| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 16:24
- Nahlásit
impact
Normální.
Jinak drůbeží mleté máš které? Jestli to levnější, tak to buď s něčím mixni a nebo opatrně, ať se ti neucpou. Ne každý pes to tráví v pohodě. Je tam hodně kostí.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 16:28
- Nahlásit
Lucie od Arta
jak bereš od ní často?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 16:45
- Nahlásit
Mam ten petikilovej valec. Kosti v poho, jsou zvykli furt. Kdyztak zakapnu olejem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 17:01
- Nahlásit
impact
petikilovej valec. Kosti v poho, jsou zvykli furt.
I tak to namichej s necim jinym, tra s tim hovezim. Ja brala jednou par dvou kg a docela srumec, taky mam zvykly cuby na masity kosti, ale tohle s nima zamavalo, lezly jim oka z dulku.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 17:30
- Nahlásit
Fifi
Aspoň si vymáčknou anály.
Ne, jasně, že poslechnu. Chudě moje malinký. By jim to natrhlo kaďáky.
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 17:39
- Nahlásit
asi zalezi jak ti psi sou na kosti zvykli mozna
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 17:41 - Změnil/a: Aluli
- Nahlásit
pawLINka
Mi to smrdí jak konzerva. Nic hrozného. Ale já jsem celkem otrlá na různé smrady.
Jo to ja jsem taky :-D
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 17:45
- Nahlásit
Aluli
asi zalezi jak ti psi sou na kosti zvykli mozna
No pravidelne dostavaj lopaty, skelety a dalsi - a i tak je ta smes cistyho drubeziho skorem zacpala. Uz to tu driv radili i jini, tohle michat s jinym druhem masa.
impact
Aspoň si vymáčknou anály
Analy si vymacknou stopro, mozna i ty oka z dulku.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 17:53
- Nahlásit
Fifi
přesně, naši psi žerou kosti běžně, ale drůbeží, a ještě drůbeží s mrkví, je tedy dostalo
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 18:09
- Nahlásit
jo ja k tomu taky dycky davala trochu dstek nebo nejakeho masa vse ok . Možná trochu vic tlacila ale ven to vyslo bez vetsich potizí teda aspon myslim :-d
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 18:18
- Nahlásit
brezen2008
tak dvakrát do měsíce. je fajn, kámoška. dělá se psy všecko možný - i ten běh, kolo...Zkus jí.
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 22:07
- Nahlásit
přivezli mi maso z vetamixu. Objednala jsem si ty hovězí žebra a to je jak od mamuta moja to chudak ani nesezere .....musim prenechat nekomu kdo ma velkeho psa
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 22:48
- Nahlásit
Aluli
Vzali jsme i hovězí kousky, telecí hrubomleté a kuře mleté. Později povím, jak vypadají a chutnají. Některé výrobky mají pěvnější obaly, všimla jsem si, u křídel a lososa, což je určo fajn. Jo a ty žebra maji na vyšku tak cca 40cm...
Ali neboj, ona to zkřupe, to ji sebrat už nemůžeš, když už ochutnala...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 07:50
- Nahlásit
Lucie od Arta
mě se tam líbí ta mražená zelenina,pro nás lidi,bo já si to dávám snad i k topinkám
jinak lidi tady v okolí říkaj,jak mí psi krásně přibrali ,jak maj krásnou srst... ,nejvíc je to vidět na dastym a elis,sindy má tusrst jinou
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:15
- Nahlásit
brezen2008
jojo, taky beru zeleninu . líbí se mi ty velký balení, vyjde levnějc a dýl vydrží.no a ty nanuky jsou taky epesní, jahody v čokoládě . Já od ní beru i sušený maso na cesty a na trekky.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 16:11
- Nahlásit
Aluli
ty hovězí žebra a to je jak od mamuta moja to chudak ani nesezere .....musim prenechat nekomu kdo ma velkeho psa
Nori
ty žebra maji na vyšku tak cca 40cm...
Tak nevím, zvládne to corgi? Jako klidně bych to objednala, ale je mi líto to pak vyhazovat (tady v okolí to asi nikde neudám, nejsou to granule...)
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 16:51
- Nahlásit
Lucie od Arta
Falco je super
dřív jsem brala od nich, ne od vetamixu, ale já jsem na našeho dodavatele daleko, tak jsemměla vždycky hodně nepravidelný závozy... (přece jen vetamix v úterý objednám a ve tvrtek večer mám bedny masa před barákem )
pořád ale od Falca kupuju ryby mořské celé kusové, bo to vetamixu chybí
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 17:17
- Nahlásit
Nori
ja je mam taky jak hovezi kousky tak to teleci aj to kure tak to pocitme na vlastni kuzi :-D
Ty zebra maji vic jak 40cm spit tak 50cm a uz je nemam :-D
corgi
No nevim nevim borderka s tim ma co delat, mozna nasekane jo.... jsou ploche tak asi těžko říct. Lussi si orala jen půlku a zbytek lezi ve snehu cely den,... uvidim a kdyztak ho naseknu nebo vyhodim. Ve vetamixu maji pro stredni a velke psy. Ja to strčila kámošovi co ma NO a BOM ti si stím poradí
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 19:39
- Nahlásit
Máte někdo zkušenost s touto přílohou? Náhodou jsem objevila v nějakém obchodě,bohužel jsem už nikde nenašla podrobnější složení nebo info...
FIT A CROSS sušená zelenina a cereálie.
Jinak kuře mleté z Vetamixu taky máme a velká spokojenost Budu zkoušet i telecí hrubomleté,hověz kousky a kosti samozřejmě taky
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 19:43
- Nahlásit
Já dneska rozmrazila ty hovězí kousky no uplně libové nejsou, ale nejhorsi taky ne a mam dva kousky a kus :-D
teleci vytahnu v pondeli
krecinek
kure mlete jsou tam hodne kosti?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 19:46 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit
Aluli
Nene, nepřijde mi ani napohled a hlavně bobky ok, když dám třeba drůbeží mleté, tak to se nedá vůbec srovnat...To kuře má fakt velký podíl svaloviny.
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 19:49
- Nahlásit
krecinek
super taky jsem to vzala mam doma 1 1/2 stangle :-d půl dám kamosce bo tam byla akce 2+1 tak aby to bylo zpravedlive
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 20:26
- Nahlásit
Aluli
To si piš, že mi 1/2štangle předáš... kubovi chutnalo Ty kousky jsou fajn za tu cenu... Jo a v tom kuřeti mletém jsem žádné kosti neviděla...
corgi
Celé žebro asi ne, ale menší část možná zvládne, jakou nejvetší kost dostal?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2010 09:54
- Nahlásit
Nori
menší část možná zvládne, jakou nejvetší kost dostal?
Dávám mu celou vepř. lopatku, tu ohryže až zbyde kousek té nejtvrdší části (a ten se pak válí na zahradě týdny, než ho vyhodím). Vepřová žebra zvládá, když je kupuju u řezníka - tam je mají nařezané na krátké kousky i s masem. Když mu dám vepřovou křížovku nebo konce žeber s obratly, má s tím co dělat. Už mu to předem drtím sekyrou nebo kladivem a dělám z toho takovou placku
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2010 14:09
- Nahlásit
Dnes jsem zkousela od Falca konzervu Rony kureci dieta a je to ciste kureci maso (kridylka ci co), jakou nouzovka moc dobry.
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2010 17:56
- Nahlásit
corgi
On by to nějak požužlal, ale vem si, že jedno žebro rozsekneš na tři díly = 3 x 10ks = 30x žebro... To bys měla na pěkně dlouho ne?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2010 20:22
- Nahlásit
Nori
To bys měla na pěkně dlouho ne?
No to bych teda měla, no. Holt bych se snažila část někomu udat, i když tady jsou všude samí granuláři. No, co se dá dělat, asi ty vetamixové kosti nechám těm s většími pséky a budu doufat, že zařadí tu oháňku, o které se píše na vetamixovém fóru.
|
sanovka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 12:16
- Nahlásit
Dobrý den. Prosím, poraďte mi nějakého dobrého (nejlépe i levného) řezníka v Praze. Kolem mě mají jen kuřata a hovězí svalovinu. Kde koupím neořezaná žebra, zelené držťky nebo třeba plíce? A kde kupujete ty mražené směsy? Mají to v některém zvarimexu v Praze? Vetamix rozváží od 50 kg, a já mám v mrazáku dva šuplíčky Moc děkuji za odpověď.
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 23:17
- Nahlásit
sanovka
tak se z nekym domluvit. Do dvou šuplíku se toho vejde dost me do jednho tak 12kg -kdyby to byly jen stangle tak mozna aj vice. Nebo kouknout do nějakého zverimexu. Jo jinak vetamix pokud je to ve směru trasy tak rozvaží i méně aspoň co mi říkala známa....
|
sanovka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:37
- Nahlásit
Díky Aluli, ale já jsem chtěla poradit řezníka a zverimex. Prosím o ověřené typy od Pražáků. Předem všem děkuji
|