| Autor |
Zpráva |
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:27
- Nahlásit
meduzka
Tak to moooc gratulujem, to je uplně super.
Další výstavu máme naplánovanou na 13.6. Klatovy, pak 20.6. Slovensko speciálka v Tatranskej Štrbe a pak asi až Ml. Boleslav
|
choco
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 11:44
- Nahlásit
meduzka
Gratulace A dostali jste nějakou medaili nebo pohárek nebo tak něco? Brácha tam byl s maďarem a taky dostali Cajcíka, ale přijde mi divný,že odešel "jen" s diplomem.
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 18:33
- Nahlásit
Choco
Musí si ty ceny na mezinárodní vždycky někde vyzvednout, jsem poučená z těch Budějek , tam jsem málem
taky odjela bez ničeho. Dostali jsme medaili. Na základě toho
potvrzení o CAJCovi je předávali u podia. Třeba když tam zkusí zavolat, tak mu jí dají dodatečně.
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 18:36
- Nahlásit
Bibinka
Takže v Klatovech
Další pokus
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 18:37
- Nahlásit
Bibinka, Choco
Děkujeme
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 19:36
- Nahlásit
meduzka
take se pripojuji ke gratulaci
byla jsem se tam koukat, a porad jsem nevedela, proc pesani chodeji pojednom.........az pak mi doslo, ze je jich tam malo a jsou sami v te sve tride
nojo, trubka no.
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 20:22
- Nahlásit
Barka:
To bylo jen u psů, feny nebyly po jednom
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 20:24
- Nahlásit
resp. jedné
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 20:25
- Nahlásit
si viděla jen první dva psy??
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 20:56
- Nahlásit
meduzka
Tak že by jsme se potkaly v Klatovech Doufám že jo, že se nám žádná pohroma zase nenaskytne
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:08
- Nahlásit
meduzka
jo pak tam byly 2
a nakonec tam behali 3
ale co bylo co fakt nevim.
rozhodci si spitali pod stankem, tak jsem vazne nevedela co se dela. hlavne se v tom vubec neorientuju.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:12
- Nahlásit
byla jsem se tam podivat co me a pesa ceka a abych pravdu rekla, tak me to asi nechytne. No, treba zmenim nazor po absolvovani povinnych vystav.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:15
- Nahlásit
a zacne me to bavit
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:53
- Nahlásit
Barka:
Uvidíš no to si asi každej musí zkusit, co ho bude bavit. Já mluvila úplně stejně jako ty. Neřikam, že mě to baví, ale ani neřikam, že se to nedá přežít. V každym případě si myslim, že to neni až taková sranda jak to vypadá asi jednodušší než složit třeba ZVV1 nebo jinou zkoušku... no uvidíš
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:26
- Nahlásit
meduzka
No to doufam, ze to bude jednodussi
Jinak bych nemohla delat ani jedno
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2009 19:45
- Nahlásit
Oznamujeme všem bílým kamarádům, že Baico dneska složil Fpr 1.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2009 20:13
- Nahlásit
Baico
gratulujeme obema co je vsechno ve Fpr 1 za cviky?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2009 20:19
- Nahlásit
drakka
Fpr 1 je jenom stopařská. Je to 20 min stará stopa, 2 lomy, 2 předměty a 300 kroků dlouhá.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 07:50
- Nahlásit
Baico
také gratulujeme
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 09:27
- Nahlásit
Baico
gratulace...
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 12:38
- Nahlásit
my jsme zas vcera zavodily na kladne...sice jsme nic nevyhraly, ale i presto z toho mam hodne dobry pocit
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 12:02
- Nahlásit
Nazdárek....
Tak se musím pochlubit, koupila jsem fitmin a i když je Clarke peknej čumák, zdlábnul včera plnou mísu granulí bez řečí a navíc s chutí.
Když tak čtu všechny vaše úspěchy, přemýšlím, že bychom do toho měli taky šlápnout a začít něco dělat :-D
páá
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 20:30
- Nahlásit
Ahoj všem (tímto zdravím nové), je to už pár měsíců, co jsem sem psala. Plánuju také pořízení bílého, ale řešila jsem byt, že jsme v pronájmu a že by asi majitelka nesouhlasila. No a věci se pohnuly...
V srpnu nám končí nájemní smlouva a protože jsme pevně rozhodnutí pro pořízení bílé fenky začátkem příštího roku, když všechno vyjde, tak jsme to majitelce řekli, abysme to nějak začali řešit... No a co myslíte. Stalo se to, čeho jsme se nejvic báli. Majitelka je postarší, taková ta z vesnice, a o psech má své mínění a zkušenosti (zničený sousedovic dvorek venkovním psem). Vlastně s ní moc nebylo o čem mluvit, protože už byla dopředu rozhodnutá .
Pro nás to teda znamená to, že od července zečneme shánět nový byt, kde bude přítomnost pejska dovolená. Jsem zvědavá jak to celé dopadne. Už jsem prošla webové stránečky snad všech chovatelských stanic a mám jednu fenku favoritku jako maminku našeho štěnátka. Tak nám držte palečky, ať to vyjde.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 20:58
- Nahlásit
Přátelé, kamarádi! Po týdnu se opět chlubíme, dnes jsme zvládli zkoušku ZM! Takže už jsme pracovní jedinec!
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 21:44
- Nahlásit
Baico
Posíláme moooc velké gratulace!!!
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 22:21
- Nahlásit
LuSta
a kdo to bude ?
Baico
velka gratulace byli jste na helppesu?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 06:59
- Nahlásit
drakka
byli jste na helppesu?
JJ byli. Bylo to docela maso. Na stopu jsem šli šestí a všech pět před námi vylítlo už na prvním úseku. Nedošli ani k prvnímu lomu. Byla ve mě malá dušička, ale nakonec dobrý. Baico je prostě čuchač
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 08:50
- Nahlásit
Baico
obrovská gratulace!!!! Jste šikulky!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 09:12
- Nahlásit
Montik
Jste šikulky!!
Šikulka je hlavně Baico. S takovýmhle psem se totiž dělá snadno Takže teď zase nějakej čas není na prodej. Nechám si ho asi přes léto a na podzim se rozhodnu, jestli si ho nechám, podle toho jestli udělá tu ZVV 1
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 15:27
- Nahlásit
Baico
Šikulka je hlavně Baico. S takovýmhle psem se totiž dělá snadno
Jo, to je vidět na jeho pohledu:
|