Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
reneeska
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 21:16
- Nahlásit

Kaccka
Mě jedna čuba po Kapr-sumeček bleje, ale Lososa může, i když nemůžu dát celou dávku jen losos, to by taky blinkala asi. Holt nemáme asi rádi ryby. Druhá čuba v poho.

Jinak holky měly zas srajdu šílenou po Hovězí směs, ale po půl roce jsem ju asi omylem objednala, a už dobré

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 21:21
- Nahlásit

Kaccka
kapr-sumecek
u nás čtyři psi taky v pohodě. A bez kuřete.
Já zas nedávám lososa. Od té doby, co mi ho roztahali po celém bytě a několik kousků umístili do gauče. Přišla jsem na to až když se sám přihlásil...

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 21:23
- Nahlásit

kachna_
Tak to musela bejt chuťovka

Kaccka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 21:31
- Nahlásit

Evidentne mu ta smes nejak nesedi. Zato kdyz v lete sezere u vody smrdutou rybu, tak to mu neni nic Losos je nastesti bez problemu, takze zadna velka ztrata to neni. A jeste jsem zjistila, ze nemuze skvarky, staci uplne malinko a prozene ho to jak lahev projimadla.

kachna_
to si ani nechci predstavovat
Prcek nastesti okamzite sezere vsechno co vidi, nejaky schovavani na pozdejc nehrozi

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 21:33
- Nahlásit

Kaccka
Vyzkouseli jsme pred par dny kapr-sumecek a totalni katastrofa,
To jsem brala jiz dele, nicmene posledni i predposledni dodavka byla dost eklhaft, i od pohledu meho se slozeni zmenilo, cubky se jindy mohly uhltat, ted se ofrnovaly. Nebrala sem jiz, asi po roce ci dyl, dle myho sla kvalita hodne dolu.

Nori
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 21:51
- Nahlásit

Když už se tu bavíme o kaprovi, tak zůstanu u ryb, zdá se mi že losos už není to co býval, vždy nadšeně ho sežral, teď to čuchá 3hodiny a pak to možná či jak kdy sežere...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 07:29
- Nahlásit

dáváte tekdo tohle?:
http://www.chejn-krmiva.cz/masova-konzerva-chejn/
já jo,psiska vyžerou misku strašnou rychlostí,dám do toho přílohu,nebo vločky a zaleju vývarem,průjem nemaj abobky krásný
před chvilkou dostali s drobama,kilovku rozdělím mezi 3 psi,dala jsem vločky a ze včerejška vývar z uzených žeber a měli to vymeteno během chvilky
mě se to líbí,je to v kilovkách,nechám venku přes noc aby se to dalo krásně kouskovat,ale beru i tu kuřecí a vyjde to na 26kč kilovka

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 07:30
- Nahlásit

brezen2008
Hm, kdyby tam nebyly ty obiloviny...

Matejka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 07:43
- Nahlásit

Tak my přílohy nedáváme vůbec, jen občas na cestách hodim k sušenýmu masu hrst vloček nebo třeba kuskusu, ale jinak jen maso+zelenina.
Co se týče ryb, tak losos u nás neprošel, ale kapr sumeček byla mňamina, takže jako vždy, je to pes od psa a chce to vyzkoušet. Já teda když jsem dávala kapra poprvé, tak jsem se spíš než zácpy bála průjmu, ale vše naprosto v poho, až na ty smradlavý vousy, kterýma se chtěla mermomocí pusinkovat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 08:04
- Nahlásit

já nejsem uplnej barfář,dávám i granule,konzervy,prostě co je doma a co kde maj

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:41
- Nahlásit

PRO LEILU:
Z Ostravy jsem, ale s tím Vetamixem bych se musela k někomu přidat, můžu vzít tak max. 8-10 kg a hlavně nebývám doma tak abych to mohla přebrat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 23:07
- Nahlásit

Ahoj, občas krmím masem, občas granulemi, ale o to nejde. dřív jsem dávala pravidelně roboran, nejdřív klasik roboran H, pak začli dělat řady pro barevné psy, černé a bílé, gel apod...začala jsem dávat pro barevné psy, pak jsem si všimla, že obsahuje betakaroten, protože mám i černé psy a nechtěla jsem aby zrezli-v té době, kdy jsem dávala pro barevné psy jsem je sice měla taky, ale nepamatuju se, jestli zrezli, objednala jsem si pro černé a bílé psy-složení stejný, jen tam není betakaroten.
zajímalo by mě, jestli někdo, kdo má černého psa dává roboran pro barevné psy a pes rezne či nerezne, jestli tam ten betakaroten je zastoupen v takovém množství, aby to mělo vliv na reznutí srsti.

corgi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 08:54 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit

kejtlin
Reznutí a betakaroten se tu už řešilo v tématech o granulích - některý pes ti zrezne i po jedné mrkvi denně, některý ani po kilu Já mám naštěstí ten první případ, takže jakmile přidám mrkev, mám krásnou červenou lišku

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 10:07
- Nahlásit

kejtlin
Přesně,jak píše Cori. Náš černej Sam po Roboranu pro barevné psy nereznul,ale on nereznul ani když dostával čistej betakaroten

Aluli
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 15:30
- Nahlásit

Taky jsem si tím lámala hlavu proc mi fenka rezne na urcitych partiich tela - asi ma spatny pigment nebo co ale jednu doby byla uplna zrzka,...

corgi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 15:31
- Nahlásit

Aluli
To jo, ta je teda zrezavělá (nechalas jí stát na dešti?) Ale napravit se to dalo, ne?

Aluli
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:37
- Nahlásit

corgi
jo ted uz není, jako je ale ne tak moc spíš uz jen naděch do hněde na ,,kalhotkach" a na zadech je cerna. Horsi je to v létě. Asi to bylo granulema ale kamoska krmila stejnyma a bocku mela črnou jak uhel takze mozna nejake geny či pigment. Po změně už chytla lepší barvu a ted po přechodu je taky super.

worick
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2010 16:49
- Nahlásit

Holky, vy tady krmíte masem, určitě berete i z Vetamixu. Mám dotaz: zaváží i obchody, jako různé zverimexy apod? Nevíte někdo, kde by se tohle dalo nakoupit ve Zlíně, Otrokovicích či Uherském Hradišti? Dá se to někde zjistit? Koukala jsem na stránky, ale tuhle info jsem tam nenašla.

nikihoney
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2010 17:12
- Nahlásit

worick
Vím, že Vetamix do zverimexů zaváží, sama sem občas brala ze zveráče. Nezbývá než zveráče obejít nebo obvolat a zeptat se. Mě u nás vyšli vstříc a objednali i zboží, co neberou a chtěla sem ho.

Nori
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2010 17:18
- Nahlásit

Já mám štěstí, že v nejblížším městě ve třech zverimexech prodávají mražené maso od jiného výrobce ( Vetamix + Grand, Pošvář, Falco)... Ale stejně objednáváme z Vetamixu..

Babul
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2010 17:25
- Nahlásit

A nemáte někdo zkušenost jak je to ve zverimexech v Mladé Boleslavi??dík

Matejka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 07:20
- Nahlásit

Napište přímo na forum vetamixu nebo přímo na jejich email a oni vám řeknou, které zveráče ve vašem městě zaváží. Alespoň mě to napsali

Kamila B
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 10:31
- Nahlásit

Ahoj,
objednáváte někdo maso od www.masopropsy.cz? Jaké máte zkušenosti? Já to zkusila poprvé, hlavně jsem chtěla držky, mňamku největší, ale krůtí granulované se mi moc nezdálo.

Eva a Dasty
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 20:00
- Nahlásit

od www.masopropsy.cz nekupuju, mají maso značně předražené, třeba krásná stehna kupuju v běžném řeznictví za 49,- Dále mi vadí, že své maso nemají na stránkách nafocené, jen lákavé obaly. Polskému masu moc nevěřím, v Lidlu, nebo Kauflandu se dá koupit běžně a po rozmražení smrdí chemií.

Kamila B
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:07
- Nahlásit

Eva a Dasty
No taky se mi to moc nezdálo, chtěla jsem hlavně ty zelené držky. Musí se ale objednat alespoň 5kg¨, tak jsem vzala i jiné maso. Mám malého pejska, sám má 5kg, a taky malý mrazák. kdybych tam měla jen držky, už se mi tam pro něj jiné maso nevejde. Nevíte někdo, kde sehnat v Praze ty žaludky v malém množství? Je to problém...

Emily
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:21
- Nahlásit

Ahoj,

som tu nova a navyse nemam psy ale dvoch kocurov ktorych krmim BARFom. Vas psickarov ktori takto krmite su mraky ale v macacom svete som za exota. Podpora nulova.

Najlepsia kniha o BARFe je tato:The Barf Diet: For Cats and Dogs (Paperback) od Ian Billnghurst. Vrelo odporucam. Lepsia literatura o BARF sa mi do ruk nedostala.

Kedze mam kocurov a nie psy je pre mna BARF trochu komplikovany v tom, ze potrebujem do macky dostat kosti k masku v pomere 1:2. Moji kocurikovia si poradia s kuracimi krkmi a kridlami, pripadne im ich pomeliem na obycajnom masovom mlynceku. Ja ale potrebujem aby mali kosti aj z inych zvierat ako z kurata. Cize jedina sanca je dostat tie kosti pomlete. V Cechach spm nenasla vhodny mlyncek, ak aj najdem bude stat urcite nad 10 tisic. Obycajny mlyncek ktroym meliem kridla a krky by na vacsie kosti uz nestacil.

Preto sa chcem opytat viete niekto o obchode v Prahe kde je moznost kupit uz nejake namlete zmesky?
Dakujem za tip: www.masopropsy.cz uz som objednala, len nie su tam vsade fotky, takze neviem ako nahrubo su kosti pomlete. Navyse pomer kosti k masu je tam pre macku a toboz pre psa nedostatocny, preto hladam dalej.
Je este v Prahe ina moznost?
Dakujem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:23
- Nahlásit

tak dneska jedu pro maso,do almiky,maj tam jak granda,pošváře i vetamix- tak snad 30kg masa tam budou mít
naštěstí to mám za hubičku,bo to mám na kámošku a ta tam má živnosták
takže mě kilovka vychází na 13 až 17kč

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:10
- Nahlásit

tak je to supr mám vše od 10 do 17kč za kilo
takže narvanej 50l mrazák a ktomu ještě kuřecí skelety a krky a už se tam nevejde ani prstíček

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:19
- Nahlásit

Emily

Všude tam kde prodávají Vetamix....tak se ptej po mletém kuřeti,nebo kuřecí mletá směs,tam je kostí dost.

Emily
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:52
- Nahlásit

No ved ale prave to kuracie nepotrebujem. Samotne maso nie je problem zohnat ale ja to potrebujem s kostou a pomlete. Vetamix take veci nema, alebo ma? Chcela by som skopove, hovadzie, kludne aj bravcove, pstrosa. Hocico okrem kurata.

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání