Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 17:45
- Nahlásit

Montik
drakka

A kam se chystáte na prochajdu? Mám něco dohodnutý na půl druhý u divadla Hybernia, ale jenom předám lístky do divadla a pak mám spoustu času. Tak, že bychom se k vám s Baicem přidali.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 18:00
- Nahlásit

Baico
příští sobotu se de na předvánoční na dífčí hrady, ať tam ste pani, Marie uš si může hrát s Bajkonůrem

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:25
- Nahlásit

Baico
Ahoj, asi njspíš do Prokopáku, ten máme hned u cvičáku... Se přidej, budeme jen rádi..

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:12
- Nahlásit

Montik
No jak se do Prokopáku dostanu z Náměstí republiky. Se pak ráda přidám.

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:22
- Nahlásit

Baico

a trefíš tam?? Aby sme ti šli někam naproti, páč jinak se tam budeme honit dvě hodiny..

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 11:05
- Nahlásit

Montik
Vím jenom, že je to na Praze 5. Jenom mi napiš, kam mám dojet sockou a do mailu kdyžtak mobil a pak ti kdyžtak zavolám. Já mám pak hafo času, protože musim počkat na mámu až zkončí ve škole.

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:33
- Nahlásit

Baico

hele, dojedeš busem na konečnou Velká Ohrada a tam si tě vyzvedneme, jo?? Píšu mejla..

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:48
- Nahlásit

meduzka
Ahojky, hele, vy taky můžete nechat autí na Velký ohradě, možná by to pro Vás bylo i lepčí...

drakka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:08
- Nahlásit

Montik
hele jak se parkuje u hafbo? jsem cetla na netu ze je to tam ted nejak jinak...

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:18
- Nahlásit

drakka
hele, jinak to tam je,ale pořád se dá... Buď můžeš nechat autí nahoře nad cvičákem nebo sjet níž a po levé straně je štěrk a tam parkujeme....

drakka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:31
- Nahlásit

Montik
ok, zkusim jeste jedno info - povezu s sebou i tori abych ji nemusela nechavat doma a pak se pro ni vracet, ale cvicit s ni asi nebudu (i kdyz ji to bude lito, agi ji strasne bavi) ale kvuli tem zadum/noham. nicmene je tam nekde misto kde bych ji mohla privazat?

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:44
- Nahlásit

drakka
já teda nechávám Monťase v autě nebo běhat venku,a le místo na přivázání tam je.. jo a jen tě chci varovat před terénem, páč to bude libový bahínko, takže si vem pořádný botky..Já si chci koupit kopačky, ale ještě jsem se k tomu nedostala... Bude to pěkně klouzat..

drakka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:01
- Nahlásit

Montik
no to je radost tak snad s sebou neseknu. a treba bude mrznout )

meduzka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 18:45
- Nahlásit

Ahojky,
tak já jdu nakonec se psem sama, manža má nějaký úkoly, takže mě tam odveze a s parkováním problém tedy nejni )
Zítra ahoj...

babou
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 19:31
- Nahlásit

meduzka
drakka
Montik
Baico
tak si to zítra užijte a foťte!! ať se pak můžu kochat bílou smečkou

Pumpa
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 16:12
- Nahlásit

Tiffany
Nazdárek...
nevíš něco a Pláškových? Chtěla jsem poslat nějaké info o Clarkovi, všechny e-maily se mi vrátily, protože mají plnou schránku, napsala jsem zprávu a taky se mi nikdo neozval...

Pumpa
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 16:59 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit

tak jsem asi hloupá, ale nemůžu sem dostat tu fotku, takže se na to vybodnu...

Tiffany
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 20:55 - Změnil/a: Tiffany
- Nahlásit

drakka
Montik
Baico
meduzka
Ahojky, tak jak jste si užily (i) výšlap po Prokopáku, tam je krásně... u té plotny a plechů s cukrovím jsem na Vás myslela.
Počasí Vám taky vyšlo, ne? Tady bylo krásně.
Doufám, že si to zase někdy, třeba na jaře zopakujete, abysme se mohli připojit.

Pumpa
Ahoj, to nevím, co s nima je. Já jim chci před svátkama zavolat, tak Ti pak písnu, jak něco zjistím. Když jsem asi před 2 měsíci psala mailík, taky se mi vrátil, vracel se asi 3 dny a pak jsem p.Pláškovi poslala sms, že má plnou schránku, že mu chci poslat mail a on ani neodepsal,ale najednou ten mail odešel, tak jim snad dorazil...no nevím, co se děje, je to zvláštní, vždy se aspoň jednou za čas ozvali... ani stránky neaktualizují a to mají štěndo...a myslím si, že ještě jednou nechají nakrýt Pegy a ta by měla už hárat, případně být nakrytá... tak uvidíme...
A co Clark, jak Vám roste?
Já jsem v kontaktu s paničkou od Caira, chceme se sejít, aby se bráškové skoro po roce zase viděli, tak jsme na ně moc zvědavé. To by bylo super, kdyby se potkali 3 bráškové...
Tak Clarka pozdravuj.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:58
- Nahlásit

Tiffany
Mě právě taky zajímalo, jestli budou štěnda, tak pořád koukám na stránky a nic...
No miláček roste jako z vody... No, kdyby nám to vyšlo, taky bychom rádi viděli rodinu

drakka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 10:14
- Nahlásit

Tiffany
ahoj, no pocasi nic moc, bylo strasne bahno, takze jsme byli vsichni totalne spinavi jinak sesli jsme se jen ja, Montik a Meduzka, Baico nestihala A zatimco si Lucky s Jerrym krasne hrali a honili se a soutezili o nejspinavejsiho psa, tak Freya se vydala na solo vypravu do prokopaku a vratila se az za pul hodiny, nacez jsem ji dala na voditko a rekla ji ze kdyz si teda nechce hrat s klukama tak ma utrum. Predpokladam ze Monika i Edita si o nas mysli to nejlepsi )))

Montik
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:51
- Nahlásit

drakka
Prosím tě... Ty naděláš...se chtěla projít, no... A nic špatnýho si já teda nemyslím..... Jinak když nás páníček viděl, tak se mu protočily panenky a že prej ,kde sem nechala toho našeho pejska a proč sem domu přivezla tu zabahněnou vobludu No, tak kluky naházel do vany a už máme doma zase bílo.. To počasí byl vážně děs.. teď už s náma Edita s Jerrýskem asi nikam nepůjde, páč ten její bílej hafan na tom byl ještě hůř.. Tímto se omlouvám, příště (jestli nějaké bude) vyberu nějakou nenáročnou a ČISTOU procházku

drakka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:54
- Nahlásit

Montik
jasne, pujdeme na vaclavak ja si nestezuju, holky jsem taky nahazela do vany, ale teda auto vycitsim az nekdy v tydnu )

meduzka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 16:32
- Nahlásit

Všichni

Vychajda byla strašně fajn
Teda Jerry byl úplně neskutečnej, vůbec to z těch chlupů nešlo dolu, rvali jsme to od bodláků ve vocase, přes kuličky z břicha a bahno s náma taky soupeřilo o tom, kdo vydrží dýl. Byl ve vaně snad dýl než tam býváme my s manžou
Jinak ten se smál tomu, že snad ještě jednou a zakáže mi se s váma kamarádit (ale to bylo jen z legrace) ani nevystupoval z auta, aby neviděl, co mu do toho jeho nablejskanýho vozejtka strkam
Jinak Jerrýsek spal po koupeli jak mimino. Měla jsem radost, že si hrál a i pak, když se vyděsil, tak šel zase dorážet, tak snad to nebude žádnej pose.a
Ještě jednou díky a zatim
(vyfotila jsem ho, tak pošlu fotku, aby se ostatní mohli podívat, jak jsme dopadli)

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 18:46
- Nahlásit

Kde máte fotky s bělouchama na procházce?

drakka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 18:59
- Nahlásit

meduzka
holky jsou dneska taky takovy vyklidneny a unaveny

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 20:15
- Nahlásit

Jedete někdo vystavovat v únoru do Brna?

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 19:38
- Nahlásit

Lucie a Gar
Ahoj, no poslala jsem přihlášky tak snad jo

drakka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 10:49
- Nahlásit

tak se musim pochlubit, prihlasila jsem freyu na neoficialni zavod agility 17.1. jsem na nas fakt zvedava

Montik
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 13:08
- Nahlásit

drakka
jé a kde??

drakka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 13:26
- Nahlásit

v Masecine, organizuji to Komorany, propozice a prihlasku jsem nasla na strankach agility klubu. Kdyz nepropadneme tak bych pak hned chtela zacit opravdove zavody

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání