Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
corgi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2009 17:34
- Nahlásit

lucYnka XIII
Cardigani jsou větší, delší, mají větší uši, "hrubší" rysy, víc variant zbarvení, trochu jinou kvalitu srsti. Pembroci dřív měli buď ocas přirozeně krátký nebo krácený, dneska už se nechává, takže můžeš narazit na pembroka s i bez ocasu.

corgi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2009 17:38
- Nahlásit

kejtlin
pembroke se rodí bez ocasu?
Někdy se to povede, někdo dokonce chová záměrně linie bez ocasu - u nás moc ne, tady se ještě věří, že bobtail+bobtail=mrtvá štěňata. Ve Skandinávii už na to najeli a pejsci jsou to zdraví, jen díky tomu krátkoocasému genu trošku "ošklivější". U nás je pár přirozených bobů, třeba náš rival z třídy mladých.

corgi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2009 17:43
- Nahlásit

Zdá se, že opravdu nastal čas na vlastní corgí téma, ať to tu neprasíme

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2009 18:05
- Nahlásit

tak jsem oběvila krámek v praze kde maj kilovku z vetamixu hovězí s droby za 33.- kč za kus,tak jsem vzala 5 šišek a zítra ráno bude mít dastík svou dávku,ted je v práci a holky maso nee,bo sindy přibrala 3 kg,takže má 14 kg a eliška ta je tak akorát

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2009 18:14
- Nahlásit

brezen2008
kde maj kilovku z vetamixu hovězí s droby za 33.- kč za kus,
No to je dost predrazeny, teda. Kdyz ma vetamix dvoukg za 39.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2009 18:18
- Nahlásit

Fifi
no to vím,jenže já sem narvu tak 4 šišky a to ještě jednu šišku musím nechat venku
a ted já nemám kam dát 200l mrazák,nemám místo,takže proto
jinak vetamix bych brala každej měsíc,ale nemám místo ,ani v práci

Aluli
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2009 20:02
- Nahlásit

Taky jsem jednu dobu dávala biopolym - doporučili mi ho na srst. Krasně se mi vybarvila (dávala jsem to ke granulím o BARFU jsem jeste ani nevědela a v té době bych ji syrové asi nedala). Jenže teď už to tam nemají -prý jim to přestali dovážet ....

impact
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 10:27
- Nahlásit

Davate kvasnice? Proc a na co a zerou vam to?

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 10:31
- Nahlásit

impact
Dávám Pangamin Bifi Plus, na srst, trávení, vit. B

impact
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 10:40
- Nahlásit

Corgi ja prave chodim psum pro maso do Tesca, jak maj to s tou nalepkou 50% sleva a vcera tam byly i kvasnice. Tak jsem je vzala, ptz jsem to nekde cetla a oni to nezerou.

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 10:45
- Nahlásit

impact
Asi jim to smrdí, on ten Pangamin nesmrdí tolik jako normální kvasnice. Ale zas některý psi se po tomhle smradu můžou utlouct. Co jim to rozmáznout na chleba, třeba s troškou másla nebo tak něco?

impact
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 10:47
- Nahlásit

Corgi zkusim. Frfne jedny.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 10:48
- Nahlásit

Tak naše smečka se po kvasnicích může utlouct,ale dávám pangamin,protože kvasnice,jak v břiše pracují,jim jdou dost nahoru. Oni by se kvasnici měli zprudka orestovat na pánvičce,ale to teda odmítám

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 10:52
- Nahlásit

impact
zkus jim do toho zamíchat 1 malou májku a dát na chleba, nakrájet na čtverečky a dávat jim to, mí psi to milujou.
musim se pochlubit, v pět ráno mi zvonil tel. a volal mi známej co dělá ve slepičárně, že se přes noc podusilo 32 slepic, že by měl napsat hlášení a dát někam na hronadu až přijede kafilerka, ale jestli je nechci pro psy, že jim nic není-hlášení se samo psát nebude, že bych musela vyject hned, než někdo další přijde, slepičárna je od nás asi 3 km, tak rychle oškrábaný auto jsem snad nikdy neměla, ted´ je kuchám a škubu, je to práce, ale psi mají hafo masa

Kaccka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 10:56
- Nahlásit

Dneska jsem dala na zkousku nasemu prckovi kureci hrbet (jinak je to granulak, ale brzy to zrejme zmenime), chudak si to odnesl do pelisku a pak to par minut olizoval a nestastne koukal, evidentne nevedel co s tim, takhle velkej kus syrovyho jeste nikdy nedostal. Ale pak na to prisel a spokojene si celej rozzvejkal, cim vic kosticky praskaly, tim stastnejc se tvaril a pak sel jeste asi ctyrikrat zkontrolovat misku, jestli tam preci jen jeste neco neni
Davate nekdo tyhle min. doplnky? http://www.psi-kramek.cz/index.php?main_page=produ ct_info&products_id=2946&zenid=0791697368ca9705fdf 202e886c39cf6 Prckovi je 9 mesicu, tak preci jen porad jeste trochu vaham, ale v mezicase vybiram mrazak a taky zkoumam co mu k tomu masu budu pridavat az se moje rozhodovani prehoupne a s masem zacneme A jeste vlastne dalsi dotaz, asi uplne hloupej - vsichni zeleninu strouhate nebo mixujete? A ma to jinej duvod nez aby to psi spis snedli? Pokud mu to nahazu do misku cely, tak je to jedno, ne? On v pohode zbasti jakoukoliv zeleninu i ovoce v jakykoliv forme, takze mi strouhani prijde jako ztrata casu.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 11:02 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

brezen2008
to jde, pro nás s malým mrazákem. Kde to je, prosimtě???

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 11:11
- Nahlásit

Kaccka
Zeleina se mixuje,aby byla pro psy stravitelná. Když jí sežerou "vcelku",tak jima projde a nevezmou si z ní skoro nic.
Ad ty vitamíny, v devíti měsících už mi to přijde zbytečný,pokud budeš krmit pestrou stravou. Pro dobrý pocit může párkrát za týden samozřejmě přidat něco na způsob Roboranu,ale nemusíš. Fanče bylo včera osm měsíců a dopotřebuju vitamíny,co máme doma (což je ještě jedna plechovka) a další už kupovat nebudu

Kaccka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 11:43
- Nahlásit

jana33
Aha, no tak jeste, ze jsem se zeptala, budeme mixovat, diky!

impact
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 11:49
- Nahlásit

Kaccka aby ses nedivila. Me psi taky sezerou zeleninu jen tak. Ale jakmile se to octne s masem na hromade, tak to proste vyflusou.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 11:54
- Nahlásit

impact
maso asi dostane prednost, ale pochybuju, ze by tu zeleninu potom nedojed.
Delame s nim ruzny pokusy, protoze je to fakt silenej bylozravec a minule kvuli listu ledovyho salatu vyplivnul suseny ucho a vratil se k nemu az po x minutach somrovani v kuchyni a zjisteni, ze fakt uz zadnej dalsi salat nebude

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 13:39
- Nahlásit

Lucie od Arta
je to jednu zastávku za Náměstí Míru,jedeš bud 10 nebo 11,vystoupíš na korunní a hned po pravé straně asi 15 metrů to je,vedou tam schdy nahoru,vedle supermarkítku

vlkXY
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 18:42
- Nahlásit

jsem z Horního Újezda je to nedaleko Hranic a Bystřice pod Hostýnem...a hledám někoho na společný odběr od vetamixu ozvěte se díky

impact
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 19:11
- Nahlásit

Vlku a do Olomouce jezdis? Vetamix tam ma sklad, kde se da kupovat.

vlkXY
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 19:29
- Nahlásit

do olomouce se dostanu raz za čas ale dalo by se tam zajet díky za info tam se dá koupit i méně jo?

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 20:00 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit

vlkXY
Ve skladu se dá koupit jakékoliv množství a ještě máš slevu.
edit: Jo, a ta sleva je 10%, tak to snad vynahradí tu cestu do OL

vlkXY
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 20:24
- Nahlásit

corgi
dííííky moc ještě jednu otázečku....kde to tam přesně je?

Kaccka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 20:29
- Nahlásit

Technicky dotaz - jaky objem mrazaku je potreba aby se tam veslo 50 kg masa?

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 21:00 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit

vlkXY
Já jsem od Klatov, takže můžu posloužit jen adresou nalezenou na netu: Na Sezníku 4, Olomouc

Tu mapa: http://vetamix.cz/prodejna.php

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 21:53
- Nahlásit

Kaccka
Mám šuplíkovej (u pulťáku je to zas jiný) mrazák o objemu 200l, mám v něm nejmenší šuplík vyhrazenej pro "lidský" jídlo (mám ještě mrazák v ledničce) a když mi přivezou Vetamix, tak těch 50 kg se mi tam nasouká jen taktak. Ale beru fakt 50 kg masa - žádný těstoviny a pod.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 22:05
- Nahlásit

Kaccka
jaky objem mrazaku je potreba aby se tam veslo 50 kg masa?
Ja do 300 l pultaku nacpu coby puzzle i 140 kg masa - ideal jsou sisky, kusovky jdou hur skladat. Takze kdyz to vezmu na pultak a deleno trema, stolitrovka by ti teoreticky mela stacit (ale fakt zalezi, jakej druh masa vezmes), tudiz doporucuji min. pultak 150 l.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání