Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
drakka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 19:49
- Nahlásit

meduzka
rozhodne nechci podcenovat vase palce ale jsi si jista?))

akorat me teda vadi ze chteji platit pres slozenku (( takze vybrat penize, dojit na postu, zaplatit slozenku, nalepit ustrizek, dojit na postu, poslat prihlasku jako by to neslo na ucet...

Montik
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:55
- Nahlásit

drakka

jo. tohle je přesně to, co mi taky štve... V jednavacátým století, kdy je vše zrobotizovaný musíme lítat na počtu jak debilové... To mi taky naštvalo s těma rtg.. Jsem myslela, že to pošlu normoš na účet a ono neee, se to muselo platit složenkou... No, každopádně Vám tam budeme sržet palce.. Zároveň s těma bílejma je i chodský agi a tam bude startovat moje kámoška s čubou, takže budete mít rezervovaný každá jeden paleček...

drakka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:30
- Nahlásit

Montik
no ja doufam ze na tu postu stihnu dobehnout do uzaverky...:-!
a diky moc

meduzka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:15
- Nahlásit

Jak to vidíte s tim Svojanovem?
Se toho svodu bojim bojim... /

Montik
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:55
- Nahlásit

meduzka
ahoj...prosím tě, svodu se neboj, tam o nic nejde....o něco jde až na bonitaci, takže šup, šup poslat přihlášku...

Žemle
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 16:48
- Nahlásit

Ahojky chovatelky, tak jsem konečně tady. Máme též bělouše - kluka -, a je to pochopitelně naše největší zlatíčko. A jelikož je to náš první pejsek, tak na tyhle diskuze ráda chodím, a díky vám sbírám informace. Ale ještě jsem nepročetla všechno...
Tak to naše štěndo se jmenuje Eggy, a má pět měsíců.
Do Svojanova bychom rádi, ale nikdy jsem takový svod neviděla - pouze teorie - a tak se taky těším, a trošku obávám...abychom to alespoň trochu zvládli tak jak se má...

babou
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 17:16 - Změnil/a: babou
- Nahlásit

Žemle
vítám tě mezi bílýma Eggy je z Blatneských luk?
já jsem s badou byla na svodu taky jen s teoretickou představou..no a zvladly jsme to..netrenovaly jsme nic, jen ukazovaní zoubků, pak akorát nechtěla běhat, ale tahat se o vodítko, trdlo jedno určitě to zvládnete taky a ještě si bezva užijete bílý den

Žemle
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 17:17
- Nahlásit

meduzka
Ahoj, Ty píšeš, že pojedeš taky Svojanov. Můžu se zeptat jak starého máte bělouše?

Žemle
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 17:21
- Nahlásit

babou
Moc děkuji za přivítání. No - já stále studuji teorie, ale praxe je mnohem lepší...
Trénujeme - tedy snažíme se - stát, zoubky atp.. A jde to...jak kdy. Základní povely celkem zvládá.
Ano, je Z Blatenských luk.

babou
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 17:27
- Nahlásit

Žemle
jestli můžu odpovědět za meduzku, tak Jerry bude mít 10měsíců...když tak víc o pesanech tady na:http://www.pratele-bileho-ovcaka.estranky.cz/

to je jasný, na všechno přijdete a rozkoukáte se spolu takový ty základy, aby na sebe nechal Eggy sáhnout, nikoho nesežral a před nikým vyděšeně neprchal úplně postačí

Žemle
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 17:49
- Nahlásit

babou

To jsou fajn stránky, hned jsem koukla na Tvoji fenečku, je náádherná. Ale oni jsou všichni, že?
Tady u nás nejsou zatím až tak k vidění. Takže nám ho všichni obdivují...a já se dmu pýchou.
Jinak co se týče sežrání...- on lidi miluje, až moc...Ale některých psů se zatím bojí. Už nám ho jeden divoch trošku ňafnul, byl příliš rychlý. Všechno dobře dopadlo - naštěstí.

babou
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 17:57
- Nahlásit

Žemle
děkujem za pochvalu. taky jsem teď koukala na stránky Eggyho ch.s. s je to krásnej chlupáček! ..to jo, zatím jich není tolik, ale už se tady někde mihlo, že se začínají víc dostávat do podvědomí..to bude určitě dobrý s pesanama...Baduška se někdy v 5měsících sekla a začala se bát psů a to u ní byl fakt panický strach. časem si mezi pesanama zvykla. s jedním si dokáže hrát, ale když je jich už víc, tak jen stojí o podál.
jo a odkud vůbec jste??

Žemle
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 18:19
- Nahlásit

babou

též děkujeme za pochvalu. Eggynek se dostal až na Vysočinu. Myslím, že se mu tady líbí...
Chodíte na cvičák? Já jsem taková váhavá...nevím pro který se rozhodnout...Jsou dva na výběr. Zatím jsme byli s pejskem cvičit pouze jednou, a to v Chlístovicích.

babou
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 18:29
- Nahlásit

Žemle
jj, viděla jsem tam fotky i z Chlístovic. to mě moc mrzí, že jsou pro nás tak daleko, myslím, že tam by to bylo supr a líbilo by se nám tam. já jsem na cvičák začala chodit jen proto, že se Bada začala bát těch psů, aby se otrkala a rozkoukala a teď právě přemýšlím, že přestaneme. moc nám to tam nevyhovuje, bych aspoň řekla. u nás nic moc není, tak je to takové těžší

Žemle
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 18:41
- Nahlásit

babou
My to máme do Chlístovic asi tak kolem padesáti kilometrů - to jde. Je to tam skutečně prima. Ale přece jen trochu z neruky, a tak se rozhoduji pro bližší cvičáky. Taky proto, aby si zvykl na jiné psy, u nás jich moc není, a když - tak jsou uvázaní u boudy nebo běhají po zahradě - bez výchovy...
V čem vám nevyhovuje ten cvičák?

babou
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 19:07
- Nahlásit

Žemle
50km to občas jde, tam sjet...my to máme přes 200kmtakže možná někdy nějaká akce přes klub, ale jinak smůla

v čem nevyhovuje..to by bylo na delší rozhovor a rozbor ve zkratce tam necítím individuální přístup, který Bada jako hodně citlivá a vnímavá rozhodně potřebuje. je to menší vesnický cvičák. no prostě třeba vím, že nějaká metoda na Badu nefunguje, že prokoukla nejaký "podraz", tak ho přece nebudu dělat znovu, ale najdu jinou cestu. na cvičáku mi prostě radí dokola něco, co nám oběma nevyhovuje. když jsem tam začaly chodit, tak mě to dost bavilo, ale teď už ani moc ne... baví mě vymýšlet nový věci, jak s pesanem pracovat, hrát si. zvláš když pak to má nějaký kladný výsledek.. tak si asi budem tak soukromničit a uvidíme

drakka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 20:21
- Nahlásit

Žemle
Ahoj a vitej mezi nami

Žemle
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 20:55 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

babou
Já jsem se ptala proto, že z toho mám taky trochu obavy...jak to tam vedou...ale půjdeme...a uvidíme
drakka
Ahoj, děkuji za přivítání
Freya je také - jak jinak - překrásná.
Když jsem viděla poprvé bělouše, bylo to právě v Chlístovicích, tak se mi zdáli všichni stejní. Ale postupem času vidím, že jsou sice všichni krásní, ale každý jiný. (Já vím - žádná Amerika pro zkušené

babou
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 22:03
- Nahlásit

Žemle
tam určitě zajdi a uvidíte, jestli vám bude vyhovovat nebo nee. možná tam nějakou dobu setrváte a až časem se to nějak vyvine. tak přeju, aby se vám tam oběma líbilo a chodili jste tam s radostí, aby o vás měli zájem

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 13:55
- Nahlásit

Žemle
ahojky, taky tě vítám mezi námi.. hele, já to mám do Chlístovic přes 80 km a jsem tam pečená vařená.. Takže se tam možná i někdy uvidíme, to by bylo super..

jinak všem přeju krásný víkend a pozdravujte chlupáče...Já bohužel marodím, takže venku lítat nemůžu (a pěkně mi to štve), ale naštěstí toto obstará přítel, takže hafani nestrádaj...

Žemle
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 10:59
- Nahlásit

Montik
Ahoj, tak se brzo vykurýruj
My byli v Chlístovicívh na výcviku štěňátek, jela bych hned zase, ale nevím kdy bude něco podobného...Nejspíš jsou tam teď jen kurzy pro dospěláky...? Lenka říkala, že snad zase něco pro štěnda podniknou, ale neví se kdy...
Jinak - Eggouš by mohl být dobrý obranář a stopař. Strašně ho to baví..A blbnutí ve sněhu!! Ale to už teď nebude. Přečetla jsem si tady, že většina běloušů má rádo vodu, a tak už se těším až to s naším vyzkoušíme.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 17:07
- Nahlásit

Přeji krásné odpoledne...
tak jsme byli dneska na dlouhé procházce, a to moje trdlo se stihlo i vykoupat, tak doufám, že z toho nebude ani rýma. Je to děsnej vodomil, vlezl do vody i v prosinci, když měli rybáři prosekanou díru do ledu. Mám já to kliku :-D
No a jak se všichni máte?, Nějaké novinky?

Montik
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 20:21
- Nahlásit

Žemle

ahoj, hlele, na ten výcvikáč můžeš i se štěndem, to nejni omezený věkěm... jezdí tam s náma štěndo od mala a teď už z něj bude dorostenec, takže se klíďo můžeš nahlásit.. My jedeme konec března a pak ten třetí víkend v dubnu (myslím 18.4. nebo tak nějak)

Žemle
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 12:19
- Nahlásit

Montik
Ahojky, tak už jsem si zařídila výcvik na sobotu 14.3., ten konec března už je zaplněn, ale možná....., no ještě uvidím, pozeptám se...

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 13:01
- Nahlásit

Montik
Ahojda! my se k Romanovi chystáme asi až na tábor. Mám teď to jaro nějaký plný.
Jenom doufám, že nebude hůř. Neb Zuzka od Dorinky má žloutenku, takže já jdu zítra na krev, jestli náhodou ten ksindl nemám taky.
Žemle
Vítám tě mezi námi!

Barka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:17
- Nahlásit

Žemle

Ahoj,
my mame taky miminko, akorat trochu mladsi nez vy.
tuhle stredu se pujdem s Něhuší podivat poprve na cvicak.
tak jsem na to taky silne zvedava. Mame tady taky dva obyc cvicaky a jeden cvicak na agility. O tom jednom cvicaku jsem se dopatrala, ze se tam se psy vubec nes***u a radi je i trestat, takze jsem mela nakonec docela jednoduchy vyber
jinak vas Eggy je krasavec.

Žemle
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 17:02
- Nahlásit

Barka
jinak vas Eggy je krasavec....kujéééém .

Je to tvoje první štěně? Už máš nějaké zkušenosti?

Žemle
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 17:04
- Nahlásit

Baico

Taky zdravím.
Koukla jsem na vaše stránky...jste velký šikulové

Barka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 19:16
- Nahlásit

Žemle

je to moje prvni vlastni stene
takze jsem uplnej zacatecnik, ale psa uz jsem driv na zivo obcas videla
taky nas ceka letos svod a taky mam z toho obavy.
bude to asi prca

drakka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 20:28
- Nahlásit

lidi vklidu, na svodu o nic nejde, jen si vaseho pejska prohlidnou (trochu jako na vystave), zapisou a tradaa domu

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání