krásné přáníčka máte - moc, moc Já nemám, za a) to neumím, za b) bych ani nestíhala
A dárky? Pro kluky mám hračky (každému jednu, stejně je zabaví Woriček ) oni moc na to jídlo stejně nejsou. Kočky vlastně ndostanou nic, mají kočičích hraček milion, ale si s nima nehrajou a teď budou nadšeně bimbat do baněk na stromku A co se jídla týká: Gucci bych musela chytit leda myšku - živou kapsiček tuňákových má plnou krabici a jiného nic do huby neveme (jo maso vlastně, ale to jí teda pod stromek nedám, bléé ) Leon si nevezme krom svých granulí vůbec nic. U obou jsem zkoušela mlsky všeho druhu a nic, nevemou si. Jsou to zmlsanci
Se v práci příšerně nudím - a to mi někteří závidí, že nemusím do práce a já tady od rána vyšiluju - jaký je tu bordel a kdy to zvládnu uklidit lítám s hadrem, na metle apod.......
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:20
- Nahlásit
cernej caj
Já ještě hodinu tady, to je fakt děs
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:23
- Nahlásit
worick
No právě, tady dřepím celý den k ničemu a akorát myslím na to, co jsem všechno mohla udělat doma
Kočkám taky hračky nedávám a už ani nekupuju, to jsou vyhozený peníze, pak stačí zátka spadlá na zem a stačí to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:24
- Nahlásit
worick
vidíš, já si při sezení v práci z bordelu dělat hlavu nemusím, protože sem celý týden byla přesčasy a když sem se doplazila v 11 dom s běhaním po dárkach, tak sem jen úvanou padla a garantuju ti, že jakejkoli bordel v takovou chvíli prostě ignoruješ
Maya
já už zdrhám teď, tak nějak mi to bylo dovoleno za včerejší přesčas tak krásný vánoce a žádný kosti v zažívacím traktu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 14:27
- Nahlásit
cernej caj
tak se měj, já zdrhám za chvíli, nový šéf se pochlapil a zahlásil, že můžem domůůů, takže paráda
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2011 10:20
- Nahlásit
Ahojda holky, přeju zde všem krásné Vánoce a šťastný nový rok a hlavně hodně špiců Lucka a smečka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2011 12:36
- Nahlásit
Přejeme krásný vánoce a novej rok.
Péefko nemáme, zato máme Kačenku
Lucka už pozná špice, jenže říká, "pič", tak doufám, že žádnýho špice nepotkáme, dokud se nenaučí š
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2011 16:48
- Nahlásit
kachna_
tak to gratulujeme ke Kačence!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2011 22:55
- Nahlásit
kachna_
Jakou Kačenku? Něco mi uniklo?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2011 00:38 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
kachna_
Péefko nemáme, zato máme Kačenku - jééé Ty jsi byla těhule....Ty už máš mimčo??! Ty jsi ,,dostala" mimčo k Vánocům? No to je bomba Doufám, že jsi ho našla normálně ,,zabalené pod stromkem"?! To je totiž jediná možnost, jak bych ho brala já
Velká gratulace A k těm Vánocům ještě hlavně zdraví
Pro všechny!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2011 10:23
- Nahlásit
Maya
teda já sem to pochopila stejně jako worick, že kachna má "kachňátko" Kačenku, tak dofám, že to tak fakt je mám pocit že zmiňovala že někdy v zimě bude
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2011 13:21
- Nahlásit
Maya
worick
Jakou Kačenku?
Kačenku dítě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2011 18:54
- Nahlásit
kachna_
Tak to moc gratuluju a hodně štěstí Kačence do života
se přiznám, že mě teda nejdřív napadlo něco jiného, i když pravda teď už si vzpomínám, že jsem tu kdysi četla že jsi těhotná
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2011 23:41
- Nahlásit
Maya
mě teda nejdřív napadlo něco jiného
no jo, ale my ještě nemáme dodělanej kachník a psa už vážně ne
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 15:45
- Nahlásit
kachna_
Kamarádce se taky před Vánoci narodila malá Kačenka
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 20:44
- Nahlásit
Jinak holky,neznáte nějakého čau čau? Hrozně se mi tihle psíci zalíbily,ale údajně dost trpí na nemoci-jak DKK,tak alergie a podobně...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 22:16
- Nahlásit
lili grace
Eire z tématu "Pro Ešusovou" má čauí chovatelskou stanici, tak si jí tam zkus odlovit .
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 22:42
- Nahlásit
lili grace
Já myslím, že to takhle nejde říct o žádném plemeni, každé plemeno na něco trpí a spíš jde o to, správně si vybrat štěně.
Čaua bych nedala povahově, jako určitou nezávislost špiců můžu, ale co je moc, to je moc.
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2011 22:54
- Nahlásit
Maya
Mně by možná i vyhovovalo,že pes není tolik fixovaný. Ale zas mít celý život psa na vodítku.... Nevěřím tomu,že tenhle pes bude mít 100% nebo aspon 90% přivolání
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 00:30 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
lili grace
Zdarec Sestřenky měly roky fenu čau-čau bezpapíráka, ze které nakonec ale, vylezla akita jak vyšitá Respective: ony to kupovaly jako čaučau a buďto onen ,,chovatel z burzy"-vůbec netušil rozdíl mezi plemeny a ,,japonec jak japonec" a nebo si říkal:,,holky blbé, chtějí čaučau, tak jim budu tvrdit, že to je, i když je to akita"
Druhého, psa, už měli opravdu čaučau i vzhledově, i když taky bezpapírák, ale s kloubama měl ve stáří problémy hrozné, zadní nohy měl do x od mala - stál jak koza. Oba psi stejně, ke stáru umřeli na rakovinu Jo zapoměla jsem: oba měli vážné problémy se srstí...nějaké ty dermatitídy, či co Zdravotně: nebrat! Povaha: no tak akita hrozná, tu nezvládali vůbec, čaučau byl bambula, netýkavka, který nemá rád fyzický kontakt, kouše. A to i rodinu. Na můj vkus opravdu povahově,,divný pes"
Když jsem byla mlaďoch čaučau se mi taky hrozně líbil. Nevím, jestli si ho vybraly i na základě toho ale po tom, když jsem ho poznala osobně u nich, už bych ho nechtěla, jelikož já chtěla ,,méďu na muchlování" a tahle rasa klame tělem a na tohle opravdu není Vystihlo by ho u nás používáno pro nepříjemné lidi:,,nechutný jak stará prdel" samozřejmě znala jsem jen tohohle jednoho, podle toho se plemeno hodnotit nedá, víc opravdu od chovatelů....jenže co si budem říkat: chovatel Ti vychválí plemeno co má...to dá rozum, nemluvila bych jinak Těžko člověk bude chovat plemeno, které se mu nelíbí, že jo....
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 11:29
- Nahlásit
Já bych chtěla prostě něco,co neni takový závislák,náš pes totiž je a neni to vždycky příjemné. Fakt mi z toho nejlíp vychází ten špic,akorát jsem chtěla zkoušet i nějaké sporty,což by ho asi zas tak nebavilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 12:03
- Nahlásit
lili grace
no já myslím, že bavit občas trochu by ho to i mohlo, spíš asi by ho to nebavilo pořád, ale rozhodně si nemyslím, že celkově by to bylo tak zlý. A třeba dogtrekking je taky psi sport a ten by spice stopro bavil
Spolužák na základce měl čaučaua, je fakt že bez vodítka sem je neviděla nikdy, ale co vím, tak byl věkovitej tenkrát a vypadal docela v pohodě po zdravotní stránce, rozhodně chůze byla normální, ale povahově neřeknu.
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 12:52
- Nahlásit
já to beru tak,že x let zpátky byla všechna plemena zdravější,teď už neni geneticky nezatíženo skoro žádné-až na některé primitivní a špicovité,což je smutné Našim by vyhovoval i nějaký moloss-oni jsou línější,nepotřebují takový ten výcvikový dril,spíš výchovu,ale je to všechno krátkosrsté a velikánské... A nemocné
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 14:39
- Nahlásit
lili grace
akorát jsem chtěla zkoušet i nějaké sporty,což by ho asi zas tak nebavilo
Já ale myslim, že by ho to bavilo moc, jen prostě, pokud chceš cvičit na vyšší úrovni, je to lepší s nějakym plemenem ze skupiny ovčáků apod. Jinak se špicem fakt můžeš dělat cokoliv.
A velká výhoda je, že pokud se odstěhuješ od rodičů a jim zůstane pes, tak jim prostě z bytu neudělá kůlničku na dříví.
worick
jenže co si budem říkat: chovatel Ti vychválí plemeno co má
správnej chovatel ti naopak řekne všechna pro a proti
|