Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Pumpa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 15:21
- Nahlásit

Jo a jestli máte zájem - http://xchat.cz/Bilou - tady jsou ještě další fotky Clarka, když už se líbí, tak vám ho vnutím

babou
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 15:58
- Nahlásit

Pumpa
Clark je kus psa....to já ráda

choco
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:23
- Nahlásit

Pumpa
Tééda,taky musím Clarkovi vyšvihnout pochvalu, je to fakt kusanec,taky se mi moc líbí

choco
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:24
- Nahlásit

A ty koně...nádhera

Pumpa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 22:15
- Nahlásit

To teda je kus psa! Carga jsem neviděla, ale asi to bude taky pořádný kousek, byli jen čtyři na vrh

choco
tak já ještě nějaké koně přidám

Tiffany
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 22:34
- Nahlásit

Ahoj lidičky

Pumpa
Téda, no to je dost,konečně skoro po roce vidíme našeho brášku v celé jeho kráse
Vypadá opravdu mohutně, jako Cargo. To Cairo vypadá podle fotek nejméně mohutný, ale z fotek se to těžko odhadne...tak jestli se na jaře sejdeme, tak pak můžeme hodnotit sourozeneckou podobnost
Volala jsem panu Pláškovi,vyptával se na Carga, povídali jsme asi čtvrt hodiny, jede na výstavu do Olomouce s oběma čubinkama, štěňátka letos nebudou (Pegy začala hárat dřív) a snad přijede i do Svojanova.
Jinak Cargo vodu přímo zbožňuje, Fanča taky, Sázavu jsme brodili v létě několikrát a psi byli ve svém živlu

Pumpa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 22:40
- Nahlásit

Tiffany

Já s ním taky mluvila, dokonce jsme se domluvili na nějaké návštěvě.
Byla bych ráda kdybychom se sešli
Jo, mohutně, kdyby neposlouchal, tak bych ho ani nemohla venčit, táhne jako kůň

Tiffany
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 22:50
- Nahlásit

babou
Co se lovení týká, teď je v lednovém čísle PPČ článek od Ivo Eichlera (poradna), doporučil nějaké paní, co má evropského saňového psa lovce, aby mu na procházce do lesů dala postroj, přivázala na vodítko smrkovou větev či jinou haluz, kterou pes bude tahat za sebou, a když pes zamíří za zvěří, tak se při změně směru záhy ta haluz zasekne o stromy a pes nemůže tu zvěř štvát dál...můj první NO Gero prchal taky, jednou mi ruply nervy, po půl hodině se vrátil, dostal vylágoš a od té doby se bál přijít, byl někde poblíž, ale chytit se nenechal...to už jsem ho po dvou hodinách i prosila a slibovala mu buřtíčky, aby už přišel a nechal se chytit...nikdy už se mi tu moji chybu napravit nepodařilo, jeho důvěra ve mě, když měl černé svědomí z úteku, byla pryč...přestal utíkat až v 10 letech, to už měl špatné nohy, tak srna vyběhla 10 metrů před ním a on se jen rozechvěl, ale jako by věděl, že už na to nemá, jen se za ní díval...
Cargovi to zatím nic neříká...sice taky čmuchá, poznám na něm, že má stopu, chodíme hodně do přírody, ale jak je děsně žravej, tak jsou mé kapsy plné pamlsků lákavější, než zvěř...
Hned přivolám a hned chválím a odměňuji... a Fanča nikdy nelovila, tak Cargouše nesvádí...

Tiffany
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 22:56
- Nahlásit

Pumpa
jé ahoj, no já ani nemluvim...včera jsme byli na běžkách, měla jsem co dělat, abych ho udržela...... sníh se mu strašně líbí, válí se v něm a řádí...
To by bylo moc fajn, kdyby se nám třeba na jaře podařilo někde setkat, aby se bráškové po roce viděli.
To jsem ráda, že ses konečně dovolala p. Pláškovi.

Tiffany
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 22:59 - Změnil/a: Tiffany
- Nahlásit

drakka
jak to vlastně máte s Freyou a kocourem?
Doufám, že už je to lepší... Cargo hrozně vrčí na kočky, když se mu máčí granule a on si je hlídá...nebo když už mu je dám a on baští, tak se kočky nesmí přiblížit...jinak je má rád

Tiffany
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 23:04
- Nahlásit

Pumpa
Pan Plášek určitě rád uvidí jakékoliv ze svých štěňátek. Škoda, že Brno máme daleko...já se těšila, že se Cargo uvidí s maminou Pegy na Rozkoši v září, ale Pláškovi tam nedorazili...tak jsme Pegynku vlastně neviděli od března, kdy jsme si brali Carga...

Tiffany
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 23:09
- Nahlásit

Pumpa
Tak brášku Clarka moc zdravíme
Cargo mu posílá pac a 3x haf a já už ho jdu vyprovodit do boudy, aby se mu dobře spinkalo (doma je mu horko, spal tu na Štědrý večer a už ráno v 5 hodin mě chodil budit )

Tiffany
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 23:13
- Nahlásit

Montik
Nazdárek a gratulace
Hele, jak budete na HafBu v tu sobotu za 14 dní? Dopoledne nebo odpoledne a hlavně jak budete mít čásek? Mě je to jedno, kdy, jen to musím nahlásit a tak dvě hodiny můžou klucí řádit, když budete mít čas
Tak se mějte krásně a kluky za mě podrbej.
Páčko a dej vědět.

Montik
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 10:15
- Nahlásit

Tiffany
Ahojky, tak 24. to je od 11 do 13 hod.. tak když dorazíte nějak kolem té jedné, tak to bude super, když dřív, tak nás aspoň uvidíte běhat na vlastní oči cestu bych ti pak vysvětlila. jinka jsem Luckyho KONEČNĚ onjednala na ty rentgeny a jdeme příští čtvrtek (jako 15.1) ráno, tak držte VŠICÍ palce, ať to Lucky zmákne a ať to dobře dopadne..Podrbání vyřízeno.

Pumpa
Ty jo, pořádnej kus psa, je ten Clark, jen co je pravda... A koníci nádherní, srdce jen zaplesalo....

drakka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 10:53
- Nahlásit

Tiffany
s kocourem uz dobry, uzavreno primeri ale musime si na to davat pozor, zda se ze ma tendence k preskokovemu jednani kdyz se kocce nejak ublizi (napr. na ni nechtene slapnem) tak ma tendence (ale kocour, ne kocka) vylivat na freye...

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 11:29
- Nahlásit

Ahojky! My poctivě trénujeme na canisterapeutické zkoušky. Koukejte:

drakka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 12:16
- Nahlásit

Baico
juu, Baico dela kone ) jak se mu to libilo? tvari se docela spokojene..

Pumpa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 12:17
- Nahlásit

Baico

No príma, a jste u nějaké organizace? My jsme Hafíci

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 12:38
- Nahlásit

drakka
Naprosto v klidu. Ta malá si s nim mohla dělat naposto cokoliv. A on byl uplně blaženej.
Pumpa
Nee, nejsme nikde. Ale na zkoušky půjdeme do Helppes.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:47
- Nahlásit

Tiffany

Jak jsi psala, že Cargouš neloví, Clarke, když už teda vystartuje, tak se dá bez problémů odvolat. No a když zašustím pytlíkem, tak to je konec, to by mohla okolo běžet tlupa zajíců a s ním to ani nehne

Pumpa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:49
- Nahlásit

Tiffany
Jo a jinak pac a haf vyřízeno, na oplátku posíláme také přátelské štěkání a podané tlapky a těšíme se až opadnou sněhy a hlavně mrazy a někde se uvidíme

babou
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 16:53
- Nahlásit

Tiffany
tak to je zajímavé s tou větví. nám by to taky nepomohlo, protože většinou chodíme po polích, kde by se ten patent neměl za co seknout. jsme hold nároční jinak právě kvůli tomu, co píšeš, že se ti stalo s Gerem, já nemůžu Badu seřvat. vím, že problém by to nevyřešilo, ale že by si vytvořila blok vůči mně. a vzhledem k tomu, že celou dobu si získávám její důvěru, tak je to to nejhorší co bych nohla chtít
co se týče žrádla s kočkama, tak Báďátko kočku klidně do misky pustí, sice začne víc hltat, ale v pohodě. když už spí v jedné boudě, tak proč se spolu i nenažrat..na tohle je Kelly pes...ta do SVÉ misky nepustila ani svoje štěňata

Montik

tak držíme pěsti, ať jsou kloby v pořádku!!

Baico
to z vás budou supr terapeuti, Baico vypadá opravdu jako profíík

Montik
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 11:12
- Nahlásit

Hola hej, kde jste kdo?? Nějak nám to tu zapadá.... tak šup, šup, piště něco....Jak se vede v novém roce?? U nás ani nic nového, agilitíme a cvičíme..Jo a zítra jdeme na ty rtg, tak držte palce, já už sem z tý narkózy nějak v nervu Jinak zasejc jedeme na víkend k Romanovi, tož moc už se těšíme...

Pumpa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 12:32
- Nahlásit

Montik
My jsme tady :-D taky začlo zase padat. Clarke je vcelku spokojen. vzala jsem ho včera večer do práce, krávy na něj koukaly, on jem olizoval čumáky ale nevím jak se zbavit zlozvyku, aby nežral siláž a různé jiné nedobré věci Klasické FUJ! je naprosto bez výsledku

drakka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 19:10
- Nahlásit

my se v sobotu chystame na ten neoficialni zavod v agility tak vsichni drzte palce a tlapky, budeme tak jedini BSO spolu s dalsima par exotama a asi 12ti borderkama (celkem 19 psu ve skupine)

Montik
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 15:00
- Nahlásit

Ahojte lidi, dneska jsme byli na těch rtg a musím říct, že přístup ve Stodůlkách u MVDr. Duchka byl skvělej.. Jak sestřičky, tak pan doktor, ale nejlepší byl pan Martin, kterej Luckyho šteloval..Pořád na něj mluvil a šišlal, že sme se s přítelem hihňanli jak za mlada.. Byl ale úžasnej, fakt... Jinak Lucky narkózu i snímkování zvládl bez problémů a Duchek říkal, že to jsou nulky jak vyšitý.. Ale že prej tam vyhodnocovatel může něco najít,ale že hůř ja 1/1 by to být nemělo... Tož su happy jako malá Jinak zprávy z domova: Lucky pořád jen spí... Konečně bude jeden klidnej večer

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 18:45
- Nahlásit

Montik
Gratuluju a co lokty,dělalil jste? Jinak souhlasím,rentgeny ve Stodůlkách,to je zážitek a my se tam chlámali, i když Samoušovi rentgenovali srdce s podezřením na chorobu.A to byl pes samozřejmě vzhůru a chtěl odcházet A Duchek je moc fajn

Montik
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 19:26 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit

jana33
jj, i lokty, to taky vypadá na nulky...ale bělouši s nima všeobecně moc problémy nemaj.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 13:51
- Nahlásit

Krásný den všem....

Potřebuji prosím pěkně vědět, co je lepší, fitmin nebo alavis, co se týká kloubní výživy....

díky

Montik
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 14:11
- Nahlásit

Pumpa
Ahoj, já bych řekla, že alavis, obyč kloubní výživa.. já jí dávala Luckymu jako malýmu. A Clark má nějaký problémy???

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání