| Autor |
Zpráva |
Montik
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:11
- Nahlásit
Baico
Přesně tak, tady je líp... Hele, si myslím, že to těhotenství už by mělo být znát, pokud teda panička nebude nabalená jak sněhulák... Sem zvědavá, co nám sem večer Tiffany napíše... Každopádně teda budu u blondýny, která bude vypadat jako těhotná????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:34
- Nahlásit
Montik
No tak já myslim, že my nebudeme mít problém se potkat a určo se mnou bude i Bibinka7 s holkama.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:46
- Nahlásit
Baico
no jasně.. A ti ostatní se snad doftípí.....Nějaké námitky???
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:55
- Nahlásit
Můžu se zeptat, (pro změnu ) jak jsou odděleny jednotlivé věkové třídy? Do kdy jsou štěňata, mladý, dorost a tak?
díky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 14:11
- Nahlásit
vlkaga
Máš to ve všech propozicích na výstavy. Třeba tady
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 14:13
- Nahlásit
vlkaga
štěňata 4-6 měsíců
dorost 6-9 měs
mladý 9-18 měs
mezitřída 15-24 měs.
otevřená, pracovní a vítězů od 15 měsíců
veteránů od 8 let
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:14
- Nahlásit
Montik
teda ty seš flákač, jakýpak nedorazím na kurz?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:19
- Nahlásit
choco
jen v pátek.. musím do práce a odpo musím ještě nějak vymyslet, abych mohla dorazit, jinak tam budu zase celej víkend.. no jo, když už nejni dovolená..
|
babou
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 18:35 - Změnil/a: babou
- Nahlásit
ahojte...
meduzka
byla jsem se před rokem v Olmiku podívat, co že to doma vlastně chci ... Flóra je na výstavu jablek ne psů!! strašně málo místa, ale to je můj laický názor, kdyby bylo na mně, tak bych psy vypuslita do polí, lesů a strání, pak rozhodčí kochejte se . asi tam ale pojedem, přece jen to mám za zadkem a na první ostodu to bude stačit
Montik
teď malinko mimo bílou mísu o knírovi ...Monty se stříhá nebo trimuje? jsem se poslední dobou zaláskovala do velkých černých kníračů a dočetla se, že se stříhají a trimují, což mě trošku překvapilo . asi to bude podobný jako u Vás. jak třeba vypadá, když ho necháš "zvlčet" a jak často je Monty upravován?
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 22:13 - Změnil/a: Tiffany
- Nahlásit
Dobrý večer ve spolek
babou
Takže do třetice všeho dobrého, tak hlavně, že byly volné holčičky. To je nejhorší, to čekání, když už se člověk rozhodne, že chce štěňátko, a pak si třeba i vybere CHS, zamluví štěndo a pak to čekání...jestli fenka zabřezne, jestli tam bude to pohlaví, co já chci, jestli bude mnou požadovaná délka srsti...a pak ještě čekat až do odběru...!!! Nemohla jsem se Cargouška dočkat, to čekání bylo nekonečné... ale dočkala jsem se...
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 22:23
- Nahlásit
meduzka
To je ten Tvůj kulíšek šikulka, né že nééé...takhle to tý ošklivý pacině oplatit
No my Vaší ségru vídáme na akcích běloušů od miminka, říkají jí "Žaky", je moc roztomilá, ale ještě na táboře v létě i na Rozkoši v září to byla taková droboulinká hubeňoučká žížalka, a pak o 14 dní později v Loutí už byla trošku vykrmená, vypadala mnohem líp, než to vyžlátko předtím A je to veliká mazlivka
Jinak do Olomouce nejedeme, budeme mít "zimní prázdniny", tak další výstava až na jaře nebo spíš až v létě..., ale myslím, že tam bude málo pesanů, takže napoprvé fajn, že tam snad nebude hlava na hlavě...ale nevím. Koukni někam na stránky na loňskou účast (teda vlastně letošní , kolik tam v jaké třídě bylo běloušů, nejspíš to bude podobné.
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 22:27
- Nahlásit
Baico
My se taky chystáme do Letňan, to by bylo fajn, kdybysme se tam všichni sešli, jupííí )
Baicouškovi foukám ouško, ať se mu brzo zahojí.
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 22:33 - Změnil/a: Tiffany
- Nahlásit
Montik
To by bylo fajn, kdyby ses Psa Jíry zeptala, ale jak Ti to vyjde, nelámej to přes koleno ), na jaře to taky jde, sice obtížněji, ale snad jo. Jinak jsem si říkala, že by bylo zajímavý pro porovnání, mít aktuální fotky Carga - mlaďase (ucho sem, ucho tam ) a pak třeba za rok, dva, fotky od stejného Psa Jíry, Cargouše osvaleného, dospělého...
Jo koukala jsem znova na ty Vaše fotky, Lucky je úžasnej, jak se tam všude směje, na každé fotce, je výborně fotogenickej, myslím, že by mohl být fotomodelem, manekýnem .Prostě vysmátej bělouš
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 22:38
- Nahlásit
choco
no tak aktavistu nemám,to Luckýsek vede, ale ublafaný jsme taky, a jak...normálně furt držkuje a odmlouvá, když se nudí a musí poslouchat...(např v kruhu...), to je pořádně ukecanej...musí mít poslední slovo...jsem asi měkká panička, prd autorita ...
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 22:52
- Nahlásit
Montik & Baico
To jsem se moc pobavila ), chvíli mi trvalo, než mi došlo, o kom je řeč...no blondýna a dlouhé vedení, ne? , no už by mi to asi mělo docházet, když jsem v půlce..., no lidi, co mě viděj denně, tvrděj, že to moc poznat není, a ti, co mě vidí jednou za čas, si mysleli, že je to jen tím, že Milan dobře vaří , ale nabalená asi nebudu, abych se mohla hýbat, bude se po nás asi chtít běh...ufff...
Tak nevím, jestli to může byt poznávací znamení...já bych spíš řekla, že poznávací znamení bude brunetka s blondýnou a "bílá koule", aneb řádící Cargo s Luckym, s tím, že za chvíli moc bílí nebudou...to pak bude v kruhu dílo...ušmudlanej Cargo...ale zase bude šťastnej jak blecha, že uvidí svýho nej kámoše Luckyho, a šťastnej pes je pro mě to nejdůležitější )
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 22:57
- Nahlásit
Montik
Po víkendu Ti cinknu kvůli tý sobotě, něco musíme vymyslet, v Kyjích jsou zkoušky, tak to tam nemá cenu jezdit...a snad nebude ošklivo...no uvidíme, co s tím provedeme, jestli máš nějaký návrh, jak to zkombinovat, tak sem s ním .
Tak pěkný pátek a ještě hezčí víkend všem . Podrbejte běloušky.
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 22:59
- Nahlásit
Montik, choco
...no jasně, že i ty černoušky, aby jim to nebylo líto, vždyť jsou taky naši
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 23:17
- Nahlásit
Tiffany
Jééé no aspoň někdo tady vezme za vděk i černouškem, vyřídím mu podrbání za jednoho bílýho krasavce (bude určitě za to se mnou držet Cargovi držet palečky ;) )
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 07:58
- Nahlásit
Ahojda
Tiffany:
Tak jsem zvědavá, jestli tu ségru taky uvidíme. A Olomouc asi risknu. Kdo ví, aspoň si to zkusí. A já taky.
Jé, tak se tam možná uvidíme s Babou. s Babou jako s Babou ne jako s babou
Jinak včera jsem Jerrýska zkoumala a začíná mi blednout. Já z toho měla takovou radost! Prostě ty narezlý chlupy, co měl na zádech, už rostou od kůže běloučký.
A ještě jednu radost mi udělal. Pro mě už téměř odepsaná věc, prostě sem si řikala, že je nějakej samostatnej a že si chce hrát sám a ne s někym, protože jsem ho nedokázala přesvědčit, že u mě to přetahování je NEJ NEJ NEJ.
A včera se nám to povedlo a hodně ho to i chytlo. Asi viděl, že mam smutnou náladu, tak mi chtěl udělat radost. Přetahoval se se mnou o plyšáky a tenisák jak šílenej a vnucoval se s tim, což fakt nikdy neudělal a završil to tim, že se mu ráno už nechtělo spát, tak šel pro tenisák, a moje probuzení místo každodeního olíznutí bylo tentokrát zeklepáním tenisákem na hlavu. FUJ kdybyste viděli, jak jsem se lekla.
Přeju krááásnej slunečnej den všem. Že bych měla po dlouhý době zase psa po vycházce bílýho? Huráááá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:51
- Nahlásit
tyjo, tak to bude velká účast v Letňanech! Bombaaa! To bychim se pak mohli přesunout na prochajdu do Stromovky. Co vy na to?
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:58
- Nahlásit
Baico
Ahojky, no já bychnebyla proti, akorát musím myslet na počasí, protože s sebou budeme mít nejen dva psy, ale taky budu mít celou rodinku, tj dvě děti a manžela, tak aby to přežili Taky je ještě možnost že pojedou domů, ale to se vše rozhodne asi až na místě
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 09:01
- Nahlásit
Bibinka7
Jasně, domluvíme se na místě.
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 09:02
- Nahlásit
Taky s sebou beru manžela, ale on je docela odolnej a vydrží dost
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 09:04
- Nahlásit
No a pak je ještě možnost že by jsme se mohli přesunout k nám protože tu máme ohrazený park, kde nikomu psíci nebudou vadit, protože to je naše, nemusíme se bát aut a tak, takže volnost pohybu je samozřejmostí. Je to přiměřeně velký, je tam potok i rybník a při znečištění je možnost použít naši sprchu. Záleží na domluvě
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 09:05
- Nahlásit
meduzka
Tak to je fain, třeba budou držet spolu
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 09:12
- Nahlásit
Zdravím všechny takhle při slunečném pátku..
babou
Hele, nejni to tak jednoduchý.. Knírači se trimujou i stříhaj....větší část těla (hřbet, pod krkem a za ušima) se trimuje, břicho, hlava nohy se stříhaj- aspoň myslím... Ale Monty je jen stříhanej, páč já ho nemám od štěňátka,. přišla jsem k němu jako slepej k houslím a to už byl hrozně zarostlej, tak se stříhal celej no a to se na jeho srsti podepsalo, že už být trimovanej nemůže, neboť by ho to bolelo.. taky proto vypadá jako šedivej (má být černostříbřitej) a taky se dost drbe, což je zapříčiněný právě tím stříháním, páč ti kníři mají srst uzpůsobenou právě k tomu trimování. Jo a taky díky tomu vypadá, když je zarostlej, jak kříženej s pudlem, páč se mu ta jemná srst strašně vlní (což normálně nejni, páč jsou hrubosrstí). No, abych to zakončila nějak, tak já už bych si upravovaný plemeno asi nevzala, páč když to zaroste, tak to vypadá jako vořech (ať už je to stříhaný nebo trimovaný), pokud chceš, aby to vypadalo pořád hezky, tak musíš chodit co 2 měsíce na úpravu.Což je dost pruda.. No já, snad od novýho roku budu upravovat sama, tak jsem na sebe zvědavá, Ten bude upravenej pořád..
meduzka
No vidíš, tak konečně budete taky celý bílý... A ty ses tak bála... A s tím tenisákem na hlavě mi připomíná, že nás Lucky budí tak, že nám vždycky do postele přinese jinou hračku a pustí nám jí na hlavu....Ty jo, začínám uvažovat, jestli nejsou nějak příbuzní
Tiffany
Ahojky, tak jsem teda zvědavá, jestli to na tobě poznám... Jinak ohledně toho příštího týdne můžeme být i jen v Senohrabech a vyrazit na dlooouhouu procházku.. Kdysi jsem tam byla na táboře a za dědou na tenise, tak bych se tam ráda porozhlídla.. Ale to domyslíme příští týden.. Jo a když mi budeš volat tak ne v pondělí nebo ve čtvrtek, to mám ty praxe střihačský... Jsem na to zvědavá, dneska jdu za šéfem, jestli mě pustí a tak, tak držte palce.. Jo a vysmátej Lucky, to říkala už Karin, ta mu neřekne jinak, než vysmátej bělouš.. je fakt, že on se chechtá furt Jinak díky za pochvalu foteček, s tím Jírou to zkusím nějak vykoumat teda.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 09:12
- Nahlásit
Bibinka7
No to je dobrej nápad. Domluvíme se.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 09:14
- Nahlásit
Baico
Tě beru za slovo, šéfe.. Jen doufám, že bude krapet slušný počasí...
Jinak já "manžela" nechávám doma, on moc kynológ nejni, tak aby neprudil...
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 09:20
- Nahlásit
Montik
No to ten můj taky ne, ale bere to jako morální podporu ovšem pak už nás honí honem domů
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 09:26
- Nahlásit
Bibinka7
No a já si to právě chci užít podle sebe a nenechat si do toho kecat, tak raději chodím sama...
|