Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 09:02
- Nahlásit

Pentas
A co to je za pejsu?

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 09:11
- Nahlásit

Baico
nemáme, ale měli jsme... Jj, je to super torpédo...

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 09:15
- Nahlásit

Montik
No já se přiznám, že mě by asi trefilo Jsem ráda, že mám takovýho pohodáře. Když jsme si agi zkoušeli, tak on skáče přesně a bez chyb, ale pomalu

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 09:27
- Nahlásit

Baico
hele, já už si neumím představit život s klidným a pohodovým psem.... Ale zase mě to nutí nesedět doma a neustále něco vymýšlet a tvořit... Už bych asi nechtěla klidnýho psa....

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 09:31
- Nahlásit

Montik
No tak to já taky doma nesedim . Ale víc to vyhovuje mámu naturelu. Já jsem prostě kliďas a pes je taky. Nějak jsme si sedli. To mi i tenkrát Mates při obranách povídá, že jsem asi hodnej a klidnej člověk. Proto jsme Bajkonůra přivázali pěkně k fotbalový brance a musel koukat, jak koušou jiný, aby se nasral. Dopadlo to tak, že se nasral tak, že přetrhnul postroj red dingo

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 09:39
- Nahlásit

Baico
jako já vim, že nesedíš doma..ale jde o to, že u Luckýna musíš pořád něco vymýšlet a dělat.. nejde si jeden den říct, že máš všeho plný zuby a že půjdeme jen na malou prochajdu a budeme se válet u telky... To u nás prostě nejde.. Musíš mu minimálně půl hoďky házet balonek a i tak ti doma vnucuje něco dalšího.. je to prostě magor na entou.... Ale já sem ráda... Jinak v sobotu beru sebou obá psy, nakonec... To zase bude psina..

Pentas
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 09:58
- Nahlásit

Baico
no to je Nero Donnevara,ale do uchovnění musí ještě dorůst

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 10:06
- Nahlásit

Montik
Jo tak to já můži i dva dny za sebou prochajdu odfláknout. Ale je pravda, že psové jsou celý den na dvoře a hlídají, takže se i přes den nenudí
Pentas
Jo tak, ale roste z něj pěknej hafan, moc pěkná hlavička. A to jsem na dlouhosrsťáky

meduzka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:26
- Nahlásit

Pentas:

Nero je fakt fešák. V Brně byl ve třídě dorostu oba dva dny VN1, myslim viď?
Byli jste pak ještě někde? Tedy krom svodu? Jestli mi něco neuniklo.
A co do Prahy, jedete? Teda jestli jo, tak tam snad jedou opravdu všeci mimo mně

meduzka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:53
- Nahlásit

Drakka:

Mohla bych Ti poslat video na mail a bylo by možný ho sem někam vložit? To já bohužel nezmáknu. Nemám to jako odkaz na internetu.
Erotickou masérku, co by prej měli všeci pořádit svým pejskům

Pentas
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 13:54
- Nahlásit

meduzka
Jedeme až Brno, nás jaro živí a tak se tomu musím přizpůsobit.Proto letos jen svod a ne klubovka,neboť bychom měli v sobotu zavřeno.No a Ostravu jsme bohužel taky vynechali.

meduzka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 14:45
- Nahlásit

Pentas:

To nevadí, přivezete medaili teda z Brna Počkej, pak ještě Drakka s Freyou budou prstíčkem hrabat, špendlíčkem škrábat
Viď??? kočko

Pro nás je zase Brno daleko, už teda ty Český Budějovice byly až až a Prahu jsem nestihla.

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 14:46
- Nahlásit

meduzka
hele a jak jste vlastně dopadli?? Nikde nic napsanýho nevidim.... A koupila jsi tu předváděčku??

Pentas
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 14:56
- Nahlásit

meduzka
no jak bylo v Budějkách? A do zahrádky nic nepotřebuješ?

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 15:01
- Nahlásit

Pentas
Dej pokoj se zahrádkou. Naše mami už zase jede ve velkým, ve fóliáku jí jedou afrikány, astry a truhlíků s pelargóniema máme tři tisíce. Až pojedou na dovču, tak tím zaléváním strávím půl dne
Nejlepší to bylo to první léto, co jsme měli Baica, co mohl to očesal a byl klid. Ale od tý doby už ho to ani nenapadlo.

meduzka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 15:15
- Nahlásit

Montik:
No bylo to šííílený. Přijeli jsme - a že nekecam - cca za 2 minuty 9:00. Já ještě skákala na křižovatce z auta a běžela napřed, protože jsem nevěděla, jak tu devátou hodinu u přejímky psů berou moc vážně. Ty jo to byl stres neskutečnej To už nechci nikdy zažít. Pak jsme tam ještě zabloudili a nemohla jsem hned najít náš kruh. Naštěstí před námi byli bauceroni, takže jsme stíhali a dokonce i to vodítko koupili.

Montik, Pentas
A jinak teda V1, CAJC, nejlepší mladý, ani jsem nevěděla, že už se nezadává nejlepší mladý pes a nejlepší mladá fena, ale jen nejlepší mladý. Mam v tom vystavování pěkný mezery

meduzka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 15:16
- Nahlásit

Pentas:

Na zahrádku bych potřebovala asi tak 6-7 Tatrovek hlíny

Pentas
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 15:29
- Nahlásit

meduzka
tak to by bylo krapet z ruky

meduzka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 15:34
- Nahlásit

Pentas:

To asi ju, no

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 08:30
- Nahlásit

meduzka
tak to je super!!!!!!!!!! Gratulace veliká....

meduzka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:17
- Nahlásit

Montik:

Děkujeme
Ještě se zeptat, ale jen teda čistě dotaz, který se mě moc netýká, protože asi teda tolik výstav nezmáknu, natož asi titulů do 24 měsíců.
Jak dostal CAJCe, tak to je o tom, že dostane 3 CAJCe, tedy s tou podmínkou, že musí být minimálně od dvou různých rozhodčích a pak Ti ČMKU pošle nějaký něco o tom, že je to Junior šampion???

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:21
- Nahlásit

meduzka
a pak Ti ČMKU pošle
ČMKU ti sama nic nepošle, musíš si tam zažádat o vystavení certifikátu na to, že máte titul Junioršampion ČR.

meduzka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 12:03
- Nahlásit

Baico:

Aha, tak to ju díky. Jen, že jedna kámoška má pudliky a už má těch titulů nějak moc a právě řikala, že teď čeká až jí přijde Junioršampion ČR, tak jsem to nepochopila. Ale asi určitě psala nějakou tu žádost a teď asi čeká, až ji vystaví ten certifikát, nebo tak něco

vlkaga
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2009 22:22
- Nahlásit

Ahoj,

poradíte mi někdo prosím, kde hledat zítra v Letňanech bělouše a od kolika? Nějak se v tom nevyznám.

Díky

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 08:43 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Ahojky! Tak, kdo byl v Letňanech? Omlouvám se všem, ale nějak jsme neměla čas se bavit. Byla jsem sice bez Baica, protože ten na čárách utrpěl lehčí poranění. Ale byla jse u kruhu okamitě zaměstnána jako fotograf, zapisovač výsledků do katalogu a příležitostný držič psů
Gratulujume moc Zuzce s Dorinkou k jejich prvnímu BOBíkovi! Jen tak dál holky, ať jste úspěšné jako naše společná mamina Athena!

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 08:54
- Nahlásit

vlkaga

Ahojky, doufám že jsi se tam nakonec dostala? Já osobně bych ti stejně asi neporadila, protože jsem na tom byla uplně stejně, prostě jsme tam jeli s tím že to nějak najdem
Jinak, koukala jsem na vaše stránečky, moc hezká čubinka, ale zarazilo mě jedno, vy bydlíte ve Zdibech?! Asi na zlatém kopci ne? Tam vím že jsou asi dva bělouši. Já jen že jsem taky ze Zdib, ale pro změnu uplně ze začátku.

All

Tak kdo jste se byli kouknout v Praze na bělouše? A jakej byl víkend? Já osobně mám spálená záda a holky byly z horka a z výstavy absolutně unavený, tak jsou dneska v klidu, ale je teprv ráno že

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 08:56
- Nahlásit

Baico

Ahojík, děkujeme za gratulace

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 09:05
- Nahlásit

Bibinka7
Jak je ten svět malej, co?

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 09:21
- Nahlásit

Baico

No to mi povídej, dokud jsme si nepořídily Dorčus, tak jsem bílý studovala jen na netu a teď už vím o třech co jsou u nás na vesnici a z toho jedna čubinka je asi 500m od nás
A jak probíhalo sečení trávy?

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 09:25
- Nahlásit

Baico

Jo a prosím tě máš nějaké fotky? Já neměla foťák
Sice už mám pár fotek od kamarádky co tam za náma přišla, ale jsou takový tmavý i když Dorinka tam stojí uplně perfektně, ale s Rinuškou mám jen v pohybu a nebo v zákrytu...

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání