Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Tiffany
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 22:01 - Změnil/a: Tiffany
- Nahlásit

meduzka
No jo, my Vám vlastně taky gratulujeme k tomu CAJCovi z Budějek, Jerry je velikej šikulka, no panička taky
Tak já se zas až tak v tom vystavování nevyznám, mám 1. psa s PP, ale s tou třídou mladých a mezitřídou je to tak, jak psal Montik.Tak třeba Vám se vyplatí co nejdýl (tj.do 18 měsíců) chodit do třídy mladých, když už máte jednoho CAJCe, tak ještě dva, abyste získali titul Junior šampion, nebo se pletu? Jenže my jsme byli v mladých jednou, dostali jsme VD, tak jsem teď vsadila na "starší" třídu, abysme se v mladých nepotkali s devítiměíčníma štěndama, co ještě "nejsou hotoví", tam by Cargo Veliký vypadal jako veliké hovádko. Tak jsem ho radši přihlásila mezi jemu rovné....
Jinak my teď pojedeme až na ten klubový víkend (výstava+členská schůze) 11. - 12.7., myslím, že je to v Jizbici pod Blaníkem (viz stránky KBO - Akce). Na krajské výstavě jsme ještě nebyli, tak nemám srovnání...
Ale jedna holčina v Letňanech, co má Cargovu ségru z jiného vrhu, říkala, že se kamsi hlásila (snad Klatovy?) a že je škoda, že tam kvůli hárání nemohly, že by tam byla sama, tak by to měla vyhrané...(tak to doslova řekla).
Takže podle mě menší účast=menší konkurence. Ale fakt nemám zkušenost.

Tiffany
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 22:10
- Nahlásit

Bibinka7
No příště už se poznáme. Svět je malej. No to je přece super, že Tě Dorinka takhle mile překvapila. No prostě jste, holky šikulky, nasadily laťku pěkně vysoko. Jen tak dál. A Rinuška to omrkne a může jít ve šlépějích Dorinky
No Adámek byl fakt zlatej, celou dobu spinkal, jen se najedl, a spal dál. Ale i tak jsem byla jak na trní. Doma jsem ho nechtěla nechat kvůli kojení...

Tiffany
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 22:17
- Nahlásit

meduzka
Bibinka7
Tak držím palce, ať si z Litoměřic přivezete nějakou trofej a ať máte pěkné počasí.

drakka
No nazdárek, taky jsem byla v šoku z těch výsledků, to jsem vůbec netušila, že je pan rozhodčí Václavík tak přísný a že tam vůbec Dostatečné zadal...to by mě taky zajímalo, proč...
To mají výhodu ti, co tam jdou jen jako diváci, ti to můžou vše sledovat v klidu a bez nervů, tak jim asi neunikne ani hodnocení rozhodčího...

meduzka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 23:14
- Nahlásit

Tiffany, Drakka

Těch D-ček je tam víc než dost. Musí si nechat majitelé zapsat ty výsledky po papírů? Jako pokud dostanou Dčko, tak tam s tim musí? já doufam, že ne, protože mi to přijde taky hodně "vostrý".

meduzka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 07:39
- Nahlásit

Bibinka

No určitě se tam teda potkáme, jde jen o to, jestli poznáme
Já totiž ještě nikdy nepoznala nikoho. Jak jsme tam, tak se tak soustředim a tak nervuju, protože pro Jerryho je to dlouhý a je z toho nervní a zlobí, že nějak moc nevnímam.
A pak už jsme tak rádi, že to máme za sebou, že se ani nestihnu podívat kdo je kdo a jak kdo dopadl

Ale když se budu soustředit na to, že tam jsi, tak možná jo.

Jinak už jsme se určitě viděli na svodu a vim já který vy jste??? nooo... nevim

meduzka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 07:44
- Nahlásit

Tiffany:

Krajská výstava v Klatovech?
No já měla přihlašovací víkend, protože jsem přišla od doktorů s nějakou špatnou zprávou a tak jsem otevřela stránky ČMKU a jela jsem téměř jednu za druhou , aby se mi ulevilo a do toho se mi právě zapletla i ta Plzeň, tam asi nakonec nepojedeme, uvidim, ale Klatovy tam máme, ale je to myslim národní a ne krajská, ale to je až 13.6. Ale možná tam dělaji i krajský, to já vůbec nevim
Jinak jsem to prve přihlásila: Svojanov, Český Budějovice, Plzeň, Litoměřice, Klatovy.... 2 máme za sebou a zbytek tam někam pojedeme. Doufam.
Ale já vůbec netušim kde a kolik bejvá lidí a pejsků a jak jsou ty výstavy velký. Fakt jsem v tom úplnej začátečník a ani nevim, jak to kde vypadá natož jak to tam chodí

Montik
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 08:50
- Nahlásit

meduzka
ahoj..do papírů si výsledek zapsat nechat nemusíš... Naštěstí.... Jinak budu držet všem palce v Litoměřicích..Já to tam mám ráda, je tam nádherně. Chtěla jsem se jet podívat, ale jsme na výcvikáči....
Za chvíli z tebe bude profík a budeš nás zasvědcovat do tajů výstav, neboj.... Chce to jen čas a zkušenosti a bude...

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:20
- Nahlásit

meduzka

No jak já se znám, tak budu určitě zase tak vynervovaná že sotva poznám naší chovatelku, prostě jako vždycky Ale až nám příjde vstupní karta, tak si můžem sem napsat jaký máme číslo a po tom se kouknout až tam dorazíme. Koukala jsem už před Prahou, že tam bude Cargo a myslýš, že jsem na to myslela, když jsme tam přijeli?! Prostě jsem nervák, ale už na to budu pamatovat

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:25
- Nahlásit

Tiffany
Taky doufám, že se příště poznáme
No vyplesklá jsem z Dorčusky ještě teď a Rinuška měla taky perfektní výsledek, na tu jsem taky hrdá i když jsou to obě moje kočičky a na posouzení druhejch moc nedám Já beru výstavy jako sport a né jako posílení ega, proto asi nejsem zklamaná když nemáme dobrý známky a o to víc jsem nadšená když jo
Tebe upřímně obdivuji že jsi to s prckem zvládla, já mám dvě děti, už trošku větší a mám s nima takový nervy že jsem je tentokrát nechala s manželem doma! O starost míň

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:27
- Nahlásit

meduzka
Jo ještě já jsem byla na svodu na podzim, takže jsme se asi neviděli

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:30 - Změnil/a: Bibinka7
- Nahlásit

drakka
Co se týče těch výsledků, tak nevím jestli ti psi patřej k nim, ale jeden měl zalomenej ocas na stranu, další byl dost malej a bázlivej a jednomu chyběl špičák, prej po úraze ale opravdu nevím, jestli to byli zrovna ti Déčkový, to jsem pochytila ve světlých chvilkách prozření :-D

meduzka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:52
- Nahlásit

Bibinka, Drakka

Tak to by mohlo bejt, koukala jsem, že tam snad byli 2 Dčkový, 2 dokonce Dostatečný...
a tak nějak by to mohlo odpovídat, to co píšeš I když stejně to bylo nějaký přísný, V-ček bylo mooooc málo. Ale to i v Budějkách. Asi se jima šetří

Jinak Tvoje číslo si zapamatuju a protože bych měla být trochu potrápená doktorama tak možná nebudu moct vodit psa já, takže se nenech zmást a pokud to bude mít trošku plešku nejsem to já ale muj manžel
Nebo mi asi předvede psa Markéta. Zatim nevim, o to víc bude času čučet po vás
Seznam vystavovatelů asi ještě neni, viď?

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:58
- Nahlásit

meduzka
Tak dobrá když budeš mít tu možnost se rozhlížet, tak to bude o něco lehčí Seznam ještě pořád není, ale znáš to můžou to tam dát klidně až pár dnů před výstavou. Ještě je čas.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 16:24
- Nahlásit

Ahoj lidi! Jak se máte?
Já mám v hubě 6 štichů a díru na patře. Proč jsem poslouchala toho doktora a nechala si transplantovat kus patra na dáseň!!!
už druhej den žeru jenom piškoty namočený v čaji a zmrzlinu.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 18:22
- Nahlásit

Baico
Au au to zní dost hrozně Ať tě to kouká brzo přejít!

vlkaga
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 22:06
- Nahlásit

Baico
Jezis, co se ti stalo, to jsi byla u doktora Cvacha?

drakka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 17:16
- Nahlásit

ahoj lidi, tak jen zprava z nasich druhych zavodu/specialu BSO - dopadly jsme jak sedlaci u chlumce aneb 2x disk a 1x BO. sice bych se mohla vymluvit na to, ze freya hara, ale jelikoz den predtim na treningu behala moc hezky, tak to spis prisuzuju tomu silenemu vedru na ktere jsem moc nebyla pripravena a nemely jsme s sebou zadny altan nebo aspon slunecnik...a trosku i tomu ze to trvalo cele tak dlouho (od 7 do pul 6) ale to je asi u zavodu normalni. na druhou stranu dalsi bilasci na tom byli mnohem lip a nekolikrat i opravdu bodovali. Takze si z nas neberte priklad a zacnete trenovat agility, abysme pristi rok mohli mit opravdove mistrovstvi jako tam meli chodsti psi

meduzka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 22:32
- Nahlásit

drakka:

příště bude líp, už jen to, že jste se tam přihlásili je statečnost

vlkaga
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:45
- Nahlásit

drakka
Ahoj mám jeden dotaz. Viděla jsem na jiném diskusním webu, že jsi obhajovala Viktora Dostála. Jedu příští týden s Yuki k němu na výcvikové soustřední, tak jsem se chtěla zeptat, jestli mi nemůžeš trošku přiblížit co mě tam čeká. Víc než na cokoliv jiného se těším, že sama s Yukinou vyjedu na 4 dny do přírody.A budu mít čas jenom na ní. Bez toho abych se musela na ty čtyři dny dělit mezi matku manželku a smečku našich 2 příšer. Názory jsem na Dostála četla různorodý, ale já na to moc nedám, protože většinou jsou to zkušenosti ala jedna pani povidala...

Montik
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:58
- Nahlásit

vlkaga
a jak bylo na bělouším víkendu??

drakka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:59
- Nahlásit

vlkaga
Ahoj, tak to je trochu na delsi povidani, takze mozna kdybys mi napsala mail, tak ja to rozvedu. Nevadi?

drakka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 12:38
- Nahlásit

vlkaga
jinak jen tak strucne muj nazor na pana D. - imho si ten clovek nevidi ani na spicku nosu a to ze jsem ho pred par lety obhajovala a uznavala byla bohuzel moje hloupost a zaslepenost.

Montik
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:57
- Nahlásit

lidičky, nějak nám to tu umírá... tak se pochlubte, co jste podnikali o víkendu?? My byli v sobotu na agi a tentokrát nám oboum trénink vyšel a prakticky vše jsme zaběhli bez chyby... Čekají nás totiž ještě jedny závody a to 21.6. v Masečíně, tak musíme pilně trénovat... No a včera jsme byli vyplavat Luckyho a večer jsem ostříhala Monťase...Bohužel jsem ale zjistila, že už to nejni ten krásnej atletickej kňour,ale buřtík, takže ho čeká dietka...

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 11:00
- Nahlásit

Montik
My byli v sobotu strejdovi "rdousit" ovce. Takže mě strejc nasral a hodlám ho napráskat, že ty ovce nemá označený a ještě na naší zahradě.
A v neděli jsme byli po delší době na Suchdole na koních. Snad budu mít už konečně čas zase pravidleně jezdit.

drakka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 12:03
- Nahlásit

Montik
my ted neagilitime, pac hrozne harame...navic obe dohromady, takze prochazky jsou momentalne docela akcni film o tom, jak se snazime vyhybat vsem psum a holky maji neustale nepritomny vyraz )
Ale 31.5. (doufam) jedeme zavodit na Kladno (snad se nam povede lepe jak minule) a v sobotu jsme byly s kamaradama na dlouhem vylete na Kokorinsku

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 12:09
- Nahlásit

drakka
Ale 31.5. (doufam) jedeme zavodit na Kladno
A kde to bude na Kladně, že by jsme se na vás jako přijeli podívat.

drakka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 12:59
- Nahlásit

Baico
cvičiště 238. ZKO Kladno „U Zvonečku“

ale ja ti nevim...co kdyz to bude zas takova ostuda jako v tech sezemicich?)

Montik
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 13:01
- Nahlásit

drakka
jé, tam jede i kamarádka s choďandou... Že by sme se taky přišli podívat???

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 13:03
- Nahlásit

Tak já si to rozmyslim. My budeme po zkouškách, jdeme 30. na FPr 1, tak uvidíme, jak začucháme.

drakka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 13:31
- Nahlásit

Montik
nebyla kamaradka taky v sezemicich? jsem tam totiz zaslechla tvoje jmeno ))

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání