Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 17:53
- Nahlásit

brezen2008
jsou tam kosti?
Jestli jsou, je to pomlety, zaroven pomerne tucny, takze zadnej problem. Ve stylu, ze by se ti pes nabod na rybi kost.

Vikula
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 17:55
- Nahlásit

impact
To si nejsem moc jistá, jestli by to na ní zapůsobilo.Dokáže ignorovat misku s jejím neoblíbeným obsahem dva dny a vyžije s piškotem, co dostane za odměnu.
Nikde se nechlubím, že psa krmím syrovým masem, protože vypadá jak skalára na vodítku. Každý mi pak radí nějakou výbornou značku granulí.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 18:06
- Nahlásit

Vikula
vyžije s piškotem, co dostane za odměnu.
Toz davej za odmenu vetsi hnusy, jako uvareny jatyrko kureci, zaloudecek, srdicko, zadny piskoty sladky. A bude tuplem znechucena, kdyz pak prijde k misce a tam to samy. Kdyz nepolevis, rozezere se ti.

Vikula
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 18:17
- Nahlásit

Fifi
Já právě nepolevuju, ale už mě to celkem štve vyhazovat maso. Co by za to támhle děti v Africe daly

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 18:22
- Nahlásit

Fifi
ahoj všichni, za pangamin u nás v lékárně chtějí už přes 70kč.

corgi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 18:31
- Nahlásit

impact
Ten web je vážně fajnovní! Jo, a místo robota se asi smířím s takovým tím kráječem, viděla jsem ceny a nějak se mi přitížilo...

Fifi
Krasna lopata!
Děkuji, pes ji též přijal s povděkem Ožral všechno až na ten krček, který si schoval pod keřem na zahradě a už týden se tam denně vrací, aby ho požužlal

brezen2008
V tom kapr je vidět, že to pomleli sakumprásk i s ploutvema a tak. Je to taková hrubší kašička, žádný kosti z toho nekoukaj.

kejtlin
za pangamin u nás v lékárně chtějí už přes 70kč.
To si děláš pr...

impact
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 18:37
- Nahlásit

corgi
Já jsem napsala bratrovi do Prahy, až bude mluvit s mamkou, aby se zmínil, že jako budou ty vánoce a že jsem si na fejzbůku stěžovala, že musím všechno krájet ruko fuko. Tak že by mi mohli koupit k vánocům.

Fifi
Toz davej za odmenu vetsi hnusy, jako uvareny jatyrko kureci, zaloudecek, srdicko, zadny piskoty sladky. A bude tuplem znechucena, kdyz pak prijde k misce a tam to samy. Kdyz nepolevis, rozezere se ti
Pěkná finta.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 18:45
- Nahlásit

kejtlin
za pangamin u nás v lékárně chtějí už přes 70kč.
To je bezna cena, v lekarnach, za 200 tablet, nebo ne? Ja objednala s kamoskou na dromy, no neber to, 3500 tbl za ctyri stovky, v nejhorsim nam zacnou psove krome toho, ze provadej koniny, i rehtat. Ale je to osvedceno vicero pejskari, takze myslim, ze bude spokojenost.

impact
Pěkná finta.
Toz finta, ja nevim, kdyz neco davam za odmenu, tak se fenky radujou, ikdybych jim dala kus lopuchu, a ze by ho v ty euforii spolkly. Jinak nezravec se u nas rozezral stejnou metodou "cosinesežerutonemám". Dvakrat se xichtila, trhla ramenem a pak jen blbe cumela, jak si mlaskaj ostatni. Druhej den do toho hnipla, zase cumela a panecku, treti den, to byl vysavac. Nad plnou miskou este zadnej pes hlady neumrel.

impact
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 18:51
- Nahlásit

Fifi
Já takhle hubla jednu fenku. Byla jak koule, tže dostávala hromadu zeleniny, hromadu rejže, lžičku vývaru a lžičku masa. Taky koukala "ty seš upe na palici nebo co jako", ale Mordík, známý to bufeťák neváhal a vyžral jí to. Druhej den jí hlad donutil a pak už jí to přišlo normální..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 18:53
- Nahlásit

Fifi
Já nevím, asi před 2 lety měli pangamin v akci 200tbl+dalších 200tbl zdarma za cenu 45kč, zřejmě měl v nejbližší době procházet, ale s kamarádkou, která má taky větší smečku jsme usoudily, že se tam nemá co zkazit a nakoupily do zásoby, jsou to asi 2měs a došel tak jsem šla koupit a když na mě lekárnice vyhrkla 76kč nebo tak nějak, vím že to bylo přes 70 tak jsem myslela, že mě vomejou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 19:08
- Nahlásit

kejtlin
vím že to bylo přes 70 tak jsem myslela, že mě vomejou.
Proto jsem zvolila Toto V lekarne se pro smecku nevyplati nakupovat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 19:12
- Nahlásit

Fifi
a kdes to koupila prosím tě?díky

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 19:14
- Nahlásit

kejtlin
kdes to koupila prosím tě?
Pani, na tom odkazu.

corgi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 19:17
- Nahlásit

Fifi
Tyjo, takové balení by nám vydrželo 2 roky...

corgi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 19:19
- Nahlásit

Mimochodem, dámy, musím se svěřit, dnes, po dvou měsících BARFování, došlo k prvnímu "manželskému" zaskřípání - přítel si v Tescu velmi hlasitě postěžoval, že mrazák je plný masa PRO PSA, tudíž jemu se tam nevejde víc než dvě pizzy. Ach, ti muži...

Aluli
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 19:20
- Nahlásit

Jé tak stímhle problémy naštěstí nemám Lussi si prvně vyžere zeleninu, ale musím ji namixovat nebo nastrouhat jinak to pres ní jen projde a pak sbírám barevné hromádky (naštěstí nám Ježíšek předčasně nadělil robota takže už nemusím strouhat ručně )

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 19:20
- Nahlásit

Fifi
díky to víš 7 dioptrií je 7 dioptrií

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 19:23
- Nahlásit

corgi
by nám vydrželo 2 roky...
Ja tipuju ani ne rok, u nas. Vony to maj rady.

Aluli
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 19:33
- Nahlásit

Může se dávat pangamin i ke granulím? Já sice dávám už jen maso atd ale u nas na cvicaku jsem jedina a chci kupit vetsi baleni tak že by se semnou slozili .... díky

corgi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 22:01
- Nahlásit

Aluli
Pangamin se může dávat ke všemu

leila
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 22:16
- Nahlásit

Ahojze BARFaři, chci se vás na pár věcí poptat, je tu sice infa hodně ale kdyby by byl někdo tak hodný a odpověděl na pár dotazů, bohužel nemám času pročítat tu celou diskuzi. Tudíž k dotazům... Mám 3měs starou foxlinku... od malička krmená masíčkem, ale nevím jestli krmím dobře tudíž jaké maso štěněti? Dávám kuřecí a hovězí + jednou do týdne nějaké srdíčka nebo játru... 2xtýdně dostane pribiňáčka nebo jogurt, k masíčku dostává mrkev, jablka, okurku.. co ještě přidáváate za zeleninu? Jo a dostává ještě tak 2x do týdne žloutek... + nejméně 2xtýdně dostane nějaké kosti křidýlka nebo krky

Jinak malá dostává 1xdenně pangamin.. není to málo, nebo naopak moc?
Na srst jsme teď dostali Roboran, jinak pravidelně jsem dávala pupalkový olej...
A co na klouby? Dáváte něco preventivně?

Děkuji moc za odpovědi

Aluli
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 22:23
- Nahlásit

corgi
díky moc

dobrou všem

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 22:33 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

leila
Pokud možno dávej míň čisté svaloviny a víc vnitřností,držtek, vemeno (to je pro štěně naprosto super), plus ty křídla,krky,prostě masitý kosti, dávej ryby,prostě pestrost a ať nepřevažuje čistá svalovina. Pribiňáčka já osobně nemám moc pro psy v lásce,je to zbytečná sláďura, já štěndu dávám na střídačku bílej jogurt,cottage sýr, lučinu, zakysanku, tvrdý tvaroh. Zeleninu dávám jako dospělákům, tj. naprosto všechnu stejně jako ovoce, to dávám hodně ke svačinkám,plus třeba lžíci medu, oříšků atd. Ad pangamin, jedna tableta denně klidně,pangaminem nic nezkazíš, pokud bys ho dala víc,tak ho prostě vyčůrá. Ad Roboran na srst - mě to přijde zbytečný, schovala bych si ho až bude na jaře línat. Spíš zůstaň u tý pupalky. Pesovi velikosti foxla bych na klouby nic nedávala. A já přidávala pravidelně,teď už tak dvakrát třikrát týdně Juniorcall od Beapharu
Čubís je teď sedm měsíců, podle předrentgenů má čistý všechny klouby (labroš), je hyperaktivka plná energie a nezlomná Jen teda vypadá jak z Dachau,ale přitom má 26kg - ortoped nám říkal,že je to silnou a pevnou kostrou, podle pohledu vypadá tak na 20. Maso prostě štěně nezaobalí do tukovejch polštářů

leila
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 22:48
- Nahlásit

jana33
Děkuji moc za odpověď... budu se snažit teda dopřát malé více vnitřností, je pravda, že teď svalovina převažuje...
Jinak k těm kloubním doplňkům - před týdnem mi na ní při hře šlápla boxerka, chvíli nedošlápla na zadní nožku a kvičela, ale pak zase ok běhala a s boxerkou si dále hrála. Akrorád mám blbý pocit, že od té doby jí v koleni "křupe" vet říkal, že s on s tím momentálně asi nic neudělá, že možná na té noze bude mít v dospělosti luxaci, ale že by stálo za to zkusit přidávat ten preparát... ale nevím no...

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 23:00
- Nahlásit

leila
Bych klidne pridala do zradla vice masitych kosti - typu kureci skelety (tam to mas s kuzi, bez stehen ci kridel, krupky, velmi vydatne ) , sezenes i u reznika, nekdy i hrtany a pajsly, drstky - neprane nejlepe (vetamix), kureci jatyrka, zaludky, a blabla. Plus jak psala jana33 vice vnitrnosti, ona to vlastne napsala komplet krasne.
pribiňáčka nebo jogurt
Sladkuste nebrat, lepsi cistej cottage ci bilej jogurt neslazeny, tvaroh, v ty vasi frekvenci uplne v pohode. A priznam, ze jsem i 3 mesicnimu steneti flakla jednou tydne cely vejce do misky, at si ho otevre a poradi si s nim, zadny vyvazani biotinu ci kyho vyra se nekonalo, a pozralo i bilek.
Mam erdelice, mlada vyrostla na mase od majinkata a je sama slacha, sval, proste placatej perdel, tak, jak to ma byt - a to by mel byt asi i fox. Zadny pripravky na klouby nepouzivam, proste hoodne pestra strava a pes si vycucne, co potrebuje.

leila
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 23:21
- Nahlásit

Fifi
no drstky si do bytu asi nelajznu, po tom co lidi říkají jak krásně to smrdí, ale skelet bychom mohli zkusit...
Jinak já se asi přehnaně bojím, po tom co jsem bývalému psovy nmohla dát jen tak něco... tož mám strach abych něco nezvrtala a malá kvůli tomu doživotně netrpěla... ale zatím prospívá a myslím, že energie má něky až nad moje síly... no a k tomu klouubním přípravku viz. výše, ale pořád nejsem rozhodnutná jestli ten kolagen přidávat nebo ne...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 07:28
- Nahlásit

corgi
Fifi
dík
jinak vo těch stránkách vím dávno a jsou dobrý
jinak u nás sežerou všecko,kromě elis,tý to musím strouhat,ale venku si najdou hrušku a dasty trhá i ze stromu

Matejka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 08:45
- Nahlásit

leila
My taky bydlíme v bytě a dršťky dávám pravidelně. Psice je zblajzne tak rychle, že nestačej byt zasmradit ani náhodou. Nejdřív jsem se taky smradu bála, ale když vidim, jak je miluje, tak jí o ně ochudit nemůžu)))

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:34
- Nahlásit

leila
Držťky nejsou tak strašný. Třeba mě nijak echt nesmrdí a hlavně,jak píše Matejka,psi je zblajnou taky rychle,že se smrádek nemá čas rozvinout.
Jinak jestli vám to vet doporučil,klidně dávej kolagen, tím opravdu nic nezkazíš. Já teda kloubní výživu taky dávala a ještě dávám,ale přece jen labradoři jsou na klouby náchylný

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:10
- Nahlásit

Pangaminove dorazily, cuby se mohly zblaznit. Otestovano a prej je moooc dobrej. Tak mame asi na rok klid.

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání