| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 09:26
- Nahlásit
meduzka
No on až dospěje, tak se srovná. A z těch nohou si nic nedělej. Znám jednoho hodně výstavně úspěšného psa a ten má zadní nohy, jak výhybky do pekla
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 09:32
- Nahlásit
Baico:
No šla jsem tam s tim, že to o těch jeho Xovkách vim, takže jsem nebyla překvapená, jinak uklidňující je, že aspoň stehna má krásný, dobře zaúhlený, osvalený atd.
Další rozhodčí mu třeba bude koukat na zadek
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:23
- Nahlásit
Baico
asi myslíme toho samýho....
meduzka
gratulujeme, i k VD a neboj, on se vážně dodělá....
a jak bylo, jinak?? povíde, přeháněj....
Já se musím pochlubit, že Lucky včera vyhrál další agilitní sranda závod.. Jsem zvědavá, jestli za těch 14 dní, až o něco půjde, bude taky tak zářit... Ehm..pokud mu to panička nepotento....
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:04
- Nahlásit
Montik:
No jak bylo, především bílo a krásný počasí a pohodička. Jerry spí od neděle v kuse a dohání. My jsme to měli fatk jako odpočinkový víkend. Už jsme potřebovali oddech, kort manžel, kterej se teď hodně dře.
Takže jsme si užívali to skoronicnedělání a to, že se tam Jerry vyblbnul s nějakejma novejma kámošema.
Luckymu gratuluju k vítězství a za 14 dní to předvede určitě stejně. A když ne stejně, tak podobně.
Montik, Baico:
Ty jo, tak já nevim kterej pes má tak krásný nohy... ach jo.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:11
- Nahlásit
Montik
Začíná od A a napadá ostatní psy, co?
Jinak gratulujeme, jak krásně agilitíte!
Já se v neděli po kousačkách definitivně rozhodla, že jdem v červnu na ZM, tak se snad zadaří.
meduzka
nevim, jestli te´d ještě tolik jezdí po výstavách, ale když se na něj koukneš v pohybu, tak to jasně uvodíš
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 13:44
- Nahlásit
Baico
jj, přesně tak.. A taky hodně kreje a je po něm až moooc potomků, co maj taky takový nožičky... ještě bych něco dodala, ale sem se to nehodí
meduzka
tak super, hlavně, že ste si to užili.... My byli v neděli na výletě s Andreou od Carga a to se klucí taky pěkně vylítali..Jinak Adámek je sladký miminko...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 14:20
- Nahlásit
Drakka
jen jsem ti chtěla říct, že s náma na hafbo agi závodech byla i Hanka s Redinkou.... Tak jako, že ten svět je opravdu malej...
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 16:34
- Nahlásit
Montik
ja vim, uz jsem slysela jak jste je slavne porazili :-D tak vam moc gratulujem ze jste predbehli borderku ) pry jste byli mooc rychli
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 17:19
- Nahlásit
zdravím celou dámskou společnost.Svod byl prima,mimo jiné tam jedna fena lehce kousla děcko,které jí provokovalo.meduzka
jaké jste měli číslo na svodu?Já 29
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 22:26
- Nahlásit
Pentas:
Tak 29tky jsem si vůbec ... ...nevšimla. Byli jste v druhém kruhu.
Já měla 59 a přiznám se, že jsem byla tak mimo z toho, co že mě to ještě čeká, že jsem sledovala jen co se děje u nás za páskou a nějak moc nezkoumala, co kde a jak. Tak to mě mrzí.
a jak jste dopadli? všechno dobrý?
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:44
- Nahlásit
meduzka
jsme spokojeni,Ťulda má napsané užší chody a světlejší čumáček,to všechno se srovná
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:52
- Nahlásit
Pentas
tak to je super..jen teď nevím, kdo je Ťulda...
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:58
- Nahlásit
Pentas:
My máme všude nulky, takže všechno super,
pigment černá, tmavě hnědá - i u očí
... akorát ty nohy ))))) jooo a vlastně zuby všechny, ale volný nůžky, ale to prej neva.
Montik:
No Neroušek, ne??? bo ne?
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:25
- Nahlásit
Montik
no samo,Nero,von je to takovej pohodář,nic ho nerozhází,jen by se válel,nejradši na gauči
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:34
- Nahlásit
Pentas:
Náš je taky docela kliďas, ale včear ho rozházel veterinář... Protože jsem ho u toho držela, tak se mnou pes nekomunikuje, ignoruje mě, když ho chci pohladit odchází, otáčí hlavu a páníček je svatej Budu to muset dneska nějak vyžehlit.
Musim říct, že tenhle pes má fakt divný manýry Vůbec to od předchozího Reka neznam, ale je to skvělý, strašná prča.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:34
- Nahlásit
Pentas
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:36
- Nahlásit
to all
kdyby ste se chtěli pobavit mým během agility, tak na stránkách už ho máme, včetně fotečkej..
drakka
když ona Redinka ej taková jiná bordera...takovej kliďas, mi přijde.... Ale třá se mejlim, že...Zas tak ji neznám
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:36
- Nahlásit
Jaký, že to dáváte těm hafanum to syrový maso? Psali jste kuřecí krky? tam ty kosti nevadí? a co ještě? Málo žere, jde váhou dost dolu, musim ho nějak zase probudit k chuti
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:41 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit
meduzka
hele, kosti jakýkoliv,ale hlavně syrový..doporučuju ty krky, ale nejenom kuřecí, i krůtí, kachní..pak taky dávám křídla..Ale bacha, nejdřív pomálu, kosti zacpávaj střeva, tak ať ho neucpeš.. Ale po tom ti nepřibere....A ty jako chceš jen nějak přilepšit ke granulím nebo krmit masem bez granulí?? To je důležitý..
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:46
- Nahlásit
meduzka
tady mám pár typů...
...nejdřív bych zkusila do granulek přidávat třeba rybičky (olejovky, bez oleje) nebo sýr (cottage, tvaroh)...Většinou to těm pesanům stačí, nebo třeba koupit mletý a zamíchat mu to tam.... Taky můžu doporučit maso z vetamixu (např. hrubomletý hovězí...) Dá se i někde ve zveráčích sehnat....Toho trošku přimíchat ke granulkám...Nebo hold změnit granule....
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:55
- Nahlásit
Montik:
Když já mam pocit, že tyto granule naprosto vyhovujou, on je bílej jako sníh, přes ten jeho docela výraznej pigment. On spíš jako přestal žrát protože mu asi nebylo úplně dobře, nebo nevim. Tvaroh jsem zkoušela, to mu pak jede, ale on když má pocit, že už ne-e, tak je schopnej vzít každou granulku do huby, ocucat a vyplivnout. To bych ho přerazila Takže spíš jako něco aby se měl trochu víc najíst. I když asi nemá cenu ho překrmovat. U granulý bych chtěla zůstat.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 11:01
- Nahlásit
meduzka
hele, to jeko u Luckyho...žral, jen dokuď chtěl..pak najednou měl dost, tak konec... Když ti fungoval ten tvaroh, tak bych to zkusila s těma rybičkama do granulí, případně cottagem, prostě to střídat a dávat krapet větší dávku... No a pak bych asi přidala svačinky, jako nějaký (jakýkoliv, nejlíp hovězí) masíčko prostě jen trošku, nebo koupit rybu mořskou syrovou a dát mu to... Případně rohlík namazanej se sýrem...Jinak bych to asi moc neřešila..taky nezapomeň. že je dost teplo a ta změna byla hodně rychlá, hodně lidí a hlavně psů s tím má problémy, páč nestačili přelínat (jako ti psi )...A mně, když je teplo, tak taky moc nejím...Jo a taky je důležitý, že je ještě mladej a měl by být spíš vychrtlo..je to lepčí na klouby... Prostě bych to asi moc neřešila, lepčí pes hubenej, než tlustej a je teplo a má určo i víc pohybu....je normální, že na léto psi hubnou...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 11:15
- Nahlásit
Montik
je teplo
Hele já nevim, Baico žere furt stejně. Včera mi blbec sežral i předemět na stopě. Tak doufám, že to z něj dneska vyjde. Táta má dovču, tak ho bude celej den radši pozorovat
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 11:24
- Nahlásit
Baico
hm..tak jako jsou i vyjímky, že.... Ale co tak slýchám, tak to vedro na ty čoklíny dost působí..Lucky taky žere míň....Tak snad z něj vše vyjde a nebudou nějaké komplikace...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 11:29
- Nahlásit
Montik
Byl to jenom kousek látky z trička, takže nepředpokládám, že by byla nějaká komplikace. Večer i ráno dostal na granule trošku víc olivového oleje a ráno byl veselej, žádná apatie.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 11:35
- Nahlásit
Baico
tak to bude v poho....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 11:45
- Nahlásit
Montik
Ťeď jsem volala tátovi, dával mi psa k telefonu a prej si s nim táta vůbec nehraje, tak jako vůbec nechápe proč je teda doma. Tak dobrý
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 13:08
- Nahlásit
Zdravím všechny.... To jsem ráda, že to čtu, Clarke poslední dobou strčí fuc do misky a podívá se na mně s pohledem, který říká: "no to snad ne!" a odchází, je v kondici, jinak je v pohodě, ňamky by žral jak chleba, takže asi jarní únava nebo co....
Jo a prosimvás co mám dát proti klíšťatům?, už jich měl snad tisíc, teda nezapitejch, ale lezly po něm. Frontline je na ....., zkusila bych kiltix, ale říkala jsem si, že se napřed zeptám.... Taky mu nechci dávat obojek, některý děsně puchnou...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 13:22
- Nahlásit
Pumpa
ahoj..tak ten kiltix zrovinka puchne až moc.. obojek bez zápachu je scalibor, ale já nemám ráda, když má pes na krku pořád obojek a hlavně mám psy i v posteli, takže používám pipetu Advantix a u Luckyho funguje naprosto skvěle... Takže doporučuju....Jinak ještě dobrej je prej BobMartin a Ex spot, ale s nima nemám zkušenosti...
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 13:23
- Nahlásit
Pumpa:
Taky jsem nechtěla obojek a dneska už jsem nařídila koupit... Protože teda Frontline je úplně k ..... a řikala jsem si, že snad radši vydržim ten smrad než ty klíšťáky, Jerry už jich měl taky nespočítaně, ale měl už i zakouslý. Všechny neodchytneš.
All:
Jste přihlášenej někdo do Českých Budějovic??? Já Prahu neodchytla, tak jestli někoho uvidim aspoň tam.
|