Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 15:37
- Nahlásit

Gerda
To je fakt krásná fotka. Takovej zbožnej pohled. Tak a tvoje fotka způsobila, že ho nigd neprodám, protže by to byla svatokrádež

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 15:54
- Nahlásit

Baico
je to zlatej pséček a mediální hvězda, už se těšíme na plagááát!

LuSta
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 10:09 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

drakka
Jak jsem říkala, zatím jsem spíš ve fázi, že pejsky neznám "osobně", ale sleduju chovatelské stanice jen na webu, přístup k pejskům, jejich rentgeny a tak. No a takhle od pohledu se mi zalíbila Shegy z chovatelské stanice Nubika. Psala jsem i paní majitelce mailík, kdy pnánují štěňátka. Neznáte někdo líp tuhle fenku, myslím hlavně povahově? Já ji viděla akorát na poslední MVP v Letňanech. No viděla... Všimla jsem si jí až doma na fotce..

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 10:40
- Nahlásit

LuSta
Neznáte někdo líp tuhle fenku
Já jí znám, s její majitelkou jsem kamarádky. Je to moc fajn čubís, pracovitá, kontaktní. Můžu vřele doporučit. Ale nevim, kdy na ní Karin chce chovat. Zatim holky hodně cvičej. Ale vzhledem k tomu, že štěnda z obou vrhů po Nubi (mamina od Shegy) jsou super, takže bych brala i štěndo od ní. Štěnda jsou super socializavaná. Opracdu můžu vřele doporučit
No apka samozřejmě si musim ohřát svojí rodinnou polívčičku. Takže CHS Ancilia, taky povahově super zvířata

LuSta
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:37 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

Baico
Takže CHS Ancilia, taky povahově super zvířata.

Ahoj, určitě se znáš dobře s lidmi z týhle CHS, když máš od nich toho sýho bílýho šikulu . Včera jsem na ně pořádně dívala a udivuje mě, jak to všechno zvládaj. Mají přes deset psů a při tom zvládají velké množství výstav a na zkoušky taky nezapomínaj. A do toho mají teďkon ješte ob měsíc štěnda... Ale zase tam je teda z čeho vybírat, ne že ne . Můžeš mi o nich písnout něco víc?

LuSta
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 15:03
- Nahlásit

Baico
Jo, a ještě mě napadlo, u některých fen je napsaný chovatel někdo jiný. Co to pak znamená? Jsou přítomny v týhle stanici, nebo ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 21:08
- Nahlásit

LuSta
určitě se znáš dobře s lidmi z týhle CHS
Jo znám. Chovatelka je moje "bílá máma". Jsme v každodenním kontaktu.
udivuje mě, jak to všechno zvládaj
Jednoduše, Eva nechodí do práce a dělá jenom psy . Eva cvičí a Pepa jezdí na výstavy. Jinak dvě fenky jsou sice z této stanice, ale jsou vlastně jejich syna a snachy. Jinak všichni pejskové jsou doma, do kotce se zavírá Baico, když přijedem na návštěvu a náhodou nějaká fenka hárá .
u některých fen je napsaný chovatel někdo jiný
Ne všechny fenky pocházejí z tété stanice, proto mají chovatele jiného.
Ancilia II je import z Francie
Mystery je import ze Slovenska, stejně jako Kuli.
Berta se taky narodila v jiné CHS.
Z CHS Ancilia je Athena, Athalia.
Kdyby jsi chtěla vědět cokoliv, klidně napiš mail prusova.v@seznam.cz

LuSta
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 21:31
- Nahlásit

Baico
Fakt díky moc, určitě se časem ozvu. Ještě ve mě bude narůstat takový to "vzrušení z vybírání" . To, že paní chovatelka nechodí do práce, všechno vysvětluje a vidím, že se jim může maximálně věnovat.

meduzka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 17:44
- Nahlásit

Bibinka:

Tak to vypadá, že tentokrát zklamu já. Jerrýs mi chodí po třech a mam strach, že se to do soboty nezpraví. A já se taaaaaak těšila. No hlavně aby byl brzo v pořádku.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 22:45
- Nahlásit

meduzka
Tak to mne mrzí, my sice jedem, ale jen s jednou, protože Rinuška začala opět hárat Ona prostě ty výstavy bojkotuje jak může. Kdyby jsi předci jen jela, tak máme číslo 73.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2009 19:59
- Nahlásit

Ahoj všem
tak plna dojmů se hned za tepla musím s Dorinkou pochlubit
V1, CAJC, třetí, takže je již Český junior šampion, dále
Nejlepší mladý, BOB a třetí místo FCI skupiny!!! Ani netušíte jek je to úžasny pocit

drakka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2009 21:33
- Nahlásit

Bibinka7
megagratulace

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2009 22:00
- Nahlásit

Bibinka7
Ahoooj! To je bomba!!!!! Mooc gratulujeme naší krásné sestřičce!!

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2009 22:13
- Nahlásit

drakka

megadíky

Baico
Děkujem za gratulace, vy jste šikovní a my krásní, prostě jsme super rodinka

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2009 22:15
- Nahlásit

Baico
Ještě se opět musíme omluvit zítra ze cvičáku, ale dnes jsme spaly jen tři hodinky, takže asi nestíháme zítra stávat a Rinuška opět hárá tak se obávám že nezvládne ani Tatranskou Štrbu

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2009 10:47
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/obrazek-14968-q-Klatovy-12.6. 09

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2009 17:39
- Nahlásit

Můžu se vás zeptat? Byla sem na výstavě 23/5 v Lezsně, v našem kruhu se vystavovali bělouši, byli z ČR, prostě česká výprava, a teď abych nekecala - snad mladý fenky, fakt nevim, jaká kategorie - byly tak šíleně ustrašený, jedna dokonce utekla strachy z kruhu, přesto jí dovlekli zpět, nechali dovystavovat, posuzovatel si na ně skoro ani něsáhl, jedna z těch plašek dostala BOB. Celou dobu měla zapíchlej ocas v hrudníku. Nevíte, čí psi to mohli být? Samci už pak vystavovali normálně, ale ty čuby byly šílený, vypadaly, že by se nejraději propadly do země.

Montik
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 10:15
- Nahlásit

Ahojte lidi, tak se jdu taky konečně pochlubit...V pátek jsme zase měli hafbo sranda agility závody a i přes nepřízeň počasí Lucky i Monty ve své kategorii 2. místo... U Luckýna krapet zklamání, ale zase mojí vinou, u Monťáska velké překvapení....
Tady jsou videjka...
Monty agility http://www.youtube.com/watch?v=9tBS1D3d8XM
Lucky agility http://www.youtube.com/watch?v=ncScktKfHb8
Lucky jumping http://www.youtube.com/watch?v=p_kNoCmZ91g
Monty jumping http://www.youtube.com/watch?v=6AgZjWGjTKM

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 10:29
- Nahlásit

Montik
Velké gratulace, jste moc šikovní, já bych se v těch překážkách asi zamotala

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 10:31
- Nahlásit

Gerda
Tak to moc nemůžu sloužit, vím o lidech kteří vystavují v Polsku, ale momentálně o žádných nemám info

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:14
- Nahlásit

Bibinka7
A teď v neděli dorazíte?Se mě na vás furt ptají.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:39
- Nahlásit

Baico
Vždyť budem na Slovensku a to asi opravdu nebudem stíhat. A necvičíte třeba v týdnu?

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:55
- Nahlásit

Bibinka7
Vždyť budem na Slovensku
A nepřeháníte to trochu s těma výstavama? Jinak nebudeme stíhat být stejně šikovný, jako vy hezký
A necvičíte třeba v týdnu?
Jo cvičíme ve středu zhruba od od šesti. Ale tuhle středu nejdu, protože mám opožděnej rozlučkovej mejdan z lidma z výzkumáku, neb jsme od 1.6. změnila práci.

Montik
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:00
- Nahlásit

Baico
ty jo, vážně?? A kde teď děláš??

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:08 - Změnil/a: Bibinka7
- Nahlásit

Baico
No my ani ne, na Slovensko nás nahnala Eva, pak máme docela volno, až Mladou Boleslav.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:52
- Nahlásit

Montik
ty jo, vážně??
Už je to tak. Nějak se mi to tam začalo zajídat, takže jsem dneska začala již 3. týden na SZIFu. Mám tu víc peněz, nemusim z Masaryčky cestovat přes celou Prahu a nikdo mi nebude vyčítat, že ze mě letos vypadlo málo bodů.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:54
- Nahlásit

Bibinka7
na Slovensko nás nahnala Eva
To znám
No tak se alespoň někdy ukažte. O prázdniny chceme udělat další grilovačku. Ta poslední teď v pátek se velmi vydařila. Kdybych nejela druhý den ráno na dostihy, tak jsem tam i spala. Takhle jsem se ve dvě ráno jela spát dom.

Montik
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:55
- Nahlásit

Baico
na SZIFu?? ty jo, to se možná budeme i někde potkávat... A na jakém oddělení, estli tam jsou oddělení....

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:02
- Nahlásit

Montik
A na jakém oddělení
Odbor systémové kontroly, Oddělení řízení fyzických kontrol na místě- specializace předčasné ukončení zemědělské činnosti. Sedím Ve Smečkách.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:09
- Nahlásit

Montik
Nechce ti to říct narovionu, ale rozděluje dotace. Řekni, že si malozemědělec a taky ti dá nějaký peníze ))

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání