Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Bibinka7
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:13
- Nahlásit

Baico
Kdyby jsme nejely ráno do Klatov tak jsme určitě dorazily, teda alespoň já s manželem, Dorčuskou, dětma a kytarou Tak doufám, že ta grilovačka bude v rozumném termínu, my hold máme ty víkendy dost narvaný, máme spoustu zájmů a známých. Už tři měsíce nás přemlouvá kamarád, aby jsme zašly k jeho mamce do hospody na Lhotu zahrát a zatím jsme nenašly volnej termín

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:13
- Nahlásit

Gerda
Ona ví, co je SZIF, Montik totiž pracuje na ministerstvu zemědělsví

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:16
- Nahlásit

Bibinka7
grilovačka bude v rozumném termínu
No když se občas i zastavíte, tak to domluvíme

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:18
- Nahlásit

Baico
Budem se snažit, příští víkend by snad měl být volný, tak by to mohlo vyjít...

Pentas
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:26
- Nahlásit

Zdravím všechny milé dámy.
Baico
a alespoň malinkatá dotace pro malé zahradnictví by se tam nevyškrábla?

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:26
- Nahlásit

Bibinka7
Budeme se těšit!!

LuSta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:50
- Nahlásit

Montik

Ahoj, na internetu jsem našla kraťoučký video, který ukazuje BŠO (je to dělaný jako portrét plemene do atlasu psů) a v jednu chvíli, zhruba v půlce, tam jsou vedle sebe krátkosrstý bělouš a knírek. Není to náhodou Lucky s Montíkem?
Mrknětě na to tady:
http://hobby.idnes.cz/bily-svycarsky-ovcak-054-/at las-psu.asp?c=A080616_141131_receptar-mazlicci_tyn

Montik
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:57
- Nahlásit

LuSta
jj, to sme my..

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:02
- Nahlásit

Pentas
alespoň malinkatá dotace pro malé zahradnictví by se tam nevyškrábla?
Já bych klidně i vyškrábla, ale to dělá někdo jinej. Já jenom řídím terénní inspektory, který choděj kontrolovat, jestli je pravda, co mílý žadatel napsal a popřípadě, jestli dodržel všchny podmínky pro obdržení dotace.

LuSta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:04
- Nahlásit

Montik

To je dobrý . A věděli jste o tom, že vás pro to natáčejí nebo ne?

Montik
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:16
- Nahlásit

LuSta
jako, my byli na výstavě a kamarádky dcéra si šla s jejich čubou zkusit agi..no a motal se tam nějakej týpek s kamerou, ale nikdo mi neřekl, že budemme takhle slavní...

Montik
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:18
- Nahlásit

Baico
hale a kontroly podmíněnosti ti něco říkají ???

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:53
- Nahlásit

Montik
hale a kontroly podmíněnosti ti něco říkají ???
Myslíš cross complience? To mi říká celkem hodně, ještě ve výzkumáku na to pan docent dělal přednášky. A asi taky tyhle kontroly bude řídit někdo od nás, co?

Montik
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 08:55
- Nahlásit

Baico
no, já jen, že dělám přímo na tomhle oddělení....

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:13
- Nahlásit

Montik
Ahchá! A co máš na starosti? Živku nebo rostlinku

Montik
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:57
- Nahlásit

Baico
no, my, jako odbor, máme na starosti komplet CC....dělali jsme tu brožuru, estli víš..Teď už připravujeme aktualizace GAECů na rok 2010..a tak...

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 10:03
- Nahlásit

Montik
Jo tu brožuru mám tady v kanclu

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 09:09
- Nahlásit

Bibinka7
Hele a v FCI skupině vyhrál československý vlčák, co? Toho taky znám. Pěknej pejsek

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 17:13
- Nahlásit

Baico
Jo jo, ten byl první a paní byla taky moc milá

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 13:19
- Nahlásit

Tak co to je? Nic se neděje, nikdo nic nedělá?
My máme za sebou focení s Anetou Langerovou. Takže se snad zadařilo a nějaká fotka se na plakát vybere. A když ne, tak budeme mít krásnou památku

Montik
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 14:26
- Nahlásit

Baico
no tak to je super..

My byli v neděli na neoficiálkách v Masečíně a byli sme 2x třetí a jednou pátí, takže vcelku úspěch... (videjka a fotky jsou na stránkách). Příští týden razíme na tábor k Romanovi, takže už se nemůžeme dočkat...

drakka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 16:26
- Nahlásit

Montik
jste cim dal lepsi, moc gratulujeme za chvili nas budete porazet v oficialkach

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:21
- Nahlásit

Ahoj všichni!
Tak u nás novinka, že jsme nejeli na žádnou výstavu na Slovensko, protože nám čubiny začaly ze středy na čtvrtek v nboci zvracet. Ráno jsme jeli k vetovi, dal jim infůze a antibiotika. prý to mohla být viróza a nebo se něčím přiotrávily, takže jsme měli vystaráno. Teď už jsou naštěstí v pořádku, akorát mají dietku a dopícháváme antibiotika... Toť novinky u nás

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 20:20
- Nahlásit

Baico
Gratuluju ke zkoušce. Už jsem četla na webu u Andreii, taky tam má krásnou fotku!

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 16:12
- Nahlásit

Lucie a Gar
Gratuluju ke zkoušce
Děkujeme moc!! Mám radost. Koukala jsem na stránky klubu a jenom 14 psů tam má složenou ZM a víc z těch všestranejch zkoušek, takže mám fakt asi dobrýho bělobu . Na podzim chci zkusit ZVV1 tak se snad zadaří.
Bibinka7
Už jste z toho venku? Vy si teda vymýšlíte samý lepší věci. U nás zase blbnou kočky. Jedna má přišitou kůži na dolní čelisti, protože si to urvala a kocoura jsem musela nechat minulý týden uspat

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 21:45
- Nahlásit

Baico
Ahoj, jasně holky jsou už v pořádku, zato nám začli marodit děti Na prázdniny je to hotová katastrofa. Dorčus náím pěkně líná, takže na Boleslav bude jak oškubaný kuře
Ať máte alespoň kočindu brzo v pořádku! My jsme se asi před měsícem ujaly jedná co je ochrnutá na zadní nohy a jedný bezzubí, kterým umřela panička, takže se nám kočičí osazenstvo rozrostlo na šest...
Rinuška se rozhodla že je tu hlavní fenou a Dorinku terorizuje, zatím ne moc, ale i tak jí už občas musím okřiknout, tuhle dokonce sprdla našeho vořecha, prostě žůžo.

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:31
- Nahlásit

Zase je tu nějak mrtvo. Jede někdo do Aurachu na Alpentrophy? My jedeme a dokonce závodit, už se těšíme, že zase po skoro dvou letech uvidíme tatínka

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:51
- Nahlásit

Baico
Pani, jakou to brožuru máte na stole? Jen orientačně, jesi sme jí pro vás nedělali my, teď sme pro SZIF jednu dělali ))) A jesi je to vona, tak vás kopnu do holeně, bo sem se ulepila maket, než sme dospěli do finální podoby )))))
A kde máte plagáty s panem Bajkonůrem?

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:59
- Nahlásit

Gerda
Pani, jakou to brožuru máte na stole?
Kontrola podmíněnosti Cross Complience
Ale je dost možný, že ste dělali něco, co půjde do ruky žadatelům. Třeba nějakou příručku k jak žádat o dotaci. A ro se mě do ruky asi nedostane.
A kde máte plagáty s panem Bajkonůrem?
Fotograf byl zpívat v Turecku a přivezl si prasečí chřipku. Tak čekáme až se uzdraví.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 12:01
- Nahlásit

Baico
Tak to neni ona, neva, aspoň vás nebude bolet noha.

Fotograf byl zpívat v Turecku a přivezl si prasečí chřipku. Tak čekáme až se uzdraví.
Bóže to je jelito ))))))

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání