| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 16:29
- Nahlásit
Alexa
my meli drzky jednou, byli OK, ale jinak sme meli vetamix taky dycky kdyz ne vybornej tak prumernej.
Falco bych nekdy rada zkusila (objednava tu nekdo z brna nebo brno venkov jih?), ale za 2500 objednavku fakt nee...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 10:55
- Nahlásit
cernej caj
Myslím že ta sleva na dršky nás fakt finančně nevytrhne, pokud jich nechceš objednávat deset kilo...(?), tak bych to viděla radši až na toho posledního sprna s objednávkou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 11:02
- Nahlásit
Vero
jojo, však to jsme se pak už večer bavili, tak jsem říkala že na těch 2 štangličkách mě ten rozdíl asi nezruinuje...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 11:03
- Nahlásit
cernej caj
já jsem Brno -venkov jih - 1 km od Vídeňské
klidně se přidám, ale neznám tento typ krmení, krmím granulema a přilepšuju masem. Co to obsahuje, to je nějakej mix ?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 11:21
- Nahlásit
cernej caj
Falco bych taky ráda vyzkoušela, jsem kousek od Brna. Teď zatím kupuju vetamix...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 13:05
- Nahlásit
Eninka
podivej se na stranky falca, plus si zkus v diskuzich najit heslo do toho ceniku, tak max 5 stran zpet tipuju... prodavaji tam asi kde co, syrovy i granule asi, no mrkni a uvidis.
Dannie
tak to by bylo super, sice koncem srpna budem brat zas vetamix, ale kdyby sme, idealne i s Eninkou, neco dali dohromady, bylo by to fajn. Vzhledem k tomu ze objednavka musi byt za 2500 kc tak si nedokazu predstavit, kolik to musi byt kilo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 13:11
- Nahlásit
Kdybyste něco dávali s Falcem dohromady, tak se ráda přidám.
Ale předem teda říkám, že já to neorganizuju , to by se mi snad ani nevešlo domů..., natož to odvozit výtahem šestýho patra
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 13:26
- Nahlásit
to k nám by pro to asi zas nikdo nechtěl přijet, 20 km od brna
takže zbývá eninka nebo Dannie, ze by to objednali a my si přijedeme, když tak jsem ochotná to nějak dát dohromady i já, ale museli byste si přijet na vesnicu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:03
- Nahlásit
Tak asi bych si radši jela někam blíž, kdyby bylo na výběr, to je fakt.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:03
- Nahlásit
Já to klidně objednám i nechám u sebe, to problém není, ale vůbec nevím kde a co objednat, nikdy jsem to nedělala, tak když mi řeknete co kdo chcete a co mám udělat, tak není problém. A to bude všechno zmražený? Mám mražák ale ne úplně prázdnej a lednici velikou 300 l, tak mě poinformujte.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:05
- Nahlásit
Eninka
Bude to zmražený, a pokud ti to všecko nevejde do chladu, bude potřeba se nějak zharmonizovat, pokud jde o možnost si pro to k tobě dojet.
Taky jde o to, jestli si na to chceš brát dovolenou, nebo jsi doma? Večer to asi nezaváží...
JInak u Falca jsem ještě neobjednávala, to poradí někdo jiný.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:05
- Nahlásit
Jinak můžu to nechat dovézt do práce - Brno-Komárov, nebo domů, to je ten kilometr od Vídeňské ulice - Moravany
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:14
- Nahlásit
Eninka
normálně my bychom ti napsali, co která chceme, a kolik toho. Ty tam zavoláš, nebo uděláš objednávku přes net, normálně 4x todle, 8x todle, 1x todle atd.
Pak to přivezou, tak to roztřídíš, podle toho co si kdo objednal
za 2500 toho bude asi hodně, když s 20 kg vetamixu se můžu vejít do 500kč... takže nachystat si nervy, mražák, lednici a snažit se toho zbavit co nejdřív.
Navíc většinou (nevím jak falco) ti dají vědět třeba 20 minut dopředu, takže pro mě je to na celodenní dovolenou, protože nikdy netušíš... takže pokud můžeš z práce kdykoli na chvíli odejít, nebo třeba pracuješ z domu, bylo by to nejlepší.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:30
- Nahlásit
cernej caj, Eninka, Vero
já jsem taky cca 20 km od Brna... ale bylo by to super se domluvit, opravdu bych ráda jejich maso alespoň jednou vyzkoušela, ať sama můžu porovnat kvalitu
Pro mne není problém maso v den závozu vyzvednout, takže to moje by tam dlouho nesmrdělo
cernej caj
Ty si Vetamix necháváš vozit? Já jsem to dřív taky tak dělala, ale teď už delší dobu kupuju v Brně na Leitnerové...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:00
- Nahlásit
Dannie
jojo, my si to objednáváme s Vero, o leitnerove vím, ale ten závoz je lepší, že mám třeba na 2 měsíce pokoj a nemusím se s tím pak vozit autobusem, s rozmrzajícím masem
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:09
- Nahlásit
Teda jestli je toho tolik, tak to nechám přivézt ke mně do práce,
ale to byste musely všechny pro to dojet ten den. Tak jestli chcete, napište všichni co mám objednat a já to zajistím, akorát jsem stránky Falca nenašla na netu, když zadám Falco, maso, krmivo, prostě cokoliv, vyskočí mi jen ti, co to prodávají ve svých obchodech, dejte mi odkaz holky.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:10
- Nahlásit
jo, ještě jedna věc, odkud kdo jste, přibližně, mohla bych vzít firemní auto a někam vám to pokud jste stejným směrem dovézt na ten jih, nebo kde jste...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:22
- Nahlásit
Eninka
sokolfalco.com
ja tesany, muz doma byva od 15h kdyz to dobre vyjde, dalo by se i domluvit, ze by to kolem te 15h vyzved na komarove autem.
ja teda vecer prozkoumam nabidku, tak mi prosim napis na email pod clenem, at to nespamujem tady. Diky
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:41
- Nahlásit
Tak teď jsem mluvila z Falca s panem Malinou, pošle mi na mail
aktuální nabídku s cenama a co vše lze objednat, to vy asi víte, byl moc příjemnej, a tvrdil, jak kvalitní to maj, tak uvidíme
. Jinak rozváží úterý, pátek. Když se objedná do pátku do 12 hod, dovezou v úterý, poté až v pátek a tak furt dokola. Jsem zvědavá, teda. Pokud byste mohly, až to dovezou, což budeme vědět den předem, si přijet do toho Komárova, Hněvkovského ul. je to poslední budova po pravé straně když se jede z města, těsně před křižovatkou jak je Baumax, tak to by bylo super. Jde domluvit i přibližná hodina,, kdy to sem dovezou.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 18:13
- Nahlásit
Holky, a kdy to chcete objednávat? Nějak už teď hned?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 19:21
- Nahlásit
Vero
pokud jde o mně, je mi jedno kdy to bude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 20:15
- Nahlásit
Já bych to klidně brala už teď hned-brzo, pokud nemáš místo v mražáku, napsala jsem Enince o 34 kg zatím, můžu zas uskladnit těch odhadem 30kg dalších asi zas poberu, je otázka jak moc to bude neskladný, zabalený po těch baleních... a vetamix bychom kdyžtak o chvili odlozili? ale je to jedno, pokud budete chtít objednat třeba až někdy, tak já to nehrotím, koupím si zatím na leitnerce.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 20:26
- Nahlásit
Tak holky, černej čaj už si objednala, tak kdo chcete, napiště sem a já vám přepošlu od Falca na vaše maily pod členem jejich aktuální nabídku, ceník atd.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 21:20
- Nahlásit
Eninka
Nemůžu pod členem najít tvůj mail.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 21:22
- Nahlásit
Vero
to je divný, já pod tvým taky ne, napiš na evicka.ep(zav)seznam.cz
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 21:49
- Nahlásit
Vero
dej mi vědět tady, až pošleš na můj mail ten tvůj, nemám tento na domovské stránce, tak si jej vyzvednu a přepošlu ti z jiného mailu ty info od Falca.
|
koblizenka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 21:54
- Nahlásit
Mohla bych se na zkoušku taky přidat? Ale máš mini mrazák toho pobere málo, max 8 kilo
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 21:55
- Nahlásit
koblizenka
jo, přidej se, pošli mi mail s kontaktem na ten můj, pošlu ti od Falca info, aspoň to dáme dohromady
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 07:12
- Nahlásit
Eninka
Právě jsem ti poslala e-mail
Objednávka by se mi hodila až tak za 14 dní. Klidně objednám hned, ale budu muset objednat míň, abych to měla kde uskladnit
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 09:35
- Nahlásit
Eninka
Právě jsem poslala mail.
(Kdyby náhodou nedorazil, koukni do spamu, někdy mi googlemail server příjemce vyhodí do koše.)
Předem dík!
|