Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
corgi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:23
- Nahlásit

Pumpa
Já dávám vepř. packy, sežerou i tu kost (i 11kg feňule). Ať se neucpe, vepřové a ještě k tomu tepelně opracované ucpávají rády

Tinta76
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:34
- Nahlásit

PetraK
ahoj pani z komína

já ale nejsem žádná bába

jo? nesmrdí to? že bych příště vzal místo lososa??
nesmrdí (smrad dodávám lososovym volejem ) ale jako ten losos má něco do sebe - jak jsou v něm kosti, psáci ho musej víc pokousat a to mi přijde lepčejší ...
jako jestli myslíš brát celkově pangase místo lososa, tak ne e, ale vzít jednou to a podruhý ono, tak potom ano

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tinta76
bába

sem psala PANI PANI!!!!! z komína... Dobrý den celý den, Tinta leze komínem.... kde je nějaká bába?? asi potřebujete brule pani
skorem jsme letos o dovče byli v Lužkách,jenže paní si popletla ubytovací termity a Ritter von Jéžof už neměli volno, chtěli nás poslat jinam a to jsme nechtěli. tak zas jindá.

v pangasu nejsou kosti? tak prt velebnosti asi. No já jen, že ten losos je takovej........ řekněme..... aromaticky výraznej, dycky pak delší dobu - asi dva dny - větrám

Tinta76
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:04
- Nahlásit

PetraK
víte jak je to ustálený, ne? "... bába leze komínem" tinta mě teda vůbec nenapadla

skorem jsme letos o dovče byli v Lužkách
no a my z lužek jezdíme na dovču do jizerek

v pangasu nejsou kosti? tak prt velebnosti asi. No já jen, že ten losos je takovej........ řekněme..... aromaticky výraznej, dycky pak delší dobu - asi dva dny - větrám
no tak k tomu přihodíš třá kuřecí krky nebo křídla nebo tak něco ... to je taky celkem "čistý" a vobčas to i nesmrdí
a je to divný, ale ten lososovej smrad mi tolik nevadí jako kaprosumec, ten je úplně nejhorší (držky jsem se samozřejmě ještě stále neodvážila objednat )

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tinta76

tinta mě teda vůbec nenapadla

tak si poposedněte

no a my z lužek jezdíme na dovču do jizerek

a depa ste byli?

no tak k tomu přihodíš třá kuřecí krky nebo křídla nebo tak něc

hm, to by šlo, kdybych nebyla líná rozmrazovat a kombinovat. no uvidím nějak to vyšaším.

ale ten lososovej smrad mi tolik nevadí jako kaprosumec

jo přesně, to je hroznej puchmertl, to nedávám vůbec, zlatý držky zelený zkus je objednat, ono už to není tak děsivý, už jsem se odvážila to servírovat aji doma, doba větrání, kupodivu kratší než u lososa

Tinta76
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:18
- Nahlásit

PetraK
tak si poposedněte
ehm, mi to nepomáhá, no

hm, to by šlo, kdybych nebyla líná rozmrazovat a kombinovat. no uvidím nějak to vyšaším.
už jsem zjistila, že doma pořád jenom rozmražujeme a dvě pětiny lednice (+mražák) vokupujou čokle

zkus je objednat, ono už to není tak děsivý, už jsem se odvážila to servírovat aji doma, doba větrání, kupodivu kratší než u lososa
jsem byla varována, chtěla jsem to vyzkoušet v letě, že to jako budu servírovat venku, ale jsem se k tomu nedostala, a stejnak žádný léto nebylo

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:23
- Nahlásit

Tinta76

, mi to nepomáhá, no

Nohy . ešče nohy musíte nadzdvihnout.

pořád jenom rozmražujeme

že jo? furt aby člověk pamatoval, že musí něco vyndat a rozmrazit.

stejnak žádný léto nebylo

tak zas za rok tak kolem půlky června , máte na to 14 dní potom

Pumpa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:41
- Nahlásit

corgi

což to jo, můj Sob má šedesát kil a nohy dostává standartně. Vařený dávám jenom krky. Ale překvapilo mně, že sežral tu kost celou, tam nic už bejt nemohlo. Vždycky to žral tak, že opápnul to dobrý, kloub, chrupky, zbytky masa a tak a kost rozloup, vyjedl morek a tak a pak se na to vybod....
jen mně to zaskočilo, tak sem se raději zeptala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 16:57
- Nahlásit

máte někdo zkušenosti s těstovinama od vetamixu?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 17:03
- Nahlásit

Pumpa
že tys mu tejden nedala nažrat!

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:38
- Nahlásit

all

ahoj , hele dotazs:

1) někdo mi tvrdil, že se psům nesmějí dávat vajíčka konkrétně teda že frbul nesmí žloutek, je to pravda???? - neříkal jestli syrovej nebo vařenej. Já jsem teda žila v tom, že syrový vejce psovi nevadí..

2)neznáte něco přírodního co posílí psovu imunitu? Máme teď v období růstu oslabenou imunitu a vet mu chce píchat injekce na podporu. Já si ale říkám, že by bylo lepší tomu pomoct přirozenou cestou teda..-.

corgi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 14:04
- Nahlásit

Grin
psům nesmějí dávat vajíčka
Naprostá kravina. Samozřejmě vařený vajíčko můžou celý. Syrový žloutek je naopak doporučovaný, syrový bílek ne, ale když ho dostane, nic se nestane (rýmuje se mi to). Frbul hádám tak 1-2 syrové žloutky týdně, asi jako dávám já. Skořápku klidně k tomu.
něco přírodního co posílí psovu imunitu
Jde o to, co radši. Já ráda dávám třeba Phytovet. Sobě i psům echinaceu (nejvíc kapky). Jaké injekce mu chce píchat? Vitamíny?

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:59
- Nahlásit

corgi
Naprostá kravina
Dyť jsem si to myslela celou dobu!!! Že já se dycky nechám zviklat.

Psíček
pštros začne klubat ven.

corgi
Psíček

Jaké injekce mu chce píchat? Vitamíny?
Jako co je ta oslabená imunita diagnostikovaná?
Nebo to jen vet zkonstatoval pod vidinou možných zisků?
Pokud nemáte žádnou odpovídající diagnózu, určitě do něj nenech nic píchat prosím.
Projevuje se nějak ta oslabená imunita?

No hele takhle. Pes má dva papillomky v hubě, byla jsem před dofčou u veta s něčím jiným (nějakej taky kožní problém ale to mu tam zanesli komáři a von si to ještě rozdrbal, na to mu dal vet ATB a už jsme v cajku) no a ukazovala jsem mu i ty bradavice a on že jako to upadne samo (což jsem si ověřovala a fakt lidi říkaj že jim to upadlo, i tady je na to topic) a že k tomu papilomovýmu onemocnění mají sklon psi s oslabenou imunitou. Což nemám důvod mu nevěřit, ty kožní problémy koneckonců s tim souvisej, žrádlo má kvalitní (Platinum Natural + přikrmujem syrový kosti, klouby, kůžičky, vepř. nožičky... co seženem), ty grancle obsahujou i lososák, ale přemejšlela jsem že koupim i pupalkovej olej, nicméně pes je lehce posrávací tak nevim
no a já se veta ptala jak se ta imunita dá posílit jako co mu mám dávat z přírody a on mi na to řek cituji "my na to dáváme injekce". Tak jsem to zatím neřešila (absolutně nehodlám bezhlavě nechat psa napíchat čímkoli) a zkoušela jsem vykoumat nějaký postředky na posílení imunity ale fšecko je jenom pro lidi. Echinaceu máme tak to bych mu asi lupnout mohla

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 16:09
- Nahlásit

Grin
koupim i pupalkovej olej, nicméně pes je lehce posrávací tak nevim
Pupalka je vyborna, kdytak kup pupalku dvouletou v tobolkach, po tech by se posrat nemel. A ja cubam davam kysany zeli, syrovy, sama se jim cpu v dobach chripek a rymicek.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 16:31
- Nahlásit

Grin
Papilomy má v určitým věku tak 90% mladejch psů,kteří se pohybují v "zapseným" prostředí. Nikdy jsem to neřešila,jedinej problém by byl,kdyby to měl v hubě na takovém místě,že by se do toho kousal. Ale samozřejmě echinaceou nic nezkazíš

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 16:48
- Nahlásit

Grin
kam chodíš na veterinu, k malý řece?

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 17:09
- Nahlásit

Fifi
dík za tip

jana33
no zapsený prostředí teda odpovídá. a cvičák nepočítám. S pejskama je hodně.
Já si myslim že jeden je OK ale do druhýho si asi kouše teda, nebo minimálně si o něj opírá jeden zub

kachna_
simtě dolu na Veterinu Zbraslav, vedle hospy U přístavu

corgi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 17:15
- Nahlásit

Grin
Tak jestli jde fakt o celkem zdravýho psa a chceš jen "něco přidat", tak bych rozhodně nic nepíchala, střídala kysaný zelí, listovou zeleninu, banány, echinaceu, šípek, probiotický jogurty apod., z "prášků" max. vitamín C

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 17:23
- Nahlásit

Grin
simtě dolu na Veterinu Zbraslav, vedle hospy U přístavu
No, rodiče tam odsud odešli, protože nebyli spokojení s návrhem léčby. Vlastně se s nima nikdo moc nebavil a bez alergotestů jim narval kortikoidy. Ještě znám, jen z Lahovic, dva lidi, co odsud odešli.
Na náměstí nejsou lepší, v Chuchli taky nic moc

My jsme tam původně byli nadšení, Milče tam jednou zachránili život a já jsem MVDr. Bicana /silnější, ráčkuje/ považovala za prototyp dobrého doktora. Jenže pak se z toho postupně víc a víc začala stávat jen průměrná fabrika za nadprůměrné ceny.
Já bych doporučila www.vetlhotka.cz . Ale už jsem tam taky rok nebyla.

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 17:27
- Nahlásit

corgi
jj pes je zdravej jak řípa. Děkuju, zařadíme na jídelníček. Ehm. ale banány nežere debil...

kachna_
rodiče tam odsud odešli, protože nebyli spokojení s návrhem léčby. Vlastně se s nima nikdo moc nebavil a bez alergotestů jim narval kortikoidy. Ještě znám, jen z Lahovic, dva lidi, co odsud odešli
Jako takhle. Já tam chodim s opravdu závažnejma věcma jen k jednomu doktorovi, a k jedný doktorce. Jináč jim taky moc nevěřim. Ale tady v okolí je to všecko na jedno brdo mi připadá...
Zrovna dr. Bican mi ale moc nesedí, toho jsem nikdy nemohla doporučit, moje zkušenost je taková že nedělá žádný testy ale rovnou tě odešle s diagnozou pryč ale neříkám že to tak bylko dycky.
Děkuju za doporučení veta, podívám se na ty stránky!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 17:31
- Nahlásit

Grin
Papilom jsem u mladyho psa taky zazila, mel ho na blemcaku - objevil se po ockovani. Nic se extra neresilo, sam mu odpadnul behem asi dvou mesicu. Papilom teda, ne jazyk.

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 17:52
- Nahlásit

poraďte co mám dávat Sisině na zlepšení srsti.
Jo a musím vám napsat že ryba od Falka je naprosto luksusní

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 18:59
- Nahlásit

corgi
OT, jen sem si rikala, ze te to potesi.

Alexa
Lneny seminko, pupalka, biotin?

corgi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 19:00
- Nahlásit

Alexa
Na srst též Phytovet Top Shine Coat, sušené kopřivy, lososový olej a ryby vůbec, žloutek. Nám nezabralo vůbec nic, máme holt hnusnou srst po tátovi.

Fifi
Nádhera!

Marush
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 20:24
- Nahlásit

Psíček

ty nebarfuješ? :O

Marush
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 20:39
- Nahlásit

Psíček
já mám doživotní dietu

to je v pořádku... ale co tvůj hafík,mazlík?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 20:50 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Alexa

na zlepšení kvality jako takové? nevím zda to půjde u pudla, ale třeba lidi co mají číňany tak nakládají do oleje-nééé do obyč. stolního, ale spešl a fakt je vidět rozdíl
edit: jinak lososák, kvasnice bo pangamin, biotin

hally001
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 20:55
- Nahlásit

Alexa-lososovej olej...lněný semínko...vostříhat dohola..

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 20:55
- Nahlásit

Alexa
Jo a musím vám napsat že ryba od Falka je naprosto luksusní

mně se strašně osvědčil Biosil+. I mamče, ta nadává, že Milču nemůže vůbec vyčesat, jak má hustou srst.
U nás maj zase velkej úspěch dršťky

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 21:02
- Nahlásit

Fifi
OT, jen sem si rikala, ze te to potesi.
šiš ten má blemcák
all
ona má tu srst hrozně jemnou jako pořád štěněčí a hrozně se jí cuchá, dostává nějakej biotin a lněný semínko, tak zkusim ten lososák.
kejtlin
až ho zas někdy budeš kupovat mysli na mě ju.
kachna_
ještě mě velmi mile překvapilo vemeno, že vůbec nesmrdí jak to vetamixácký

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání