Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 12:00
- Nahlásit

lucYnka XIII
Lucie Kratochvílová
samo že můžete ))))))))))

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 12:04
- Nahlásit

jana33
ale to jo...ty vitamíny. a bavila jsem se u četby.Nicméně - kdybys viděla můj byt a knihovnu, pochopíš, mám několik set knih a minibyt...
brezen2008
jak se ti to hodí, jen mi dej včas vědět - mobila na mě máš, tuším - jestli ne, mám ho na stránkách.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 12:15
- Nahlásit

Lucie od Arta
no ty mi řekni v kolik mám bejt před branou,já se přizpůsobím

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 12:18
- Nahlásit

brezen2008
hele, budu od rána (cca 8:30) do asi tak 16:00, pak valím na nějakou schůzku ještě, tak se nehádej a napiš, kdy přijdeš, v tomhle rozmezí, ideálně.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 15:30
- Nahlásit

Ahoj všem...

Potřebuji radu: Kolik masa (cca kg) by měl mít dospělý BŠO v krmné dávce z Barfu a jestli musí dlabat dvakrát denně při tomto stylu krmení.
díky díky

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 15:48
- Nahlásit

lucYnka XIII
neznate nekdo tuhle knizku?
Dr. Irena SEHNEROVÁ: JAK KRMIT KOČKY
Je to o krmeni BARFem u kocek? Me by to zajimalo bo o krmeni kocek prirozenou stravou je strasne malo informaci.

Neznám, ale koupila jsem jí segře a je z ní totálně úplně nadšená, tak asi bude dobrá jako ta psí

Chtěla jsem jí ještě koupit knížku o britkách, ale nebylo mi přáno

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 18:33
- Nahlásit

Lucie od Arta
tak já ti ještě pošlu sms,ale nejlíp pro mě na tu 10? vyhovuje?

corgi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 22:23 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit

Pumpa
Kolik masa (cca kg) by měl mít dospělý BŠO v krmné dávce
Já vycházela z jídelníčku tady. Jsou tam porce pro 10kg psa 100g masa, 100g vnitřností, 150g kostí, 15g zeleniny. Můj pes má 14-15kg, vynásobila jsem to tedy 1,5 a zkoumala, jestli nepřibývá nebo neubývá na váze. Plus jsem přidala víc ovoce a zeleniny, protože má překyselený žaludek. Žádný pes není tabulkový, jídelníček prostě časem upravíš podle toho, co mu vyhovuje.

musí dlabat dvakrát denně při tomto stylu krmení.
Rozhodně je to lepší - a to nejen při BARFu!

jfi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 23:16
- Nahlásit

o krmeni kocek prirozenou stravou je strasne malo informaci. - ale není, třeba
http://www.baron.cz/kocka/prirodni-lekarna/clanky/ vyziva-kocky-jidelnicek-prirozene-syrove-stravy/i- 0
http://aura.sehnerova.cz/stranky/jakkrmitkocky_5.h tml
http://www.bejli.estranky.cz/stranka/krmeni-kocek

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2009 01:53
- Nahlásit

jfi
diky za odkazy

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2009 10:16
- Nahlásit

brezen2008
jasan, desátá ok
corgi
to je nějak divně, ne? na 10 kg 100g masa, 100g vnitřností, 150g kostí, 15g zeleniny? To je trošku moc, ne? Tolik nedostává ani můj 13 kg pes...
Když koukneš na toho Barona, tak např
ÚTERÝ
Ráno: kuřecí krky 150 g.
Večer: hovězí maso 100 g. + zelenina (ovoce) 15 g. + olej + Micro Mineral

to spíš má být vnitřnosti NEBO maso - pak by to vycházelo...
Já na těch 13 kg dávám tak 250 - 300 gr masa s kostmi nebo vnitřností plus zelenina plus vajíčko nebo zákys nebo jogurt...

corgi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2009 11:24
- Nahlásit

Lucie od Arta
No tak jsem to psala, že PORCE jsou 100g masa, 100g vnitřností.... Ne všechno najednou, proboha, to bych do toho vetamixu jezdila furt

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2009 11:28
- Nahlásit

corgi
tak to jo, já jen že tam byly ty čárky a ta zelenina k tomu, tak jsem se vyděsila, kolik mu toho dáváš, jestli tohle všechno ještě násobíš 1, 5 krát

corgi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2009 11:36
- Nahlásit

Lucie od Arta
že tam byly ty čárky
No je fakt, že to někdo moh pochopit blbě. Ale pesanovi by to určitě nevadilo, kdybych mu hodila kilo masa....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2009 12:21
- Nahlásit

http://www.eurohusky.com/clanky-a-reportaze/vyziva -sanovych-psu-v-praxi-a1/

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 07:50
- Nahlásit

Lucie od Arta
luci,já bych přišla zítra na tu 10, nevadí? zítra ráno jedu okolo,takže to vemu naráz

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 08:37
- Nahlásit

brezen2008
ok, tak zítra

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 09:35
- Nahlásit

a tož jsme v tom až po uši. přešli jsme přes rýži s kuřetem (alergie už asi není nebo co....) a teď už rejži ne, teď už jen zeleninku a maso, rýži mám po celým bytě.
Jinak pokus s kuřecím chrbtem dopadl dobře - žvejkat ještě umí, moc mu chutnal, dostal dva na den plus prsa plus papričku a rajčata a okurky.

Noemi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:31
- Nahlásit

Mrazíte samostatné kosti? Kupuju pouze telecí, ale ty neseženu tak často, jak bych si představovala, takže jich vždycky koupím hodně najednou (hlavně lopatky, ocásky a končetiny...), takže jich pak Médi sežere víc než by asi měl (a jak rád...), ale vzhledem k následnému vzhledu výkalů, je to asi fakt moc.
Takže asi blbá otázka,ale nebude té kosti nějak vadit, když ji frknu do mrazáku? Osobně si myslím, že ne, ale téhle problematice se nevěnuji a netuším, jestli to nemá nějaké negativní účinky....

Ty dlouhé telecí kosti (mají tak kolem 1,3 kg) si nechávám v masně přepůlit, aby to nebylo moc najednou, ale naposledy mi prodavačka řekla, že by se ty kosti přesekávat neměly, protože ty ostré hrany můžou být pro pejsana nebezpečné. Byla prodavačka jen líná nebo měla pavdu?

Matejka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 14:02
- Nahlásit

Noemi
Kosti normálně mrazíme, žebra dávám taky nasekaný, tak si myslim, že by to pesanovi vadit nemělo

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 14:06
- Nahlásit

My taky kosti zmrazujeme. A přeseknutí by podle mě vadit nemělo

corgi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 15:42
- Nahlásit

Noemi
prodavačka řekla, že by se ty kosti přesekávat neměly, protože ty ostré hrany můžou být pro pejsana nebezpečné
No nedokážu si představit, že bych svému minipsíkovi sháněla jen kosti tak akorát do jeho porce. To by asi jiné než kuřecí nedostal, protože mu dáváme přeseknutá vepřová žebra, hovězí žebra, vepřovou křížovku atd atd. Rozhodně ta hrana po přeseknutí není o nic ostřejší než např. hrana kosti z kuřecího křídla, kterou sám překousne. Možná paní prodavačka někde četla o štěpení vařených kostí a trochu to popletla

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 08:25
- Nahlásit

Lucie od Arta
tak dnes tam budu,až se budu blížit pošlu sms

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 11:36
- Nahlásit

Hlásím,že ve Vetamixu mají po sto letech hovězí jazyky!

corgi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 16:06
- Nahlásit

jana33
A taky maji spooooustu hovezich srdci

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 16:12
- Nahlásit

corgi
Ale to už dlouho

corgi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 16:58
- Nahlásit

jana33
Já jen, že se tu probíralo, jak je furt nemají. Bohužel, jazyky jsem zrovna dneska koupila vepřové od řezníka, mrazák narvaný - snad příště

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 17:10
- Nahlásit

corgi
No,kdysi jo,ale teď už tak čtvrt roku zas mají,sehnali dodavatele ale jazyk,to je přímo zázrak

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 17:10
- Nahlásit

corgi
A taky maji spooooustu hovezich srdci
taky mě to překvapilo

Hele jak ztloustnu psa?
NO, 5 let, 35 kg (vzhledem k výšce by měl mít nejmíň 40). Jako na klouby dobrý, ale blíží se zima a on by rád byl psem venkovním. Nijak extra v zátěži není - procházky a občas cvičák, lítá po zahradě. odčervenej je.
Teď dostává to, co holky, jen víc. Dostává ráno maso se zeleninou, večer masitý kosti, cca 1,3 kg masa, 40 dkg přílohy.
těstoviny mu nesedí, rýži a vločky jsem přes léto nedávala, rohlíky nežere.
Ztloustne mi na rejži a vločkách? jako příloze samozřejmě

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 17:25
- Nahlásit

kachna_
Spíš bych dávala tučnější maso,přidávala škvarky....

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání