| Autor |
Zpráva |
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 22:54
- Nahlásit
Montik
Parááááádááááá, gratulujeme, jste moc šikovní, všichni čtyři. Sranda ZÁVODEM TO ZAČÍNÁ A TŘEBAS JEDNOU OLYMPIÁDOU TO VYVRCHOLÍ
A fotky jsou fakt super! Klidně se přidám, měl-li by někdo zájem . Že bysme třeba mohli vyrazit někam na ten výlet, jako celá banda běloušů (a jeden Montík a třeba jedna Fanča ), a ten šikovnej Pes Jíra by cvakal a cvakal... Jen Cargo je ještě takovej štěndovsky rozevlátej...
Luckymu i Montíkovi to tam moc sluší, fakt! A Montik je ostříhanej, fešák, žejo? To už Ty?
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 23:01
- Nahlásit
Meduzka
Na Letňany se připravujeme asi tak, že má Cargo růžové šlice na nose od naší kočky a lítal po trávě tak, že se pěkně natáhnul a trochu kulhá, asi natažené vazy...no skvělé... a nejradši běhá v prohnojeném čerstvě zoraném poli, tak je spíš dohněda...s bílou barvou nemá moc společného... , ale co, hlavně, že má radost z pohybu, přece ho kvůli výstavě nebudu vodit na vodítku... tak asi tak...
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 23:08
- Nahlásit
babou
Ahoj, známe Vašeho brášku Bruníka . To Badino laškování s hráběma, to je teda něco, pěkně se umí, holka rozdovádět
A výstav se nebojte, všechno je jednou poprvé...a čím dřív začnete, tím líp (socializace, lidi, psi, nové prostředí, nové zkušenosti, pokroky, ovladatelnost...no znáš to
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 23:14
- Nahlásit
meduzka
...to nevadí, to je ještě lepší, když Ty jsi z Vaší dvojice ta šikovnější , protože to Jerrýska pěkně všechno naučíš, a určitě se to povede na jedničku, právě proto, že jsi šikovná. No a pak bude šikovný i Jerry, po paničce . To máš dobrý
|
babou
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 23:16
- Nahlásit
Tiffany
Ahooj Cargoušovic ..jj, videla jsem že si konkurujete na výstavách ...dokonce jsme mohly být jedna rodina, měla jsem předběžně zamluvenou "Cargovu sestřičku" ale oni nakonec byli čtyři bratři a žádná feňule
to Báďa si hrábě fakt oblíbila, škoda, že nebyl nikdo po ruce, se mi to špatně organizovalo, pes v záběru, hrábě když se hrabe pořádně, dělá malá ještě větší bugr
my se výstav nebojíme, máme jsen strašněj strach ..ne ona mě Bada dost překvalila s jakým klidem si nechala chytat od cizích do tlamule a vůbec až na šaškoválí s vodítkem v pohybu byla supr...tak snad to bude ok a něco málo zkusíme, ale já na výstavy moc nebudu asi
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 23:17
- Nahlásit
Tak přátelé, jdu do hajan, přeju Vám všem pěkný den (čtvrtek), a ať už hergot neprší, nebo ti naši běloušci budou černoušci...
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 23:21
- Nahlásit
babou
Tak to je fajn, že je Báďa v pohodě, že se nebojí lidí. Moc mě mrzí, že jsme se v Loutí nepozdravily, bylo tam tolik bílých, že jsem ztrácela přehled...
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 23:24
- Nahlásit
babou
...no já čekala na první štěňátka tohoto roku, jak na smilování boží, a modlila jsem se, aby tam byl nějaký pejsek...no asi jsem se modlila moc... . A pan Krautmann (teda Arwen) měl hned další vrh po Pegy (Bailey), tak tam sis vybrala Ty
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 23:27
- Nahlásit
babou
..my ty výstavy taky zkoušíme jen tak pro radost, kvůli socializaci a pro ty zkušenosti a společnost běloušů, ale na Vašeho brášku nemáme, ten jich absolvoval mnohem víc...
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 23:33
- Nahlásit
Tak páčko zítra
|
babou
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 23:37
- Nahlásit
Tiffany
to byla moje první bílá akce, takže jsem čučela jak puk na tolik bíloušů a byla vůbec ráda, že jsme se pozali s Bruníkem
jj, si pamatuju, jak jsem se podívala na stránky pana Pláška, tam byla ta bíloučká myšátka a napsáno samí kluci navíc, když si sám pan Plášek chtěl jednu holčičku nechat ...já se pak ještě informovala v Donnevaře (měli nakrytou fenku, ale ukázalo se, že má falešku)takže nám to vyšlo až napotřetí ...tam už to naštěstí bylo na jistotu-mimča nasvětě a volný fenečky
|
babou
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 23:39
- Nahlásit
dobrou noc...a od rána krásný den
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 07:46
- Nahlásit
Přeju krásné ...opět deštivé ... ráno.
Tiffany:
To s tim, že sem šikovnější než pejsek sem vůbec nemyslela vážně ... On je šikulka, on umí takový věci,
Třeba: Svědělo ho ucho, tak ležel a zadní pacinkou se v tom uchu drbal - škrábnul se do oka... chudák, až mrkal, jak ho to asi bolelo... Sem se v jednu chvíli úplně lekla a čekala co bude a jestli nepojedeme za MVDr. Mazánek to vyřešil za mě, vzteky se do tý nohy kousnul a byl klid
Jako někdy fakt nemůžu
Jsme asi trochu pošahaný. OBA.
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 07:50
- Nahlásit
Já ještě nikde na sourozence nenarazila...
možná to je tim, že sem ještě nebyla na žádný výstavě
Ale myslim, že Jerrýska ségra už válí ve třídě štěňat, ale byla čtvrtá. Což neni první, ale je to dobrý, protože aspoň začali.
Co si myslíte o té výstavě v Olomouci? Jedete tam někdo? Má cenu tam jet nebo z toho bude ten pes šokovanej? Jako jestli to nebude moc velký nebo tak.
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:39
- Nahlásit
Ahojda všem
Teda to je fakt hnusně, holkám se ve voraništi taky moc líbí a my už to ani moc neřešíme, to prostě nejde
S hráběma se Dorinka taky vyblbne a taky s koštětem, vytírátkem a vysavačem to je z toho vždycky uplně blažená
Zato Rinuše na ní kouká jak na blázna, ona je jiná, ta miluje trhání hlav panenkám a ohořelé klády z ohýnků, což teda pak uplně kvetu, protože to jde špatně dolů.
Co se týče výstav, my jsme s Dorčuskou jeli nejdřív jen tak na kukačku a udělali jsme dobře, protože pak už nebyla tak vykulená z toho množství psů, teď už se chová jak profík, akorát než nastoupí do kruhu tak se tváří hrozně znuděně
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:04
- Nahlásit
No tak mi byli v pondělí na výletě u Nymurka s kamarádama na koních. Než jsem jela dom, tak jsem musela Baica vzít na procházku k Labi, aby se umyl, protože by nás asi nejspíš nepustili do vlaku. A jezevčíka v tomhle počasí z garáže nedostaneme ani heverem.
Jinak, kdo teda všechno pojede do Letňan? Abych věděla komu ještě budu držet palce, kromě naší dodiny?
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:19
- Nahlásit
Baico
Ahojda, jak jsem teď koukala na Letňany tak je tam bílejch nahlášeno 28, tak to snad tak hrozný nebude, do mladých fenek je osm tak jsem zvědavá jak s holkama dopadnem, i když nám včera začala Rina kulhat, ale snad to nic nebude.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:42
- Nahlásit
Bibinka7
No tak ještě furt je to až za 14 dní, tak to jí určo přejde.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 10:02
- Nahlásit
Ty brďo, tady to jedeeeeeeeeee
tak, postupně..
Choco
jj, Montymu to pěkně sluší, jak běží a Lucky jako chrt?? To říkala i Efka, ste se spikly, ne?? Jinak díky moc za pochvalu, taky se mi ten bělouš teď vcelku páčí. Ostatních fotky mám na CD, tak ti je kdyžtak někdy můžu půjčit, ale pšt....
Tiffany
Čusík, Lucky taky lítá po poli, to chce klíd... Jinak Monty je ostříhanej už docela dlouho a já ještě né, mně teprve příští týden začíná první kolo praxe.... na Montyho se vrhnu až jestli udělám závěrečnou zkoušku v lednu... Jinak co se tý prochajdy a Jíry týká, tak tam je to trochem problém, páč on může hlavně v týdnu a to je dost pruda teď , jak je brzy tma.. Ale můžu se ho zkusit zeptat, co by říkal na nějaký víkend, ale nevím, spíš bych to nechala zase na jaro, až bude lepčí.... Ale zjistím, co se dá... On byl z Luckyho úplně nadšenej, se rozplýval, nad Kanaďáčkem, takže by byl asi i rád, za několiko běloušů... zeptám se....
meduzka
čus, Olomouc myslím tak velká výstava nejni, ale nikdy jsem tam nebyla.. Já bych Jerryho vzala do těch Letňan na tu kukandu a pak se rozhodla, jak to bude zvládat, ale někdy začít musíte, ne?? (teda nemusíte, ale měli by ste ) Jo a musíme si dát nějaký poznávací znamení do těch Letňan, jako všicí, kdo odsud tam jdete.... A návrhy typu, budu mít bílýho psa neberu....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 10:05
- Nahlásit
Montik
Budu mít bílýho psa s prokouslým uchem
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 10:45
- Nahlásit
Baico
Hahaha, jsem čekala, kdo se toho chytne
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 10:57
- Nahlásit
Montik:
Ty jooo, tak jako to je těžký monti mě taky nic jinýho než bílej pes nenapadá.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 11:16
- Nahlásit
Tak si je oztužkujte.... ))))))))) a poznávací znamení Luckyho? Ublafaný aktivista ))))
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 12:01
- Nahlásit
Choco:
Díky, díky. No a už to máme jednoduchý, ty ostatní bílý, hodný, neublafaný jsme prostě my
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 12:03
- Nahlásit
Takže v Letňanech všichni hledejte ublafance a tam se sejdem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 12:30
- Nahlásit
meduzka
Nebo u nás, my máme zakrvavený ucho. A možná se mnou půjde kamarádka s bíglem.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 12:55
- Nahlásit
Baico
Supeer. tak Verča s bíglem bnude styčný bod... U ní budu já s ublafancem (Monťase nechávam doma, takže toho z hlavy vypusťte), jo a ještě mě napadá, že budu poblíž těhotný blondýně....
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:01
- Nahlásit
Montik
a ještě jedno znamení -pes skoro větší než panička ))))
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:03
- Nahlásit
choco
hele jako, nejsi ňáká drzá??????? Běž si k těm tvejm blabla a nás nech diskutovat!!! Tsss, to je dneska úroveň.....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:08 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Montik
To víš, u blabla neni tak veselo, tak se vtírá a závidí, že nemá taky bělouše
A myslim, že to těhotenství asi ještě nebude moc patrné, ne?
|