Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Barka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 07:20
- Nahlásit

meduzka

no my pujdeme az na ten podzimni svod a to uz budem taky pekne velky.

Žemle

Eggy je fesak. nejvic mu to slusi, jak si hraje na bahnaka

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:49
- Nahlásit

Ahoj všichni!
Tak jsem se dneska vrátila z nemocnice, můžu vám říct že žloutenka není nic příjemnýho, takže vřele všem doporučuji očkování, aby vás náhodou nenakazil nějakej dobrej známej, jako mne a ani vám nezdělil, že jí má, děsná zkušenost, bez které bych se uplně obešla!

Žemle

Ahojík, taktéž tě i s hafanem vítám mezi diskutujícíma

Baico

Tak jak jsi na tom, už víš jak ti dopadl rozbor? Doufám že v pořádku, protože jinak si to nikdy neodpustím!

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:14
- Nahlásit

Bibinka7
ještě nevim, ale doktor říkal, že je to otpravdu nepravděpodobné, abych to od tebe chytila. Kdyby jsi mě nenahlásila, tak mi to ani nedělali. Takže můžeš být uplně v klidu.
A je ti alespoň už líp?

meduzka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 20:58
- Nahlásit

Žemle:
Tak jsem tu asi jediná, kdo neviděl Eggouška???? Kam že to všichni koukaji?
Ty půjdeš až na podzim??? já myslela teď.
Já už poslala přihlášku, no jaká jsem???? Dobrý co? Pchá, to to ale trvalo. Jak jsem řikala, až mi poteče do bot!

Montik, Babou:
Na to žrádlo aby měl fakt člověk vysokou

Bibinka
Brzy se z toho dostaň. To musí bejt hrozný trápení. Já sice nemam žloutenku, ale nějak chronicky pochroumaný játra a dost jsem si s tim užila... Potkat toho tvýho kamaráda, tak mu dupnu na malíček...! Za to

Jooo a ještě... Poslala jsem přihlášku do klubu... To mi taky trvalo skoro rok.

Žemle
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 12:46 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

Žemle
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 12:50 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

Tak už nevím jak s těma fotkama, zkouším to jako blázen...a pořád nic...nějak si nerozumíme... Vkládá se adresa do okénka s těmi třemi geom. tvary, že?

meduzka

gratuluji Ti k úspěšnému přihlášení na svod a výstavu. My jedeme taky, přihlášku budu posílat až v pondělí, snad to stihneme
Jo - a na Eggyho se můžeš podívat do galerky, vložila jsem tam asi tři fotky,a nebo na stránky BŠO CHS Z Blatenských luk

Montik
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 13:13
- Nahlásit

Žemle
jj, url adresa fotky do toho okénka..Ono to někdy blbne, no...

meduzka
ahojky, tak super, že si poslal přihlášku..i do klubu..

Bibinka7
ahoj..ty jo, to je teda vížně "kamarád"..Ale hkavně, že už jsi doma a snad už je ti i líp?? Budeme moc držet palečky, ať jsi co nejdřív v poho...

To ALL

musím se pochlubit.Včera mi konečně došly ofiko výsledky rentgenů a máme všude nulky!!!! Jsem si oddechla. Takže nám nic v dělání psích kusů nebrání

Barka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 13:43
- Nahlásit

Montik

tak to je perfektni zprava.........hlavne pro Luckyho

Barka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 13:54
- Nahlásit

Montik

prosim te, jak dlouho cela ta procedura s rtg trvala?

meduzka

na podzimni svod jdeme my

Žemle
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 15:12
- Nahlásit

Bibinka7

Ahojky, tak hlavně, že si z toho nejhoršího venku...Manžel si jí taky prodělal, byl na tom strašně špatně..a nikdy nezjistili kde jí chytil...žloutenka je k..ndl.

Montik
Včera mi konečně došly ofiko výsledky rentgenů a máme všude nulky!!!!

Skvělýýý!!!

Barka

Eggy je fesak. nejvic mu to slusi, jak si hraje na bahnaka
Děkujeme.....
Byl celý odpoledne strašně zabahněnej, spát už šel trošku čistší (waw to je slovo), a ráno vyšel z boudy krásně sněhobílej. Však to znáte. Jen když se mě kolemjdoucí ptají jak často ho koupu, tak se strašně diví odpovědi, a ještě víc je zaujme když se dovědí, že je tzv. samočistící)

babou
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 15:44
- Nahlásit

téda, tady se bude přes rok svádět o 106

Montik
gratuluji.. tak hezky s čistým svědomím do zápřahu

Žemle
tak to je Bada dost líná a na samočištění z vysoka kašle dřív to bylo ok, ale teď je teda taková "ušmudlaná". i na výstavě se mě ptal pan rozhodčí, proč je jak prase a málem nás vyhodil. před měsícem se poprve a snad i naposled koupala..no teď už zase úplně bílá není a navíc líná, takže vypadá jak oškubaný kuře

Barka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 23:23
- Nahlásit

jo malem bych zapomnela!
chci se s vami podelit o pribeh, tery teda nema s temate bso nic spolecneho, ale tyka se to pejsku. minuly tyden v pondeli (v praci) mi asi v 7:15 volali vratne, ze na kamerach spatrili nejakeho psa a co jako maji delat??!! pracuji ve vyrobnim zavode, ktery je oplocen. oploceny pozemek je asi 300 na 140 m. samozrejme jsou tam nejake podhrabane diry, protoze castokrat pozoruji zajice a jejich mladatka (uzasna relaxace pri kazdodennim cuceni do pc ) jedine co me napadlo, tak at zavolaji do utulka na Melniku, at ho prijedou odchytit. Vratne zavolali obecnou policii a zavolali utulek. policajti prijeli, vratne zavolali do utulku, kde jim rekli, ze rozhodne neprijedou, protoze odchytem psa by stravili min. pul dne a na to nemaji cas, kor kdyz vratne nevedi, kde se ten pes pohybuje. Rikam, hm tak parada, oni maji povinnost odchytit psa, ale nechce se jim, asi, ze prsi . tak jsme se s vratnymi domluvili, ze pokud ho jeste jednou uvidi, at daji vedet (jo zapomnela jsem rict, ze ho rano 2x videli i ridici kamionu, co u nas nakladali). Myslely jsme, ze treba nekomu utekl a dostane se zpatky tou samou dirou co se dostal dovnit. No.......v pul 12 dalsi telefon, vratne ho videly znova. Takze volaly opet obecni policii a kdyz prijeli prislusnici, tak holky zavolaly i utulek (jelikoz straznikovi vypravely ten neuspesny pribeh z rana). V utulku jim rekli uplne to same jako rano

Barka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 23:45
- Nahlásit

pardon, misto smajlika jsem to poslala

a jsou tam i hrubky FUUUJ!!!

dopovim:
jenze tentokrat se statni organ nenechal odbyt!!!
vzal telefonni sluchatko vratnym a vyridil to! pekne utulku vyhuboval za pristup atd no a v utulku rekli, ze do pul hodky prijedou! Jedna vratna, mela zrovna cas obchuzky a tak si s sebou vzala syr a rikala, ze kdyz ho uvidi, tak ho zkusi odchytit (rano jsem se sla projit po zavode jestli ho nespatrim, ja to stesti nemela). No statecne vratne se to podarilo a privedla a privazala pejska u vratnice. prijel utulek. prej: "tak kde ho mate?" - "tady za vratinici privazaneho" - odpovedny z utulku pri spatreni pejska: "to jako tohle koste jo?" (byl to vorisek stredniho vzrustu barvy sedohnede) !!! pricarala jsem ja, vyfotila si pejska, ze ho rozvesim v okolnich vesnicich. ptala jsem se, jestli jako nejak daji vedet, ze u nas odchytili psa, prej ze samozrejme!!! dodnes neni na jejich strankach zadna fotecka (je mozne, ze moje fotky zapusobili driv, nez oni, ale o tom jsem na pochybach) pristi tyden si vyrazim do naseho utulku na podivanou. jestli nahodou nespatrim onoho voriska, jak je v kleci. omlouvam se za odboceni od naseho tematu, ale takova vec se mi stala prvne a ten pristup me tak zhnusil, ze jsem vam to musela vyzvonit, jaky uzasny "utulek pro zvirata v nouzi" mame na Mělníku!!!

Barka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 23:50
- Nahlásit

jo a jeste takova perlicka pro pobaveni: jeden ridic rikal, ze je to vypda jako vlk a ten druhy popisoval lisku

Barka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 23:51
- Nahlásit

dalsi hrubky.........omlouvam se, uz mam nejakou tu sklenicku

Tak dobrou noc vsem!!!

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2009 10:15
- Nahlásit

Baico
No musím po pravdě říct že jsem už celkem v pohodě, ale musím být pořád v klidu, takže válet se na gauči nebo v posteli a dodržovat netučnou dietu, takže celkem to jde, ale nikam jinam nesmím, ještě mám tak 14 karanténu, prej bych mohla být ještě infekční, no prostě děs! A nesmím ani nealkoholický pivo , prej alespoň čtvrt roku, což je paráda když se začnou dělat ohně a sleziny s kamarádama a já tam budu jak trubka sedět na sodovce Tak ať máš všechno v pořádku!!!

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2009 10:22
- Nahlásit

meduzka

No můžu ti říct že já kdybych toho kamaráda dostala ten den co mi to zjistili do ruky, tak by to neodnesl jen ten malíček

Montik

Lepší to už je, ale nesmím se namáhat, což je u mne problém, jsem celkem aktivní člověk

Žemle

Já tedy vím kde jsem jí chytla, ale je pravda, že ty ženský co se mnou byly na pokoji taky nevěděly a byly z toho dost vykulený. Teď už jenom ta dieta

Žemle
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:05
- Nahlásit

Barka

Ahojky, jak bylo na cvičáku? Povídej, přeháněj

Žemle
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:14 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

Všem

Tak jsme se včera poprvé pořádně vyděsili...Zajeli jsme se podívat na vylitou Sázavu, a že půjdeme podél řeky na prochajdu. Než jsem zastavila auto tak jsme míjeli lidi s labradorem. Nejspíš ho Eggy z auta viděl, a tak když jsem mu otevřela kufr, vyrazil jako o závod za tím psem,... a že byl hooodně daleko. Na volání nereagoval, měla jsem strach aby nevlítnul do řeky...Nakonec se nechal odvolat, ale bylo to dost nepříjemný...já už ho viděla v tý rozbouřený řece...brrrrrrrr. Tak takový zážitek..Pak už byl poslušný
Jo a taky se mu moc nechtělo přejít přes houpací lávku...Bál se, ale nakonec to zvládnul

Pumpa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 21:04
- Nahlásit

Zdravím všechny...

Žemle

Tak jsme se dnes pěkně vyřádili s bráškou Eggyho, Egonem. Odcházel dosti zablácen a oslintán, ale vypadali oba spokojení.
Akorát nakonec už to vzdával jelikož ho Clarke naháněl do kopce a z kopce s větví v zubech, a ten za ním lítal, jak z divokýho vajíčka:-D

Žemle
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 21:58
- Nahlásit

Pumpa

...že pozdravujeme brášku. Viděli jsme ho naposledy v Chlístovicích, je to pořádnej kus
Jsou to přece jen ještě malá medvíďata, a tak nevydrží tolik co ten Tvůj fešák Clarke.
Eggyn dneska na zahradě objevil něco móóóc dobrého - a to kompost. Z jeho výrazu jsem četla, že je to velká dobrota...A jak je mazanej. Když jsem zjistila kam chodí, tak za ním, on uzobnul kousek toho humusu, a pryč...byly to teda fofry...nějaké ,,fuj" vůbec nezabralo. Tak se to bude muset nějak oplotit nebo nám to tam spořádá všechno

Pumpa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 22:12
- Nahlásit

Žemle

děkujeme za toho fešáka

no moje miminko chodilo na podzim na blumy, co spadly ze stromu a kvasily. Byl jak čuník, chrochtal a mlaskal, jak mu to šmakovalo :-D

meduzka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 22:36
- Nahlásit

Žemle:

Eggy je nádhernej!
Jak jsem koukala na ty fotky, tak jsem se vrátila do času, kdy byl Jerry takovej plyšovej méďa... jojo, hrozně rychle to uteče...

Pumpa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:55
- Nahlásit

meduzka

jojo, když spával Clarke na posteli na šířku a byl přes dvě kostičky na potahu.....

Žemle
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 15:31
- Nahlásit

Dneska jsme vyrazili na prochajdu na neznámé místo, k lesu, a samý kopec, rokliny. Nebýt toho, že jsem měla Eggyho na dlouhém vodítku, tak mi určitě utekl do těch roklin...Docela by mě zajímalo zda by se nechal odvolat, pokud by na vodítku nebyl...Jaké máte zkušenosti? Vodítko se mu prostě bojím sundat...Nebo to chce víc důvěry??? Poradíte?

babou
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 18:04 - Změnil/a: babou
- Nahlásit

Žemle
ahoj, tak něco povím..opravdu nejhorší je se bát. na strachu v kombinaci s vodítkem je nejhorší to, že se pejs naučí jen na vodítku a pak po vypuštění prakticky neví co by samejma roupama..pozná jaký je rozdíl mezi svobodou a vodítkem, který je velký...ono je dobrý, když může štěňátko od malinkýho prcka chodit bez vodítka. do určitého věku se tě automaticky drží a postupem času si to víc a víc fixuje, stává se z něj závislák. chce to bez vodítka na vono a cestou třeba 1000x přivolat. pesan tak zjistí, že sice musí přijít, ale ty ho odměníš, dostane dobrotu, pohraje si...ale že potom dostane zase volno...každopádně vždycky to není ideální. s Badou taky bojujem a to ještě teď ...už jako malou jsem ji přivolala pouze, když jsem dřepěla. to protože je přehnaně submisivní. delší dobu pak měla perfektní přivolání, ale začaly jsem mít problém s tím, že nechce jít na vodítko-nenechá se chytit. přijde až ke mně, ale jakmile proti ní natáhnu ruku, tak utíká. takže teď vymýšlím nějaké nové finty jak to řešit a doufám, že jí přesvědčím k větší důvěře
takže jestli se k tobě Eggy radostně vrací, tak hoodně často volat a chválitmyslím, že to bude ok..

Bibinka7
ať ti klidový režim a diety rychle utečou a všechno je ok..

all
plánuje někdo výcvikový víkend v květnu??

drakka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 19:55
- Nahlásit

Žemle
my mame bohuzel problemy se zviratkama, takze lesy jsou pro nas mista s voditkem (teda pokud s nama nejde panicek, to se pak relativne seka latina )
jinak s privolanim jsem bojovala uz od stenatka, byly doby kdy to bylo katastrofalni ale snazila jsem se chodit na mista kde se freya mohla volne probehnout. zjistila jsem ze velkym zazrakem je jidlo a to ve velkem mnozstvi a taky drzet si psa v nejake rozumne vzdalenosti, napr. par metru a jakmile se vzdali tak hned privolavat a odmenovat.

Žemle
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 20:03
- Nahlásit

babou

Díky, že sis našla čas... No budeme trénovat a trénovat)
My pilujeme i nástup do auta, nechce se mu tam, raději sám a dobrovolně zaleze do boudy (a ještě dál do té své ložnice). Ale bylo hůř...věřím, že si zvykne tak, že bude jezdit tak rád jako vaši hafani
Kam myslíš na výcvik? Do Chlístovic?

Žemle
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 20:20
- Nahlásit

drakka

V lese jsme ho zatím ještě nezkoušeli pustit, právě že mám obavy, že by se taky rozběhl za nějakou zvěří. On stále jen čmuchá, šmejdí čumáčkem po zemi, a tak by jistě něco vyčenichal a já se ho nedovolala.... Budu se držet rad zkušenějších, a taky zkoušet...jinak to ani nejde

babou
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 00:20
- Nahlásit

Žemle
s autem jsme na tom byly podobně. jako malá, když viděla akci "příprava auta", tak se bílá všude možně schovávala. ale najednou z ničeho nic před jedním odjezdem přišla k autu sama a od té doby se do něj vždycky těší a má ježdění tááák ráda. jediný blbý je, že všechno sleduje, nespí a když se jede dál, tak je na místě strašně utahaná.

myslela jsem klubovou akci u Kamenice nad Lipou (původně to asi mělo být v Chlístovicích)

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání