| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 10:37
- Nahlásit
jana33
Na zahradě to vypadá jak po masakru, včera měli psiska řepu a jak ochcali zahradu,tak jsou všude červený louže a na tom sněhu je to fest vidět
Paní,ten pes vám čůrá kref!!!! I nečůrá,holčičko,jen fčera povečeřel řepu.
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 10:45
- Nahlásit
jana33
Na zahradě to vypadá jak po masakru, včera měli psiska řepu a jak ochcali zahradu,tak jsou všude červený louže a na tom sněhu je to fest vidět
granule uz taky nedavam ani jako nozovku to dostane treba chleba se sadlem nebo ovesne vlocky se zeleninou ,... maso do vecera rozmrzne :-D
Zbytek granuli pujde slepickam az prestane mrznout
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 10:49
- Nahlásit
jablunka
Ještěže jsme na konci vesnice a nikdo kolem nás nechodí,páč v kombinaci s tím,jak hlasitě si hrajou by na nás zavolali Kubišku,že pořádáme psí zápasy
Aluli
Já jsem na cesty začala sušit maso a zeleninu a jsem nadmíru spokojená. Jen,když jsem tady četla o těch přílohách Trope, možná sušenou zeleninu a ovesný vločky nahradím tím
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 11:29
- Nahlásit
jana33
jo taky bych si brala susene ale mam jen troubu a ne susicku,.... tak prave uvazuju ze zavarim nebo kupim mliska a fika na vetamixu - co je lepsi na cesty/ tabor fik/mlsik?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 11:35
- Nahlásit
Aluli
Mě se sušička už mnohonásobě vrátila - suším i maso na pamlsky, suším maso nám, plus bylinky, houby,ovoce..
Se salámama neporadím,jeden pes je alergik na kuře,takže tohle dávat nemůžeme
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:15
- Nahlásit
Aluli
Já kupovala v létě oboje, Fík je myslím z kuřecího a mlsík z hovězího s těstovbinou a zeleninou. No z fíku čouhaj slepiší pařátky a mlsík mi smrděl na poblití, takže letos asi zas budu brát jen sušenný maso...Jinak psice žrala oba a problémy neměla, což po granulích průjmuje jak blázen, tak to asi úplnej humus nebude...
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 21:08
- Nahlásit
jana33
Jako asi by to bylo nejlepší řešení, ja bych rada ale bydlim s rodici a jako mista nazbyt neni ,.... navic musim kupit mrazak tak s mou skromnou vyplatou nevim nevim ,... tak ja to teda asi zavařím bude to nejspíš jednoduchčí. Leda bych nekoho uprosila at mi ususí ale ze znamych to nema nikdo co vim ,....
Matejka
jo granule prave taky nechci - nehlede na to ze by urcite po par dnech dala najevo ze to zrat nebude.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:24
- Nahlásit
Fíka i Mlsíka jsem teď brala pro kočky a fretku. Všem moc chutná (dokonce i vybíravé fretce, které nechutná syrové maso ani konzervy). "Voní" to podobně jako konzerva, ale na rozdíl od konzervy to neobsahuje jenom 4% masa...
Fík je z kuřecího - bude tam všechno včetně těch pařátků (ale co je na nich tak hrozného - já je občas dávám psům jako mňamku).
Mlsík je z vepřového, kuřecího plus těstoviny, hrášek a mrkev.
Určitě to není to pravé ořechové, ale jako nouzovku na dovolené to brát budu.
Zavařování nebo sušení masa by mě asi zruinovalo...
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:53
- Nahlásit
pawLINka
Jasně já za to jako nouzovku byla v létě taky vděčná...ty pařátky nejsou nic hrozného, jen když jsem to poprvé rozřízla a juknul na mě, tak jsem si myslela že je to pořádnej moučnej červ a málem to letělo do koše, pak jsem zahlídla drápek a tak jsem to psici teda dala
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:45
- Nahlásit
Matejka
Taka pařátky mi nevadí - stejne je vetsinou davaji do konzerv jak sem je tam kolikrát objevila jeste u prvniho psa....
pawLINka
no mozna to ten tyden vydrzime
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:31
- Nahlásit
Aluli
Týden se to vydržet určo dá.
Navíc my na první den s sebou bráváme většinou maso z domu.
Je taky pravda, že my jezdíme max na 3 dny, protože na víc nám to zvířectvo nedovolí.
Ale i tak si myslím, že se na tom přežít v klidu dá. Vem si, že xy psů je krmeno celý život marketovkama a nejlevnějšíma konzervama, který nešly ani kolem masa a žijou. Tak proč by pes nemohl týden nebo 14 dní přežít na fíkovi nebo mlsíkovi, který je aspoň z masa a ne z obilí...
Bych to tak nehrotila.
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:41
- Nahlásit
pawLINka
Aluli
souhlasim, pes na tom byl na táboře něco přes týden a v poho. Sem tam jsem někde koupila třeba kuřecí křídla. Mě to moc nevyhovovalo spíš na čundrech, ten smrad neni moc úžasnej a blbě se to skladuje, když se nezkrmí celá štangle, takže na čundry beru radši sušenný maso od sleddogs, ono to tim složenim bude asi podobný
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 21:55 - Změnil/a: Aluli
- Nahlásit
Matejka
smrdi to hur jak drstky? kdyztak tu nacatu stanglu dam do neceho uzaviratelneho :-D
to stejne budu muset bo jinak by to coklici sezrali kdyz ne moja tak od spolubydlici nebo nekteri kteri prijdou na navstevu do chatky jak loni a vyzrali co se dalo i nedalo :-d
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 21:58
- Nahlásit
pawLINka
jo ja vim ze jo ale sem taka jeste opatrna dost :-D teprve sem stim zacala tak se snazim byt ,,poctiva"
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 06:37
- Nahlásit
Aluli
No hůř asi ne, ale některý štangle mlsíka smrděli dost
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 09:19
- Nahlásit
Aluli
Mi to smrdí jak konzerva. Nic hrozného. Ale já jsem celkem otrlá na různé smrady.
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 09:23
- Nahlásit
pawLINka
no mě třeba dršťky taky extra nevadí, ale jak říkám někteří mlsíci v létě měli dost
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 09:42
- Nahlásit
Matejka
Tak to byla asi špatná várka, ne? To se dá vyreklamovat.
Mi se už stalo, že jsem měla hovězí hrubomleté trošku smradlavé...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 14:58
- Nahlásit
Davate taky psikum veprove vnitrnosti? Treba srdce, jatra,... Ja si objednavam v masne hovezi srdicko a jatyrka ,jatra varim, ale jsou dost tuha ma krajeni, tak jsem myslela, ze bych zkusila i veprove
Jinak jsem ted zkousela konzervy od Falca, teda zatim jsem otevirala jen pro kocky, ale naprosty LUXUS, 800g konzerva ciste maso. Mam i kureci pro hafika, tak az ji otevru dam vedet.
|
vlkXY
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 21:22
- Nahlásit
psica mi nechce žrát syrové játra...máte s tím zkušenost jak ji na to navyknout...vařené jsou ok
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 21:25
- Nahlásit
vlkXY
Mě psi žerou téměř cokoli, ale syrová játra také nechtějí a mám dojem, že to ani v jiných "smečkách" není nic vyjímečného, dost psům syrová nejedou. To jsem Ti poradila, co?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 21:31
- Nahlásit
Moji psi žerou játra normálně všichni. Syrová...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 21:41
- Nahlásit
vlkXY
naši to žerou jen někteří a z nich se polovina po.ere, takže když jsem dostala z jatek 40kg jater, tak jsem je uvařila a žrali všichni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 21:51
- Nahlásit
pawLINka
Moji psi žerou játra normálně všichni. Syrová...
Ešus v pohodě a Murphy - předchozí pesan taky.
Ale určo to chce vyzkoušet co syrová játra s tím daným jedincem udělají
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 21:56
- Nahlásit
vlkXY
Můj žere syrová v pohodě, ale má pak řidší bobky, takže je dávám s rýží a je to celkem OK. Pokud ti pes nechce žrát syrová a ty je do něj chceš mermomocí dostat, tak zkus totéž, jako se dělá s masem - tedy postupně vařit čím dál tím míň, nakonec jen přelívat vroucí vodou, od toho je k syrovovsti pak už jen krůček...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 07:17
- Nahlásit
tak jediná sindy játra nežere
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:55
- Nahlásit
Hele odpo jedem do Vetamiksu do Olomouce, tak držte palec, ať něco dovezem.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:04 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
vlkXY
Syrová játra mi sežerou jen dva ze sedmi(a to mám pažravou smečku) a paxe poserou,takže z nich radši dělám psí sušenky,nebo udělám kotel játrový vomáčky pro celou rodinu.....komplet,i pro psy.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 13:42
- Nahlásit
Benji má po játrech epesní průjem, zrovna dneska ho měl, a to jsem mu to namíchala s mletým kuřecím s kostma. No co, sprchovali jsme zadek, ať žijou chlupatý psi
Hele, prvně jsme měli takovýto hovězí s droby od Falca - a hezčí než Vetamix. Udělám trochu reklamu kámošce - má Vetamix i Falca v e-shopu, ideální pro nás s minimrazákem, co toho berem pár kilo...
Onen úžasný obchod zde , já beru i zeleninu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 16:22
- Nahlásit
Tak máme hovězí játra, lososa, drůbeží mleté, celá kuřata, kuřecí křídla a to hovězí mleté s droby. To je jaký, máte zkušenost? Než to rozmrazím....
|