| Autor |
Zpráva |
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 15:06
- Nahlásit
Montik
Clarke má jenom růstové bolesti a tyhle preparáty mu docela pomáhají. Sem tam musíme týden šoupnout movalis, ale jinak dávám s přestávkami fitmin na klouby. Hrozně rychle vyrostl a zesílil, tak ho ty tlapky občas bolí
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 00:01
- Nahlásit
Všechny zdravím...
Koukám, že i v tomhle roce tady klábosíte, tak to je mooooc fajn.
My jsme teď oba s Jerrýskem na neschopence Já břicho, on packa, tak doufam, že se z toho brzo vykřeseme, protože musíme začít něco konečně dělat.
Nemáte nějaký nápady na hry se psem na doma? Už teda hledáme schovanej míček. Jenže je hrozný, že pokud ho nemůže najít už dlouho, tak už ho to asi štve a přinese mi cokoli, jen abych asi zavřela klapačku a myslí si, že nepoznam, že to neni ten míček, co má hledat
Zkoušela jsem rozlišování předmětů, jako podej kroužek nebo míček nebo pejska (gumová hračka), haha Tak na to bychom asi potřebovali vysokou Vůbec nevim, jak mu to vysvětlit. Nezkoušel jste to někdo? Jo a už jsem našla psí školu, kde nám snad pomůžou s těma výstavama... Plánu mam milion, tak ještě aby to milionově šlo.
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 00:04
- Nahlásit
A asi jsem to tu ještě nepsala, tak ač pozdě, tak dohánim... Hodně štěstí a zdraví do nového roku vám i vašim pejskům!!!
|
babou
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 01:39 - Změnil/a: babou
- Nahlásit
drakka
asi pozdě, ale hodně štěstí přejem do toho dnešního hopsání
Montik
to je supr, že jsou klouby ok
meduzka
co tak trénovat za dlouhých zimních večerů nějaké tríčky??.. http://www.youtube.com/watch?v=FW8Hg4nEp-w&feature =channel_page ..heh, to stání na jen na pravých nebo levých tlapách vypadá efektivně až budete umět dej vědět
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 11:50
- Nahlásit
meduzka
Já se Clarka snažila naučit jména a zatím jsme ztroskotali na tom, že si plete mého přítele Míšu a míček.. Když mu řeknu : kde máš Míšu? tak uhání pod postel a přinese mi míč.
|
babou
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 14:14
- Nahlásit
Pumpa
tak to mě pobavilo ...ale přece se ti nebude tahat s přítelem, ne??
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 23:27
- Nahlásit
Babou:
No to si snad ta ženská dělá psinu, ne???? Tak to rovnou přiznávam, že na to jsem krátká Kort když teprve včera poprvý zvedl nožičku a to tak na pět centimetrů vysoko, asi aby nepřepad... neumim si představit, jak zvedá obě. Jo a to vyskakování na chodidla... hezký, ale 39,5 kilo už je na mě moc. Musim na to koupit nějakýho trpaslíka Jinak teda dost dobrý video. Díky
|
babou
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 01:09
- Nahlásit
meduzka
ta paní asi nedělá nic jinýho, než že blbne s psama. to bych si taky nechala líbit ...akorát mí psi by mě měli asi plný zuby a zvysoka by na mě ....
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 11:09
- Nahlásit
Tak pratele, jestli chcete videt suverenne nejpomalejsiho psa kategore Large z neoficialniho zavodu v Masecine tak tady URL a tady URL a jeste tady URL
Vsichni ostatni psi byli cca 2-3x rychlejsi ) Nicmene jelikoz jsme se ani jednou nediskvalifikovaly - coz celkem zvladli jen 3 psi - tak jsme nakonec v nasi kategorii skoncily treti
|
babou
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 12:33 - Změnil/a: babou
- Nahlásit
drakka
paráááádní gratulujem to víš, Freya jde na jistotu, preciznost nad rychlost
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 13:51
- Nahlásit
babou
dekujem kazdopadne z toho vidim, ze na zkousky zatim vubec nemame, leda bych ji poridila do zadku vrtulku
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 17:36
- Nahlásit
i kdyz me ted kamaradi co nas tam vezli a taky zavodili premlouvali abych to aspon zkusila
|
babou
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 18:14
- Nahlásit
drakka
však zkusit to můžeš, Freya určitě ještě půjde nějak vyprovokovat k vyšší rychlosti, ne??...a kdyby ne tak si prostě zaběháte svým tempem a bude vidět sportující bílouš a to za to stojí
btw tady třeba roste jedna nadějná bílá agiliťačka...
http://cz.youtube.com/watch?v=bWChJL06048&feature= channel_page
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 19:15
- Nahlásit
babou
jo, na tu holku uz jsem koukala na jinych jejich videich, ta fenka je mooc sikovna a presne spravne motivovana, takhle to ma vypadat a ne jako s nama co behame jak do hrobu
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 20:53
- Nahlásit
Když má někdo takovou stříkačku, tak se mu to trénujou takovýhle psí kusy. už vidím, jak držím padesát kilo živé váhy na zdvižených chodidlech
No jo, ale jinak je paní machr... jen ty vyšponovaný nohy mi přijdou trošku přibarvený...
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 22:55
- Nahlásit
Jj, bylo by fajn nedělat nic jiného než se celý den věnovat psovi. Bohužel... takže asi po zadních chodit nebudeme
Co jinak... Jsou nějaké novinky? co Brno? jede někdo?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:55
- Nahlásit
drakka
tak veeelikááááááá gratulace, jste šikulky a z tempa si nic nedělej, důležitější je přesnost...
meduzka
ještě mě napadlo, co ho zkusit učit podávání pacek, prosení, štěkání na povel, ukaž bříško, okolo a takový...cviků na doma je fakt hafo, jen směle do toho... nebo jen pilovat k noze, sedni, lehni, vstaň...čekej, zůstaň...
Jinak u nás ani nic moc novýho, byli jsme na výcvikáči a bylo to opět super...Lucky se suprově vyblbnul se štěňatama a včera večer padnul za vlast...
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 21:18
- Nahlásit
tak jeste dve fotky ze soboty
a jedna akcni
|
babou
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 21:49 - Změnil/a: babou
- Nahlásit
drakka
krasavice je to šikovná ... fotky Háčka mám moc ráda
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 11:36
- Nahlásit
drakka
Vypadá, že jí to baví...
Hmmmm a jaká je to krasavice
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 13:28
- Nahlásit
drakka
jééé, pěkné, pěkné...
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 20:15
- Nahlásit
vsem moc dekujeme za chvalu Freye to snad ani rikat nebudu, pac by zacla nosit cumak hrozne nahoru :-D
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 10:59
- Nahlásit
Tiffany
Zdravíme brášku Carga a přejeme hodně zdraví, spoustu ňamek, trpělivou paničku, ještě moc šťastných psích let a taky nějakou tu psí lásku
Všechno nej k narozkám
Pumpa a Clarke
|
babou
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 11:19
- Nahlásit
Tiffany
Pumpa
přidávám se k přání Cargovi ...a i Clarkovi přejeme, aby další roky nebyly pod psa, ale pořádná psina
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 11:38
- Nahlásit
Tiffany
Pumpa
Taktéž se přidáváme k ohromné gratulaci a doufám, že hafani dostanou hafo dárčků a dortíka. Přejeme mnoho úspěchů a radostí do dalších let
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 12:51
- Nahlásit
Cargovi a Clarkovi vse nej a hodne uspechu do druheho roku zivota
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 23:21
- Nahlásit
Pumpa
babou
Montik
drakka
Ahojky, chtěli jsme popřát bráškovi Clarkovi a koukáme, že jeho panička byla rychlejší . Tímto děkujeme všem za přáníčko a bráškovi taky přejeme všechno nejlepší, hodně zdravíčka, kostiček, úspěchů a spoustu radosti s paničkou a psími kamarády.
Cargo i jeho další bráška Chad (Cairo) dostali dortíky (Chadova panička poslala fotky a mailík, tak to vím ) a myslím, že si své první narozky pěkně užili. Cargo leží u mě, je přejedený a vypadá spokojeně, dort byl piškotový tvarohový (5 pytlíků piškot a 5 tvarohů) a zmizel během chvilky...samo že se Cargo rozdělil s Fančou a Bertíkem, ale podezírám ho, že by to dokázal zbaštit celé sám...ale to bych mu neudělala
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 23:37
- Nahlásit
...náš Cargoušek je totiž příšernej žrout, jak jde o jídlo, úplně ztrácí zábrany a přestane myslet mozkem a myslí jen žaludkem...když jsem ten dort dělala, seděl u mě, nechtěl jít na místečko na pelíšek a kapaly mu sliny... , on prostě věděl, že to je jeho dort a chtěl mi pomáhat a ochutnávat....je to prostě výborný strávník...jeho nová vášeň - vedle kysaného zelí a hroznového vína - mandarinky a pomeranče...prostě není nad vitamíny, Cargo ví, co je dobré
Tak za mě podrbejte svoje bělásky .
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 09:00
- Nahlásit
s Clarečkem jsme se dohodli, že bude lepší udělat oslavu o víkendu(asi,aby se mohl řádně zmazat, přeci jenom, rok je rok... )))
Ríkal, že by si přál aspikový dort, takže jsme nakoupili masíčkoa prasečí nožičky, nějakou vařenou zeleninu a tak. Je to labužník....
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 10:06
- Nahlásit
Tiffany
Pumpa
teda ti vasi belasci se maji jestlipak dostali vedle dortu i nejaky darecky? )
|