| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 17:45
- Nahlásit
Montik
drakka
A kam se chystáte na prochajdu? Mám něco dohodnutý na půl druhý u divadla Hybernia, ale jenom předám lístky do divadla a pak mám spoustu času. Tak, že bychom se k vám s Baicem přidali.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 18:00
- Nahlásit
Baico
příští sobotu se de na předvánoční na dífčí hrady, ať tam ste pani, Marie uš si může hrát s Bajkonůrem
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:25
- Nahlásit
Baico
Ahoj, asi njspíš do Prokopáku, ten máme hned u cvičáku... Se přidej, budeme jen rádi..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:12
- Nahlásit
Montik
No jak se do Prokopáku dostanu z Náměstí republiky. Se pak ráda přidám.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:22
- Nahlásit
Baico
a trefíš tam?? Aby sme ti šli někam naproti, páč jinak se tam budeme honit dvě hodiny..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 11:05
- Nahlásit
Montik
Vím jenom, že je to na Praze 5. Jenom mi napiš, kam mám dojet sockou a do mailu kdyžtak mobil a pak ti kdyžtak zavolám. Já mám pak hafo času, protože musim počkat na mámu až zkončí ve škole.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:33
- Nahlásit
Baico
hele, dojedeš busem na konečnou Velká Ohrada a tam si tě vyzvedneme, jo?? Píšu mejla..
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:48
- Nahlásit
meduzka
Ahojky, hele, vy taky můžete nechat autí na Velký ohradě, možná by to pro Vás bylo i lepčí...
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:08
- Nahlásit
Montik
hele jak se parkuje u hafbo? jsem cetla na netu ze je to tam ted nejak jinak...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:18
- Nahlásit
drakka
hele, jinak to tam je,ale pořád se dá... Buď můžeš nechat autí nahoře nad cvičákem nebo sjet níž a po levé straně je štěrk a tam parkujeme....
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:31
- Nahlásit
Montik
ok, zkusim jeste jedno info - povezu s sebou i tori abych ji nemusela nechavat doma a pak se pro ni vracet, ale cvicit s ni asi nebudu (i kdyz ji to bude lito, agi ji strasne bavi) ale kvuli tem zadum/noham. nicmene je tam nekde misto kde bych ji mohla privazat?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:44
- Nahlásit
drakka
já teda nechávám Monťase v autě nebo běhat venku,a le místo na přivázání tam je.. jo a jen tě chci varovat před terénem, páč to bude libový bahínko, takže si vem pořádný botky..Já si chci koupit kopačky, ale ještě jsem se k tomu nedostala... Bude to pěkně klouzat..
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:01
- Nahlásit
Montik
no to je radost tak snad s sebou neseknu. a treba bude mrznout )
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2008 18:45
- Nahlásit
Ahojky,
tak já jdu nakonec se psem sama, manža má nějaký úkoly, takže mě tam odveze a s parkováním problém tedy nejni )
Zítra ahoj...
|
babou
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2008 19:31
- Nahlásit
meduzka
drakka
Montik
Baico
tak si to zítra užijte a foťte!! ať se pak můžu kochat bílou smečkou
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 16:12
- Nahlásit
Tiffany
Nazdárek...
nevíš něco a Pláškových? Chtěla jsem poslat nějaké info o Clarkovi, všechny e-maily se mi vrátily, protože mají plnou schránku, napsala jsem zprávu a taky se mi nikdo neozval...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 16:59 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit
tak jsem asi hloupá, ale nemůžu sem dostat tu fotku, takže se na to vybodnu...
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 20:55 - Změnil/a: Tiffany
- Nahlásit
drakka
Montik
Baico
meduzka
Ahojky, tak jak jste si užily (i) výšlap po Prokopáku, tam je krásně... u té plotny a plechů s cukrovím jsem na Vás myslela .
Počasí Vám taky vyšlo, ne? Tady bylo krásně.
Doufám, že si to zase někdy, třeba na jaře zopakujete, abysme se mohli připojit.
Pumpa
Ahoj, to nevím, co s nima je. Já jim chci před svátkama zavolat, tak Ti pak písnu, jak něco zjistím. Když jsem asi před 2 měsíci psala mailík, taky se mi vrátil, vracel se asi 3 dny a pak jsem p.Pláškovi poslala sms, že má plnou schránku, že mu chci poslat mail a on ani neodepsal,ale najednou ten mail odešel, tak jim snad dorazil...no nevím, co se děje, je to zvláštní, vždy se aspoň jednou za čas ozvali... ani stránky neaktualizují a to mají štěndo...a myslím si, že ještě jednou nechají nakrýt Pegy a ta by měla už hárat, případně být nakrytá... tak uvidíme...
A co Clark, jak Vám roste ?
Já jsem v kontaktu s paničkou od Caira, chceme se sejít, aby se bráškové skoro po roce zase viděli, tak jsme na ně moc zvědavé . To by bylo super, kdyby se potkali 3 bráškové...
Tak Clarka pozdravuj.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:58
- Nahlásit
Tiffany
Mě právě taky zajímalo, jestli budou štěnda, tak pořád koukám na stránky a nic...
No miláček roste jako z vody... No, kdyby nám to vyšlo, taky bychom rádi viděli rodinu
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 10:14
- Nahlásit
Tiffany
ahoj, no pocasi nic moc, bylo strasne bahno, takze jsme byli vsichni totalne spinavi jinak sesli jsme se jen ja, Montik a Meduzka, Baico nestihala A zatimco si Lucky s Jerrym krasne hrali a honili se a soutezili o nejspinavejsiho psa, tak Freya se vydala na solo vypravu do prokopaku a vratila se az za pul hodiny, nacez jsem ji dala na voditko a rekla ji ze kdyz si teda nechce hrat s klukama tak ma utrum. Predpokladam ze Monika i Edita si o nas mysli to nejlepsi )))
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:51
- Nahlásit
drakka
Prosím tě... Ty naděláš...se chtěla projít, no... A nic špatnýho si já teda nemyslím..... Jinak když nás páníček viděl, tak se mu protočily panenky a že prej ,kde sem nechala toho našeho pejska a proč sem domu přivezla tu zabahněnou vobludu No, tak kluky naházel do vany a už máme doma zase bílo.. To počasí byl vážně děs.. teď už s náma Edita s Jerrýskem asi nikam nepůjde, páč ten její bílej hafan na tom byl ještě hůř.. Tímto se omlouvám, příště (jestli nějaké bude) vyberu nějakou nenáročnou a ČISTOU procházku
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:54
- Nahlásit
Montik
jasne, pujdeme na vaclavak ja si nestezuju, holky jsem taky nahazela do vany, ale teda auto vycitsim az nekdy v tydnu )
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 16:32
- Nahlásit
Všichni
Vychajda byla strašně fajn
Teda Jerry byl úplně neskutečnej, vůbec to z těch chlupů nešlo dolu, rvali jsme to od bodláků ve vocase, přes kuličky z břicha a bahno s náma taky soupeřilo o tom, kdo vydrží dýl. Byl ve vaně snad dýl než tam býváme my s manžou
Jinak ten se smál tomu, že snad ještě jednou a zakáže mi se s váma kamarádit (ale to bylo jen z legrace) ani nevystupoval z auta, aby neviděl, co mu do toho jeho nablejskanýho vozejtka strkam
Jinak Jerrýsek spal po koupeli jak mimino. Měla jsem radost, že si hrál a i pak, když se vyděsil, tak šel zase dorážet, tak snad to nebude žádnej pose.a
Ještě jednou díky a zatim
(vyfotila jsem ho, tak pošlu fotku, aby se ostatní mohli podívat, jak jsme dopadli)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 18:46
- Nahlásit
Kde máte fotky s bělouchama na procházce?
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 18:59
- Nahlásit
meduzka
holky jsou dneska taky takovy vyklidneny a unaveny
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 20:15
- Nahlásit
Jedete někdo vystavovat v únoru do Brna?
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 19:38
- Nahlásit
Lucie a Gar
Ahoj, no poslala jsem přihlášky tak snad jo
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 10:49
- Nahlásit
tak se musim pochlubit, prihlasila jsem freyu na neoficialni zavod agility 17.1. jsem na nas fakt zvedava
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 13:08
- Nahlásit
drakka
jé a kde??
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 13:26
- Nahlásit
v Masecine, organizuji to Komorany, propozice a prihlasku jsem nasla na strankach agility klubu. Kdyz nepropadneme tak bych pak hned chtela zacit opravdove zavody
|