| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 15:54
- Nahlásit
radkah
http://www.vetamix.cz/forum/index.php?x=106
Zde se snazi vysvetlit puvod masa z vetamixu, pry je s vet. kontrolou. Nenech se vykolejit.
Jinak bezva priklad jidelnicku - uz to tu bylo zminovany nekolikrat - je sepsan TUTOK na webu.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 16:59
- Nahlásit
radkah
koukala jsem na nabídku knih od pí.Sehnerové, ale tu o výživě jsem nenašla
http://www.sehnerova.cz/stranky/_07.htm
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 18:41
- Nahlásit
Po delší době jsem objednala rybí piliny a teď jsem je psům dávala. Už se dnes tím pádem nemusím sprchovat a navíc ten rybí odééér
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 18:51
- Nahlásit
Ketrin
Už se dnes tím pádem nemusím sprchovat
Byl nastrik pri proriznuti tlacenky? Hele, lepsi od rybich pilin, mi jednou cakla natlakovana stangle zelenych drstek do oka.. Od ty doby bez brejli do obalu nerezu.
A kdyz si u tech ryb mletych, nejak se zhorsil kaprsumec, cupky se xichti, asi zase zmena receptury. Priste vynecham.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 18:55
- Nahlásit
Fifi
A kdyz si u tech ryb mletych, nejak se zhorsil kaprsumec, cupky se xichti, asi zase zmena receptury. Priste vynecham.
Jo. Dvě saní hlavy to odmítly žrát. Je to jediná věc co kdy odmítli . Ovšem úplně nejhorší bylo když to Lilátko nad ránem vyblilo Museli jsme se evakuovat, uklízela jsem to s šátkem přes nos a podlaha smrděla ještě dva dny, přesto že jsem ji vzala neředěným savem
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 19:28
- Nahlásit
Tak naše psiska kapra a sumečka nadále milují. Obaly rozdělávám způsobem - štangli dám do super hluboké mísy a vespod nejdřív špičkou nože udělám pidi dírku,tím se uvolní tlak a nemusím malovat
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 19:40
- Nahlásit
tak ja ho jeste nemela myslim ze si vystacim s lososem sem tam kupim neco v obchodaku,....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 19:41
- Nahlásit
heledte,jak mám naopak dávat psovi maso aby zhubnul? jedná se o sindy,má už 4 kg navíc a je to na ní znát,holt jim dávám dobře najíst
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 19:42
- Nahlásit
Maly dotaz. Máte zkušeonosti se zavařováním? Pri kolika stupnich zavarujete maso/zeleninu - dohromady nebo zvlast?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 19:48
- Nahlásit
brezen2008
žádné přílohy, menší dávka masa a jen libové netučné. A samozřejmě pohyb. Jedna čuba tloustne i ze vzduchu a je oplácaná i tak,ale držíme to. Teď přes loveckou sezonu pár kilo zhubla (v kombinaci s menší dávkou),ale nepohybuju,že to zas přibere. Problém je,že ona když nepracuje,tak si chodí svým tempem a nepřetrhne se
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 19:51
- Nahlásit
brezen2008
jak mám naopak dávat psovi maso aby zhubnul?
Ja sem Sadlu naordinovala dietu ve stylu - ubrat a ponekud pozmenit davku masa, ubranou cast nahradit zeleninou, aby mela pocit zasyceni (miluje cinsky zeli, korenovku..) a hlavne davat maso dietnejsi. Nedavat prilohy - ani ryzi, ani testoviny apod.
A maso rozhodne ne treba mlety hovezi natoz veprovy, ale spis drubez, skelety a tak podobne. Omezit sladkosti typu piskotku ci jinych mnamek pres den - kdyz odmena, tak treba kolecko mrkve (u nas to slo, je to prase co vsecko spase). Zadny zbytecky omacek, knedliku a jinych nechutnosti, co zbydou od lidske stravy.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 19:54
- Nahlásit
Fifi
Hovězí se dá dáva,ale v menším množství, zase bych nedávala pouze drůbež. Já teda kromě vepřového dávám vše,ale ubrala jsem dávky. Pestrost je podle mě důležitá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 20:03
- Nahlásit
jana33
Ja jsem ale psala ne mlety hovezi ci veprovy A jen drubez jsem snad taky nedoporucila Pestrost je snad samozrejmost, proti libovym kusovkam taky nic nemam.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 20:09
- Nahlásit
Fifi
naše Megča ja alergická na obiloviny, hovězí a vepřové maso. Žije jen na drůbeži a zelenině, řase a bylinkách a jen kvete. To mě tak napadlo, když píšete o té pestrosti...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 20:11
- Nahlásit
Fifi o dršťkách ani nemluvím, to je zákeřnost sama nevím jaký jsi ročník ale možná pamatuješ branná cvičení - pláštěnky, igelit. pytlíky na rukouch i na nohouch - tak ňák se vybavím když jsou na denním menu dršťky, plus svářečské brýle samozřejmě
|
choco
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 20:13
- Nahlásit
Ketrin
Já už si na ten puch docela zvykla jen Martin padá ještě do mdlob,když mi to servírování trvá dýl
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 20:14
- Nahlásit
Ebony
Žije jen na drůbeži a zelenině, řase a bylinkách a jen kvete.
No este aby nekvetla.
Ja nastesti nemam zadnyho alergika, tak sem jen Sadlu selskym rozumem nejak poupravila davky a slo to.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 20:17
- Nahlásit
Já nevím,co hysterčíte, držťky nejsou nijak strašný
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 20:27
- Nahlásit
choco
já se to vůbec neodvažuju chystat do misek v kuchyni, to dělám venku. Zvlášť teď - by se pak muselo hodinu větrat. Jo a pamatujete jak Simča je v paneláku vařila a někdo přišel na návštěvu
jana33 cože?! já jsem teda jinak docela otrlá ale ty držky mi fakt vadí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 20:29
- Nahlásit
Všechno dělám v kuchyni a nijak extra to nesmrdí ale já jsem extrém, živočišný smrady mi nijak nevadí (až na psí prdy ), zato stačí kapka benzínu,ředidla a chcípám.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 21:06
- Nahlásit
Jj, já taky. Do sklepa ani do prádelny se s tím patlat nepůjdu
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 21:44
- Nahlásit
Mě se taky zda ze se ty drsky daji vydrzet,... posledne jsem si je sekala venku na mensi kusy do kybla a doma sem uz jen rozdelovala do davek - v koupelne bo by me jinak nasi vystehovali :-D. Hej a dršťky kolikrat ,,voní" proti bobanu po levnych granulí to jak sem ucítěla čerstve tak me braly ....:-D
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 21:49
- Nahlásit
Ketrin
buď ráda, že ti nevozí ty naše, už jsem to tu psala, jsou přímo čerstvý z jatek a proti těm jsou vetamixácký držky slabej vodvar, ty já ani necítím a já si je sama krájím a melu, ale to musím v garáži
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 21:54
- Nahlásit
Ebony
a auto Vám nechcíplo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 21:56
- Nahlásit
Tak mám zase plnej mražák kozího masa...
Dnes jsme totiž poráželi kozu.
A to máte holky cítit ty domácí držťky třá z té kozy. To je to pravý žrádlo, kam se na to hrabe Vetamix Ještě že nebydlím v paneláku.
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 22:21
- Nahlásit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 09:17
- Nahlásit
dík za tu dietu,dnes dostala granule,bo jsem večer nevyndala štangli masa
jí je jedno co žere
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 10:27
- Nahlásit
brezen2008
to jsem taky jednou zapomela ale nedopadlo to pak dobre ,.... proste uz protestuje proti granulim -sice je sezrala ale pak to z ni vyslo druhym koncem,....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 10:30
- Nahlásit
Aluli
jo v tomhle,jsou ,kromě elis dobrý,sežerou všechno
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 10:33
- Nahlásit
Našim granule taky nedělaj problém,ale teď už je nekrmím, ani když někam jedeme.
Na zahradě to vypadá jak po masakru, včera měli psiska řepu a jak ochcali zahradu,tak jsou všude červený louže a na tom sněhu je to fest vidět
|