Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 09:27 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Bibinka7
nesekali jsme, brigáda bude až v sobotu.
Mám akorát Blančíka, pak už jsem fotit nezvládla. Ale třeba bude mít něco Eva.

Montik
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 09:47
- Nahlásit

Baico
Ahoj, já tam byla celou dobu a vůbec jsem tě neviděla.. jsem si říkala, že si asi nepřišla.... jsem slepoň...
Jinak jsem v Letňanech nechala 2.000,- jako, kdybych u sebe měla víc, tak to tam nechám taky..
Naštěstí jsem u sebe víc neměla a hlavně jsem potřebovala peníze na béňo, páč sme pak jeli s hafíkama na chajdu, abych jim vynahradila to prudné dopoledne...

Montik
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 09:49
- Nahlásit

Jo a gratulace všem úspěšným... Jo a Andrea s Cargem vyběhali CACe...

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 09:55
- Nahlásit

Montik
Jo viděla jsem . Zahlídla jsem i tebe, ale jak jsme psala, měla jsem furt plný ruce
Já tam nechala 1600. Naštěstí mi ve čtvrtek přišlo pojistný ze zrušený pojistky, takže mě zbylo i na ten benzín. Ale ještě si jdu dneska u Ščučky objednat letní vestu, protože na tu už mi nezbylo

Montik
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 10:21
- Nahlásit

Baico
no vidíš a tu já si tam koupila....

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 10:26
- Nahlásit

Montik
No já musela koupit novou stopovačku, tak jsem si vzala tu novou pogumovanou, pak jsme si koupila novej stahovák, svařovanej a s obrtlíkem u kroužku, pak balónek. No potom jsem koupila dvě pixličky roboranu, nějaké pamlsky, hračku pro jezefčíka k narozeninám. Ale opravuju, nechala jsme tam jenom 1100, pětikilo mi v pěněžence ještě zůstalo. vestu jsem si právě převpdem na účet zaplatila, takže když to připočítám tak to máme suma sumárum za 2400,- Takže jsme tě ještě trumfla

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 10:43
- Nahlásit

Cargouškovi vlastně taské posíláme velíké gratulace

My jsme vlastně ani moc neutratily, protože jsme byly nějaký rozhozený a nějak nám nic nepřišlo na mysl. Chtěla jsem dvojvodítko, ale našly jsme jen takový ošklivý tmavý a to jsem odmítla. Asi jsem moc vybíravá

drakka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 11:18
- Nahlásit

Vsem moc gratulujeme!!!
My jsme sobotu provyletovali, ale na vsechny jsem myslela jak se vam vedlo

meduzka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 14:59
- Nahlásit

All:

Všem mooooc grauluju Koukam, že tu máme samý šampiony.
Nevíte někdo jak dopadl Jerryho sourozenec Jason?

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 15:03 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

meduzka
V1, CAC

meduzka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 15:07
- Nahlásit

Děkuju, asi spíš V1, CAJC, viď? Měl by být taky ještě ve třídě mladých.
Ale chááápu.
Nejlepšího mladýho vyhrála teda Dorinka.
Tak ještě jednou GRATULACE!

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 15:13 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

meduzka
jo CAJC, byl vlastně před Blancem. Já dorazila akorát na třídu mladejch. Myslim, že se nejlepší mladý ani nedával, že šli všichni CAJCové a CACové rovnou o BOBa.

meduzka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 15:29
- Nahlásit

Baico:

Fakty jo? no tohle fakt nikdy pořádně nepochopim, jak to teda je
já taky o nejlepšího mladýho nesoutěžila, protože žádná čubinka CAJCe nedostala, tudíž mi pak řekla paní rozhodčí, že mam automaticky nejlepšího mladýho a jdu o BOBa.
No to je jedno, hlavně, že to tam všichni nějak uběhali

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 15:40
- Nahlásit

meduzka
Já fakt nevim,na výstavy jezdim jenom jako podpora naší bílý rodiny, takže se v tom orientuju jenom nějak povrchně.
Ale těšim se v říjnu na světovku do Bratislavy, to bude krásnej vejlet

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 21:33
- Nahlásit

meduzka

Normálně se jde o nejlepšího mladýho, ale v Praze to zrušily, Nikdo neví proč, ale ani v závěrečných soutěžích o něj nikdo nešel a ten co to tam usměrňoval prostě říkal že mladý nejsou a hotovo. Divný co? Takže Dorinka vyhrála stejně jako Cargo V1 CAJC a oba šly o BOBa i s ostatníma co vyhrály, no a toho jsme si odnesly

meduzka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 22:04
- Nahlásit

Bibinka

Cargo??? má CACe nebo CAJCe?
Vyhrál ve třídě mladých ten Jason???
Omlouvam se, nevim, kolik je Cargovi, abych si to dala pěkně dohromady a nebyl by problém mrknout na stránky, ale jsem taaaaaaaaaaaaaakhle líná překliknout a hledat sorry

Tiffany
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 22:54
- Nahlásit

Montik
Bibinka7
meduzka
drakka
Ahojky, děkujeme za gratulace. Byl to nervák, teda aspoň pro mě, nevyběhaný Cargo u nohy, taťínek a dvouměsíční Adámek u kruhu, v tu chvíli naštěstí spící... no byl to fofr, ani jsem se nestačila rozkoukat a už jsme běhali o BOBa

Bibinka7
Tak to jsi byla Ty s Dorinkou, co jste nám "vyfoukli" toho BOBa, jak jsem Ti potřásla pravicí. Já totiž byla tak v šoku z toho CACe, že ani nevím, kolik nás o toho BOBa běhalo, než jsme tam zbyly my dvě s Dorinkou a Cargem. Ještě jednou veéééliké gratulace a podrbáníčko fešandě Dorince. A zachránili jste nás, já bych tam už dýl nemohla čekat na skupinu (běhaly jste pak ještě ve skupině o BIG, ne?), protože taťka s Adíkem už toho měli "plné brejle", byli jsme tam už od půl osmé, vstávali v půl páté...asi jsem šílená matka... no a Cargo nemá po zimě strávené s mým bříškem kondici, tak chudák padl za vlast už v autě...

meduzka
Cargo byl sám v mezitřídě , tak jsme dostali CACe, kdežto Dorinka v mladých, takže ta získala CAJCe. Taky nevím, proč se neběhalo o nejlepší mládí, dali nás všechny CACe a CAJCe dohromady.

Tiffany
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 23:06
- Nahlásit

Montik
Tak si představ, že jsem se po výstavě ptala Karin a Evy (už tam snad nikdo jiný nebyl), coby zkušených vystavovatelek, zda se čistě náhodou za CACe (Karin taky vyběhala CACe) nedostává třeba pohár nebo něco...(minule na listopadové Letňanské výstavě jsem nestihla zápis do PP, neb jsem trubka a nepřečetla jsem si, že se výsledky do PP zapisují v kruhu, šla jsem tam z výstavní kanceláře, kde jsem myslela, že mi to zapíšou, už pozdě, už tam nikdo nebyl...), tak jsem se radši tentokrát zeptala, abych zase nebyla za trubku. Holky mi řeky, že nic, že na takhle velké mezinárodce se za CACe nic nevyhrává, že nám musí stačit certifikát...no tak nic, řekla jsem si, že bych toho asi chtěla moc....
No jo, ale doma jsem si ve výstavním katalogu přečetla, že za CACe se získává medaile...
Že já trubka jsem si to nepřečetla tam. Tak jsem dnes nažhavila drát a medaile nám přijde dodatečně poštou. Tak jsem ráda. Moc by mě mrzelo, kdyby nám doma chyběla zasloužená trofej za Cargova prvního a možná i jediného CACe

Tiffany
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 23:09
- Nahlásit

meduzka
Cargovi je 15 měsíců, tak jsme mohli ještě do mladých nebo už i do mezitřídy. A v mladých už jsme byli v Letňanech na podzim, tak jsem si řekla, že teď zkusíme tu mezitřídu.

meduzka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 07:51
- Nahlásit

Tiffany:

To je super, a hlavně taky to, že tu medailu dodaji poštou. My za CAJCe dostali v Budějkách jen konkordu (nebo jak se to píše ) A myslim, že CAC to měl taky tak, ale nevim jistě.

Vypadá to, že se vyznáš, tak Tě ještě zneužiju. Jak je to tedy s těma třídama, ty si můžeš vybrat jestli třída mladých nebo mezitřída??? jako ty myslim 3 měsíce jak se to tak kreje?
Mladých do 18 měsíců (myslim) a mezitřída už od 15 měsíců???
Tak je jedno kam ho zapíšeš?

Montik
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 09:21
- Nahlásit

meduzka
jj, je to na tobě.. pak si ještě můžeš vybrat, jestli chceš do mezitřídy nebo otevřený.... Jde jen o to, že musíš být v té věkové hranici, jinak je to na tobě...

meduzka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 10:03
- Nahlásit

Montik:

Děkuji

All:

Jezdí z vás někdo na krajský výstavy? Já měla nějakej přihlašovací den a kdoví proč jsem se přihlásila do Plzně Teď když jsem se o to začala zajímat víc, tak mam pocit, že to nemá moc smysl, kort ve třídě mladých, když v podstatě nemá co by vyhrál krom Vítěz třídy mladých. Později už třebas titul krajský vítěz, ale je to jako k něčemu dobrý???

A jedete někdo do Litoměřic?

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:30
- Nahlásit

Tiffany

Tak to je bomba, že zrovna naši dva pesani se tahaly o BOBa No o kousek jsme vám ho vyfoukly, ale třeba příště to bude zase naopak. Hlavně že jsi to s mimčem tak úžasně zvládla Já byla taky vyplesklá, že máme CAJCe a hned běžíme o BOBa. Abych pravdu řekla, až tak daleko mé ambice ani zdaleka nešahaly

meduzka

Tak do Plzně nejedem, lae Litoměřice máme nahlášený, potřebujem ještě jednoho CAJCe, aby jsme to měli kompletní Tak se tam asi potkáme ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:33
- Nahlásit

Bibinka7
kdy jsou Litoměřice? Když jsem teď mobilní, tak bych vás mohla přijet podpořit. Ale 17. května mám seminář o poslušosti a 30. jdeme na Fpr 1. Kdyby to bylo nějak mezi, tak přijedem.

Montik
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:42
- Nahlásit

Baico
Litoměřice jsou 23.5. 2009..

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:45
- Nahlásit

Baico

Přesně tak, a přijet určitě můžeš, aby jsi nám držela palečky

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:47
- Nahlásit

Montik
Díky!
Bibinka7
To asi přijedeme a asi i oba. V Litoměřicích je krásně, snad budete mít kruh venku.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:51
- Nahlásit

Baico
Taky doufám a hlavně aby bylo dobrý počasí.

drakka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:52
- Nahlásit

ufff, lidi ted koukam na vysledky z letnan a vidim ze dva psi dostali dostatecnou??? to jim chybela noha nebo jak?

vlkaga
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:08
- Nahlásit

Bibinka7
Ahoj. Ja do Letnan nakonec nevyrazila. Musela bych bez Jukiny, protoze zrovna doharavala a ona na me delala takovy psi oci, ze jsem se s ni radsi vydala do ZOO.

No a s tema strankama je to vlastne takova nechtena mystifikace. Mame ve Zdibech pozemek kde se chystame stavet pididomecek, az tam vzadu v zahradkarske kolonii, jenze se nam to jaksi protahuje, ale doufam, ze do roka a do dne uz o mystifikaci snad nepujde.

Jinak vsem velke gratulace .

PS: Pardon ze pisu bez diakritiky mam jen anglickou klavesnici co se neda prepnout

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání