| Autor |
Zpráva |
meduzka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 09:42
- Nahlásit
Baico:
Kdo tam od vás bude? Darkan? ten je taky od vás ne?
Kdy je vůbec ta výstava? Jak jsem nestihla poslat tu přihlášku tak jsem si ani nepoznamenala datum.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 11:50 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
meduzka
Darkan nedorazí, pan Beránek neni v seznamu vystavovatelů. Nevim to přesně, ale Eva říkala, že toho bude hafo . Viděla bych to na Natálku, Blanc Berryho a pak jejich odchovy od jinejch majitelů. Teď jsem tam našla Zuzku s Dorčou a Betynu, ale ta neni Ancilia,ale je po Athosovi. Dál je tam ještě Arianna White Ancilia, Aureola White Ancilia.
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 12:47
- Nahlásit
Baico:
Ty jo, já vždycky ty seznamy vystavovatelů shánim jako blázen a ty se mrkneš a hned víš Dodnes přesně nevim, kdo bude vystavovat na výstavách na který jedu, natož na těch, na který nejedu
Kde to bereš? Někde na ČMKU????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 12:51 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
meduzka
No tak seznam vystavovatelů je na stránkách výstavy tady. No pak už jenom musíš znát jména lidí, nebo si podle čísel v katalogu najdeš, kdo má přihlášenýho bílýho
Snažim se mít přehlede, ačkoliv na výstavy se psem nejezdim a nemám ani chovný zvíře . O to líp se mi ak hodnotěj a "kritizujou" zvířata od jiných lidí
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 13:09
- Nahlásit
Baico:
Aha, tak to jo, na stránkách výstavy. Já myslela, že máš ještě něxo extra. Já právě psala, že většinou nevim, protože to daji na ty stránky tak týden před začátkem, ale Praha je teda nějak extra rychlá.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 13:22
- Nahlásit
meduzka
máš ještě něxo extra
Nemám nic extra, jenom pani chovatelka vždycky dává echo, kdo asi přijede a s kym pojede ona
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 13:45
- Nahlásit
tak to ju
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 14:06
- Nahlásit
Ahojky, já jedu na kukandu a psy nechám doma, abych měla volný ruce na ty nákupy... Tak kdo ještě?? .-)
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 14:10
- Nahlásit
Montik
Já jedu i s Bajknůrem . On je přeci jen trošku společenštější než Lucky . A na objemný nákupy se nechystám, potřebuju stopovačku, stahovák, asi k němu vezmu od Gappaye i vodítko no a pak uvidim
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 14:39
- Nahlásit
Montik, Baico:
No teeeeda společenštější??? než Lucky? Vždyť Lucky byl pohodář když jsme se prve viděli.
Co byste pak museli psát o Jerrym??? Ten je společenskej až moc
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 21:30
- Nahlásit
Montik
Baico
tak to jsem zvědavá zda se tam potkáme .Taky jedeme jen na kukandu, a ještě fandit rodince
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 22:04
- Nahlásit
Baico
Ahojda, tak jsem taky koukala na seznam vystavovatelů a s Dorčuskou tam bude zase pět fen, což je docela slušné obsazení, tak jsem zvědavá. A jak je na cvičáku? Nám se po hárání vyskytly nějaké problémy okolo koní, tak jsme je musely řešit, ale snad tenhle víkend to vyjde, i když v sobotu má malá narozky, ale snad se moc neunavíme Jinak holky jsou uplně rozházený, tak s tou poslušností to vidím špatně
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 22:27
- Nahlásit
meduzka
No ale Lucky je společenský, jak kdy a ke komu...není to pes, který by šel všechny na potkání s radostí uvítat a spíš se drží zpátky. Monča s ním sice udělala kus práce, ale myslím, že to v něm stejně zůstane.
Jinak jsem myslela, že se tam taky skáknu podívat,ale budeme akorát na chalupě...
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 07:24
- Nahlásit
ja taky chtela jit na kukandu, ale pro velky uspech jedeme opet do hor na chatu. tam aspon nejsou klistaci
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 07:44
- Nahlásit
Choco:
Tak si chaloupku krásně užij, já abych Ti pravdu řekla, tak bych jela bez váhání. Toho nemusíš litovat. Sice výstava je výstava, ale chalupa je pro hafana ráj. A pokud vám bude přát počasí ...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 09:41
- Nahlásit
meduzka
Nj, na chalupě se má pejsan opravdu bájově a aspoň ušetřím ňákou tu kačku, protože,jak se znám, tak i když toho má pes až nad hlavu,tak se stejně nikdy neudržím a vždycky mu nějakou kravinu koupím. Ale vynahradím si to pak v Ml.Boleslavi
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 09:42
- Nahlásit
meduzka
jj, Lucky je prostě psychouš, no.... Ale co, je to miláček....Jinak já pojedu na chajdu nejspíš po výstavě..Potřebuju tam něco nakoupit....
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 10:44
- Nahlásit
Montik
My tam budeme právě nejspíš oba prodloužený víkendy, páč ten první naši potřebují pomoct od chlapů s bouráním koupelny a ten druhý tam míříme, páč je na Hluboký speciálka retroušů a bude tam hafo známých ,tak to nemůžeme chybět á musíme se na ně jet kouknout
A jak bylo na výcvikáči teďkon? A co Aengus? Jak mu to jde? Nevím,jestli dělá Ivča moc dobře s tím druhým figurantem,,,co myslíš? My se jedeme zase zdokonalovat v aportíkách tenhle víkend
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:14
- Nahlásit
choco
ahoj..Ivča už k jinýmu chodit nebude... A jinak Aengusek šlapal super, na obranách má velký pokroky.. Nám to taky šlo..Lucky už se nechá od Romana pohladit v zákusu (ne, že by byl v klidu, ale nepustí) a vrchol byl, když Lucky dobrovolně přinesl rukáv Romanovi, aby se s nim potahal..to sem čuměla jak vejr.... Jinak to tam bylo super, super parta.... Aha.tak to se máš..já na ten první prodlouženej nemám nic, krom těch Letňan a na ten druhej jedu 8.5. na agi závody a pak taky nic..tak asi pojedu na chajdu, páč nic jinýho mi nenapadá...Jo a fotky a videa z víkenďáku budu mít od Ivči až v neděli, takže se pak koukni...Ona má super foťák,tak sem na ty fotky zvědavá...
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 07:42
- Nahlásit
All:
Už se vám někdy někomu povedlo před začátkem výstavy, resp. před tim než jste se dotali do kruhu koupit výstavní vodítko?
Já jen jestli mam aspoň malou naději
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 09:16 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit
meduzka
Máš.. přejímka psů je na výstavě vždy brzy, tzn, že pak máš čas (většinou je to hoodně času, pokud přijedeš brzy) na to, abys koupila vodítko.. A kam jedeš vystavovat??
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 10:10
- Nahlásit
Montik:
Jedeme do Českých Budějovic. Já právě nevim, jestli už maji ty stánky otevřené tak brzy před zahájením výstavy. Tak doufam, že tam opravdu na něco narazim, to vodítko potřebuju jak sůůůůůl
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 10:27 - Změnil/a: Lucie a Gar
- Nahlásit
meduzka
Jéé tady koukám jede někdo do Budějek. Ráda bych se přišla mrknout, ale tahle výstava je taková zvláštní - tzn. ani nevím, v kterém jsme pavilonu. Tak doufám, že najdu alespoň náš kruh a pak bude čas i na bělouše.
No já jen, že jestli ještě zvládneš nakupování, tak máš můj obdiv.
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 10:38
- Nahlásit
Lucie a Gar:
No to jsem si právě myslela, že to bude pěkně na pytel a asi nic nekoupim... Tak díky, žes mi to potvrdila a radši si nebudu dělat velký iluze.
Jinak já jse z tý výstavy taky docela mimo, dodnes nikde není třeba nějaký seznam vystavovatelů - nebo jsem totálně slepá a blbá Tak doufam, že mi teď někdo pošle odkaz, abych zjistila, že fakt blbá jsem ... No je jen obsazení kruhů a rozdělení do dnů... To je vše? Jinak teda asi to bude metodou - Kdo hledá, ten najde.... Když bude mít štěstí
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 10:48
- Nahlásit
Lucie a Gar
já zatím na každé výstavě nakoupit stačila, úplně v pohodě.... Hned na začátku to chce najt pavilon a kruh a i po cestě se dají okouknout obchůdky.Většina má otevřeno vcelku brzy... Takže mnoho zdaru...
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 12:20
- Nahlásit
meduzka
Rozdělení tříd je na:
http://www.intercanis.cz/
Konkrétně tady:
http://www.intercanis.cz/kruhy/9CBJKKRU.TXT
Pavilon si prý musíme "najít" až v den "D". :-D Ráda bych se na vás přišla kouknout, tak až uvidíte osůbku s potrefeným chodem, tak to jsem já
Montik
Já jsem jezdívala na poslední chvíli, že bych to ani nestihla. Tentokrát si budu muset asi přivstat.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 12:31
- Nahlásit
Lucie a Gar
bude čas i na bělouše.
No já nevim, bělouši se vystavujou většinou v sobotu a choďáci v neděli mezi národními plemeny.
Jinak minulý týden byl u nás svod mladých choďáků. Nekteříbyli moc pěkní (až na tu barvu )
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 12:34
- Nahlásit
Baico
Tak to je v pytli! Už to taky vidím. Chodi se od letoška mají vystavovat v sobotu spolu s I. sk, jenže Budějky měli propozice vytisknuté už loni, tak to nechtěli měnit. Všude jinde by měli být chodi už v sobotu.
Jojo, vím. Však se Baico vyjímá hezky na webu u Andrei.
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 12:38
- Nahlásit
Lucie a Gar:
Tak přesně tohle jsem našla, ale seznam vystavovatelů tam neni. Ale tak ono o nic nejde, tak přijedu a někdo tam bude, nooo.
Možná jedině Baico by mohla napsat účastníky z Ancilie
Já jsem totiž zvědavá, protože se snažim všemožně různý psy a lidi poznat a když jsem připravená na to co kde a kdo, tak je to pak jednodušší.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 12:42
- Nahlásit
Lucie a Gar
Ale on Baico je spíš Grimčoidní než Basikoidní . Ale já nevim, co bych s takovým aktivcem dělala
|