| Autor |
Zpráva |
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:42
- Nahlásit
drakka
Tak máš to na e-mailu. Je to jen taková první vlaštovka - co ty na to?
Poptávka po bělouších stagnuje? Tak to jsem fakt překvapená.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 10:08 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Lucie a Gar
Já si myslim, že je to spíš ročním obdobím. Málokdo si pořizuje štěně na zimu.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:01
- Nahlásit
Pentas
Ahoj,
taky se pripojuji ke gratulacim. jsou to vase prvni stenda?
a jako ze jste jeste zatim zadne neudali? to je zvlastni....
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:02
- Nahlásit
drakka
tak co kocour, jak to s nim vypada?
kocky se moc vychovavat nedaji. takze si myslim, ze to chce jen cas..........ale fakt nevim
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:04
- Nahlásit
all
dali byste nejakou radu, jak vybirat chovku, kdyz uz nejake zkusenosti mate? podle ceho nejlepe vybrat? da se nejak poznat, ze by mohlo byt treba bazlive? podle chovani matky? nebo mate nejaky figl? diky moc
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:42
- Nahlásit
Barka
jsou to naše první štěnda,no mají teprve 10 dní.
Více je na www.beluda.estranky.cz.Už tam mají i fotečky.
Naše první bílé štěně jsme vybírali podle toho,které k nám první přišlo.No a chovku vybírat podle toho co s tím štěnětem zamýšlíš zda-li vyhrávat výstavy,sportovat včetně obran,či jen blbnout
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:23
- Nahlásit
Pentas
na stranky jsem koukala min.tyden. to tam byla fotka takovejch bilejch krtecku
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:27
- Nahlásit
Pentas
chceme pejska hlavne jako pritele a mazla. kdyz bude s pp tak s ni udelam ty povinne veci k moznemu uchovneni. kdybychom meli baracek, tak bysme chteli i stenatka (v byte zustat rozhodne nechci). a pokud psici bude bavit vycvik, tak by to bylo timto smerem spis, nez vystavy.
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:34
- Nahlásit
Pentas
Já myslela, že i štěně se vybírá podle toho, co s ním chce člověk dělat. Mě oba psy (ikdyž ne bělouše) vybíraly chovatelky a jsem nadmíru spokojená.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:43
- Nahlásit
Lucie a Gar
ja ti nevim, myslim si ze to funguje tak napul, protoze casto clovek teprve objevuje ruzne veci az s tim psem, na druhou stranu kdyz si vezmu stene s tim ze s nim chci chodit na vystavy a jemu pak treba nenarostou zuby, eventualne stene na vycvik a ono neni zadny zazrak, tak muze prijit dost neprijemne (a zbytecne) zklamani...
jinak diky moc za tabulku, doplnila jsem ji o udaje z kluboveho webu a momentalne se to snazim nacpat na estranky (coz bohuzel neni tak jednoduche, tak se na me nezlobte ze to nebude mit klasicky tabulkovy format)
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:52
- Nahlásit
tak uuuuz
http://www.pratele-bileho-ovcaka.estranky.cz/stran ka/seznam-bilych-ovcaku-se-slozenou-zkouskou
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:53
- Nahlásit
Barka
diky za optani, kocour nastesti uz zda se skoro normalni
jinak tak nejak jak to popisujes bych si predstavila majitele pro sva (doufam ze budouci) stenatka myslim ze to je prima pristup a urcite u vas bude kazde stendo spokojene a vy s nim taky
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:28
- Nahlásit
Barka
psal jsem ti na ÏCQ
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:30
- Nahlásit
Lucie a Gar
psal jsem o prvním štěněti,další 3 vybíraly chovatelky
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:32 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit
drakka
no paráda ty zkoušky.U nás je to jeětě Dorothy Whiteline Czech ZZO a Colombia w.Bohemia Mandiga ZZO
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:43
- Nahlásit
Pentas
doplneno, kdyz tu zminujes jeste to icq, co kdybysme dali na ty stranky jeste nase icq cisla?
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 22:01
- Nahlásit
drakka
No já právě chtěla psa na výcvik, tak jsem si netroufala vybírat. Chtěla jsem odvážného, sebevědomého psa, který se jen tak ničeho nelekne, neřeší nové situace ale zároveň jsem nechtěla žádnou "vtěrku" ani "ukecané" štěně. A ono to nějak vyšlo.
Jinak ta info je skvělé? "estranky" neumožňují nějakou tabulku?
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 22:05
- Nahlásit
Lucie a Gar
bohuzel, tabulku ano, ale maji proste ten svuj dost uzky format a tabulka by se tam zkratka nevesla tak jsem objevila aspon funkci 'vlozit jako text', ktera si to tak docela pekne zformatovala...
ad vyber stenete - kdyz ja si myslim ze to je opravdu hoodne o stesti, obzvlast pokud mas takova 'vysoka' kriteria. nechci to samo nijak kritizovat, kazdy asi chce mit co nejlepsiho psa a ma nejake predstavy kdyz si bere stene
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 22:17
- Nahlásit
drakka
Jo a tam měl být "vykřičník", jako že to info o zkouškách je skvělé!!! Moc díky!
kdyz ja si myslim ze to je opravdu hoodne o stesti, obzvlast pokud mas takova 'vysoka' kriteria
Pro mě jako "těžkého" začátečníka bylo nepředstavitelné složit ZVV1. Ale je fakt, že jsem právě měla to štěstí a šlo pokračovat dál.
Jinak jen kritizuj, od toho přece fóra jsou, ne? Abysme diskutovali a ne si mazali "med kolem huby".
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 22:34 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit
Tiffany
Ahoj, myslim, ze by jsi mi mohla pomoci s jednou veci, jestli neva. . Delam si ted v Excelu takovy prehled chovatelskych stanic, pisu si tam feny s nulovym DKK, odkud jsou a tak.... Ted jsem narazila na stanici Queen of twins, kde maji Bailey a jeji RTG jsem nikde nenasla. Je ale mozny, ze jsem to nekde prehlidla.
Pentas
Ja si rikala, ze je skoda, ze neznam tvoje stranky a ted jsem zjistila, ze stranky Beludy znam . Steniskove jsou uzasni, tak at se je podari udat tem nejlepsim panickum.
|
babou
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 23:13 - Změnil/a: babou
- Nahlásit
Barka
nejdřív bych vybrala matku, z jejíhož vrhu štěňátko chci. pak bych si já osobně nechala poradit chovatelem, přece jen toho času s mrňatama tráví nejvíc a bude o nich vědět víc než ty z několika návštěv. ale klidně se může stát, že by i tak vyhrály osbní sympatie (jsem třeba zatížená ne nejmenší prcky z vrhu ). asi neexistuje žádný vrorec správně/špatně...nevím, do jaké míry se dá bázlivost poznat, když štěndo vybíráš. pokud to není vyloženě uťáploň na první pohled, tak by to mohlo být ok, ale bez záruky
drakka
Lucie a Gar
skvělá práce
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 07:28
- Nahlásit
drakka
Super přehled, vážně...
Ad výběr štěněte... já bych se nejdřív zajímala o chovky víc, vybrala bych si užší výběr, kde se mi ty fenky líbí ( a taky zdravotně a tak)...Pak bych se tam na potencionální matky jela podvat,ale víckrát, nějak ty zvířata testnout (prostě okoukat zvířata, páníky i prostředí).. Pak si proklepnout otčíka a případně jestli jsou odchovy.. podle toho bych vybírala šťendo teď já... Ale ono je to někdy těžký... Máš vybráno, ale třeba se nenarodí pejsek nebo fenka, kterou by sis představovala..nebo teda jo, ale pak se třá jedeš podívat ještě jinam a tam tě dostane jiný štěndo... no, každopádně to nechce přehnané plány hned od začátku, si myslím, že taky hoodně záleží na přístupu chovatele, no... Já už pro své další případné štěndo chovku mám, jen ještě musí začít chovat i kraťásky, ale je to v jednání...
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:04
- Nahlásit
drakka
jee dekuju, to me potesilo, ze bychom byli idealni majitele
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:05
- Nahlásit
Pentas
promin, ja vcera byla tak utahana z prace, ze jsem v 9 uz chrnela
prectu si to dneska po praci.
doufam, ze nejsem moc otravna.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:52
- Nahlásit
Barka
vůbec nejsi otravná,akorát nevím jestli to dorazilo,protože tě nemám v kontaktech.Tak to případně zkus ještě jednou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:52
- Nahlásit
:drakka
přehled zkoušek super! Jenom jsi v něm jaksi zapomněla na nás . Baico Ancilia, m. Athena Ancilia o: Aico vom Brucnerlandl. Zkoušky: BH, ZZO, ZOP, ZPU 1
Ancilia ll du Bois des Ternes, m:Vegas du Bois des Ternes o:Apache of White Energy Zkoušky BH, ZOP
Canta Lupa Moira m:Isis White Majestics o: Athos Ancilia
zkoušky :ZOP
Ayla Shengul Nubika m: Julie Nycol Elbigi o: Fido Tricksy of Kim´s dream
Zkoušky: ZZO, ZOP
To jsou ti, co o nich vím a nejsou v seznamu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:55
- Nahlásit
Barka
Ahoj! Já jsem si chovku vybírala tak, že jsem si info vytáhla z netu a dala je posoudit mojí kamarádce, krerá psi chová a rozumí tomu. Vybrala mi chovku a i fenu. A musím říct, že jsem ráda, protože já si se štěnětem koupila i přátele a teď po téměř třech letech musím říct, že i rodinu.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 09:54
- Nahlásit
Baico
Ahojky, tak jak se těšíš na víkend?? Já už se nemůžu dočkat.. Jen ještě nevím, jestli dorazím už v pátek nebo až v sobotu....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 10:28
- Nahlásit
Montik
Ahojky! Já musim ještě zavolat |Romanovi. Právě jsem se od šéfový dozvěděla, že musim v pátek a v sobotu na služebku. Máme tady stážistu z Turecka a domluvili mu exkursi po farmách v západních Čechách a já umim anglicky, tak musim s nim. Nikdo jinej nemůže. Bohužel si nemůžu vyskakovat, protože se právě rozhoduje o mém pracovním poměru na dobu neurčitou.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 10:31
- Nahlásit
Baico
jéééééééééééééééé, to je škodááááááááááá Ale snad příště, no.... Já tam pak pojedu ještě mezi těma svátkama s kámoškou a možná na jeden den po silvestru, bohužel na ten tábor k nim nemůžu....Chjo..
|