| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:09
- Nahlásit
Dannie
Vero
máte to na mailu, tak vybírejte
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:22
- Nahlásit
Eninka
Mailíky dorazily, jdu kouknout a něco vybrat
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:42
- Nahlásit
Eninka
Tak už jsem poslala odpověď s objednávkou.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:58
- Nahlásit
Eninka - Tak jsem zkusila podruhé
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:32
- Nahlásit
Eninka
Taky už jsem ti poslala svoji objednávku
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:36
- Nahlásit
koblizenka
tak už mám od holek objednávky, počkáme na tebe, tak se ozvi
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 13:57
- Nahlásit
Vero
Dannie
koblizenka
černej čaj
Holky, čekám poslední objednávku a zítra to objednám. Na kdy to chcete, na tento pátek, nebo příští úterý??? Nebo řekněte kdy a já tam to datum objednám. - úterý - pátky...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 14:19
- Nahlásit
Eninka
mozna radsi utery, ale patek bysme snad taky zmakli, kdyby to privezli brzo, kolem 12.30 se muzem stavit, pak jedem pryc. Pak uz by to bylo kolem 14.45
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 14:21
- Nahlásit
cernej caj
myslíš příští úterý?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 14:23
- Nahlásit
cernej caj
už to chápu, tak to nechme na příští úterý, počkám na vyjádření ostatních, OSTATNÍ - může být příští úterý?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 14:29
- Nahlásit
Sim vás, můžete se někdo kouknout do těch chytrých knížek jestli psi můžou žrát hříbky? Mám letos značné přebytky a už fakt nevím co s tím . Ale chytré knížky o tomto nevlastním a na netu nemůžu nic najít.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 14:34
- Nahlásit
Biluška
já se nemám kam kouknout ale vím jedno. Cokoliv - ze žrádla - jen prošlo okolo hříbku, prostě je ten hříbek byť v pidi množství cítit, moje feny to nechtějí, a úplně odvratí hlavu. Ale to je o nechuti, ne o tom, jestli můžou... to jen má zkušenost.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 14:37
- Nahlásit
Eninka
Jsem to zkusila na Orině, která je vegetariánka a žere naprosto všechno (např. ředkvičky likviduje i s listy) a zblajzla normálně syrovou babku Ale její názor fakt není směroplatný, protože sežere naprosto všechno a až potom řeší co vlastně jedla
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 14:50
- Nahlásit
Biluška
kdyby jsi zjistila, že je jíst nemůžou, pošli je do Brna, tady teda přebytky nemáme. Ale tuším, že můžou , protože o čokoládě a rozinkách je toho všude plno, že nemůžou, ale o hříbku ani slovo, zase nebude smaženice, chjo no.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 14:56
- Nahlásit
Eninka
Mně se úterý hodí
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 14:58
- Nahlásit
Biluška
sežere naprosto všechno a až potom řeší co vlastně jedla
takovýho mám doma taky jednoho
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 15:04
- Nahlásit
Vero
Dannie
cernej caj
koblizenka
tak příští úterý 9. srpna - na tento den objednávám, souhlas?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 15:09
- Nahlásit
Eninka
vyzvedne mi to čaj, takže podle ní
Houby bych psům ani malinkým dětem teda nedávala, leda zobnout na chuť, je to těžce stravitelné a hodně nezdravé, i když velmi dobré.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 15:17
- Nahlásit
Eninka
souhlas
Jen se chci zeptat, jestli by objednávka vyšla, kdybych zrušila ty svoje kuřecí křídla. Zjistila jsem doma, že jich ještě pár v mrazáku mám... Takže pokud se vejdeme do peněz i bez nich, neobjednávej je, pokud ne, objednej, někam je doma budu muset namáčknout
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 15:19
- Nahlásit
Dannie
ok ruším křídla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 15:23
- Nahlásit
Vero
Co je na nich nezdravého prosím tě? Těžká stravitelnost je mi jedno, mě je taky těžko stravitelný ten bordel co napáchají když někde sežerou howno a pak ho doma vyvrhnou, nejlépe do mojí postele
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 15:30
- Nahlásit
Biluška
bilu, my když jsme náhodou našli hřiby, tak jsem Montymu dělala sem tam smaženici, samo nesolenou, jen hříbky a vajíčka a měl to moc rád a nebylo mu po nich nic
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 15:42
- Nahlásit
Biluška
Třá jsou celkem radioaktivní... Třá němečtí divočáci živící se houbama jsou taky z toho radioaktivní...
A všecky jiný škodliviny to z půdy natahá... To jsou docela obecně známé věci.
Tím netvrdím, že z toho psovi něco bude.
|
koblizenka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:30
- Nahlásit
Eninka
S pristim uterkem souhlasim.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 05:58
- Nahlásit
Eninka
díky moc za zrušení těch křídel
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 14:42 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
Tak vše objednáno, v úterý 9. srpna přivezou ke mně a hodinu
budu vědět dopředu, tak ihned poinformuju.
Dannie
kuřecí žaludky nebudou - nemají
sušená játra a plíce mají jen standard, je to o nějakou kačku dražší, cca o 40 Kč, neva?
koblizenka
pro tebe info, kuře celé - bude baleno v mikrotenu cca 2-3 ks x 5 balení do celého balení - nevěděl přesně jak to chceš a říkal, že takto je to nejčastější objednávka, že 10 kg naráz zamraženo jde blbě pak porcovat, tak snad ti to vyhovuje
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 14:51
- Nahlásit
tak Falco se mi líbí, vypadá líp, než Vetamix. Jediný, co bych mu vytkla, je absence popisků na mase. Nevím, jestli vyndavám zvěřinu bo srdce,ale jinak OK !
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 14:54 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
Ještě bych se chtěla do budoucna zeptat, zda už tu má někdo praktický znalosti s krmením štěněte, byť malýho plemene. Než abych mu pak nechávala pravidelně brát krev na poměry Ca a P, tak bych ho radši první rok krmila granclema. Ale pokud už to někdo tady odzkoušel, budu ráda, za praktický rady
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 14:58
- Nahlásit
stetisek123
Nevím, jestli vyndavám zvěřinu bo srdce
zvěřina žlutý proužek, srdce oranžový ... zrovna koukám do faktury.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 15:22
- Nahlásit
Venta
čus, že tě vidím, zítra jdeme s obludama a Indiánem do krčáku, odpo, nepřidáš se?
|