| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 20:13
- Nahlásit
Jo a ty drstky dostali syrovy. Fuj, bych to nevarila ani za zlaty prase. Jsem to rozhazela po dvore a zerte.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 20:26
- Nahlásit
u nás je možnost taky kosti z darma,ale já je nemohu dávat,dasty po tom bleje a holky je to obří
ale je divné,že prasečí nožku stráví iž bez problému,přepuluji na půlky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 21:00
- Nahlásit
impact
já to beru podle toho, že játra se nemaj moc dávat , krz avitaminozu
tak by to měla smečka na 5 dní no , do každýho krmení kilo , na množství psů by nedostal jednotlivec moc
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 21:02
- Nahlásit
Kejtlin kolik jich mas?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 21:04
- Nahlásit
impact
jenom 10, z toho 3 velký.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 21:10
- Nahlásit
Aha. Tak to ja jsem zatim jen na peti.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 21:20
- Nahlásit
impact
ještě loni jsem jich měla 13, ale věk a stárnutí nezastavíš a musíme tam všichni. zatím jsem vyhlásila stop stav!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 21:23
- Nahlásit
Stop stav? Co to je? To je nejaky sprosty slovo? Asi jako dovolena?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 21:29
- Nahlásit
impact
to je tak, že ted´ na to nejsem finančně dobře, dalo by se říct dost blbě a dalšího pejsu bych asi ukrmila ta jedna až 2 misky navíc to neřeším, ale kdyby se vyskytnul nějakej problém, tak vet není nejlevnější záležitost. a dovolená? ha,ha,ha
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 21:52
- Nahlásit
Me posledni navsteva vetky stala 1590 ka ce. Nastesti se jackrussellari slozili Maggie na Giom.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 22:04
- Nahlásit
impact
kauzu maggie sleduju od jejího příjezdu ze slovenska. u veta jdu málokdy pod 1000kč a to mám super veta co mi ošetřuje psy za hubičku-většinou si nepočítá práci, jako satisfakci mu vozím výpěstky ze zahrady a tak
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 22:17
- Nahlásit
Ja dostala jeste 450 slevu na ocko. Taky mam normalni vetku. A kdyz vidi, co za psy mam doma...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 22:22
- Nahlásit
impact
přesně tak.....
můj dlouholetý sen je neapolský mastin, ale asi zatím snem zůstane.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 06:57
- Nahlásit
Nedá mi to a zase se budu chlubit.
Můžu si otevřít prodejnu s masem pro psy (ale neotevřu, protože jsem ráda, že mám čím krmit).
Po té, co jsme nedávno zadarmo získali 15 hus jsme si mysleli, že nás nic podobného dlouho nepotká. A ejhle.
Máme doma plný dva mražáky krávy (ta kráva se oběsila). Nic za to nechtěli, tak jsme jim aspoň něco vecpali, protože tolik masa - to je jako luxus. A tak jsme porcovali kýty, žebra a všechno možný. Moji psíci se maj líp než já.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 07:37
- Nahlásit
Paw heeeej ja ci taky celou kravu. Tady se nekdo ma.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 08:16
- Nahlásit
pawLINka
Tyjooo, nejdřív husy, teď dokonce kráva, příště dostaneš mamuta, ne? To Ti teda ušetří korunek, to gratuluju (a taky tiše závidím)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 08:40
- Nahlásit
pawLINka
a že bys ses jako podělila
ale tohle je dobrý,každej měsíc oběšenou krávu a máš celej život vystaráno,podej si inzerát
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 10:29
- Nahlásit
pawLINka
No,jasně,sama se oběsila a paWLINka jí vůbec nepomohla to ti možná věří chudák hospodář
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 13:03
- Nahlásit
kdyby chtěli pesani oběšenou krávu, tak bych si to musela hodit já
|
Vikula
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 13:26
- Nahlásit
Sem si myslela jak krmím psa zdravě, když místo granulí osahující éčka dávám maso a teď koukám že na obalu s chlazenými křídly jsou éčka hned dvě!!!!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 13:39
- Nahlásit
Vikula
Tak choď do kuřecího ráje apod.,kde mají křídla čerstvá. Jakmile to v drůběžárně balí a má to nějakou dobu vydržet,nějaký konzervant tam musí dát. Ale zas bych to nehrotila, každý éčko není tak strašný
|
vlkXY
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 22:06
- Nahlásit
zdravím všechny chtěla bych se zeptat jak vypadájí vaše dávky pro psa?kolik jim dáváte?mám čévéčko 30kg...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 22:36
- Nahlásit
Vikula
na obalu s chlazenými křídly jsou éčka hned dvě
Ono taky není éčko jako éčko...
http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek
http://www.biotox.cz/ecka/
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 22:40
- Nahlásit
vlkXY
Orientačních jídelníčků je v téhle diskuzi už dost a dost, stačí se začíst Já počítala jídelníček podle baron.cz - na 10kg váhy psa jsou porce svaloviny 100g, vnitřností taky, kostí 150g, zeleniny 15g. Podle toho by jedna porce pro 30kg psa byla 300g masa nebo vnitřností nebo 450g kostí. Tabulky jsou ovšem tabulky a časem si jídelníček stejně upravíš podle svého psa...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 23:27
- Nahlásit
vlkXY
ja orientacne pocitam 2% vahy psa, ale nevazim to kazdy den. Davam od oka.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 23:30
- Nahlásit
Jedeme na dovolenou, takže sem frknu týdenní jídelníček co jsem jim připravila (je trošku chudší na masité kosti, kterých měli tenhle týden až dost a je tam víc dýně, jinak by mi zplesnivěla)
vepř. kůže kostky,dýně+kapr sumeček
h.srdce,jablka+hovězí směs
hovězí směs,těstoviny,sýr+dýně
kuřecí stehna,kuřecí s droby+topinambur
játra, kuřecí s droby+dýně
kuřecí žaludky,hovězí hrubomleté+jablka
kuřecí křídla,neprané dršťky+jablka
dieta hubnoucí:
kuřecí žaludky, dýně+kuřecí s droby
kuřecí žaludky, topinambur+kuřecí s droby
kuřecí stehna, topinambur+neprané dršťky
hovězí srdce (libová část), dýně+neprané dršťky
jogurt se sýrem
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 12:18
- Nahlásit
Ahojte, tak přišel mi balík s Barona.. Vzala jsem Fit*Barf Sensitiv, kousaci aport a knižku Přírodní medicína pro psy a kočky? Máte ji někdo a je dobrá?
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 14:04
- Nahlásit
vlkXY
krmeni by melo byt 2-3% váhy psa. Záleží jestli je hubnoucí nebo lechce přibírá ja dávam 3% protože mám hyperaktivku a hned to vylítá. Z té krmné dávky by melo byt 70-80%masa a kostí a 20-30% zeleniny a ovoce. Uvidíš co bude sedět tomu tvému
Nori
Jo já ji mám doma, není špatná, ale má své ALE. Pán co to píše je sám asi vegetarián proto v mnoha receptech je hlavní složka obilovina nebo je to s masem nastejno navic by se mi to nechtelo denně vařit a dělat ,,ZDRAVÝ PRÁŠEK" :-D Nic méně díky téhle knížce sem přesla na krmení syrovym masem a konec granulkam na 99%
|
vlkXY
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 17:53
- Nahlásit
díky za odpovědi
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 19:00
- Nahlásit
To Corgi:
Nedávno jste tu na diskuzi psala, že Ríša má trošku problém se zažíváním, my jsme úspěšně u štěněte německého ovčáka, které trpělo průjmy, použili Biopolym. Nevím, jestli se tu už o něm někdo nezmiňoval, je to tekutá mořská řasa, která pomáhá vstřebávat živiny, upravovat zažívání, měla by také pomáhat na pigment, ale to nevím, to jsme nepozorovali, ale na zažívání to opravdu pomohlo. Bude to samozřejmě individuální. Je to jen další možnost co vyzkoušet, ale třeba se mu to upraví a nebude nic potřeba. Jinak jsem ráda, že nejsem jediná od corgi, kdo krmí masem.
|