Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Montik
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 09:46
- Nahlásit

Lucie a Gar
Jo a bodíky se za povahu nezadávají,ale jen se to v kódu označí římskýma číslama, I-v poho, II je myslím temperamentní, III labilní, pak to pokračuje agresivní nebo tak nějak, dál už si to nepamatuju...

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 10:50
- Nahlásit

Montik
No jo, ale určitě někteří psi něco dělají a nejsou uchovnění. Např. když chci psa, tak mě zajímají i sourozenci rodičů a pokud má matka šikovného bráchu, který není uchovněný, ale pracuje, tak se to nikdo nedozví? Jestli je to tak, tak to je škoda, že to není nijak podchycené...

My máme moc šikovného webmastera. A právě tam máme i sekci "výkon", kde jsou vypsaní všichni chodi, co mají zkoušku - není jich sice moc, ale aspoň si člověk může udělat nějaký obrázek. Info o zkouškách posílají mě a já to nechávám doplňovat, stejně jako dělám přehled o složených zkouškách do zpravodeje za určité období.

Jak to tak vidím, tak u toho švýcaráka mi sehnání informací, dá mnohem větší práci, ale zatím mám čas.
Ještě, že jste si tu aspoň založili to fórum.

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:02
- Nahlásit

Lucie a Gar
jj, u vás je to super dotažený.. hele, jediný, co ti můžu poradit je se obrátit na někoho z klubu, kdo by ti mohl poradit, jak a kde a co se dá sehnat..Doporučuju Lenku Kovaříkovou..

babou
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:09
- Nahlásit

Montik
tak mi hned přiletěla odpověď, že něco málo zpravodajů navíc je a že pošlou to je jasný, že důležitý je obsah, to zoubkový čtení mu právě dalo pořádně zabrat. no co, aspoň drobek ví, co se děje v klubu

...jinak kpchp to má fakt supr udělaný, co se stránek, databáze, přehledu týče. u bšo je to dost vydřený schánění informací a orientování se

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:17
- Nahlásit

..Doporučuju Lenku Kovaříkovou..

No já si s nima už tak trochu píšu. Ale vzhledem k tomu, že nechci psa hned bych si ráda udělala i nějaký přehled.

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:25
- Nahlásit

Lucie a Gar
Jasan, to ti schvaluju...

drakka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:49
- Nahlásit

mam navrh - coz takhle zkusit dat informace co mame my o ostatnich belousich (treba jen zkousky) a dat to na ten nas web pratel BSO?

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:00
- Nahlásit

drakka
hele, super nápad...

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:02
- Nahlásit

drakka
Tak to by bylo super. Já znám jednoho tady kousek od nás Akima, potkali jsme se kdysi na závodech, určitě má i IPO3.
Někde jsem na jeho jméno narazila na webu klubu, bylo to nějaké vyhodnocení zkoušek - ale kde jsou to tam našla....

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:36
- Nahlásit

Lucie a Gar
No Akim je jedinej v ČR z bílejch, který má složené IPO 3. Jinak těch, co mají ty základní zkoušky je už poměrně dost. ale komplatní seznam asi nikde doopravdy neni. Na stránkách klubu je ta soutěž, ale v tom seznamu jsou jenom psi v majetku členů klubu.

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:46 - Změnil/a: Lucie a Gar
- Nahlásit

Baico
A jak se jmenuje dál?

Jo to chápu, soutěž ve výkonu máme taky pouze pro členy klubu.

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:10
- Nahlásit

Lucie a Gar
Je to Akim King z ranče Montara....

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:39
- Nahlásit

Lucie a Gar
já zase znám choďáčka jménem Argo Donaldino neboli Basíka.

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 17:45
- Nahlásit

Baico
Jojo Andreu s její smečkou taky znám. Basík má stejného tátu jako můj Gar.

Kdo spravuje ten web přátel na těch estrankách? S radostí bych se taky vrhla na hledání těch zkoušek po různých stanicích, pokud bude někdo ochotný to zpracovat.

drakka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 18:19
- Nahlásit

Lucie a Gar
stranky spravuju ja a s radosti to zpracuju pokud sezenes info

all

tak nova vyzva pro vsechny - shanejte info o vsech bilousich kteri slozili nejake zkousky, ja to pak hodim do tabulky a dam na stranky

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 19:38
- Nahlásit

drakka
Ačkoliv znám jednoho se zkouškou, ale pokusím se najít další. Co takhle tam pro začátek hodit ty vyhodnocené v té soutěži? Bylo to někde na webu klubu.

Jo a ještě takový tip... nešlo by malým pod jméno psa dát i jména rodičů.

meduzka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 18:00
- Nahlásit

All:

Ahojky holky, všechny vás moc zdravim. Koukám, že se tu pouštíte do nových akcí a máte spousty nových nápadů. Super, jen tak dál!!!
Ty naše stránky budou teda dokonalý
Jinak zdravím všechny nové.
A u ostatních už ani nevím, na co dlužim odpověď nebo jestli dlužim.

Jen vim u Montika:
Žádná SMS nakonec nedošla, takže jsem psa neregistrovala a nepřihlásila se ani do toho hlídacího psa. Nevim kde je chyba. Si teda musíme vystačit sami. Jen jsem se těšila. Potřebovala bych hooodně poradit s výstavou. Nedá se ale nic dělat.
Lucie a Gar:
Jerry je taky pořád bílej, hlavně když třeba prolítneme polem jako dneska a je přímo úděsnej, tak tak miluje vodu, že napustim vanu a nemusim ho ani pobízet a mladej pán si jde umejt nohy ale to fakt neni moc často, většinou ho jen třeba otřu, tohle je jen v krizovkách

meduzka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 18:03
- Nahlásit

Drakka:

Mrzí mě, že koucour začal takhle vyvádět, zatim jsme taky v 1+kk, tak se dokážu vcítit. Přeju pevný nervy a doufam, že se mňoukal zase vzpamatuje, a holka bude moc být zase v klidu.

meduzka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 18:04
- Nahlásit

Baico a all:

My máme taťku taky s IPO3, ale je to Němec, no.
Jinak když jsem to dávala k dobru, tak mi bylo řečeno, že prej mi je to houbeles platný, že si stejně štěňata berou tak 75% z matky... Myslíte, že je to pravda?

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2008 12:07
- Nahlásit

meduzka
Ahoj,
jen musím reagovat na to co si berou štěnda z matky. Já osobně si myslím, že je to tím, že je máma těch 8 týdnů vychovává. Takže pokud je máma plašan, tak i ze štěníků vychová plašany a můžeš mít psa sebelepšího.

Takže když má táta IPO3 a máma je v pohodě, vyrovnaná temperamentní čuba bez ulítlých sourozenců, tak to je to nejlepší co můžeš mít. Pokud chceš cvičit, tak se tímto nenech odradit.

Už jsem dokonce viděla, že se u potomka naprosto prosadila povaha táty. Tzn. bezva fena, pes totálně bez zájmu o cokoliv, nemotivovatelný, v krizových situacích startuje po všem a jeho dcera je jako přes kopírák. Rozhodně to není výchovou, protože ti lidi se s ní snaží pracovat, chodí na cvičák, ale bohužel je jím to "houbeles platné".

Jinak já nepotřebuju, aby rodiče měli milion zkoušek. Důležitá je pro mě temperamentní, vyrovnaná fena s kořistnickým pudem a alespoň tak dobrý pes (pokud bude mít zkoušky - tím líp).

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2008 12:19
- Nahlásit

drakka
Mám takový pokus s těma zkouškama - kam to můžu poslat?

drakka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2008 13:25
- Nahlásit

Lucie a Gar
robbie@email.cz

babou
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 01:08
- Nahlásit

dobrý večer, noc, ráno..nebo co to je
meduzka
tak nevím, co je pravda na 75%procentech, ale tak nějak souhlasím s Lucií a Garem. ty dva měsíce u mámy dělají svoje, určitě se s tím dá pracovat, ale základy jsou dány. taky koukám, jaká je máma štěnat, to že pes je minimálně tak dobrý jako ona, je už logická stránka věci...a co se týče zkoušek, chtěla jsem, aby aspoň jeden rodič nějaké měl. ani ne proto, že bude mít chytřejší štěnda, ale prostě se mu páníček věnoval a rozvíjel ho. nevím proč, ale není to pro mě málo jinak zkoušky já osobně neberu ani tak jako výsledek psa, ale psovoda, obou jako týmu. myslím že dobrý psovod ke zkouškám dovede i "hloupějšího"psa. hloupější psovod tam nedeovede ani psa,co maká jak drak

Pentas
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 06:00
- Nahlásit

Nazdárek všem tak štěnda jsme porodili naprosto v pohodě,už se jim začínají otvírat očička .Sice ještě chvíli potrvá,než přestanou chodit štylem kapřík,ale je to na dobré cestě

babou
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 08:33
- Nahlásit

Pentas
gratuluji k mrňouskům, ať se mají čile k světu a s novými páníky si dělají vzájemě hezký život...a budete si rozšiřovat smečku vlastním odchovem??

drakka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 12:47
- Nahlásit

Pentas
gratulujeme, a kolik a jakych? a co mama, je vporadku?

Pentas
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 14:54
- Nahlásit

babou
drakka
no máma perfektní,5 kluků 3 holky,no a začínám m ít tak trochu obavu ,abych nerozšířil smečku o 8 hafíků.

drakka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:27
- Nahlásit

Pentas
jako ze jsou neodolatelny?))

Pentas
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:49
- Nahlásit

drakka
to sice jsou,ale vypadá to,že začíná být přeběloušováno.Právě jsem mluvil s poradkyní chovu a je na tom zatím podobněTudíž druhou holku zatím v žádném případě krýt nebudu,neboť nejsem sebevrah

drakka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 20:21
- Nahlásit

Pentas
tyjo, a pritom jsou bilousi tak krasni a zaroven spolecenske plemeno, vicemne vhodne pro sirsi verejnost (teda pro nekoho kdo aspon tusi 'vo co gou' )

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání