Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
choco
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 09:21
- Nahlásit

Lucky má dnes narozeniny, my máme přání jediný, štěstí, zdraví, štěstí, zdraví a ať se to pořádně oslaví

Naše labroušská dvojka se včera právě rozrostla o bělouše a knírače, páč je Monča na horách. A teda chodit se čtyřma psama ven je fakt nářez

Žemle
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:03
- Nahlásit

choco

chodit se čtyřma psama ven je fakt nářez

to věřím, mě dokonale stačí jeden.
A že Montikovi posíláme vzdušné kostičky k narozeninám

Žemle
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:07
- Nahlásit

Baico

Děkuji za odpověď. Cena těch granulí je fakt dost dobrá, nás vyjde 15 kg na necelých dvanáct stovek.
Takže to syrový maso klidně? Zkusím mu pořídit taky ty kuřecí krky. A co ty ryby? Ty nedáváte? Teda já osobně je nejím.., nevoní mi...

choco
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:16
- Nahlásit

Žemle
Kromě kuřecích krků, taky kuřecí hřbety, křídla, stehna...skelety, krůtí krky, křídla...hovězí žebra...ryby dávám mořské-lososa, tresky, makrelu, sledě,štiku...když je to syrové a ne vařené, tak jim ty ksoti neulbíží a je to v nich natošup...

Já na žrádle pro psa neušetřím ani kačku, krmíme podle Barfu...no a s granclema teď budu mít další koumání, protože náš Eagle Pack holistic sardinky nám přestanou dovážet...a nic lepšího se mi doposud nelíbilo...

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:36
- Nahlásit

choco
Eagle pack sardinky přestanou dovážet? Co to? Tak jedině rybí Orijen. Na normální krmení pro milionáře,ale když tím krmíš jednou za X měsíců,tak je to jedno.
Luckymu posíláme podrbání a pozdrav od naší smečky

Žemle
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:51
- Nahlásit

choco

Velká omluva - kostičky néééé Montikovi, ale - pochopitelně Luckymu, i když ho znám jen z fotek, a videa

choco
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:16
- Nahlásit

jana33
Žemle
Jasně,podrbání vyřízeno Za chvilku je jdu vytáhnout ven. Holomci se mi tady ofrňují nad žrádlem ,ani sušený mlsek jim nesedí...tohle fakt u našich hafů neznám..

Martin mi před víkendem přivezl poslední pytel a říkal, že už víc sem nedovezou...taky asi skončím u toho Orijenu...i když ty jejich procenta masa v tom obsažený jim moc nevěřím...

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:19
- Nahlásit

choco
Já na žrádle pro psa neušetřím ani kačku
No tka já se svým platem českýho vědce hledám kompromis mezi kvalitou a cenou, protože já sama se nechci chodit pást. Od Happy dogu krmim
tohle a ta cena je výhodná proto, že to ten kamarád bere na svojí chovnou stanici.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:26
- Nahlásit

choco
Hele procenta a podobný věci neřeším, protože tím krmíme jednou za uherský rok. Teď třeba od přestěhování psíci granule ještě neviděli,páč barel je ještě stále v Praze

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:52
- Nahlásit

Žemle

Nevím jak komu, ale mně udělala Dorinka se syrovou rybou jinou lumpárnu, než že jí sežrala, prostě se v ní vyválela a spokojeně odešla

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:00
- Nahlásit

drakka

My jsme na Anku přešly protože teď po přelínání nám Dorinka dost žežloutla, hlava a hřbet jsou očividně žluté a Rinuška, která je normálně bílá, protože má tmavou kůži tak je taková že jako ušmudlaná. a to jsme Eucanubou krmily tak 4-5 měsíců.

Kdyby jste někdo měl nějaké krmivo s nízkým obsahem karotenů a přijatelnou cenou, sem s ním! Anka Jehněčí s rejží má jen 8500mj, což bylo nejnižší množství, které jsem našla. Krmnou dávku mají obě dvoujnásobnou, protože přes zimu dost shodily.

Baico

To jsem ráda že jsi kompletně v pohodě, bohužel na cvičák se asi ještě dlouho nedostanem, Dorinka hárá druhým týdnem a Rinuška Si něco udělala s nohou, takže pajdá a dneska jí jdem objednat na rentgen. Prostě je to s nima zajímavé

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:08
- Nahlásit

Bibinka7
Teda to máte jednu radost za druhou. Hlavně ať neni Rinušce nic vážného.
Hele ten Happy dog nemá betakaroten žádnej, má rovnou vitamin A. A beru ho od Michala Štěpána od nás ze cvičáku. Mě přijde těch 20 kg za 850 hodně dobrý. A Michal ti to doveze až na cvičák a ještě ti to gentelmansky přendá z auta do auta

meduzka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 16:16
- Nahlásit

Ahojda všem... a Luckymu přeju aby panička přijela z dovči nejmíň na praseti klidně už vařenym.

Já krmim Brit Care - jehněčí s rejží, je to ta dražší řada a snad i Montik řikala, že je to dobrý žrádlo, nejhorší je, že se v tom člověk fakt moc nevyzná. Teda aspoň já ne. Každý řiká něco jinýho.
Taky jsem si tu kdysi stěžovala, že mi pes sežloutnul - krmila jsem Eucanubou - měl na hřbetě úžasně rezavej pruh a musim zaťukat - ťuk ťuk ťuk, přímo BUCH BUCH BUCH, je pryč.

meduzka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 16:19
- Nahlásit

Bibinka:

DÍÍÍÍKYYY za odkaz na stránky naháčů, myslim, že to hodně bodne.
Včera jsem přečetla pár vět, dostala jsem se zatim jen k tomu, že na něm musim najít chyby... ale ... on je přece dokonalej!!! No dneska se podívam líp
JOOO a vezmu to z práce kolem drogérky a jdu pro peeling

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 18:05
- Nahlásit

meduzka

Ten peeling budeš aplikovat na sebe, nebo na chudáka chlupáčka
To si vůbec nedovedu představit, takhle jsem vyflusaná když je koupu, jedna mi z vany neustále prchá a druhá kouše sprchu a o vyfénování ani nemluvím! A ještě je peelingovat a mazat krémečkem

Barka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 18:31
- Nahlásit

choco

taky prejem Luckymu vse nej.

Ja mam u Happy Dogu taky slevu, protoze muj chovatel je u nich registrovanej. Ale plati snad jen do puli roka stenete. To jsem zapomnela. Musim se podivat, abych si stihla koupit neco do zasoby Taky to co pise Baico tam vychazi na 878 Kc. Ja krmim Maxi baby a to stoji 15 kg 1100.

Barka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 18:36
- Nahlásit

Žemle
ryby jsem jeste nezkousela. taky nevim poradne co s nima.

choco
jako koupit celou mrazenou a dat ji i se supinami? nebo morsky ryby supiny nemaji? ja totiz taky ryby nejim a tak ani nevim jak vlastne vypadaji

babou
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 22:37 - Změnil/a: babou
- Nahlásit

ahooj všem, pěkně povídáte

Žemle
já momentálně krmím jen ganulema Shur-gain. ale normálně přidávám vařený drůbeží+vývar (rýži, těstoviny), občas vajíčko, tvaroh, jogurt. no, kvanta dobrůtek u cvičení a hraní nejsou taky zanedbatelný, tak se stím musí počítat. a pak mimo zimu mají pesani k dispozici plody zahrady všeho druhuod jahůdek, mlinek, ostružinek pres hrášky, jablíčka, hruštičky, meruňky a švestky až po hrozny a oříšky

choco
tak Luckymu, který má pokoj od paničky přejem vše neeej!!

Žemle
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:55
- Nahlásit

Ahoj všem

tak už jsem tu opět pro radu. Jsem nešťastná z toho jak ho přímo vábí exkrementy, a to všechny bez rozdílu. Snažím se to sice hlídat, když vidím jak se těší tak hned:,,fůůůj"!!!!, ale zatím nic moc úspěšnost. I když bych řekla, že je to o něco málo lepší, než dřív...Za jak dlouho asi tak můžu doufat, že ho to zcela odnaučím? Jakože odnaučím))))

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 11:03
- Nahlásit

Žemle
hele mě tenkrát poradil jeden veterinář na škole, že mu mám krmit smrdutý věci jako olomouský, pěkně uleželou makrelu a tak. na jezevčíka to platí.
Ale jinak ti musim říct, že pokud to tam je, tak ho to neodnaučíš. Jenom tim smadlavim krmením umírníš tu jeho chuť na ty ostaní smardlavý hnusy. Stačí mu to dát tak jednou do týdne

Žemle
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 11:34
- Nahlásit

Baico
no já jsem právě někde četla, že by ho to mělo přejít - pochopitelně hlavně výchovou, ale nevím kdy...možná až bude velkej a r o z u m n e j?. Zatím je teda jenom pěkně vykutálenej

babou
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 11:56
- Nahlásit

Žemle
Bada se na "fuj" naučila rychle. taky jako malá občas ale něco "voňavýho" vzala a opravdu to časem docela samo přešlo. přišlo mi to spíš jako štěněčí experimentování, aneb furt mít něco v tlamě..v tomhle ohledu nám taky nahrává, že v cizím prostředí není žravá a nalezených pochoutek si tak nevšímá. po dvou psech požíračích mi to teď docela ulehčuje

Žemle
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 12:18
- Nahlásit

babou

waw, tak to je Bada fajn, Eggyn by žral stále, a klidně cokoliv i v cizím prostředí

Baileys
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 12:39
- Nahlásit

28.3. v sobotu pořádáme jdnodenní výcvikový den v ZKO Ostrava Kunčice, se zaměřením na stopy,poslušnost,obrany.
Cena 300,-
pavla.zubkova@seznam.cz
i více infa na tomto mailu

babou
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 15:37
- Nahlásit

Žemle
noo, fajn je to opravdu jen pro to sbírání kde čeho venku...pak jsou sféry, kde bych žravost fakt uvítala a to je hlavně to cizí prostředí. prostě pak chybí jeden článek motivovatelnosti
jinak jsem viděla video Eggyho obran, supr

all
kdepak jsou Cargouškovic?? se tady dlouho neukázali, snad je vše ok..

drakka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 15:41
- Nahlásit

Freya kdyz byla mala tak zrala slimaky :-! to jsem teda u zadnyho psa snad nevidela...no a pak je samo blila vsude mozne...taky jsme dusledne fuujovali ale vysledky teda castecne...dneska jsou pochoutkou zajeci bobky a obcas se teda v necem hnusnym vyvali

Žemle
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 16:32 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

babou

prostě pak chybí jeden článek motivovatelnosti

...tenhle článek je skutečně důležitej, nejde mít všechno, že?
Kde jsi ho viděla? Na stránkách jej nemají. A děkujeme. Byly to jeho první.

drakka

Freya kdyz byla mala tak zrala slimaky
to nás asi teprve čeká, zatím jsme zasněžený, ale jinak jich tu máme taky dost.
Ta pochoutka - no jsou to čuníci ...a my asi nevíme o co přicházíme

babou
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 17:55
- Nahlásit

Žemle
http://www.youtube.com/watch?v=PD1gu7d0Ouo&feature =channel_page

meduzka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:14
- Nahlásit

Žemle:

Jde mu to hezky (obrany).
Jak ho tak sleduju, tak mi hodně výrazem a tim ksichtíkem, nehledě na to i tim žraním těch ...exkrementů - já musim napsat přímo hoven všeho druhu... připomíná
Zkusim to s těma syrečkama, asi teda. I když u nás teda tak nějak povel fuj funguje, ale ... On je nenápadnej, ví, že budu hned ječet, takže jde, jde, jde pak najednou, CHRAMST, rychle rychle ještě rychleji spolknout, pak teprve snad já tak nějak stíham to fuj a tak vyplázne jazyk a nějakej zbyteček vyflusne.
Pak se olizuje až za ušima a čučí na mě stylem... jsem tě zase převezl no děs....

choco
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:57
- Nahlásit

babou
Já jen hlásínm, že Cargoušková je maminkou ( teda snad je to ona )) ) ,tak má teď určitě jiné starosti

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání