| Autor |
Zpráva |
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:44
- Nahlásit
sanovka
kámoška má v Praze e-shop, má vetamix, rozváží i menší množství - taky mám malej mrazák.
A má i maso od Falca, to beru já.
|
sanovka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:04
- Nahlásit
Super, díky diky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:06
- Nahlásit
sanovka
bud se sněkým domluv,nebo maj hrubomletou směs od granda 30kuřecího a 30 % hovězího v italské ulici směr Náměstí míru,jinak tady v okolí maj maso od vetamixu na korunní ulici,jedna zastávka za náměstím míru tramvají 10 nebo 16
nebo se zeptej na jejich forum a oni ti napíšou kam to maso dávaj do krámku
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 17:31
- Nahlásit
Tak mi dneska přivezli zásilku. Brala jsem kuře melté - s tím jsem mooooc spokojená, pak telecí hrubomleté,hovězí kousky - přes průhledný pytlík jsou vidět nádherné velké ořezky masa,drůbeží ořez a pak na zkoušku ty kosti...žebra ok, ale morkovou kost jsem si představovala poněkud menší To jsem zvědavá, jak se s takovou haxnou moji borderáci poperou,no,asi budou mít o zábavu postaráno.Teď tu spokojeně žužlaj žebra a jedno menší dostal i maltézák
Jen by mě ještě zajímalo,jaké dáváte přílohy - mně totiž zeleninu odmítají i nastrouhanou,pokapanou olejem a pečlivě zamíchanou v mase - skoro to nežerou...ale třeba ovesný vločky,těstoviny,rýže jsou ok...Už jsem se ptala,ale neznáte někdo toto? Fit a cross sušená zelenina a cereálie - nevíte,jakou to má podobu a jaké složení???
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 19:15
- Nahlásit
krecinek
fitbarf je takovy ,,prasek" vypada to jako pytlikovany caj. Susenou zeleninu a cerealie nemam zkusenosti. Ja zeleninu a ovoce mixuju nekdy na hrubo jindy na kasi. Tak to jedine zkusit promichat s jemne namletym mase at nejde vybirat. Nebo prelit varici vodou nebo napr masovym vyvarem ... to by taky mohlo zabrat. Nebo to uvarit s ovesnyma vlockama. Ale treba to nebude fungovat moja žere aj samostatne ale jen mixovanou nebo strouhanou na kousky to nechce. Borderky sou frfně - to znám
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 20:19
- Nahlásit
Aluli
fitbarf je takovy ,,prasek"
Ale krecinek myslela Fit a Cross zeleninu (viz výše na této stránce)
krecinek
mně totiž zeleninu odmítají i nastrouhanou,pokapanou olejem a pečlivě zamíchanou v mase
I třeba přelitou horkou vodou a zamíchanou do rýže? A zkoušela jsi všechnu možnou i nemožnou zeleninu? A co ovoce? Velmi prospěšný je např. banán...
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 21:31
- Nahlásit
corgi
aha ja sem tele
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:07
- Nahlásit
Aluli
aha ja sem tele
Hrubomleté?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:52
- Nahlásit
corgi
Aluli
aha ja sem tele
Hrubomleté?
Cha cha cha.
Hele:
Dost často se stává, že si pes kusek syrového masa na zahradě zahrabe a po cca třech dnech se k tomu vrátí, vyhrabe a sežere. Říká se, že takto uležené maso má větší podíl fosforu, který pes potřebuje.
Jako fakt? Víte o tom něco?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:59
- Nahlásit
impact
s tím masem nevim, leda že je fosfor zelenej a to maso taky chytne podobnou barvu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 23:49
- Nahlásit
kejtlin
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 06:52
- Nahlásit
Aluli
corgi
Díky, no ovoce jsem ještě nezkoušela, ten banán by mohl být dobrý...Docela me nastvalo, kdyz jsem jim smíchala nastrouhanou mrkvičku,najemno nasekaný ledový salát (nebo třeba kombinace mrkev,kedlubna),dala s hovezím s droby, do toho nadrobila ještě pangamin, dala trochu těstovin,zakápla olejem a oni se v tom jen porýpali To mi přišlo, že First Mate žrali s někdy větším nadešením Ale zase samotné masíčko - hlavně hovězí hrubomleté, to zmzí během chvíle...taky zamíchané zpařené ovesné vločky neob rýži to maj rási, ale zelenina je pro ně prostě fuj, nemluvím ani o nasekané petřelze, kterou jsem pak uklízela poházenou kolem misek. Asi budu muset koupit mixér a mixovat...jinak o těchbylinkách fit barf taky uvažuju
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:37
- Nahlásit
krecinek
jo ja taky kupovala mixer - nechtelo se mi to strouhat :-D kupili sme ponorny(s vice funkcema- byl k tomu slehac a prave takova doza s nozem na mixovani) za nejakych 900 ale byly levnejsi aj. A sem maximalne spokojena
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 18:30
- Nahlásit
Aluli
co je to za za značku? Taky něco potřebujume. Dík
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 08:47
- Nahlásit
tak jsem dala dastymu kuřecí skeletu,ale je tam i krk,kus prsou a ten vocásek
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 08:47
- Nahlásit
brezen2008
vocásek?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 08:57
- Nahlásit
makrel
no ten konec kuřecího hřbetu,já to takle nazívám
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 14:28
- Nahlásit
brezen2008
Biskup?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 14:33
- Nahlásit
brezen2008
asi biskup, ale vocásek je hezčí
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 22:54 - Změnil/a: Aluli
- Nahlásit
malinka
přesně tady ten, akorat aby to sekalo mixovalo ,.... se musi to tlacitko drzet zmackle- ale me to tak neva protože ta zelenina je rychlovka. Nádobka mi akorat stači pro davku pro jednho psa (19kg)
URL
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 07:22
- Nahlásit
malinka
My máme tenhle a taky spokojenost URL . Zatim jsem tim rozmixovala všechno co jsem potřebovala...
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 12:19
- Nahlásit
Aluli
Matejka
díky. Vypadá to, že by to mohlo něco vydržet. Dělám zeleninu pro 4 pesany (125 kg)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 12:21
- Nahlásit
tak dasty dostal včera tu skeletu kuřecí i stím vocáskem a dobrý,ráno bobek normál
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 18:15 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit
Pls, nezdá se Vám losos jiný? Pes mi ho nechce moc žrát, taťkovi se nelíbí, že je až tak mastný...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 19:40
- Nahlásit
Nori
Mně přijde pořád stejný, ale mastný tedy je. Já to na zimu vítám a pes si nestěžuje. Je to jediná ryba, kterou ochotně pozře, tudíž doufám, že žádná změna receptury není v plánu!
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 19:59
- Nahlásit
Teď jsme se vrátili z vetamixu, chtěli jsme brát ty žebra, co mají nové, bohužel byly vější než naši psi ale měli úplně všecko na skladě, co jsme chtěli, tož spokojenost
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:47
- Nahlásit
Přílohy Trope už má Vetamix na skladě - tam opravdu platí "náš zákazník, náš pán". Nevycházím z údivu...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 17:40
- Nahlásit
corgi
ale na stránkách to nemaj,nebo blbě koukám....
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 18:45
- Nahlásit
brezen2008
Na e-shopu ještě ne, ale šéf píše na fóru, že operátorky už to nabízejí.
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 22:05
- Nahlásit
brezen2008
corgi
jo jo taky mi to poslali mailem
Dáška
No ja si ty žebra koupila a taky jsem se divila
|