| Autor |
Zpráva |
meduzka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 15:49
- Nahlásit
Pumpa:
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 08:51
- Nahlásit
Montik
Ahoj! Tak jsem slyšela, jak vám to v Nymburce šlo Na Kulicha s paničkou jste udělli mod dobrý dojem!
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 09:10
- Nahlásit
Baico
ahoj..To jsem ráda..Ehm..jen taková technická.....Kdo je Kulich?? Jinak moc nám to nešlo, teda mě, Luckymu jsem to zkazila, ale zase, zkušenost dobrá... Jinak se musim pochlubit.... Lucky absolutně neřešil změnu prostředí, psy ani lidi...Vůbec nenervil..naopak, choval se absolutně ukázkově... Jsem byla taaak šťastná Kéž by mu to chtělo vydržet...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 09:16 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Montik
Kulich je bígl, který se včera umístil na třetím místě v bígl poháru
Jinak nám se v nyburce taky moc líbí. Ten cvičák má asi nějáké flidum, či co. Baico tam taky cvičí super!
Nechcete přijet k nám na ZPU 1?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 09:25
- Nahlásit
Baico
aha.... Tak to jo.... Hele nevím, prostě mi lucky fáákt překvapil a pěkný to tam jako je, to jo... Hele, na ZPU 1 ještě nemám našlapáno...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 09:28
- Nahlásit
ZPU 1 ještě nemám našlapáno...
Píská to Baudyš
S poslušností snad problém neni, ne? A čuchá vám to taky,nebo ne?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 09:54
- Nahlásit
Baico
hele, baudyš jako dobrý, poslušnost máme, to nejni problém,a le ty stopy...Jsme na začátku a já to neci uspěchat.... Nehledě na to, že nejdřív mám v merku ZZo...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 09:58
- Nahlásit
Montik
Aha, no ale na podzim na závody by ste mohli dorazit. Bude to podle ZOP, ZUP.
My se chstáme v červnu na ZM a canisterapeutické a na podzim bych chtěla už zkusit ZVV 1. To ám domluveneé, že mi udělají i doma na cvičáku
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:36
- Nahlásit
Montik
no a jak jste dopadli? kde jsou nejake fotky, videa? )
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 12:39
- Nahlásit
drakka
ahoj, nedopadli sme nic moc..Asi 10. v large...Jsem tu hrozně Pokazila..úplně mi to naštvalo, že sem tam udělala takovou chybu...Ale co, příště už se třebas poučím, že.. Jinak fotky a videjka budou během příštího týdne. Nebo možná ještě během tohohle, ale musím počkat, až mi je holky pošlou.. To se poměješ...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 12:54
- Nahlásit
Montik
Ale asi to vypadalo dobře, když mi to kamarádka včera psala, že jste byli dobří .
A co se ti vlastně povedlo? Jsi zabloudila na parkuru, nebo co?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 13:19
- Nahlásit
Baico
né, to né...Ono to bude určo vidět na tom videu.. byl to jednoduchej parkur, jediná komplikace tam byla, ale tu sme zmákli naprosto super, no a já mu pak poutekla na naprosto jednoduchym úseku a on minul překážku a šel rovnou do tunelu..Naštěstí do tunelu nevlezl,ale i tak už to bylo odmítnutí, pak ještě někde schodil laťku a skočil mi jednu zónu... A myslím, že sme tam měli ještě jedno odmítnutí, ale to si nejsem jistá. Se musím kouknout na to video... Ale naštve to....
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 13:25
- Nahlásit
Montik
hele to je tak vzdycky, chyba se stane presne tam kde ji vubec necekas...a 10.misto je nahodou na prvni zavod velky uspech...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 13:27
- Nahlásit
Montik
No tak to neni žádná fatální chyba. Já si chci příště, jestli bude Víkend psích sportů, agi taky vyzkoušet.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 13:43
- Nahlásit
drakka
já vím... Hlavně mě ptěšilo,l jak byl lucky úplně v klidu.. Příští týden by sme měli jet na neofiko do Lípy, tak uvidíme....
Fatální, nefatální, prostě to naštve...
Baico
a kdy a kde má být nějaký víkend psích sportů????
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 13:47
- Nahlásit
Montik
nas ceka za necele 2 tydny ten special BSO tak nam vsichni drzte packy...hlavne at se freya probere z te slunickove letargie a ja at se prestanu motat na parkuru, pac jinak budem vsem pro smich
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 13:52
- Nahlásit
Montik
a kdy a kde má být nějaký víkend psích sportů????
No to byl právě před měsícem v Nymburce. Snad něco udělají i na podzim
Já nechci agilitit jako vy. Ale jen tak si pro srandu zaskákat
Jak jsme psala, já mám letos cíl ZVV1. Tak uvidíme, jestli se zadaří. Jinak ho prodám
drakka
No to budeme držet palce všichni
Jinak říkala mi Eva, že jsi jí psala
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 15:13
- Nahlásit
Baico
jj, chtela bych se podivat na Tarkana jeste jsem teda napsala pani Peckove aby mi zkusila nejake psy doporucit at muzem vybrat toho idealniho zenicha )
Akorat teda doufam ze to opravdu vyjde, dneska jsem dostala spatne zpravy ohledne naseho projektu na dum tak snad to stihneme na pristi jaro...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 15:19 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit
drakka
ahoj, hele, roste Vám agi konkurence.... http://www.youtube.com/watch?v=L8hqaZb2p5g&NR=1
byli i včera v Nymbnurku a fenka je super...I když měli dost chyb, tak se mi líbila..takovej ušoplesk...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 15:22
- Nahlásit
drakka
snad to stihneme na pristi jaro...
To si počkej na Blanc Beryho. To budeš mít tady absolutně nepříbuznýho.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 15:24 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit
a ještě tady.... http://www.youtube.com/watch?v=Y-0o9riOuOE&feature =channel_page
Mrkni na ty videa všechny...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 15:31
- Nahlásit
Montik
To je vaše ségra, taky je po Badym
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 15:42
- Nahlásit
Baico
a kdy ho budou uchovnovat? Zas Freya uz moc casu nema, jsou ji letos 4, pristi rok 5 let, to mi prijde jako uplne maximum pro prvni (a jedina) stenata...navic harani si taky uplne nevyberes a odchovavat stenda na zimu je imho dost mazec...
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 15:44
- Nahlásit
Montik
ja vim, uz jsem nejaka videa videla cca pul roku zpatky, jsou moc sikovni navic ta holka uz ma za sebou jednoho agilitackyho psa tak je videt ze vi co dela
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 16:03
- Nahlásit
drakka
a kdy ho budou uchovnovat?
Letos na podzim. Takže na jaře bude moct v pohodě krejt.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 16:22
- Nahlásit
Baico
prima urcite bych se chtela jet k voborilum podivat a vsechny hafany poznat, ale myslim ze pani voborilova rikala ze ted se jim to nejak nehodi...tak to zkusim jeste za par tydnu...
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 16:22 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit
Zdravím všechy a posílám foto krycího psa.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 16:28
- Nahlásit
drakka
No to jo, mají štěnda, teď jezděj i hodně po výstavách s mladejma a taky se chystají k nám na zkoušky. Takže trochu fofr. Ale myslim, že jen co budou caparti z domu, tak si čas udělá
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 08:54
- Nahlásit
Baico
no vidíš..to mi nědošlo... jsem si říkala, že je nám nějaká podobná...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 09:00
- Nahlásit
Montik
Vy nemáte taková ušiska Ale koukala jsem a ty ušiska a je to fakt agi torpédo
|