Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
meduzka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:22
- Nahlásit

Drakka:
Děkuju za uklidnění, jen mam strach, že Jerrýsek už je kusan velkej a bude se tam chovat jak ty párměsíční trdla )

Žemle:
Vítej mezi náma. )
Doufam, že teda ve Svojanově uvidíme. Já bych chtěla zkusit dělat si ostudu i na výstavě ) pokud to půjde, ať už máme něco za sebou.

Baico:
Fíháá, co si to prosim tě vymejšlíte? Tak držim palečky, ať jsi zdravá!!! posílám třikrát plivanec přes rameno ) pro štěstí.

Montik:
Ty se máš, že máš tolik času na výcvik, já mam pocit, že mi nezbývá čas na nic... ach ju.
Dlabej vitamíny... ;o) ať si tě Lucky a Montik taky už užijou.

Pumpa:
My byli taky venku, a pes mi fouknul samozřejmě !!! na rybník )) jenže tam byl ještě led ale ne teda zrovna silnej, myslim, že to měl jen tak tak, že se trochu propadal a běžel zpátky za náma. Už jsem se viděla, jak se tam pro něj plazim po ledě a polejvalo mě horko )))

meduzka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:23
- Nahlásit

všichni:

mělo tam bejt spoustu tutěch smajlíků, ale psala jsem je normálně a oni se mi ukázala tihle vyjevený... tak to neee, smála jsem se na vás.

drakka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:26
- Nahlásit

meduzka
simte, takovych tam bude )) na svodu jeste na kazdeho koukaji shovivave a fakt o nic nejde

Žemle
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:33
- Nahlásit

meduzka

Svojanov jedem, jen ještě poslat přihlášku. Chtěla jsem skouknout i výstavu, ale asi jí z časových důvodů budeme muset oželit...
A Eggyn nechce stát, a nechce...nějak ho to nebaví...snad to stihneme dopilovat...nebo se mám tak trochu spoléhat na tu shovívavost?

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:53
- Nahlásit

Žemle
No Baico šikovnej je. Se mnou je to už horší
meduzka
Dneska jsem byla na krvi. Ale doktor mi řekl, že je nemožný, abych to chytla. Ale zase prej když už jsem přišla, tak mi udělají celej biochemickej screening. Takže jsem tam nechala asi litr krve a jsem zvědavá, co mi všchno najdou.

meduzka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:42
- Nahlásit

ahojky všem

Baico,
ty si ale nebyla u doktorů, ale snad u upírů, ne??? Příště si dej před odběrem topinku pro jistotu
Tak stejně ještě teda budeme držet palečky! Dokud nepřijdou výsledky.

Žemle:
Můžeme si tam stoupnout vedle sebe, a s rozhodčim to sekne ))) my ani neumíme stát, no zuby už jakž takž no a běhat... to mi skáče tak leda po hlavě. koukam, že se tam sejde partička už se moooc těšim. Taky jsem ještě neposlala přihlášku, kruciš, už jí mam vyplněnou, což o to, no aaaale jít s tim na poštu, posílat doporučeně, vypisovat složenky, to vidim až na chvíli, kdy mi poteče do bot

Drakka:
Děkuju!! ty mě vždycky uklidníš, už jsem dlouho nebyla na ICQ mam to nějaký rozbitý. Tak jak se máte?

Žemle
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 13:43 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

meduzka
posílat doporučeně, vypisovat složenky, to vidim až na chvíli, kdy mi poteče do bot ...nápodobně
Dneska na procházce byl Eggyn nějaký drzí...nechtěl poslouchat, jelikož bylo v dohlednu pár koček, a ty strašně rád prohání..takže moje volání ignoroval. Ještě, že jsou čičiny rychlý...

Kdy vlastně přicházejí do puberty? Ještě máme asi dost času, což?

drakka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 21:05
- Nahlásit

Žemle
takk od 5ti mesicu do cca rok a pul/2 roky, pak je ale jeste narocnejsi faze zvana pes adolescent )
meduzka
mame se dobre vcera nam prisel vykonnostni prukaz na agility tak uz fakt muzem zavodit )) jo a koupila jsem holkam novou acanu, musim rict ze se mi hodne moc libilo to slozeni a navic vychazi cenove o dost prizniveji jak eukanuba, jen se teda bojim aby mi freya nezacla zloutnout, je v ni mrkev a cerveny jabka a fura ruznych bobuli tak budu referovat kazdopadne

meduzka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 21:58
- Nahlásit

Žemle:

Jerry podle mě spadnul do "puberty" podle mě trochu později, za to do toho skočil rovnejma nohama a jede ve velkym
Jinak dřív za zajícem??? ani náhodou... a teď ??? natož kočičky, o tom ani nemluvim.

Drakka:

Tak to gratulujeme!!! Tak jim to hned na nějakejch závodech ukažte holky!
O žrádle referuj... to jsem zvědavá. My teď krmíme Britem Care, Junior Large Breed, jehněčí s rejží a nestěžujeme si.
A dřív jsem krmila Eucanubou a musim říct, že po ní krásně rostl, teď se teda už konečně trochu zaseknul

babou
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 22:13 - Změnil/a: babou
- Nahlásit

čaučau

drakka
tak to mě mooc těší, že máte průkaztak honem do něj s výkonama

Baico
vám se blíží to focení, že?? tak doufám, že se nám Baico s fotečkama pochlubí, abychom ho tady všeci mohli patřičně obdivovat

meduzka
možná bych už přešla na dospělácký papání. co jsem konzultovala s vetem, mi povídal, že u větších psů by k němu přešel klidně hned po přezubení. štěndo má se sebou co dělat, když roste a štěněcí granulky ho v růstu vlastně ještě podporujou...

Žemle
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 22:35
- Nahlásit

drakka
Aha - už od pěti měsíců...uvidíme jak se to u nás bude vyvíjet.

Tím, že jsme si pořídili bělouše, jsme dost zkomplikovali život naší kočky. Žije výhradně venku, v garáži má krásný pelíšek. Ale ze psa má strach - aby taky ne - když po ní hned jde - a tak se nastěhovala k sousedům pod ateliér, a týden se neukázala. Pak začala chodit na jídlo, nejdříve obden a pak čím dál častěji, jsem tomu strašně ráda - že na nás nezanevřela, je taková čičina věrná. Přichází vždy když jsme s pesanem na procházce, a nebo když je v kotci. Kočky jsou prostě strašně chytrý..). A tak doufám, že se časem snad budou i tolerovat...kamarádství nehrozí

Taky jsem zvědavá jak budete s acanou spokojené, právě že jsem o tom ,,rezivění" taky něco zaslechla...
My krmíme Roya Caninem, a chutná.....a prospívá...

drakka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 23:05
- Nahlásit

Žemle
tak ja mam vyzkousene ze kazdy pes proste travi jinak a reaguje na krmivo jinak...my prospivame po eukanube, jinym po ni psi zloutnou a maji problemy...proste to chce vyzkouset. zas si ale rikam ze v nejblizsi dobe nejedeme na zadnou vystavu a kdyby nahodou zezloutla tak se zas vratime k osvedcene znacce

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 08:05
- Nahlásit

babou
No konkrétní termín ještě nemáme. Ale jak budu vědět nějaké novinky, tak to napíšu.
drakka
My jsme na závodech vyhrály Happy Dog. Moc mu chutnal, tak jsme si teď koupili Happy Dog Sportive 26/16. Přes kamaráda nás 20 kg stojí 850 Kč. Krmim tim už 3 týdny,zlepšila se mu srst, odpad je super. Zatim jsem teda moc spokojená. Jak s cenou, tak s tim, jak psovi chutná. Kamarád, co to prodává je policejní psovod a má chovku ovčounů. Psi mu na tom taky prospívají super.

babou
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 08:19
- Nahlásit

Žemle
tak to je přesný, když přišla Báďa, tak jsme měli jednoho kocourka, který už dřív chodil na jídlo, když psi byli pryč nebo měli čumáky ve svých miskách. Beethoven je ale pan kocour, strašnej obr a Bada ho obdivuje..pak jsem přímo Badě pořídila kotě a jsou to kamarádi jak hrom. kotě žere z její misky, spí v její boudě, když jdeme na zahradu cvičit jde cvičit s náma...a dobrý je, že Bada ví, že do kočičí misky nesmí. když dostanou kočky maso, Bada nad nima stojí s vykulenejma očima mrskalícím se ocasem a nervózně líže Beethovenovi hlavu

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 08:28
- Nahlásit

Žemle
Já být tebou, tak se toho nebojím. Třeba to časem bude vypadat jako u nás.

Barka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 08:44
- Nahlásit

drakka

My teda mame taky Happy Dog jako Baico, zadny problem s nim nema. chutna ji, nezloutne. Ale prechazime postupne na maso.

Žemle

Mame doma kocoura (2roky). Kdyz jsme privezli fenuli, tak tyden na nas byl desne nas*anej a Nehu celej tyden k sobe nepustil, prskal, sycel a rval na ni. Ona ho totiz porad chtela honit a hrat si. Po tydnu ji zacal ignorovat a tak je to zatim dodnes. Jen kdyz ho moc prohani, tak se nastve, otoci se, profackuje ji (bez drapku) a jde dal ) Kdyz Neha zere, tak kocour stoji u ni a cucha ji do misky. Vubec ji to nevadi.

Žemle
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 14:40
- Nahlásit

Baico

Ahoj, to je krásná fotečka. Ale u nás to je nejspíš nemyslitelný...Párkrát jsem kočku vzala a hladila - otočená zády k psovi - kočka byla spokojená, ale jen do doby než jsem se otočila a ona ho uviděla...To pak byly fofry , prskala, a vystartovala tak rychle, že by mě snad i doškrábala, kdybych neměla rukavice. Kdepak - nemá zájem...)

Barka
babou

To je až záviděníhodné, jak to u vás funguje. No uvidíme časem, zda čičina dostane rozum a bude ho min. taky ignorovat. Prozatím jí taky asi pěkně štve

Žemle
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 17:38 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

Takhle špinavý dorazil z prochajdy - ráno nám pod barákem bagrovali, takže tam je plno bláta, a on to tam šel zkontrolovat). A hned nakukoval do kuchyně, co se vaří dobrého). Jistě znáte, ale nedá mi to...

Žemle
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 17:49 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

Omlouvám se, ale nějak se mi nezadařilo vložit fotku. Domnívala jsem se - mylně - že stačí zkopírovat...

Žemle
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 18:00
- Nahlásit

[imgs]P1020266 (Small)[/imgs]

Žemle
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 18:03
- Nahlásit

...zase nic...

babou
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 18:21
- Nahlásit

Žemle
ta fotka musí být někde na netu...já třeba žádný nikde nemám, tak taky nemůžu dodávat...

Žemle
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 18:56
- Nahlásit

babou

Jj, já jsem byla moc rychlá, a nezjistila jsem podmínky..., tak teď už vím, že bych si musela založit galerii. Díky

Montik
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 19:55
- Nahlásit

Ahojte lidi....tady to krásně jede..

Žemle
super galerka je na rajčeti, třeba...a šup, šup, ceme vidět štěňátkoooooo... Jinak tohle počasí je fakt pro bělouše děs, že.... Hafani jsou ve vaně víc, než je zdrávo....

meduzka
svodu se nebojte, vážně... škoda, že my se letos do Svojanova asi nedostaneme..Je to an naás moc daleko, jet jen tak na kukandu....ale je to ještě daleko, tak třeba se to ještě změní...

Jinak jsem dneska byla s klukama po dlouhý době venku, na krátký prochajdě a koukám, že ten bílej pes pajdá na předek...By mi zajímalo, co s páníkem na těch prochajdách vyváděli..No, každopádně, má klidovej režim...(to bude doma zase rodeo...

Tak jo, děfčata..jdu se vycachtat....Psi spí...tak musím toho vzácného okamžiku využít

Žemle
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 20:15 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

Montik

galerku jsem založila, pár foteček.Tak teď to sem ještě vložit...už na to nemám čas, tak zítra

babou
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 20:25
- Nahlásit

Žemle
už jsem se mrkla, je to krásnej chlupáček, mooc se mi líbí...a špína mu sluší jako každýmu bílýmu

meduzka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 21:31
- Nahlásit

Babou:

Tak já nevim... na granulkách je myslim napsáno, že jsou do roka a Eucanuba snad byla dokonce do dvou let.
Tak já nevim...

Žemle:

Tak jak si na tom s papírama? Já už o poště aspoň mluvim, a sebrala jsem doma obálky Já to nakonec nestihnu, a to si snad pak nafackuju... ZÍTRA MUSIM!!!!!!!
Tak na fotky se těšim. My naposledy přišli v hodně drastickym stavu z prochajdy s Montikem a Drakkou To bylo dost, dobrý, nemohli jsme to z těch chlupů ani dostat.

meduzka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 21:34
- Nahlásit

Montik:

Tak já už se teda nebojim Snad tam nebudeme s Jerrýsem nejstarší, ten podzimní svod jsme nestihli, bylo to o pár dní s věkem, tak teď tam bude mezi těma štěndama jak žirafa já už to úplně vidim...

babou
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 22:10
- Nahlásit

meduzka
no prave..oni toho umí napsat furu, vytvorit tisíc sto padesát miliónu variant a druhů, zabalit to do nejkrásnějších pytlů, zdarma přidat nějaký to tričko a dózu... kdo se v tom pak má vyznat, co?

Montik
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 22:33 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit

meduzka
hele, štěněčíma granulkama krm,ten brit care je super... Jinak co se doby krmení štěněčích granulek týká.... Doporučuje se do roka, roka a půl krmit štěněčí (pro velká plemena), pak se dá v poho přejít na dospělácký..Ale já jsem u Luckyho přešla o něco dřív...Páč byl hubenej a já ho musela začít "dopovat" nabušenějšíma granclema..Štěněčí pro velká plemena jsou dělaná tak, aby hafani rostli pomalu..Teda, měli by být....To je pak ale otázka, jak to kdo dodržuje, páč pak stačí super velká reklama a zdraví jde tak trochem mimo...Je teda potřeba se složením prokousat a ne jen dávat na reklamy a veterináře....Chce to jen selskej rozum.. Ty jo, ještěže už krmím masem...

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání