| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 08:22
- Nahlásit
Pentas
Jj, nový cvičák v OV, v Kunčicích, tam budu na závodě, pokud jsi myslel tohle, a pak ještě závod na Ostravici. Přiť, bude řiť
www.zkoostravakucice.wz.cz
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 08:31
- Nahlásit
Mucholabka
máš tam nějakej divnej odkaz,nejde otvoriť,musím to promyslet,ale docela rád bych jel.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 08:34
- Nahlásit
Pentas
http://zkoostravakuncice.wz.cz/
Už by to mělo být lepší
|
babou
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 17:42 - Změnil/a: babou
- Nahlásit
Barka
Bada byla jediný štěndo, který mělo uši nahoru, když jsem si ji brala. než jsme dojely domů, tak jí spadlo jedno a do rána druhý pak se hezky stavěly spolu ..pro mě je ještě teď těžký vysvětlovat, že si pohladit můžou, ale zespoda hlavy, ať se nechají nejdřív očuchat...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 08:51
- Nahlásit
Barka
s těma ušima to chce klíd..Ony jí ještě párkrát spadnou a zase se postaví.. Je to na dlouhé lokty..Luckyho taky pořád lidi hladili přes uši a teď mu stojí pěkně obě..
Pentas
ty jo, ještě 5?? Tak snad brzy najdou hodné pánečky... A k výstavním úspěchům mooc gratulujeme.
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:25
- Nahlásit
Ahojda všem!
Už jsem tu dlouho nebyla, nějak nestíhám Vždycky akorát pročtu co je nového a hned zas letím Ale taky se musíme pochlubit, tento víkend v Brně jeme v sobotu s Dorinkou vyběhali V1 CAJC a v neděli V2 Rinuška se bohužel týden před výstavou rozhárala, takže zůstala doma
Barka
Moc gratulujeme ke krásné holčičce!!!
|
babou
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 22:49
- Nahlásit
Bibinka7
gratulace!!
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 09:48
- Nahlásit
Bibinka7
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 09:49
- Nahlásit
Bibinka7
dekujeme, a my gratulujeme k uspechum
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2009 13:32
- Nahlásit
ahoj, tak my jsme zas nemocni freya zrejme nekde olizla neco co nemela a ze ctvrtka na patek 2x zvracela, venku se plouzila, snidani nejedla (to se stalo asi podruhe v jejim zivote ze odmitla jidlo!) a kdyz jsem se vecer vratila z prace tak vsude nablito a venku masivni prujem takze jsme hned vyrazili na veterinu, dostali 2 injekce, antibiotika na tyden a jeste nejake prasky na vycisteni organismu a mame dietu kureci s ryzi...doktorka rikala ze je to ted docela obvykle, ze lidi maji chripky taky, ze je to evidentne nejaka viroza...tak doufam ze to bude ok, dneska uz se freya tvarila dost hladove i kdyz venku jeste nic moc...
doufam ze vy jste vsici zdravi
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2009 17:28
- Nahlásit
drakka
Tak to jí chudince nepřeju, my jsme naštěstí chřipku prodělali jen lidskou, ale zato všichni a pořádně! Ať se brzo uzdraví!!!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:01
- Nahlásit
Ahoj Ahoj....
drakka
Přeji brzké uzdravení... My jsme se právě z jedné virózy vykřesali a už je to snad fajn...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 09:30
- Nahlásit
Tak my hlásíme, že máme za sebou první závody s kousáním. A zadařilo se, byli jsme na krásném 3. místě. Zase mu nebudu chvili vyhoržovat tim, že ho prodám
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 11:10
- Nahlásit
drakka
Ty jo, hlavně ať je co nejdřív zase zdravá..je to hnus, tyhle viry... U nás vše OK, já jsem přežila ve zdraví jak přítelovu chřipku, tak následně i angínu, ale teď mě možná položí namožená záda.. Psi zdraví a unavení po náročném víkendu
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 11:11
- Nahlásit
Baico
gratulace, nějaké fotečky by byly??
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 11:16
- Nahlásit
Baico
gratulujeme
Jinak u nas snad lepsi, Freya mela vikend dietni s kuratkem a ryzi, dneska jsem zacla pridavat zas granule ale porad do toho basti antibiotika a nejak podpurne prasky, tak uvidime jak to bude doma vypadat az dnes prijdu z prace...
A vyhecovana Babou jsem nas prihlasila na prvni oficialni zavody/zkousky v agility v dubnu...tak nam vsichni drzte palce at se uplne neznemoznime s nasim slimejsim tempem...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 12:19
- Nahlásit
Montik
Fotky už mám na stránkách.
drakka
Tak ať už je jenom líp. Naše veterinářka říkala, že teď toho mezi psi lítá mraky.
|
babou
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 22:42
- Nahlásit
Baico
gratulujem k výbornému umístění
drakka
tak to hezky dokurýrujte až do úplného zdraví, ať můžete začít pořádně trénovat hopsání na duben
all
máme rok!!
http://www.youtube.com/watch?v=S_-Tvi5I5lA&feature =channel_page
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:44
- Nahlásit
babou
Gratulujeme k narozeninkám, já jsem si myslela že jste to vy v Brně Na první fotce jsme ty první
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 15:22 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit
babou
taky přejeme vše nej nej nej...havně zdravíčko..
|
babou
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 19:29
- Nahlásit
moc děkujem za gratulace
Bibinka7
já jsem si to až doma zpětně dedukovala, kdo by mohla být kdo a který pesan čí...hold na místě toho na mě bylo moc
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 16:01
- Nahlásit
babou
To jsme na tom stejně, já jsem taky vždycky ze všeho vykulená :-D Třeba se už příště pozdravíme osobně a pokecáme
|
babou
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 17:19
- Nahlásit
Bibinka7
určitě jo, i když my moc výstav neplánjeme... ještě bychom rádi tak jednu s nějakým dobrým výsledkem
jinak můžu kdyžtak poslat nějakou fotečku, dívala jsem se, že bych vás tam našla ...ale kvalita mizerná, obyč digitál v celkem tmavým prostoru moc zázraků nevyfotí
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 20:04
- Nahlásit
babou
Tak to bychbyla moc ráda, protože manžel sice fotil jak o závod, ale jiný psi, takže já tam s Dorčuskou jsem asi dvakrát a to ještě ve zvláštních pozicích Když budeš tak hodná tak mi je můžeš poslat mejlíkem Bibinka7@seznam.cz budu ti moc vděčná
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 07:41
- Nahlásit
Ahojky, tak tady se to na té stránce 86 nějak zaseklo...
Montik...
Jak jde Frisbee, Jerry je nějakej pomalej na to ( je lepší napsat, že je pomalej, než to, že to asi blbě házim )
Všichni...
Kdo jede do Svojanova? Mně přišla přiháška na svod, takže asi vydupu do sněhu kolečko a začneme s tim něco dělat, ať ta šílenost neni až tak šílená
Všechno se mi tim mým měsíčním maroděnim seklo. Jsme pěkně pozadu
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:05
- Nahlásit
meduzka
Ahojky..hele frisbee..no...neumím to házet, ale Luckyho i Monťase to stráááášně moooc baví.... Ještě se tak naučit házet a bude to dobrý... Jinak jsme se naplno vrhli do agi a dokonce jsme se přihlásili i na naše první neoficiální závody do Nymburka, tak jsem na to zvědavá....
Jinak my do Svojanova nejedeme, je to na nás moc daleko,ale jinak všem to moc doporučuju, je tam krásný procházkování....-)
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:17
- Nahlásit
Montik
No tak v Nymburce pozdravujte bígla Kulicha s paničkou . pro tvé info, je taky absolventkou Suchdola. My do Nymburka jedeme na víkned psích sportů a na ten jejich dogtrek.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:15
- Nahlásit
Montik
tak to vam drzime palce!!!
A nechcete se taky prihlasit na mistrovstvi BSO v agility? Je to sice az nekde u pardubic, ale my to asi zkusime
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:18
- Nahlásit
drakka
hele, to neee... je to pro nás moc daleko a hlavně na takovej závod ještě zdaleka nemáme...My se zatím budeme plácat na těch neofiko...
Baico
oki, budu pozdravovat..
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:27
- Nahlásit
Drakka:
Tyyy brďo, tak to jste šikulky! To budeme držet palce!
Takže jen do toho tvoje čubinka a naše palce a pohár máš jistej.
|