| Autor |
Zpráva |
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:32
- Nahlásit
drakka
To si piš, mám pro něj spoustu dárečků. Navíc jsem si o Vánocích užívala pohled na něj, když jsem mu zabalila do papíru jednotlivě sušené plíce a hrtany a miláček rozbaloval. Toho bordelu z toho bylo, ale pohled to byl úžasnej.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:39
- Nahlásit
kdyz uz jsme u tech hracek...nemate nekdo zkusenost s hrackami Kong?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 13:53
- Nahlásit
drakka
já mám doma toho červenýho a jestli chceš, tak předám, páč u nás je to bez zájmu.... Sice ho občas nosí, ale jinak nic...čekala jsem, že ho to bude bavit žvýkat a on to nechce.... Takže za symbolickou cenu......
Pumpa
Jj, Lucky si taky rozbaluje dárečky, bylo to super..nějaké dárky jim zbyly až doteď, tak jsem se mohla ještě kochat..
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 16:50
- Nahlásit
Montik
i kdyz je v nem to jidlo?
jinak nechces nejake kupony na hafbo? mam za 300 jak jsem koupila pred vanoci a asi je nevyuziju
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:28
- Nahlásit
Ahojky všem!!!
Tak tady se slaví narozky a já jsem zase bůh ví kde
Tak taky dodatečně s Jerrym přejeme všechno nej nej nej
My teď poctivě trénujeme to frisbee. Myslim, že nám to i půjde, když se naučim házet ten talíř nějak extra speciál pro něj a dam mu vždycky velkej náskok Je to strašná psina, fakt mě to baví. Házíme samozřejmě jen při zemi a zatim jen na malou vzdálenost, ale je to super.
Jinak novýho snad nic. A co vy? Krom těch oslav, Jsou tu nějaký novinky? Nebo v klubu? nebo někde? klasika - zvědavá ženská.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:30
- Nahlásit
meduzka
Ahojky, tak to je super, že Vás baví frisbee.. Já si minulý týden objednala disky, taky to chci zkusit, ale jen tak, pro zábavu a změnu.. Jinak u nás taky nic novýho, jen já měním od pondělka práci, tak budu mít asi dost fofr.. Jo a vlastně Lucky má bebí... Sice to moc neřeší, ale je nějakej bez nálady a pajdá.. No, jo, strhnul si kus polštářku, magor...
drakka
Hele, jídlo jsem do toho nedávala, mám ten kalsickej červenej a tam je ta díry dost veliká, takže leda nějakou pastu nebo tak...Nevím, Lucky na to jídlo moc nejni... Jinak s kreditama SEM! Teda, radši mi ty kódy pošli na mejla, ju?? Ale jak ti dám ty peníze?? Písni mi tam třá číslo účtu a já ti to pošlu...
Jinak fšem přejeme krásný den....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:14
- Nahlásit
Montik
Ahoj! Opouštíš ministerstvo? Jestli je to tam tak na ho.... jako u nás, tak se ani nedivim.
Jinak my jsme se přihlásili na 14. února na závody podle ZM bez stop. Takže jdeme prvně naostro kousat, tak nám držte palce.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:21
- Nahlásit
Baico
Ty taky žiješ???? Neee, neopouštím, jen měním odbor, což se v tomto případě rovná změně práce.... No, sem na to zvědavá.. Tak to budeme mooooc držet palce...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:39
- Nahlásit
Montik
Jo žijeme. Jenom se nějak nic moc nedělo. Taky jsme oslavili 3. narozeniny, chodili jsme bruslit. Taky se chystáme na doktreking. Teda panička trénuje, Baico problém asi s těma 25 km poradí hravě.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:47
- Nahlásit
Baico
ty jo, 25 km už je dost... To my se chstáme na dogfrisbee..Koupila jsem 2 disky, tak jsem na sebe zvědavá, Luckyho to bude bavit stopro, ale já s tím házením jsem na štíru.. Ale ten trek bych si taky dala.Jen mi vadí, že tam musí být hafani na vodítku...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:00
- Nahlásit
Montik
No já ho budu mít na tý tažný šNůře na pásku. Možná, že si do března koupim i ten bederák. No spíš jsem zvědavá teď na ty závody.
A jinak minulý týden měl Baico rande s anetou Langerovou, aby se dohodlo to focení. A dopadlo to výborně a tak by jsme měli v dubnu fotit. Budu mít psa hvězdu!
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 13:05
- Nahlásit
Baico
juu, pak budou chtit vsichni Baica domu
Montik
klidne poslu...a nechces jit nekam spolecne zas vencit nekdy? ze bych predala?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 14:13
- Nahlásit
drakka
No klíďo bych i šla..ale nějak nevím, jak mi to vyjde... Příští týden jsem měla jet na hory,ale to mi asi padne, páč měním tu práci a tam mi asi nepustí..2 litry v.... Ale určo se domluvíme, já na to nějak nespěchám...
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 09:30
- Nahlásit
Ahoj!
Dlouho jsem tu nebyla. Mám takový dotázek.
Jak se jmenuje dál fenka Airin z výcvikových kurzů od Romana?
http://vycvikpsu.rajce.idnes.cz/kurz_17/#album
|
babou
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 09:54
- Nahlásit
Lucie a Gar
ahoj, myslím že jde o feňuli:
AIRIN Z BÍLÉ SMEČKY O: CH. CANADIAN DREAM MIRAJA, M: BOWIE STAR Z RANČE MONTARA
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 10:09
- Nahlásit
babou
Díky, chtěla jsem se kouknout, jestli má nějaké zkoušky. Tak mě napadlo, jestli jí neříkají jinak než má v PP.
Právě že jsem si jí všimla na několika kurzech, takže se asi dost věnují výcviku, že?
Jdu se mrknout na nějaké info.
|
babou
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 10:25
- Nahlásit
Lucie a Gar
tuším, že je to ona, protože ji Roman má i na stránkách jako častého návštěvníka kurzů ..já nevím, neznám ji, určitě ti ale o ní poví něco Montik myslím, že to ještě mladá fenka a zkoušky zatím nemá...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 10:39
- Nahlásit
Lucie a Gar
Ahojky, je to ještě štěndo... ale nevím, jestli na zkoušky u ní dojde..Ale to nejni na diskuzi tady... Kdybys chtěla vědět víc, písni mi mejla a já zodpovím....
A jak se jinak máte?? Fšicí??
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 12:30
- Nahlásit
Montik
Jojo už jsem to zjistila, že je mladá. Ona totiž dávala Evča odkaz na fotky, kdy byla s Ajšou trénovat, tak jsem si všimla, že se účastní snad každého výcviku - myslím ta Airin - tak mě to tak zaujalo.
Prý si i Lucky mákl. Hele!!! Koukám, že ten bělouš v Jeseníku mezi chodama byl vlastně Lucky, že jo? No to jsem teda přišla o seznámení.
Jinak se máme dobře, až na to, že je u nás hrozná kosa a na vycházkách mrznu. Už se nemůžu dočkat příští týden do Brna na výstavu.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 13:45
- Nahlásit
Lucie a Gar
Ahoj...JJ, v Jeseníkách jsme vám narušovali černo-znakatou partu... Bylo to tam boží.... Jinak on s ní, jako s Airin cvičí Martin, co má Destinu, Airin je vlastně jen půjčená...Ale je to dost složitý to vysvětlit .... No a Martin je na každým kurzu, to je pravda...
vy jedet vystavovat?? tak to budu držet palce.. Jinak Lucky maká na každým kurzu... To víš musím trénovat na ta ÍPA (FTIP!!!)
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 14:06
- Nahlásit
Montik
Jo v poho, nepotřebuju se v tom rýpat.
Ano, jedeme vystavovat, mlaďoch do mezitřídy a "stařoch" do šampionů, tak jsem zvědavá, co předvedou. Obzvlášť to třeštiprdlo, co bylo na výstavním vodítku naposled v Jeseníku.
Dívala jsem se, že máš na čepici bělouše. To sis tam našila sama, nebo vám klub dělá taky nějaké oblečení s obrázky plemene?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 14:32
- Nahlásit
Lucie a Gar
Jako já, že bych něco někam šila???? Mi ještě moc neznáš... No, loni u nás byla světovka a při té příležitosti se dělali tyhle čepice..Jinak doma mám ještě triko, mikinu, kšiltovku a deku s běloušem... Mám hold bíláckou horečku, no
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 14:10
- Nahlásit
Montik
Tak to jsme na tom stejně - se šitím i horečkou.
Takže normálně v nabídce to nikde nemáte, budu muset počkat na nějakou světovku?
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 11:55
- Nahlásit
Ahojky, nevíte o někom trpělivym ))) nebo prostě o někom, nebo organizaci??? to asi ne, nevim jak to mam napsat...., kdo předvádí na výstavách i cizí psy? Já bych chtěla v dubnu na ten svod mladých, ale mam už teď obavy, že mě čeká další zákrok a já pak nemůžu psa vodit, aby mě nezatáhnul nebo tak.
A už teď přemejšlim, co s tim udělam. Fakt bych si přála, aby tam mohl jít
Jinak Jerrýsek už má packu v pořádku, jen koukam, že jsme předali štafetu Luckymu... Tak to nás mrzí. Je toho nějak moc, vim už o pátym psovi, co má problém s tim, že si urval, rozříznul nebo nějak jinak pohmoždil polštářek na pacce. Tak držíme palce, ať jste brzy zdraví!!!!
A co počasí u vás? Tady zase napadnul sníh, na ty zmrzlý cesty, je to blbý, je to o zabití, když nevíme kam šlapem, Pes už si několikrát pěkně rozbil... hubu. Tak jak jsem měla radost, že je sníh, tak už aby bylo hezky a dalo se s nim něco dělat
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 11:57
- Nahlásit
Montik:
Jééé ty věci s běloušem bych taky brala
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 12:11
- Nahlásit
meduzka
a manzel by nesel? nebo co takhle rict chovatelum? ti tam urcite budou
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 21:27
- Nahlásit
drakka:
No manžel když jsem o tom s nim mluvila, tak se sám nabídnul. Ale nejsem si úplně jistá tim, jestli by to bylo to pravý vořechový ti dva spolu
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 22:40
- Nahlásit
meduzka
no procpak ne? kdyz si to predtim trosku nacvici...
|
babou
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 23:49
- Nahlásit
meduzka
to určitě zvládnou kluci spolu, je podceňuješ..a když tak tam Jerrýsek naběhne sám a ukázkově se předvede bez doprovodu
jinak my si teď užíváme volných dnů... učíme se nějaký blbinky, včera jsme se supr vyblbly na sněhu, dnes ještě trošku taky, ale na zítra asi nezbyde ..a abych nezapomněla to moje zvíře pochválit, tak se nám dnes poprve povedlo ODVOLÁNÍ od hejna koroptví!! se zvedly kousek od nás ze země Bada hned nabrala jejich směr. když jsem na ni zařvala, cukla sebou a hned pelášila ke mně pro dobrotu sem tak čučela, že jsem ji málem zapoměla pochválit ...néé měla jsem tááákovou radost akorát nevím, jestli byla tak zabraná do koulování, jestli měla takovej hlad nebo pochopila, že ty zvířata,co mají křídla je zbytečný honit
ale dost o nás, co vy všichni?? užíváte si?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 09:15
- Nahlásit
Ahojky
meduzka
Si myslím, že manžel by byla super alternativa...jen to trochem potrénovat, ty se schovni někam do davu a volej a uvidíš to předvedení...
babou
ty jo, vy ste ale šikulky... Já se nemám moc valně, jsem v nové práci, tak trochu a jsem tam bez compu, který budu mít až někdy bůhvíkdy, tak teď mpísám od kolegyně..Ještěře je taaak hoodnááááááááááááá... (sedí vedle mě, tak jí musím pochválit.. ) Tak se mějte pěkně a až se zase utrhnu, tak se ozvu..
|