| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:43
- Nahlásit
Fifi
ten celer vaříš?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:46
- Nahlásit
Ne. Proc? Mela bych? Je najemno nastrouhanej.
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
Fifi
no jo,jenže dasty toho sní nejvíc
já myslela že máš jenom 2 rotvajlerky? co máš ještě?
|
jana33
Člen |
- Nahlásit
Fifi
To chce techniku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:47
- Nahlásit
Fifi
Ne. Proc? Mela bych?
jen se ptám ))))
brezen2008
já myslela že máš jenom 2 rotvajlerky? co máš ještě?
má dva dortíky a dvě perdelice přece.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:49
- Nahlásit
jana33
To chce techniku
Robota mame, skoda ho kvuli tem par sprdlikum vytahovat. A nemyslelas, ze sem nesikovna, ze ne?!
brezen2008
jenom 2 rotvajlerky? co máš ještě?
Dve perdelky.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:51
- Nahlásit
Fifi
a ha
no tak proto tolik masa v mrazáku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 19:00
- Nahlásit
Fifi
A nemyslelas, ze sem nesikovna, ze ne?!
To bych si nedovolila,ale víš jak,jak jednou vo prsty přijdeš,už ti nikdá nenarostou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 19:05
- Nahlásit
jana33
jak jednou vo prsty přijdeš,
To sem mela strach, kdyz jsem sekala 5 kg zmrzlou sisku hoveziho a potvora klouzava. U struhadla slo jen o klouby.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 19:08
- Nahlásit
Fifi
No,ale když to budeš dělat často, i kloubeček prošoupeš
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 19:12
- Nahlásit
Fifi
kdyz jsem sekala 5 kg zmrzlou sisku hoveziho
jakýho? já dávám jenom hrubomletý a ráda zlevnim. To levnější jsem měla jen kuřecí mletý a to se mi teda nezamlouvalo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 19:14
- Nahlásit
Fifi
heled to ty větší misky maj kolem kila že jo? a dáváš 2x denně?
já musím
ted jsem dávala jenom 800 g denně a zas padnul váhově
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 19:15
- Nahlásit
kachna_
Levnější je "hovězí směs". Mají dvou nebo pětikilovky. Je tam o něco víc chrupek,ale myslím,že kvalita dobrá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 19:19
- Nahlásit
kachna_
jakýho?
Tohodle - uz ho beru potreti a jsem spokojena, na hrubomlety to nema ale kvalita fajna, nestezuju si.
brezen2008
Kolik maj misky nevim, ja to nikdy nevazim, neco dam rozmrazit - tohle bylo zhruba 2,5 kg hovezi smesi + zelenina rozdeleno mezi 4 hltny umerne veku a vaze psu. Dvakrat denne nekrmim (jakoze masem), rano maj jen snidanku nejakou - dneska to byl kazda bilej jogurt a zajedeno skyvou tvrdyho chleba.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 20:30
- Nahlásit
jana33 Fifi
Díky.
Víc chrupek je jenom dobrý.
brezen2008
Jsem to počítala . Cir (NO) žere cca 1,5 kila masa (z toho maso + masitý kosti 1 kg) s přílohou minimálně, má 35 kg (nemá žádný příznaky jakýkoliv choroby, prostě furt lítá) a je vychrtlej.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 07:53
- Nahlásit
zwergpinscher
Já piv. kvasnice sypu normálně. Už jsem to tady několikrát psala. A kupuju tak za 30 kč kilo...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 08:12
- Nahlásit
kachna_
no to je jak u nás
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:11
- Nahlásit
Fifi
Kolik je tam poštovné? V té dóze je prášek?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 14:32
- Nahlásit
kachna_
no u nás:
ráno půl kila granulí
večer půl kg konzervy nebo masa + příloha a ktomu ještě celou prasečí nožičku a je hubenej furt
holky ty sou ok,ale jenom tenhle je takovej
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 15:07 - Změnil/a: Aluli
- Nahlásit
brezen2008
a a co treba tučnějsí maso -nepomohlo by? nebo třeba trošku sádla nebo škvarky do žrádylka.
Mám borderku a granule teda odmítala a furt sama kost a kůže i když dostávala energi(taky chvíli neposedí). Teď už přes měsíc davám syrové s přílohou(zelenina+ovoce+ olej /máslo k tomu občas ovesné vločky-povařené) a zatím je hubená pořád ale pomalu přibývá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 15:18
- Nahlásit
Aluli
sádlo dávám každej den s chlebem nebo s rohlíkem,škvarky ty občas,za pamlsky dostává buřty,vločky dávám
to všechno okolo má
suchý rohlíky,tvrdej chleba, má toho hodně,ale prostě né a né
jako nepotřebuji aby byl jak váleček,bo má včechny nožičky v háji,ale trochu by mohl
mě zas říkaj lidi co mě znaj,že bych měla přejít na lepší granule,jako pro plan,ale já si nemohu dovolit dát 1600,- kč za 15kg pytel + krmení pro holky
bo dasty by ho měl za měsíc pryč,když bych dávala půl kila denně
já tady už mám tabulku na kolik mě vyjde to krmení masem,kdybych jako uplně přešla,ráno maso a večer taky,ale nemohu se dopočítat
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 17:16 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
brezen2008
Dasty zase zhubnul od tý doby, co jsem ho viděla naposled??? To byl akorát... Jsi říkala, že ho musíš dokonce o pár kilo zhubnout kvůli DKK.
Edit: píšu ti maila
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 17:24
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no je hubenej,mě zas příjde
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 17:40
- Nahlásit
brezen2008
No nevim,já bych mu přestala cpát granule,po kterejch stejně nepřibere a dávala mu jen maso (žádný konzervy),ráno i večer, přidávala sádlo,škvarky,dávala vemeno, přílohy....
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 18:52
- Nahlásit
brezen2008
Ále, minulej tejden, co jsem ho viděla, byl suprovej, tak nevim, co zase blbneš
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 19:05 - Změnil/a: Aluli
- Nahlásit
brezen2008
no nevím ja krmila same dražší (fitmin, trainer, royalky,...) a nepribirala mi po nich extra. Nekde v knižce o krmeni syrovym sem cetla ze neni moc dobre to michat... ale granulky (Frist Mate) mam ted v záloze kdybych treba nekam jela na dyl a maso nemohla vzít sebou. Zkus dávat třeba i knedlu ta je dost tučna a mě po ní trochu nabyla ...ted mi váží 18+ a je tak akorat dříve mi vážila aj 17. No uvidíš
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 19:15
- Nahlásit
Já dneska koupila u řezníka vnitřní sádlo (22,-/kg) a plánuju v zimě přidávat každý den do misky, protože mi pesa na mase taky zhubnul, což jsem nečekala. Mazací sádlo jsem nikdy nezkoušela, ale jistě by je bral
brezen2008
Na to přibírání by mělo být dobré taky srdce, jinak koukám, že všechno možné i nemožné ostatní má, tak nevím...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 19:24
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no nekecám
na hmat jsou žebra cejtit
no chci uplně přejít na maso,ráno i večer
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 20:05
- Nahlásit
brezen2008
když jsme měli prase,křížence vietnamce s bílým tak jsem vyškvařila sádlo, zapomněli jsme na sklenici, feňule mi zhubla, nikdo nevěděl proč, zdravotně je v pořáku, začala jsem jí dávat denně do krmení lžíci sádla, našla jsem ho při úklidu špajzu, a fena přibrala a má krásnou srst, sádlo opravdu doporučuju, výsledek byl viditelný asi po 10 dnech.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 22:44
- Nahlásit
brezen2008
u ovčouna mají být žebra vidět, ne cítit, nestraš s přibíráním, psa máš v bytě, tak nemusí být ani na zimu přibranej. Lepší granule ti nepomůžou, pokud je pes "průtokáč" tak si z nich stejně nic nevezme. Jinak mě teď na podzim všichni venkovní psi zhubli, je to i počasím, taky zvyšuju dávky, a přidávám tučný, ale jim jsou žebra i vidět, což mi v létě třeba nevadí, psi jsou nasvalení, mají krásnou srst a to stačí, nemám ráda tlustý psy.
|