Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
drakka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 11:31
- Nahlásit

Montik
no hele zadne borderky nejsme takze mozna spis ti pokrocilejsi zacatecnici taky ale zalezi na kriteriich
ok, tak jen a jen kvuli vam ji napisu nebo zavolam ))

babou
imho jsou svaly hrozne dulezity, treba tori mela loni natrzenou slachu a vetka rekla ze diky tomu ze ma dobre svlay na zadnich tak ji staci jen trochu klidnejsi rezim a bude to vpohode.
no tak to mate stesti s tou strelbou i jinyma vecma, ale ja bych fakt rekla ze pro neloveckeho a nesluzebniho psa to tak podstatne neni...dulezitejsi je aby nesezral kazdeho na potkani a aby treba zvladl jet metrem

babou
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 11:37
- Nahlásit

drakka
štěstí máme, to nemůžu zapřít Kelly nic moc z míry nevyvede a když, tak jde v poho odvola a zaujmout na mě. Bada je jěště plašan občas, ale fakt se to lepší..ťuk, ťuk. na druhou stranu jí nevadí, když blízko kolem ní projede kamion, rychlá a pod...no a metro nepovažuji za tak důležité..nikdy ho mí psi neviděli a pochybuji, že uvidí

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 19:19
- Nahlásit

Ahojda všem!
Vůbec nestíhám něco napsat, vždy jen kouknu a zas mažu dál, hold je to fuška tohle období

Jinak můj meil samozřejmě můžete zveřejnit, ICQ mám taky, ale nepoužívám, jsem spíše na Skypu: bibinka76.

Co se týče povahy, já jsem si toto plemeno vybrala hlavně proto, jak se o něm psalo, že je vhodné k dětem, není agresivní na lidi ani na psy a to bylo pro mne hlavní. Že jsou úžasně chytrý jsem zjistila až v kontaktu s tímto plemenem a můžu říct že bych nemněnila ani za nic a už u nás zůstane navždy

S výběrem chovatelské stanice jsem se jako laik vůbec nezabejvala. To víte, my vždy měli od někoho nějakého vořecha a nebo nalezence. Takže jsme jeli k prvním chovatelům, kteří nám odpověděli (a že jsem jich pár obeslala meilama!), že mají volnou fenečku a můžu říct že jsem ráda že to byli zrovna Vobořilovi ch.s. Ancilia, protože stejně jako Baico jem se zvířátkem získala super známé

Tak zase AHOOOJ všm, mažu vyndat cukroví z trouby

drakka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:56
- Nahlásit

halo vsichni, tak jaky byl vikend? u nas nic moc, byla (a jeste porad trochu jsem) nachcipana, takze jsme byli zalezli doma a ven se slo jen na prochazku uspinit psy...

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 14:21
- Nahlásit

drakka
Tak to jsme na tom dost podobně, dneska je mi uplně hrozně sotva se ploužim Tak ať to brzo vyležíme

Montik
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 15:05
- Nahlásit

drakka
Čusík, no my byli na výcvikáči a opět super.. hezky jsem si zakousali a zacvičili a taky hodně pokecali. No prostě super víkend, jen to počasí moc nepřálo, no... po návratu jsem oba hafany naházela do vany a hezky jsem je vzala šamponem a teď jsou jako ze škatulky....

meduzka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 18:50
- Nahlásit

Ahojky všichni:

Když už jste se tady zase bavili o tom výcviku... nevíte tedy o něčem jiném a dobrém, nebo aspoň něčem podobném Hafbu???
Já bych tam moc ráda, ale seznamovací lekce na prosinec pryč, SMS pořád ještě žádná nepřišla, takže nevim, jak toho psa zaregistrovat, nebo Drakko? šlo to i bez té seznamovací lekce? abysme nebyli šedivý dřív než se tam dostaneme...

drakka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 18:57
- Nahlásit

meduzka
ja do hafba zatim nechodim, i kdyz (Montiku ) uz jsem kontaktovala Simonu kvuli agility a doufam ze se tam tenhle tyden vypravime na kukandu.
Kazdopadne ja chodim (jezdim) sem www.smecka.eu a jsem tam maximalne spokojena

meduzka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 19:15
- Nahlásit

drakka:

jeje, tak to mam trochu z ruky ) jako jestli je to u Liberce, nebo ne?

drakka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 19:18
- Nahlásit

meduzka
no je, je to primo v lbc. my tam teda jezdime z prahy, 1xtydne to jeste jde a holky jsou moc prima a maji ke psum i panickum ten spravny pristup

meduzka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 19:28
- Nahlásit

Drakka:

Tak to máš super, já tim, že to mam ještě 5O km do Prahy a pak přes celou Prahu k dálnici, tak to mam blbý

Jinak jsem trpělivá holka a poslala už asi čtvrtou registrační SMS do Hafba Tak uvidim, třeba se konečně někdo slituje...
Jinak už tomu fakt nerozumim...

drakka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 19:31
- Nahlásit

meduzka
no my bydlime ve stodulkach takze do lbc cca 2h

jinak tuhle psi skolu spoluvede nase chovatelka, takze zkusenost s BSO 100%
http://www.psiprozivot.cz/skola_vycvik.htm

meduzka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 22:09
- Nahlásit

ty děláš canisterapii?

meduzka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 22:14
- Nahlásit

promiň, jestli mi to někde uteklo, já tě mam nějak spojenou s agility, asi jsem něco zvořila...
canisterapie je krásná věc, Jerry na to rozhodně nemá povahu, myslim, že by děti tahal po zemi za vlásky a přišlo by mu to jako strašná prča

drakka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 22:23
- Nahlásit

meduzka
neee, canisterapii dela freyina chovatelka s jeji mamou a dvema segrama freya by mozna na canisku mela, ale zato ja ne, takze to mas spojene dobre, my jsme agility duo ))

Montik
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:02
- Nahlásit

meduzka
Ahojky, hele, tak se na smsku vyprdni a zavolej Peterovi nebo Míše Končulovým a máš to..Někde tam na ně bude určo kontakt..Dej si pak hlídacího psa a třeba se ještě něco uvolní..

drakka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 19:56
- Nahlásit

Montik
ahoj, tak v nedeli zustavam v praze, plati jeste ta prochazka? zas jelikoz se chci mrknout na to hafbo a koukala jsem ze tam je jedna velmi prihodna 2hodinovka od 10:30, tak bych to docela rada zkusila (vse teda zalezi na nasi bile pajdule, ktera proste furt trochu pajda ), nicmene pokud by to vyslo, jak by ti vyhovoval cas kolem 13:00?

meduzka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 21:29
- Nahlásit

Montik:

Máš recht holka, to bude asi nejlepší. Uvidim, co z toho bude. Jestli to vyjde, tak tam zkusim cinknout hned zítra.

Montik
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 09:09
- Nahlásit

drakka
hele, prochajda platí a na těch 10.30 jsem nahlášená, takže to můžeme spojit vše dohromady.. A kdyby se někdo chtěl přidat, tak kolem jedný na cvičáku Hafba (co meduzko, nechceš se jít projít???)

meduzka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:01
- Nahlásit

Ve 13:00 v neděli v Řeporyjích? Psovi by se to teda stopro líbilo a mně taky... Ale je úplně urputnej s tim, jak si chce hrát, je přímo neodbytnej, šílenej, na zabití, tahá pejsky za uši, kouše je do krku, kolikrát si myslim, že je to musí bolet a jak je u psa, přivolání nebo cokoli takovýho je ta tam.
Takže pokud by mi to vyšlo, tak ten výčet toho všeho, co jsem poslala, nevadilo by vám to?
Jo o možná bych musela i s manžou, nemam auto a jeho auto moc neřídim, ale toho bych mohla poslat třeba aby mi koupil něco k Vánocum

drakka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:19
- Nahlásit

Montik
jeee,t o je skvely budou dva bilousi na parkuru nasla jsem vase video z toho zavodu hafbo a mooc chvalim jak jste sikovny

meduzka
hele ja myslim ze to bude dobry, moje holky maji tendenci kazdeho ciziho psa vitat tak, ze na nej desne zastekaji a teprve pak ho jdou ocuchat, tak jestli se nelekne, bude to prima

Montik
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:27
- Nahlásit

meduzka
hele, Lucky ho možná krapet poštěká,a le jinak....Monty ho případně spacifikuje, tomu je jedno, ejstli je t mímo, na něj si jen tak nikdo nedovolí.. a já budu nadšená.. manža klíďo vem, ten nám vadit nebude..

drakka

ty jo, díky, ale počkej, jak to vypadá v reálu, on je jak torpédo a já mu to kazím... ty jo, to by bylo fajn, kdyby to vyšlo... Kdyby se chtěl někdo ještě přidat, budeme jen rádi..

drakka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:47
- Nahlásit

Montik
no to mas stesti, freya je zas jak spici panna )) porad ji musim popohanet no tak uvidime jak dopadnem )

meduzka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:39
- Nahlásit

Montik, Drakka

Tak já v tom zkusim udělat, co se dá, abych přijela, no a jen doufam, že mi toho mýho bobečka nespráskaji
miminko moje malinký...

drakka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:22
- Nahlásit

meduzka
ale notaaaak

meduzka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 20:03
- Nahlásit

Drakka:

Já vim, já vim

Pak vám pošlu telefon, abysme se kdyžtak domluvili, ju?
Jinak moje ICQ je 173 775 740

Montik
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:30
- Nahlásit

meduzka
hele, napiš mi ten mobil prosím co nejdřív na mejla Monicka1@centrum.cz, páč já budu na netu jen dneska a zítra, pak už néééé... Tak abych to nějak neprošvihla a pro drakku to platí taky..

meduzka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:51
- Nahlásit

máš ho tam

Montik
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:57
- Nahlásit

meduzka
Díky.. Jinak kdo by se chtěl kouknout, tak mám konečně asi po dvou měsících aktualizaci na stránkách..

drakka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:49
- Nahlásit

meduzka
tak jsem ti napsala po icq

Montik
napisu

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání