| Autor |
Zpráva |
Montik
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:00
- Nahlásit
Žemle meduzka
Hlavně nekoupat!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rozhodně ne takhle těsně před tím svodem nebo výstavou..vypadal by jako chomáč chlupů a mohli by ste dostat sprda...Stačí jen před vstupem do kruhu otřít hadrem a případně vyčesat...
Jinak děfčata...frontline zahoďte, na klíšťata prakticky nefunguje-jak už jste zjistily , je už na trhu dlouho a klíšťata jsou vůči němu rezistentní..Doporučuju pipety jako advantix nebo bob martin..Aplikuje se to každej měsíc a je klid....
meduzka
nebooj....teď se to tak ještě nebere...Už budete v mladých nebo ještě dorost?? To chce klíd a žádný zmatky, vždyť jde vo...., však vy víte... Jinak Svojanov je nádhernej, tak se taky běžte projít, stojí to za to...
Žemle
hele, s agi to chce hezky pomalu, hlavně bych ho ještě nenechala moc skákat (maximálně small laťky), aby si nezadělal na problémy s nohama... Jinak až na to přijde, jaká je to sranda, tak ho nezastavíš..
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:16
- Nahlásit
Montik
moc moc děkuji za cenné rady . A k tomu agi - zatím si jen vyzkoušel chození po fošnách (to se mu nechtělo), a pak tunýlek (bez problémů).
A s tím Frontline budeš mít pravdu, zkusíme jiné..
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 10:21
- Nahlásit
Jen si nemysli, já jsem taky začátečník, nikdy jsem na výstavě nebyla a ani na svodu takže ode mne moc rad nedostaneš.
Jen jsem viděla výstavu a vim, že tam běhali do kolečka psi za sebou, ale myslim, že na svodu se to nedělá a berou tam každého psa indivindy, tak neboj, tam budeš možná běhat sama.
Montik:
Tak já nevim, když se podívam na fotky z minulých výstav, tak mi tam všichni ty psi přijdou nějaký načesaný a nafoukaný-jako chlupy nafoukaný maji. ne, že jsou nafoukaný..
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 11:42 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit
meduzka
tam budeš možná běhat sama. -
načesaný a nafoukaný - mám taky ten pocit...
Poslala jsem Ti zprávičku na ICQ, leč nevím, zda se zadařilo..?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 11:47
- Nahlásit
meduzka
hele, před výstavou se koupe minimálně 1 týden, neb ty chlupy po šamponu udělaj cukrbliky a už jsem i párkrá zažila, jak rozhodčí zcupoval majitele, že nemá koupat, že... Stačí jen vyčesat, když je sucho, vážně... Jinak na svodu jste opravdu sami v kruhu...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 14:40
- Nahlásit
hurá, hurá...můžeme se zase vrátit zpátky...
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 15:09
- Nahlásit
Montik:
Tak my jdeme teda zpátky... ale už nám to nedělej, jo???
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 19:39
- Nahlásit
Montik
jo, uz nam to nedelej )) pak to vypada ze nam jedno forum nestaci ))
mmch uz aby nam prisly ty kilticy, prave jsem doma nasla obrovsky nacucany kliste co uz vypadlo (((
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 09:28
- Nahlásit
SOS.
Nevíte někdo kde se dají sehnat ty bílé výstavní vodítka. V okruhu kolem mě už jsme byli asi v 5 obchodech a nic, už mam jen 3 a pak budeme snad cestou brouzdat po Praze nebo co. Ach jo
Už aby bylo pondělí, začínam mít horečku, navíc mi ten Jerrýsek přijde bez toho vykoupání neskutečně neupravenej, ale fakt.
Nevim nevim...
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 09:29
- Nahlásit
Až se příště přihlásim na nějakou výstavu, tak si snad nafackuju
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 09:46
- Nahlásit
Ahojky! Tak vám všem držíme palce na výstavě a na svodu. Já jsem Bajkonůra vykoupala minulý podnělí a žádný cucky se nám nedělaj. Je krásnej, nadejchanej. To vždycky volám chovatelce, že zase vypadá, že je jako jejich
Jinak na klíšťata mám obojek Kiltix a zatim jsem našla klíště zakouslý jenom na mě. Psi jsou čistí. Ale je pravda, že na začátku Kiltix trošku smrdí, ale mě to nevadí, protože jsou pejsové na dvoře.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:30
- Nahlásit
meduzka
drakka
slibuju, že už to neudělám...
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:32
- Nahlásit
Ahoj všem
já jsem o žádném výstavním vodítku nikdy neslyšela...? Tak snad ke svodu stačí to naše, ne?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:38
- Nahlásit
tyhlety prodávají v Praze-Horní Počernice (www.pesshop.cz)
http://www.bracco.cz/41075-show-voditka-–-predvad eci/70297-show-voditka-/ a tady na té adrese je mopžné se domluvit a udělají vám jakou barvu budete chtít...je to možné objednat i případně přes www.stekacibchod.cz A jinak byste to měli sehnat i na výstavách.
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:40 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit
Baico
díky za ty palečky
Já jsem včera Eggymu omyla i ošamponovala alespoň ty nohy. Stál vzorně, což jsem zase až tak nečekala, ale hned si je olizoval, a evidentně mu šampon chutnal . Trvalá se nekonala, asi proto, že tam ty chlupy nemá tak dlouhé. Ale kolem uší když jsem jej osprchla - před pár dny, tak tam to cukrbliky udělalo
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:43
- Nahlásit
děfčata, držím palce na výstavu i svod... Pak sem koukejte napsat, jak to dopadlo, jaký to bylo a tak.. naštěstí to vypadá, že budete mít štěstí na počasí, minule lilo celej den a výstava se konala v pidihale, což se taky projevilo, že...
takže tfuj tfuj, hodně zdaru a žádný nervy.
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:50
- Nahlásit
Tak jsem se dopátrala v našem schopu toho vodítka. ají i výstavní obojky. Myslíte, že ho mám taky koupit? Je potřeba?
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:56
- Nahlásit
Montik
kdybys jen tušila, jak mi nervy pracují...asi se to dá tušit z mých příspěvků... . A to počasí - jak na objednávku . Jen mi Eggyn nechce chodit v tom kruhu, asi mi to dělá naschvál
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:57
- Nahlásit
hlavně by měl být bílý, tady maji taky, ale bílý ne maji takový šňůrečky ouzký, ach jo
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:59
- Nahlásit
meduzka
http://www.spokojenypes.cz/predvadecky-rozdvojky-s topovacky/
já jsem koukala na ten LUXUS
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:59
- Nahlásit
Tak si vezměte s sebou do kruhu nějaký echt dobrý mňamky a nebo pískací balonek nebo cokoli,čím upoutáte na sebe pozornost a je to
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:01
- Nahlásit
to vypadá hezky
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:03
- Nahlásit
meduzka
to jo, to je pravda..motivace, ne? ale ňamky nedávat před kontrolou zubů!!...to nemaj rozhodčí rádi, když má pes v tlamě ještě kousky dobroty...
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:07
- Nahlásit
a co ten obojek? Taky spešl?
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:09
- Nahlásit
to vodítko - výstavní, má smyčku už na sobě
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:11 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit
meduzka
Vlastně to tam i píšou...no jo, jak jsem stará tak jsem ...nepozorná
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:25
- Nahlásit
Žemle
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2009 20:07
- Nahlásit
All:
Tak doufam, že jste všechny dostaly pěkně po prdelce, abyste neuschly
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 08:54
- Nahlásit
No tak se chlubte, jak ste dopadli?
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 09:23
- Nahlásit
Na výstavě třetí, ale bohužel s VD, prej je ještě nějakej nedodělanej bo co, no Včko dal jen dvěma. A myslim, že svod hodně dobrý, až teda na zadní nožičky Ty má trochu jako kráva, tak nějak Xovky.
|